Orijinalini görmek için tıklayınız : Hero Hero Thriller Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
Huzeyfe57
14 Mart 2015, 01:57
Eyvallah seko kardeş. benim motorda yapıldı zaten Şuan hiçbir sorun yok 2000 kmye geldim
alicengel
14 Mart 2015, 16:22
Zamlanmış 5500 olmuş hayırlı işler.
mesahin02
14 Mart 2015, 20:01
Güncel kullanıcı yorumu var mı acaba. Memnun musunuz
alicengel
17 Mart 2015, 13:26
Eski motorum yağ yakıyordu ondan acayip ayar oluyorum yağ yakan motora eğer yağ falan yakarsa kesinlikle almam. Eğer yakmıyorsa titreşim cub motorda ki kadar değilse sorun yok benim için.
Yağ yakma konusunda aynen sizin gibi düşünüyorum,can sıkıcı bir şey.İnşallah bu motorda böyle bir problem çıkmaz.
trancexclubx
18 Mart 2015, 00:43
7500 km bugün geride bıraktım. Thriller sahiplerine denebilecek fazla birşey yok zaten. Yağ yakma problemi yok 1 gram yağ eksilmedi ki ben 7000d/d dan aşşağıda kullanmıyorum motoru. Almak isteyen arkadaşlara da artçı ayaklığında titreşim var. sürücü ayaklıklarında titreşim yok. ybr binen bi arkadaşımızı arkama aldım titreşim artçıda var dedim. fazlada yok dedi belki ben öyle hissettim bilmiyorum. yakıt 1 depoyla 300-430 km arası geziyor(yedek dahil değil. fulden yedeğe düşene kadar yaptığı kilometre). 10,5lt alıyor çok çok iyi yani. bugünde aynı motora sahip bir başka thriller kullanıcısını aynadan gördüm çok güzel duruyor önden arkadan ve yandan çok hoş görüntüye sahip. şimdiye kadar allaha şükür bir problem çıkarmadı. Alacak olanlara hayırlı olsun. Alanlarada kazasız belasız sürüşler dilerim.
mesahin02
18 Mart 2015, 11:40
Merhaba aydınlatıcı bilgi için teşekkürler. Peki ybr ye gore büyüklüğü nasil.onun gibi cılız mı yoksa daha mi kaslı. Ya da Apache ye gore karsilastirabilir misiniz
7500 km bugün geride bıraktım. Thriller sahiplerine denebilecek fazla birşey yok zaten. Yağ yakma problemi yok 1 gram yağ eksilmedi ki ben 7000d/d dan aşşağıda kullanmıyorum motoru. Almak isteyen arkadaşlara da artçı ayaklığında titreşim var. sürücü ayaklıklarında titreşim yok. ybr binen bi arkadaşımızı arkama aldım titreşim artçıda var dedim. fazlada yok dedi belki ben öyle hissettim bilmiyorum. yakıt 1 depoyla 300-430 km arası geziyor(yedek dahil değil. fulden yedeğe düşene kadar yaptığı kilometre). 10,5lt alıyor çok çok iyi yani. bugünde aynı motora sahip bir başka thriller kullanıcısını aynadan gördüm çok güzel duruyor önden arkadan ve yandan çok hoş görüntüye sahip. şimdiye kadar allaha şükür bir problem çıkarmadı. Alacak olanlara hayırlı olsun. Alanlarada kazasız belasız sürüşler dilerim.
alicengel
18 Mart 2015, 13:23
Teşekkürler.Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin.
3s4tc3m
18 Mart 2015, 15:46
aynen katılıyorum bende 5600 km yi geride bıraktım yağmur çamur kışın sürekli okula gittim geldim bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. titreşimde kullanıcıda çok hissedilmiyor zaten sadece arttçı biraz hissediyor ama onlardan da şikayet almadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
Merhaba aydınlatıcı bilgi için teşekkürler. Peki ybr ye gore büyüklüğü nasil.onun gibi cılız mı yoksa daha mi kaslı. Ya da Apache ye gore karsilastirabilir misiniz
bende ilk başta ybr düşünüyordum thriller ı gör ybr ye bakmıcaksın bile hem daha kaslı hem daha güçlü birazda yüksek ybr den.Apacheden de buyuk boy olarak senin gibi bende bu 3ü arasında kalmıştım apache,ybr,thriller en güzel thriller geldi bana görünce anlıcaksın zaten.
mesahin02
18 Mart 2015, 22:23
Teşekkürler arastirmadayim. Su an Çinli ybr cakmasi bi tane kullanıyorum. Aslında hero hunk tip olarak çok hoş duruyor. Ya onu bekleyeceğim ya da dayanamayıp thriller diyecegim.
aynen katılıyorum bende 5600 km yi geride bıraktım yağmur çamur kışın sürekli okula gittim geldim bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. titreşimde kullanıcıda çok hissedilmiyor zaten sadece arttçı biraz hissediyor ama onlardan da şikayet almadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
bende ilk başta ybr düşünüyordum thriller ı gör ybr ye bakmıcaksın bile hem daha kaslı hem daha güçlü birazda yüksek ybr den.Apacheden de buyuk boy olarak senin gibi bende bu 3ü arasında kalmıştım apache,ybr,thriller en güzel thriller geldi bana görünce anlıcaksın zaten.
Huzeyfe57
23 Mart 2015, 14:36
Kullanıcı arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim. Ben motoruma göre lastik bakıyorum malum lastikler iğrenç herzaman kayıyor. Malesef bulamıyorum internetten baktım tanesi 350 den aşağı yok pirelli veya Michelin de. Lastik taktıran varsa bizide bilgilendirirse sevinirim.
alicengel
23 Mart 2015, 15:11
yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun diyerek başlayalım ... motorun ön 2.75\90\18 arka 90\90\18 michelin lastik takarak kayma ve titreme sorununu hallettik.. iki lastik bana 270 tl ye maloldu. ama 30 km hızla giderken plakamı okuyunca verdiğim para gözüme gözükmedi.kışında motora binecek arkadaşlara ısrarla söylüyorum lastikler çöp. şu an motor 3000 km geldi. yakıtta biraz azalma söz konusu belki lastik farkından olabilir.10-12 kuruş gibi.şimdilik sorun yok bakalım km artıkca sorun çıkarmazsa iyi.
bunu görmüşmüydünüz.
Huzeyfe57
24 Mart 2015, 03:19
Gördüm ama 110 olan arka lastiği 90 a düşürmek pek mantıklı gelmedi bana.
fotomoto35
27 Mart 2015, 18:28
Gördüm ama 110 olan arka lastiği 90 a düşürmek pek mantıklı gelmedi bana.
kardeşim ilk başta banada mantıklı gelmedi ama sadece tekerlek yüksekliği farketti. yol tutuşu düzeldi.sonuçda michelin marka lastik takıyorsun.. piyasada 60-80 arası değişen lastikler var.. bir ara resimlerini çekip paylaşırım daha faydalı olur..ybr-cbf kullanan arkadaşlarımın hepsi aynı ebat lastik aldık... bu arada bu motoru almak isteyen arkadaşlar mutlaka en az 40-50 km yol yapın öyle karar verin. titreşim konusu bende çok takıntı yaptı çünkü..diğer yönleriyle şimdilik sıkıntı yok .. görüntü çekici yakıt az parçalar kaliteli gözüküyor.. ama firma ve servis anlayışı satış politikası sınıfta kalır.. motor 5000 km ye geldi..
retox70
28 Mart 2015, 16:28
kardeşim ilk başta banada mantıklı gelmedi ama sadece tekerlek yüksekliği farketti. yol tutuşu düzeldi.sonuçda michelin marka lastik takıyorsun.. piyasada 60-80 arası değişen lastikler var.. bir ara resimlerini çekip paylaşırım daha faydalı olur..ybr-cbf kullanan arkadaşlarımın hepsi aynı ebat lastik aldık... bu arada bu motoru almak isteyen arkadaşlar mutlaka en az 40-50 km yol yapın öyle karar verin. titreşim konusu bende çok takıntı yaptı çünkü..diğer yönleriyle şimdilik sıkıntı yok .. görüntü çekici yakıt az parçalar kaliteli gözüküyor.. ama firma ve servis anlayışı satış politikası sınıfta kalır.. motor 5000 km ye geldi..
Servis anlayışı sınıfta kalır derken açıklarmısınız? cevap alamadığınız bir konumu var? yada çözülmeyen bir sorun ? Firma bu konulara çok önem veriyor ?
fotomoto35
29 Mart 2015, 00:52
Servis anlayışı sınıfta kalır derken açıklarmısınız? cevap alamadığınız bir konumu var? yada çözülmeyen bir sorun ? Firma bu konulara çok önem veriyor ?
:) siz hiç garantide bozulan parçayı değiştiren servise işçilik verdinizmi? iki farklı servise girdim bakım için sadece bakıyorlar .. :)) zinciri yağlarmısın kardeşim.. tamam abi.. bak fren balataları ses yapıyor sprey sıkarmısın? sıkalım abi... bu mu servis anlayışı.. 5 bin lira vermiş senin motorunu almışım .. izmir merkezde her gün 1milyon kişi görüyor bu motoru .. yeni piyasaya girmişsin ama izmir gibi yıl onbir ay motor binilen yerde 5 tane motor satamamışsın.. servis ve firma ile aramızda geçenlerin bu onda biri.. firmanın pek önemsediği yok .. yani anlıyacağın cemaat ne derse desin bizim imam bildiğini okuyor...
retox70
29 Mart 2015, 13:46
:) siz hiç garantide bozulan parçayı değiştiren servise işçilik verdinizmi? iki farklı servise girdim bakım için sadece bakıyorlar .. :)) zinciri yağlarmısın kardeşim.. tamam abi.. bak fren balataları ses yapıyor sprey sıkarmısın? sıkalım abi... bu mu servis anlayışı.. 5 bin lira vermiş senin motorunu almışım .. izmir merkezde her gün 1milyon kişi görüyor bu motoru .. yeni piyasaya girmişsin ama izmir gibi yıl onbir ay motor binilen yerde 5 tane motor satamamışsın.. servis ve firma ile aramızda geçenlerin bu onda biri.. firmanın pek önemsediği yok .. yani anlıyacağın cemaat ne derse desin bizim imam bildiğini okuyor...
siz motosikletinizi nereden aldınız? İzmir mi? Karabükmü?
Karabükse,Lastik Problemiydi sanırım?
Merhaba arkadaşlar. Aranizda yeniyim. Şuanlik Antalyada ikamet ediyorum.Bende 1 hafta öncesine kadar cr1 ile hero thriller arasinda kalip tercihimi herodan yana kullandim. Motor fiyatinin hakkini verirmi muamma ama 250 km yol yapip şuan birşeyler soylemek erken diye dusunuyorum. Daha önce keeway süper light almıştim. 2,5 yil kullandim ufak tefek sorunlari vardi elbet . Amaç çin mallarindan uzak durmak fakat japon emmilerede para yetersiz olunca macar,hint başka motorlara yöneldik tabi.. Herneyse , kısaca izlenimlerimi paylasayim alacak arkadaslar vardir illaki.. Motor guzel ,istekli yol tutuşu güzel bir vitesi daha olsa atta gideyim diyor rodajda olmasina rağmen.. Yani beklediğimden seri. Titresim demisler ama ben şahsen titreşimi bir iki kere 120 yaptigimda hissettim. Amartisorler yeterli. Benim şansizliğimdan olabilir ki, arka çamurluk tekere sürtüyordu. 2 kez servise götürmeme rağmen çamurluk için 3 5 çekiç darbesiyle duzeltmeye kalktilar. Şuan tekere sürtmüyor fakat ben bunun çözüm olduğunuda sanmıyorum. Sağ yan kapaklar kulakciklara tam oturmuyor. Güya yenisini getirecekler kapağın. Artik onuda satmak için bir stratejimi bilemem. Bu arada servisler bilgisiz ve yetersiz bana göre. Şöyleki servisiyle aramizda rodaj konusu açıldı. Ben rodajıni nasıl yapıcağımı bildiğim halde yinede sordum servisdeki beyfendiye.. Oda ' rodajı yok bunun bas gitsin hatta güdük kalır motorun açabildiğin kadar aç' dedi.. Markanin kendisine güvenini anlarımda çin yada japon yada hintli vs. Hemen hemen her motorun hatta motorlu bir aracın rodajı söz konusudur. Toparlamak gerekirse, Fiyat yüksek, parça fiyatları orta seviye hatta bazıları emsallerine göre yüksek, motor çevreci bir motor olmasindan özellikli sesi az ben onuda beğenmedim pek( deneme fırsatıniz varsa deneyin öyle karar verin .Ben deneyememiştim) yakıt olaraksa rodajda olduğundanmi bilemem 250kmde nerdeyse 40-45 tl lik benzin yaktim diyebilirim. Frenleri güzel. Üzerindeki lastikler normal. Ben iki kere ciddi sekilde kuru zeminde kaydım fakat düşmedim.. Disk frene alışmadığimdanda olabilir.Son olarakta Dikkat cekici bir motor. Merak ettikleriniz olursa yardimci olmaya çalışırim..:cat:
Hayırlı olsun. O, markanın kendisine güvenmesinden değil, usta bozuntusunun kendine güvenmesinden kaynaklanıyor. Bu arada sen de rodajda 120 yapmışssın yalnız...
Salih_T
31 Mart 2015, 09:43
Rodaj da 120 yapmak.. :farao:
motorun sınırları şimdiden zorlamışsın..
alicengel
31 Mart 2015, 10:04
Ben de geçen hafta aldım Thrillerı.Daha 200 km.deyim titreşim beklediğimden fazla,vites geçişleri sert bir kaç kez boşa düştüğüm oldu,belkide ilk bakımdan sonra düzelir.Vites aralıkları kısa gibi geldi bana.Motorun şekli şemali düzgün,yüksek oluşu bana göre güzel.İnşallah rodajdan sonra şu titreşim ve vites geçişleri biraz düzelir.
Huzeyfe57
31 Mart 2015, 19:25
Arkadaşlar bende servisten yana problem yaşadım. Alibeyköy servisine götürdüm ilk bakıma pişman oldum. Adamlar okadar cahil ki servis lambasını söndüremediler filan. Bende sizin gibi düşünüyordum. Sonra ana bayiye gittim Anadolu yakasına. Memnunum suanda ilgi alaka güzel. Yani yeni marka olduğu için önüne gelene bayilik vermiş olabilir. Rodaj konusuna gelirsek 2500 kmdeyim vites olayı düzeldi ama titreşim hiç azalmadı bende artık takmıyorum titriyor makine çokda rahatsız olmuyorum. Lastik konusunda hala şüpheliyim araştırıyorum.
adjak
01 Nisan 2015, 05:56
.Evet kesinlikle serviscinin kendine olan boş güveninden kaynaklaniyor. Bir kere dakikasi dakikasina yetişmek zorunda kaldığım ruhsat işlemleri için basmışlığım var.. Şimdi hızı 80 km geçmiyorum
Birde benim anlam getiremediğim bir konu var. Bilen duyan varsa diye sorayim.. Yurt dışında hero thriller , hero xtreme olarak geçiyor. Ve bildiğim gördüğüm kadrıylada Gidon,sele,göstergeler gibi bazı özellikleri değişik. Sadece adıda değil.. Türkiyede neden aynı model neden farklı? Belki ayni modelden a,b,c gibi farkli üretilmişde olabilir. Fakat demin bahsettiğim özelliklerden Değişik olmayanınıda gördüm. Yani thriller fakat üstünde yine thriller değilde xtreme yaziyor.. Kafami cok karistirdi bilen birisi cikar illaki.. :silent:
Bahsettiğim konunun linkini kopyalayamadim , youtubta ; hero extreme 2014 walk araund yazinca çıkıyor.. Şuan burda bize satilan hero thriller bu onlarda extreme :cyclopsan
retox70
01 Nisan 2015, 23:31
.Evet kesinlikle serviscinin kendine olan boş güveninden kaynaklaniyor. Bir kere dakikasi dakikasina yetişmek zorunda kaldığım ruhsat işlemleri için basmışlığım var.. Şimdi hızı 80 km geçmiyorum
Birde benim anlam getiremediğim bir konu var. Bilen duyan varsa diye sorayim.. Yurt dışında hero thriller , hero xtreme olarak geçiyor. Ve bildiğim gördüğüm kadrıylada Gidon,sele,göstergeler gibi bazı özellikleri değişik. Sadece adıda değil.. Türkiyede neden aynı model neden farklı? Belki ayni modelden a,b,c gibi farkli üretilmişde olabilir. Fakat demin bahsettiğim özelliklerden Değişik olmayanınıda gördüm. Yani thriller fakat üstünde yine thriller değilde xtreme yaziyor.. Kafami cok karistirdi bilen birisi cikar illaki.. :silent:
Bahsettiğim konunun linkini kopyalayamadim , youtubta ; hero extreme 2014 walk araund yazinca çıkıyor.. Şuan burda bize satilan hero thriller bu onlarda extreme :cyclopsan
Hindistanla arasında farklılıkların nedeni tedarikçi farkı bunun nedenide E marklı ürün TR dekiler. Dolayısı ile Hindistandaki ürünle farklılıklar gösteriyor. Hindistanda Bharat standardı var ama Şu için Güncel Euro yu yakalayamıyor.. Bu arada motoru hangi servise götürüyorsun?
adjak
02 Nisan 2015, 04:16
Konuyu aydinlattiğin için teşekürler . Ben motorumu aldığım yere servis için götürüyorum. Yani resmi hero bayisi fakat degistiricem servisimi sanirim.
Antalya da bu motoru kullanan servisindende memnun olan varsa tavsiyede bulunsa çok sevinirim..
alicengel
03 Nisan 2015, 16:32
Konuyu aydinlattiğin için teşekürler . Ben motorumu aldığım yere servis için götürüyorum. Yani resmi hero bayisi fakat degistiricem servisimi sanirim.
Antalya da bu motoru kullanan servisindende memnun olan varsa tavsiyede bulunsa çok sevinirim..
Merhaba siz ilk bakıma 500 demi gittiniz ve yağ değişiminden başka ne yaptılar.Kulllanma kılavuzunda 10-30 yağ kullanın diyor burada 10-40 koyuyorlar.Sizde 10-40 yağmı koydurdunuz.
adjak
08 Nisan 2015, 17:46
1 hafta kadar forumla ilgilenemedim. Yarin hava guzel olursa servise goturucem 600km geldim. Fakat iş güç sebebiyle ilk bakimina biraz geç kaldim. Servisin bakimindan bilgilendiririm. Bu arada motorun neresinden geldigini çözemediğim gaz verirken değişik ilk başta olmayan sesler duymaya başladım. Sanki boşta kalan bir vida sesi gibi.. Egzostan geliyor gibi. Ama bir anlam veremedim göstericem bakalim..
Huzeyfe57
09 Nisan 2015, 16:07
O ses bendede var ve kafayı taktım önceleri banada egzoz gibi gelsede motorun içinden sanki eksantrik zincirinden geliyor gibi. Gaz verip bırakınca rahatlıkla duyuluyor bendeki.
adjak
09 Nisan 2015, 20:33
Eveet.. Servisten döner dönmez bilgilendireyim. Merak edenler muhakkak vardir heronun servislerini.. Bugun iki farklı servise giderek birkere daha anladım ki bu motorun sahibi Olacak arkadaslar servis işini unutsun... Enazindan bu antalyada böyle. Servisin bilgisi,tecrubesi,ilgisi,bakimi vs sıfır.. Hersey yani motoru satana kadar. Bunu bilin öyle bu motoru alın.
