Orijinalini görmek için tıklayınız : Cbr 600RR Egzoz Tavsiye
One_ Million
10 Temmuz 2014, 09:57
Arkadaşlar Merhaba,
2014 Model Cbr 600 RR için egzoz araştırıyorum, öncelikle daha önceden hiç performans egzozu kullanmadım.
Güzel bir ses verip dikkat çekicek, ve çevredeki insanları çok rahatsız etmeyecek, özelliklede polisle sorun yaşamayacağım bir egzoz varmı?
Yani düşük devirde normal bir ses ama devir yükseldikçe çok tatlı bir ses istiyorum.
Aranızda bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar var ise ve yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada temin edebileceğim magaza bilgiside paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden Herkese Çok Teşekkür ederim.
İyi Forumlar.
tr_select
10 Temmuz 2014, 10:09
Two brother serisini ele. Gümbür gümbür vallahi. Herkesten küfür yersiniz. Ama ses konusunda, dort silindir hastasina ninni gibi gelir...
Yoshi serisi duşuk devirlerde sakindir.
alisoylu38
20 Şubat 2015, 14:01
Ben de Yoshi tavsiye ederim, her iki motorumda da vardı(600f-1000rr). Bana göre tam kararında bir sesi var.
Bi ton daha kalın olsun dersen Akrapovic: http://youtu.be/PsHMclUgUog?list=FLmGD4M-3hyjiePc_th0L-zQ
Senin istediğin şekilde ses olayını şahane veren egzoz laser ama galiba yeni modeller için üretmiyor.
Üstelik de çok şık duruyor.
İşin gerçeği kuyruk altı egzoz için fazla seçenek yok.
Daha doğrusu var da yok.
Çoğu markanın egzozu 600 RR da çok tipsiz duruyor.
Bu nedenle almaya karar vereceğin egzozun monte edilmiş halinin nasıl göründüğüne bak.
Çoğu egzoz kuyruktan geriye doğru çıkıntı yapıyor ve kaka yaparken yarıda kalmış gibi duruyor motor.:)
Yani egzoz kuyruğu fazla geçmesin.
Hakikaten tipsiz duruyor.
sezerh
20 Şubat 2015, 17:24
Senin istediğin şekilde ses olayını şahane veren egzoz laser ama galiba yeni modeller için üretmiyor.
Üstelik de çok şık duruyor.
İşin gerçeği kuyruk altı egzoz için fazla seçenek yok.
Daha doğrusu var da yok.
Çoğu markanın egzozu 600 RR da çok tipsiz duruyor.
Bu nedenle almaya karar vereceğin egzozun monte edilmiş halinin nasıl göründüğüne bak.
Çoğu egzoz kuyruktan geriye doğru çıkıntı yapıyor ve kaka yaparken yarıda kalmış gibi duruyor motor.:)
Yani egzoz kuyruğu fazla geçmesin.
Hakikaten tipsiz duruyor.
Son örneğinize katılıyorm. Çok güzel bir benzetme :Ddd
Karalı
20 Şubat 2015, 17:26
Videolardan sesini dinleyebilirsin
http://www.anesmotorshop.com/asp/product/934/DEVIL-HONDA-CBR-600-RR-ROCKET-CARBON-EGZOST-57013
fireblade e
20 Şubat 2015, 17:29
600 RR ne koyarsan güzel öter.Ama düşük devirde az, yüksekte çıldırsın diyorsan REMUS önerebilirim.Bir ara Anes satıyordu.
LynXMaSTeR
20 Şubat 2015, 18:54
orjinal egzosa dahi ceza kesen polislerimiz var hocam, o konuda bi garantisi yok bu işin
ardacik
20 Şubat 2015, 20:34
7 ay gecmis arkadas motoru bile deistirmis olabilir :)
Karalı
20 Şubat 2015, 20:39
Haasss phaaha
BatuhanK
20 Şubat 2015, 20:50
1 kişi cevap yazınca en son 14 temmuzda giriş yapmış zaten :P
alisoylu38
21 Şubat 2015, 00:04
Aynen:).
Benim hatam :pr: O kadar geriye gittiğimi fark etmemişim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO