PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Alırken Para Tahsilatı

Wyatt
18 Temmuz 2014, 21:42
Merhaba değerli arkadaşlar, motor almak üzere yetkili bayiye gittim yalnız merak ettiğim bir soru var aklımda.

Bugün kapora bıraktım motor için ama satıcı pazartesi motorun geleceğini bu yüzden pazartesi ücretin tamamının havale edilmesi gerektiğini söyledi.

Motoru 3-4 güne teslim alacağım fakat bunun için herhangi bir anlaşma veya bir fatura kesilmesi gerekmiyor mu ? havale yaptıktan sonra herhangi bir problem söz konusu olur mu sizce ?

biyeybaraküs
18 Temmuz 2014, 21:48
hangi marka il bayii adı

tr_select
18 Temmuz 2014, 21:51
Havale yaptığında zaten makbuzun oluyor ve isim-soyisim ile gerçekleştiriyorsun işlemi haliyle. Bu bir belgedir ve hayırlısı be gülüm durumu olmaz. Bu yüzden için rahat olsun....

Zuzuuw
18 Temmuz 2014, 22:12
Adamın dükkanı varsa, esnafsa sana kolay kolay yamuk yapmaz. Parayı elden verirsen fatura alacaksın. Havale yaparsan zaten elinde resmi belge var demek. Sıkıntı olmaz.

mhmtesk
18 Temmuz 2014, 22:47
havalede sorun olmaz da, çirkef falansa kaporadan bi ... luk çıkarabilir. Ben kapora verirken şu şu karşılığı şu kadar şu adamdan alınmıştır diye kaşe imza attırmıştım.

ufukk
18 Temmuz 2014, 23:04
önceden söz senettir deyimi vardı
bu zamanda söz uçar yazı kalır deyimi var
vel hasıl fatura,makbuz,imzalı belgen olsun
yoksa işin kara ambar kamyoncular derneğinde recep ivedik'le
arkadaşlarını toplayıp kazma kürek yıkarız tükkanını diyorsun:)

cpt_caveman
19 Temmuz 2014, 12:23
Bence de sıkıntı olmaz hem zaten banka havalesi yapacaksan elinde kanıt da var.

screamaykut
19 Temmuz 2014, 12:31
BENDE SIFIR ALMISTIM YETKILI SERVISE KAPORA VERDIM MAKBUZ KESTI VERDI SONRA MOTORUN GELDI DEDI GITTIM PARASINI TESLIM ETTIM MOTORU VE EVRAKLARIMI VERDI EVRAKLERIDA PLAKASINI KENDIM YAPTIRDIGIM ICIN ALDIM ..YANI AL GULUM VER GULUM HESABI PARAYI VER MOTORUNU TESLIM AL