Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda CBR 250 R & Hyosung GT 250 Mİ HANGİSİ ?
Apuhan09
21 Temmuz 2014, 02:38
Seneye Allahın iziniyle bir motor sahibi olmayı düşünüyorum bu iki motor arasında kaldım ve forum üyelerimizden başkasına güvenemedim gerçekten yadımcı olan arkadaşlara şimdiden teşşekürler.
Hyosung GT 250
http://i.hizliresim.com/vYEykr.png (http://hizliresim.com/vYEykr)
Honda CBR 250 R
http://i.hizliresim.com/aP5Nyd.jpg (http://hizliresim.com/aP5Nyd)
Bu konuyu özellik lerden anlamadığım için açtım bana gerçekten yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum.
seneye büyük ihtimalle yzf r25 çıkar onu alırsın
sorunun cvbına gelecek olursak honda 2014 modelinde kafada çift far kullanmış nasıl duruyor daha çıplak gözle görmedim ama hyo daha kaslı.
MhmtcnKoral
21 Temmuz 2014, 03:20
Hocam şimdi sen ucuz parça masrafsız istiyosan Honda CBR al. Kaliteli motor bakımı masrafı Hyoya göre daha ucuz. Kalıp, şekil, güç, yarış motoru istiyorsan Hyosung al. İkisi de kolay kolay üzmez. Sen onlara iyi bakarsan onlar da sana iyi bakar :)
Zuzuuw
21 Temmuz 2014, 04:46
Sıfır alcaksan HYOSUNG
2. el alacaksan CıBıR.
Hyosung bir kere dağıldımı onu kimse toparlayamaz, ocağına incir ağacı diker.
EverHarD*
01 Ağustos 2014, 20:53
Cbr 250 iyidir. ;) satarken fazla uğraştırmaz
ELque
19 Kasım 2014, 18:24
Kaslı, iri olsun diyorsan hyosung.
maliyetleri ve servisi ucuz istiyorsan Cbr.
Hızlı, asabi olsun istiyorsan Ninja.
crocodil
20 Kasım 2014, 13:14
Honda cbr 250 iyi motordur, güven verir, 2. eli rahattır, oturuş pozisyonu güzeldir, başlangıç için iyidir, hyosung gtr250 güçlü ve iridir, uzun vadede sorun çıkarma ihtimali var, oturuş pozisyonu daha eğik ve gidon daha uzakta honda ya göre, honda nın motor ve yürür aksamı daha kaliteli hyosung a göre, ama yeni çıkan modellere de bakabilirsin, mesela kawasaki 2015 NİNJA 250R Türkiyede satışa sunulmuş, fiyat : 12.320 tl diyorlar, diğerlerine göre gayet uygun, ayrıca yamaha yzf r25 i de bekleyebilirsin, beklenen her ikisi motorda ( kawasaki-yamaha), honda ve hyusungdan daha güçlü motorlar...
YasinG34
20 Kasım 2014, 14:10
Tabki Hyo en hızlı giden 250 lik motor bence.Frenleri herkeze tırt gelir ama öyle bir şey yok adam motoru alıyo hiç durmadan binlerce km gidiyor balatalar'la falan ilgilenmiyor sonra fren yok Hadi yaa gerçektenmi :mrgreen:
hiç düşünmeden Hyo al zaten daha şekil.honda bu ülkeye adam akıllı motor getirmedikçe asla honda almam insanların çoğunun akılında şöyle bir düşünce var,bak bu hondaymış çok sağlamdır diyor sonra parayı gömüyor hyo da sağlam hem daha hızlı
south35
02 Temmuz 2015, 15:34
Arkadaşlar honda kullananlar bir kere Hyosung gt 250r yi kullansınlar sonra oy versinler.
2011 model ikinci el Hyosungu 1 hafta önce aldım gayet memnunum, gaz yiyişi, gücü, parça kolaylığı ve bir çok sayamayacağım özellik.
600 lük motor gibi tok bir sesi var ve atik bir motor.
bir daha olsa yine hyo alırdım.
newmoto76
02 Temmuz 2015, 16:05
Arkadaşlar honda kullananlar bir kere Hyosung gt 250r yi kullansınlar sonra oy versinler.
2011 model ikinci el Hyosungu 1 hafta önce aldım gayet memnunum, gaz yiyişi, gücü, parça kolaylığı ve bir çok sayamayacağım özellik.
600 lük motor gibi tok bir sesi var ve atik bir motor.
bir daha olsa yine hyo alırdım.
Bu konu kasım 2014 de kapanmış ama ben yinede cevap vereyim. Hyosung ile Honda kıyaslanamaz. Biraz malzeme & parça kalitesinden anlayan biri bu iki motoru hayatta kıyaslamaz. Hyosungun parça birleşim yerlerinde bile sorunlar var.Bizzat yakından çok defa inceledim..
Hyosung hakedişinin üzerinde bir fiyat etiketine sahip.
Forumda bir arkadaş aylardır hyosung ile yaşadığı parça bulunabilirlik sıkıntısından bahsetmiş bundan haberiniz yok heralde. Kuralkandan Uniteks e geçti sanırım distributor. Bu 3. distributor değişikliği.. 5 tipi vardı kuralkandan önce şuan 1 tipe indi birde GD serileri var bence tasarımsal olarak kullanışsız görünüyorlar.
Hyosung 2006 da geldi sanırım ve aradan neredeyse 10 yıl geçti ama neredeyse aynı motoru fiyatı yükseltip satmaya çalışıyorlar. Honda yamaha en azından geliştirmeler yapıyor.
Birde artık Honda , Yamaha gibi yıllarca motosikletleriyle kendilerini ispatlamış markalar ile Hyosung gibi 10 yıldır aynı motoru satmaya çalışan markaları kıyaslamayın.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO