PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial 100 sfc snappy x zor çalışma

Atormentado
09 Ağustos 2014, 17:23
Henüz yeni olan 550 km de ki motorum snappy antalya tatilim nedeniyle 1 hafta kapalı garajda yattı geldigimde bir çalıştırayım dedim hertür denememe ragmen calısmadı vurdurma vitesteyken iktirtme cikleli ciklesiz 15 dakika sonunda ayak marşıyla hiç durmadan pompalayarak çalıştırabildim bunun nedeni nedir Kurşunsuz 95 oktan opet benzin kullanıyorum acaba su falanmı karıştırıyolar :farao:

sfcci
18 Kasım 2014, 20:28
ALAKASI YOK MOTORDA BİŞİ YOK SADECE SOĞUK OLDUĞU İÇİN ÇALIŞMIYOR AYNI MOTOR BENDEDE VAR BENDE YAŞADIM

abaf11
21 Kasım 2014, 00:28
Benzini Shell den farkı gör.Karbüratörün önünde ufak bir vida var,onu hafif gevşeterek yarım veya bir çay bardağı kadar benzin akmasını sağla düzelir.Tekrar diyorum benzini Shell den al.

snappy x
05 Aralık 2014, 18:44
Benzini Shell den farkı gör.Karbüratörün önünde ufak bir vida var,onu hafif gevşeterek yarım veya bir çay bardağı kadar benzin akmasını sağla düzelir.Tekrar diyorum benzini Shell den al.

memnun musunuz??

abaf11
07 Aralık 2014, 01:02
memnun musunuz??

evet memnunum,kim ne derse desin,bu paraya en mükemmeli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

motor teklemesi ve ilk çalıştırmada zorluk nedeniyle depoyu komple boşaltıp temizledim,depo sonundan jelimsi birşeyler çıktı.Hareket hakindeki tekleme düzeldi ama ilk çalıştırma sıkıntısı devam etti.Bu sefer aküyü söktüm bir dirhem su kalmamış,tekrar suyunu koyup şarza bağladık sorun çözüldü.Sabahları ilkte almasada ikincide muhakkak alıyor.