650kmde götürdüğüm 1.serviste "abi sadece vidalarini sıkalım. Onada gerek yok 2000kmde gel" dedi. Ben ordan hizla çıktım. Hatta servisin yolunu bile unuttum. 500km yani rodaj bakimini bilmeyen bir servise asla gitmem... 2. gittiğim servistede ayni sahneyle karşılaşınca ben dayanamadim ; parasini vereyim şu motorun yağını değiş, bak teker kolonu yamulmuş onu düzelt, motordan sesler geliyor bir dinle düzelt,zincir gevşemiş duzelt yağla gibi tektek söylemem gerekti... Bir çoğunu söylenerek yapti. Ama yapti, zorla yaptirttim... Servis lambasini bile birkaçyeri telefonla arayarak yapabildi.Sonuç olarak Yani gerçekten servis olayi BERBAT... Herşey satana kadar. Sonuçta bir motor aldim diye savunucak değilim , kimse madur olmasin . Malesefki servis bir zinciri yağlamaktan aciz.Bunlari bilin , 5.500 tl gibi bütçe verip birçok motor arasindan bu motoru tercih ediyoruz ve karşılığını buşekilde almak çok kötü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Alicengel Ben sorduğumda 10 50 dedi yağı koyarken fakat ben üstünde castrol gtx 10 40 gördüm yanlis gormediysem
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
O ses bendede var ve kafayı taktım önceleri banada egzoz gibi gelsede motorun içinden sanki eksantrik zincirinden geliyor gibi. Gaz verip bırakınca rahatlıkla duyuluyor bendeki.
Bendekide egzostan geliyor gibi . servisdekiler icine taş atmislardir cikar kendiliginden dedi . artik ihtimal veremesemde sineye cektim simdilik..
fotomoto35
10 Nisan 2015, 00:09
Eveet.. Servisten döner dönmez bilgilendireyim. Merak edenler muhakkak vardir heronun servislerini.. Bugun iki farklı servise giderek birkere daha anladım ki bu motorun sahibi Olacak arkadaslar servis işini unutsun... Enazindan bu antalyada böyle. Servisin bilgisi,tecrubesi,ilgisi,bakimi vs sıfır.. Hersey yani motoru satana kadar. Bunu bilin öyle bu motoru alın.
650kmde götürdüğüm 1.serviste "abi sadece vidalarini sıkalım. Onada gerek yok 2000kmde gel" dedi. Ben ordan hizla çıktım. Hatta servisin yolunu bile unuttum. 500km yani rodaj bakimini bilmeyen bir servise asla gitmem... 2. gittiğim servistede ayni sahneyle karşılaşınca ben dayanamadim ; parasini vereyim şu motorun yağını değiş, bak teker kolonu yamulmuş onu düzelt, motordan sesler geliyor bir dinle düzelt,zincir gevşemiş duzelt yağla gibi tektek söylemem gerekti... Bir çoğunu söylenerek yapti. Ama yapti, zorla yaptirttim... Servis lambasini bile birkaçyeri telefonla arayarak yapabildi.Sonuç olarak Yani gerçekten servis olayi BERBAT... Herşey satana kadar. Sonuçta bir motor aldim diye savunucak değilim , kimse madur olmasin . Malesefki servis bir zinciri yağlamaktan aciz.Bunlari bilin , 5.500 tl gibi bütçe verip birçok motor arasindan bu motoru tercih ediyoruz ve karşılığını buşekilde almak çok kötü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Alicengel Ben sorduğumda 10 50 dedi yağı koyarken fakat ben üstünde castrol gtx 10 40 gördüm yanlis gormediysem
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
Bendekide egzostan geliyor gibi . servisdekiler icine taş atmislardir cikar kendiliginden dedi . artik ihtimal veremesemde sineye cektim simdilik..
aynen kardeşim servis olayında hislerime tercuman oldun.. işin garibi servis bakım parası alıyor ama ite kaka iş yaptırıyoruz.. geçmiş olsun diyelim...kazasız belasız kullanmak nasip olsun..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
https://imageshack.us/my/images
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206374110262581&set=pcb.10206374186984499&type=1&theater
https://www.facebook.com/osmanlifahrettin MOTORUN RESİMLERİNİ BU ADRESTE GÖREBİLİRSİNİZ ..
Huzeyfe57
10 Nisan 2015, 01:26
Dediğim gibi haklısınız bende ilk serviste mağdur oldum. 20w40 yağ koydu abi bu kalın yağ zımpara yapar dedi. Ben görene kadar iş işten geçti. Bunun dışında hiç bir ayarlama yapmadı servis lambasını söndüremedi zinciri gerdi okadar. Sonra motor stop etmeye başladı bende ana bayiye götürdüm istanbul anadolu yakasına 1500 de yağ değişti 10w40 koyuldu stop etme sorunu çözüldü karbüratör temizlenmiş ? . Ön disk yamukmuş o değişti.
Şuanda devir saati hala oynuyor yani stabil çalışmıyor motor. rolantideyken sürekli devir artıp azatılıyor. Ön frene basınca gidon motosikletten ayrı bir parçaymış gibi çırpınıyor. nedenini anlamadım ama sanırım disk değiştikten sonra lastik yamuk takıldı
Bu arada bizim motora göre bulduğum lastikler şöyle
Michelin pilot street 2.75x18 90/90x18
Pirelli Duratraction 2.75x18 90/90x18
Metzeller me 22 2.75x18 3.50x 18
2.75 taban olarak 80 e denk geliyor 350 ise 100-110 arası bir değere
2 3 hafta içinde 3000 bakıma sokup sorunları düzelttirebilirsem lastik alacağım.
Herkese keyifli sürüşler dilerim.
egzoza taş kaçma olayınada bayağı güldüm arkadaşım :D
Castrol GTX 10W-40 otomobiller için değil mi ? Motosiklete mi koyuyorlar o yağı ?
fotomoto35
10 Nisan 2015, 23:43
MOTOR ŞUAN 5000 KM DE HERHANGİ BİR SORUN YOK.. BUGÜN TRAFİK SIKIŞINCA KALDIRIMA ÇIKTIM İNİŞ TARAFINA ARAÇ PARK ETMİŞ MECBURİ BİR ATLAMA OLDU.. AMORTİSÖRLERİ TEST ETMİŞ OLDUK.. ÇOK RAHAT BİR İNİŞ OLDU :) YAKIT 1.DOLUM 55.00TL FULL 520 KM 2.DOLUM 52.00TL FULL 500KM YOL YEDEĞE DÜŞTÜ...
retox70
11 Nisan 2015, 23:39
Servisten şikayetçi arkadaşlar lütfen bunu volkan.sanbay@heromotosiklet.com adresinden bildirin. Servis işi çok önemli.Size derhal dönüş yapılacaktır.
akgunusta
15 Nisan 2015, 18:38
Merhabalar,
Ben de 14 Nisan itibarı ile Thriller aldım. Herşeyi ile çok güzel bir motor ancak, siperlik belli devir aralıklarında çok rahatsız edici bir zırıltı yapıyor. Bu sizin motorlarda da var mı?
Huzeyfe57
16 Nisan 2015, 00:35
Merhabalar,
Ben de 14 Nisan itibarı ile Thriller aldım. Herşeyi ile çok güzel bir motor ancak, siperlik belli devir aralıklarında çok rahatsız edici bir zırıltı yapıyor. Bu sizin motorlarda da var mı?
Öncelikle hayırlı olsun. O rahatsız edici ses bendede var çözümü bir bez parçası sıkıştırmandır.
Ayrıca selenin depoya yakın tarafından ses geliyor orayada bez koydum arka stop lambasının üzerindende ses gelirse orayada koy :D
Kesin çözümdür Yayalım :))
Arıcan
16 Nisan 2015, 14:41
Merhaba arkadaşlar, benim 2012 model Mondial drift var. Drift ten çok sıkıntım yok ama km si iyice artmadan değiştirmeyi düşünüyorum. Drifti satıp Hero Thriller almaya değermi? Drift kullanıp sonra Hero kullanan arkadaşlar iki motor arasındaki kullanım farklarını yazarsanız çok sevinirim.
akgunusta
17 Nisan 2015, 13:52
Titreşim daha az, motor daha güçlü ve yakıt daha az. Muhtemelen memnun kalırsın Thriller'dan kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Bu arada, uzun tur camı taktıran oldu mu motora? Nasıl görünüyor, nerede yaptırılır?
banailet
18 Nisan 2015, 00:02
yaklaşık üç ay oldu ben alalı. Genel olarak memnunum. Burada yazmak istediğim husus immobilizer
Bir süredir hava soğuk olduğundan binmedim. binmek istediğimde ise akünün bittiğini gördüm. Ama immobilizerın azizliğine uğradım. Ayaklıkla çalıştırmak namümkün, Servisi aradığımda immobilizer olduğundan dolayı akü takviyesi yapmam gerektiği söylendi.
yani anlayacağınız akü bittiyse ayaklıkla çalıştırmak yalan oluyor.
adjak
21 Nisan 2015, 18:37
İmmobilizer 24 saat sonra motor eğer çalışmazsa ışığı sönüyor. Bildiğim kadarıyla sönsede işlevine devam ediyor. Yani sizin sorununuz immobilizer le alakali olduğunu sanmiyorum.
Bende 1500km geldim rodajda hernekadar dikkat etsemde son hizi 20 km kadar farkedilcek şekilde düştü..
banailet
21 Nisan 2015, 18:48
Zaten ben aküyü bitiren immobilizer demedim
Akü tamamen bittiğinde immobilizerden dolayı ayaklıkla çalışmıyor dedim :)
adjak
24 Nisan 2015, 07:03
Hız konusunda benim gibi sıkıntıya düşen varmı??Rodaji eksiksiz yaptim. Yağindan suyundan bukadar fark olmamalı. 20km\h kadar bir düşüş var şuan. Bir benmi yaşıyorum bu sorunu:pr:
retox70
25 Nisan 2015, 00:29
Hız konusunda benim gibi sıkıntıya düşen varmı??Rodaji eksiksiz yaptim. Yağindan suyundan bukadar fark olmamalı. 20km\h kadar bir düşüş var şuan. Bir benmi yaşıyorum bu sorunu:pr:
volkan.sanbay@heromotosiklet.com
Huzeyfe57
25 Nisan 2015, 22:32
Nasıl yani önceden 120 yapıyordu şimdi 100e mi düştü
adjak
26 Nisan 2015, 13:23
volkan.sanbay@heromotosiklet.com
Kendisine mail attım fakat geri dönermi bilmem. Hoş, Dönsede problem çözülemez bi durum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Nasıl yani önceden 120 yapıyordu şimdi 100e mi düştü
Aynen öyle. 20 - 25km\h bi düşüş var. Sebebini bilmiyorum... Ve bu durum beni çok üzüyor. Sanırım bunu bir yaşayan benim bu thrillerde.
seyyid47
26 Nisan 2015, 13:33
Km sayacında problem vardır. Zamanla sorun çıkarıyor. Gps ile ölçsydin iyiydi.
retox70
26 Nisan 2015, 15:18
Kendisine mail attım fakat geri dönermi bilmem. Hoş, Dönsede problem çözülemez bi durum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Aynen öyle. 20 - 25km\h bi düşüş var. Sebebini bilmiyorum... Ve bu durum beni çok üzüyor. Sanırım bunu bir yaşayan benim bu thrillerde.
Maillerini kontrol et muhakkak döneceklerdir. Bugün yada yarın sabah erken.
Bu arada yağ seviyeni kontrol edersen iyi olur fazla dolum yapılmış olabilir.İki seviye çizgisi arasında olması gerekiyor.
Mengu16
26 Nisan 2015, 15:24
Km sayacında problem vardır. Zamanla sorun çıkarıyor. Gps ile ölçsydin iyiydi.
Rüzgar sesinden motorun sarsıntısından motorun devrinden anlaşılır km saatinde olsa sorun.
Huzeyfe57
26 Nisan 2015, 22:52
Bişey diyemiyorum benim motorum düz yolda tünelde denedim max hız 121. Ama bu hıza zor çıkıyor 110 dan sonra hızlanma duruyor. Seninkide böyleyse sorun yok demektir
adjak
27 Nisan 2015, 02:53
Yağ seviyesi normal fakat 500 bakiminda servise zoraki değiştirttiğim yağ en sevmediğim castrol. Ondan dolayimidir bilemiyorum.hiz göstergesinde de problem olduğunu sanmam çünkü devir göstergesiyle stabilize çalışıyor. Devir göstergesi son viteste motor patlayacak kadar bile bassam göstergede 100 km\h geçemiyor. Çok önemli bir konu gibi durmasada 25km bir fark var ortada. Volkan bey dönecektir fakat çözümü nasil olur bu işin bilemiyorum...
Seko
09 Haziran 2015, 16:34
Rodajı eksiksiz yaptım derken ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO