PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuba Faswind200R-Mondial Mh Drift-Yamaha Ybr 125 Esd-Honda Cb e 125e

aKinCi.
09 Temmuz 2014, 23:16
Merhaba arkadaşlar ben motorumu değiştirmeye kara verdim.4 motor arasında takılı kaldım.kuba 200cc performansı iyi olur diye düşünüyorum fiyatı 3.200-3.500 arası değişiyor kullanan arkadaslara sordum hepsi iyi güzel falan diyorda bir sürü forum gezdim hiçbirinde bu model ile ilgili güzel yorum yok herkez yamaha ybr 125 diyor.onuda araştırdım fiyatı 5.000 tl'ye kadar çıkabiliyor üstelik forumlarda şunu gördüm herkez yakıt tüketiminden şikayetçi neyse geçelim mondial drifte aslında drift hakkında pek araştırma yapmadım hep sokaklarda falan görüyorum yakışıklıda motor ama tam karar veremedim fiyatı 3.100 kadar honda cb e 125 arkadaşlarımda görmüştüm kime sorsan sonda iyi derler ama benim için performans ve çekişide önemli sonuçta bu motorla sadece şehir içinde değil köyede gidicem.125cc-200cc arası bir motor arıyorum arkadaslar yakıt tüketimi çok olmayan performansı iyi olan ve uzun yıllar kullana bileceğim bir motor arıyorum sizin görüşleriniz nelerdir çok teşekkür ederim.

Zuzuuw
09 Temmuz 2014, 23:47
fiyat aralığı belirtmemişssin kardeş.

200 cc istiyorsan Bajaj Pulsar 7350 TL

125-150 cc diyorsan YBR veya Drift al.

YBR sağlamdır, driftte sağlam. YBR daha az yakar. Satarken hızlı satarsın YBR'yi. CB performasn yonunden geri kalsada o da sağlamdır. :)

Sen ne güzelleri seçmişssin. Paranı hangisine vermek istiyorsan onu al, bunların hepsi sıkıntısız motorlar. Yanına michelin yada pirelli lastikte alırsan bu motorlar 3 yıl sıkıntısız götürür seni.

h2rx
10 Temmuz 2014, 00:29
fastwindin orjinal karburatörü ile 4lt leri görmek mümkün. karbüratör değişikliği ile 3 ltye düşen fastwind sahibi vardı forumda. hatta lpg taktırıp 140 yaptığı videoları vardı.

aKinCi.
10 Temmuz 2014, 01:36
Peki driftle ybryi karşılastirirsak benim icin performansda önemli fakat sağlamda olmali ybr sürat icin degil sanirim driftde pek cazip gelmiyor açikcasi.5000tlye kadar bütcem var

Tİme_shİft42
10 Temmuz 2014, 01:41
Elinde olan motordan inip ybr ye drifte binersen fazla fark olmaz önceden deneyimin varsa ybr bisiklet gibi gelir düşük ccde uçurumlar yoktur uzun vadeli ise 250 cc al :)

Zuzuuw
10 Temmuz 2014, 02:22
Peki driftle ybryi karşılastirirsak benim icin performansda önemli fakat sağlamda olmali ybr sürat icin degil sanirim driftde pek cazip gelmiyor açikcasi.5000tlye kadar bütcem var

1-2 daha ekle pulsar al, olmazsa drift al artan para ile bir kucak dolusu ekipman ve gıcır gıcır lastık alırsın.

aKinCi.
10 Temmuz 2014, 12:24
Bizim o ''Yakışıksız'',''Kötü'' Dediğimiz CG Motorlar bile 140-150km/h hız yapabiliyor.Yamaha ybrnin 120km/h'de takılması biraz soğuttu beni açıkcası drifttide pek bilmiyorum ama kullananlar memnun.kardeşim pulsar al demişsinde yakıt tüketimi nasıl acaba?

mustbe
10 Temmuz 2014, 12:35
tüy kadar motorsikletle 150 yapmanın verdiği hazzı(!) ben anlamam.. hız istiyorsan ss türevi cbr yzf bakacaksın. yok güzel olsun ucuz olsun dersen mondial 180 zone . rks titanic 150 gibi şeyler bakacaksın. markalı olsun dersen zaten uğruna dünya savaşı çıkan cbf ybr tvs alacaksın.. bi de yakıt tüketimine çok takılma bu motorlar aşağı yukarı aynı yakar. 20 km daha fazla gitmek için 1000 tl fazla verip az yakanı almak ne kadar mantıklı

aKinCi.
10 Temmuz 2014, 12:43
Apache araştırdım biraz aşağı yukarı YBR kadar peki onda titreşim sorunu falan olurmu yakıt tüketimi fazla olurmu

Uğur
10 Temmuz 2014, 13:01
Bizim o ''Yakışıksız'',''Kötü'' Dediğimiz CG Motorlar bile 140-150km/h hız yapabiliyor.Yamaha ybrnin 120km/h'de takılması biraz soğuttu beni açıkcası drifttide pek bilmiyorum ama kullananlar memnun.kardeşim pulsar al demişsinde yakıt tüketimi nasıl acaba?

5000 liraya alınacak en makul motor ybr.

Yağı değiştir,zincir yağla,bakımların aksatma, arkana bakma,istersen Türkiye turu yap tık demez.

Az yakar,tamirciyle kanka yapmaz.

Tek eksiği güçsüzlüğü. 100-110 stabil gider uzun yolda.

Göstergede görünen hızda gpsle ölçüldüğünde birebir tutar neredeyse.

Hız ve performans istiyorsan 125-150 cc arası seni kesmez,250 cc'ye bakmanı öneririm.

aKinCi.
10 Temmuz 2014, 13:26
200cc faswind vardı hem fiyatıda ucuz ama çok yakar diyolar sizin görüşleriniz nedir

Uğur
10 Temmuz 2014, 13:31
200cc faswind vardı hem fiyatıda ucuz ama çok yakar diyolar sizin görüşleriniz nedir

Kullanma fırsatım olmadı,o yüzden yorum yapmam doğru olmaz.

aKinCi.
10 Temmuz 2014, 13:50
İçimden YBR Geçiyordu ama TVS Apache 150 Daha Güçlü bir motor sanırım bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilirse drift'i falan eledim artık 2 motor arasındayım

Mr.Yldrmdmr
18 Temmuz 2014, 15:44
Ben dsuncemi soylim. Motor deneyimim yoktur ama uzun sure sofor denilen usta motorcularla gezdim. Kuba cin mali 1.5 2 cok cok temiz baktin garaj mali yaptin 3 yil randiman verir. Honda cbe ucuz hesapli ama kime usta motorculara soyledgimde cbe icin soyledikleri "honda onu kotu cin maliyla yapti maksatlari bakin bizde ucuz satiyoruz demek icin" dediler. Ben dedgim gbi deneyim yoktur yeni yeni ogrenicem. Ybr 125 esd dedigimde herkes onay verdi hem uzun omur hem az yakit hemde satista hemen satilir. Hee surasi var hiz diye birsey ybr'de yoktur zaten ybr'yi hiz motoru olarak goren zihniyette bir sorun vardir diye dsunuyorum. Benim kendi kanaatim bu bi ikinci husus 5000 lira butcen varmis sen onu 7 yap kask mont dizlik al!!!

C.Kaan
18 Temmuz 2014, 15:55

Yav Kim Diyor Yaa :mrgreen:

Bunu Diyenlerin Hepsi Ayarsız Apaçiler İbreleri 60'dan Başlıyor :farao:

Bugün Koca 200 - 250 CC Japonlar Bile 150 - 160'lı Hızları Yırtına Yırtına Görüyor ?

Allah'ın Tel Jantlı 1 Milyarlık Motoru İle 140 Görüyorum Diyenler 1. Elden Gerizekalı.

YBR Yada Drift Al, 125 - 150 CC Motordan 150 Yapmasını Beklemezsen İkisi'de Seni Tatmin Eder Drift Daha Performanslıdır Yakıtı Daha Fazladır + Çinlidir. Ybr Az Yakar - Az Yakar + Japondur.