Orijinalini görmek için tıklayınız : Motoran XF 250 CROSS kullanan ve bilgi sahiplerine soruyorum...
serkanADH13
13 Temmuz 2014, 23:45
Arkadaşlar kısmetse bu motoru düşünüyorum,
ve kullananlardan bilgi edinme çabasıdayım,
19 BEYGİR hava soğutmalı motor,
motorun bayiisi ve servisi ile aram iyi zaten yedek parçalarınında satışını yapıyorum,
alış veriş yaptığım servis bundan hiç satmadı ve buralarda pek görmedim açıkçası,
kullananlardan YAKIT,SORUN VE SIKINTILARI İÇİN BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM,
http://i.hizliresim.com/LdYN1o.png (http://hizliresim.com/LdYN1o)
TEKNİK ÖZELLİKLER
MOTOR TİPİ Tek Silindirli, 4 Zamanlı, Balancer Sistemli
SİLİNDİR HACMİ 250 cc
ATEŞLEME Elektronik CDI
ÇALIŞTIRMA Elektronik / Ayaktan Marşlı
SOĞUTMA Hava Soğutmalı
MAX GÜÇ 7500 d/d 14 kW / 19 HP
MAX HIZ 90 Km /H
VİTES 5 Vites Manuel
BOYUTLAR 2300x830x1180
AĞIRLIK 132 Kg.
YAKIT DEPOSU 11 Lt. ± 0,3 Lt.
FRENLER Ön Disk / Arka Disk
LASTİK ÖLÇÜLERİ Ön: 80/100-21 / Arka: 110/80-18
AKÜ 12 V 9 Ah
zaferkarizma
14 Temmuz 2014, 00:02
pekde bi bilgiye ye ihtiyaç yok aslında yedek parça sıkıntısı yoksa binilmicek motor deil. Suzuki gn motorunu kullanıyor yakıtı düşük oluyor fakat motor ömrü diğer motorlara göre daha az oluyor neden bilmiyorum sanırım motor yapısından dolayı. .tek diebileceğim sadece kullandığım için sölim crossdan daha cok enduro bi tarzı var ne kadar cross yanı agır bassada. 200 cc liğine cok bindim RKS biraz güşsüz kalıyodu bnm yuki nin yanında. çok seri bi makine değil arka dişlisi kocaman olmasına rağmen.
serkanADH13
14 Temmuz 2014, 00:09
arıza konusunda yedek parca konusunda sıkıntı yok ve olmazda,
merak ettıgım,
aşırı zorlamada veya uzun km kullanımda krank silindir sorun cıkartrmı ?
dier kısımda endişem yok zaten,
Neyse hayırlısı bakalım...
zaferkarizma
14 Temmuz 2014, 00:32
krankta sorun çıkmaz fakat silindir cabuk bitiriyor kendini yani uzun ömürlü bi motor deil ha ben sakin sakin commuter hesabı bincem diosan her türlü uzun zaman hizmet eder.
serkanADH13
14 Temmuz 2014, 00:49
hafta içi süper moto misali etrafa vs git gel hafta sonu cross için orman pek sakin sayılmaz :)
neyse yarın kısmetse alıyorum bakalım ne cıkacak,
BURSA İNEGÖL den alıcam yarın,,,
acayüp
14 Temmuz 2014, 01:03
Bikaç yerde yazmıştım burada da yazim .
Dostum en kaliteli çin malı cross motorlardan birisi budur. ( plaka takılabilir olanlar içinde)
Ayrıca 2. el fiyaınıda göz önünde bulundurunca tadından yenmez.
omertsen
21 Temmuz 2014, 00:22
Selam arkadaşlar, bende xv250 modelini araştırıyorum maddi durumuma göre xtreme max bakıyordum fakat aynı fiyata 2.el motoran buldum arkadaşımda ve biraz araştırdım.
Internette ankarada 4 tane bayisi var gözüküyor fakat bu 4 üde bayiliğini bırakmış tek tek gezdim sorularımı sormak için ama burada muhatap yok.
Şimdi bu motorların yedek parçası bulunuyor mu malum cross motor ve bende arazi için düşünüyorum yani asfalt görmeyecek makine bu yüzden parça önemli, acaba fabrika kapanıyor falan da mı bu bayilikler iptal ediliyor? Farklı illerden parça bulunabilir mi? Bu konuda özellikle Serkanadh13 ün cevabını bekliyorum.
Bide 3600e parçası bol sıfır km xtreme max mi? 3500 e gelecek bin km de xv250 mi bilenlerin tavsiyesini bekliyorum
serkanADH13
21 Temmuz 2014, 03:04
yedek parça konusunda sıkıntı yaşaya bilirsin,
malum kaportası bol bır motor,
deposunda dahi DEPO SÜTYENi, yani depo grenajı bulunuyor,
eğer çevrenizde servis yok ise sıkıntı yasayabılırsınız,
onun dışında HİÇBİR ÇİNLİ BU MOTOR KADAR GÜÇLÜ DEĞİL,
madem sadece arazi için düşünüyorsunuz APACHİ 250 CROSS bakmanızı onerırım,
ben hem arazı hem asfalt için düşünmüştüm,
omertsen
21 Temmuz 2014, 03:28
Motoranın yedek parçasını sattığını söylemişsin o yüzden dedim herhangi bi konuda parça tedarik edebilirmisin sonuçta kendi ilimde şart değil.
Apaçhi biraz pahalı geliyo bana hem arada köye gidip (trafikte ) orda da dağ kır bayır gezerim o yüzden plakalı cross amaçlı bakıyorum hız beklentim yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
Ayrıca xv 250 modeline bakıyorum onu buldum çevremde 2. Motorum olan scooterla takasa girecem eğer bu motor hakkında olumlu şeyler duyarsam
serkanADH13
21 Temmuz 2014, 11:56
evet MOTORAN YEDEK PARÇALARInı sattığım doğru,
ben ne yapar ne eder temın ederım,
fakat gerek çıkmaları olsun gerek fabrikadan defoluları olsun arattırır buldurmaya çalışırım o sebepten bulurum dıye düşünerek arıyorum,
yani eğer beklemek sıkıntı deıl derseniz ben tedarik ederim,
bulunmaz diye bişiy yok,
motor modeli yeni sonuçta,,,
cenkito
21 Temmuz 2014, 14:41
Selam arkadaşlar, bende xv250 modelini araştırıyorum maddi durumuma göre xtreme max bakıyordum fakat aynı fiyata 2.el motoran buldum arkadaşımda ve biraz araştırdım.
Internette ankarada 4 tane bayisi var gözüküyor fakat bu 4 üde bayiliğini bırakmış tek tek gezdim sorularımı sormak için ama burada muhatap yok.
Şimdi bu motorların yedek parçası bulunuyor mu malum cross motor ve bende arazi için düşünüyorum yani asfalt görmeyecek makine bu yüzden parça önemli, acaba fabrika kapanıyor falan da mı bu bayilikler iptal ediliyor? Farklı illerden parça bulunabilir mi? Bu konuda özellikle Serkanadh13 ün cevabını bekliyorum.
Bide 3600e parçası bol sıfır km xtreme max mi? 3500 e gelecek bin km de xv250 mi bilenlerin tavsiyesini bekliyorum
söyle birsey var max sıfır iyidir ama xv daha güçlüdür.
motor blogu olarak ikiside klasik itecekli cg dir. parca sorunu olmaz.
fakat grenajlar olarak yetkili bayilerde stok sorunu olabiliyor.
yurur aksamda sorun olmaz ama.
serkanADH13
21 Temmuz 2014, 22:12
xv 250 15 beygir,
xf 250 19 beygirdir,
omertsen
22 Temmuz 2014, 09:52
Grenaj olarak yedek parça beklemek sorun olmaz yürür aksamdakileride diğer markalara uyumluysa bu motoru alabilirim düşüncesindeyim. Fikirleriniz iyi oldu rahatları beni bayramda xv250 ile katılıyorum cross camiasına umarım pişmanlık vermez herşey sorunsuz olur teşekkürler
cbr1907
10 Şubat 2015, 03:20
Var mı kullanan eden bizim motoru acep :king:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO