Orijinalini görmek için tıklayınız : SYM Wolf SB 250 Nl vs Honda CBR 250R
ByMusty
01 Temmuz 2014, 20:26
Yeni başlayan biriyim. Bu 2 motosiklet arasında kaldım. Honda'nın kalitesi Wolf'un da görüntüsü beni cezbetti. Honda'nın görüntüsünden de memnunum. Wolf'un servisi falan sorun olabilir diye düşünüyorum (Aydın'da oturuyorum). Siz hangisini seçerdiniz ?
deepstrong99
01 Temmuz 2014, 21:13
Birisi naked birisi sport farklı kulvarlar fakat wolf bi adım önde bana göre fiyat/performans açısından.
safakk
01 Temmuz 2014, 21:57
bana kalırsa her zaman dediğim gibi 0 alınacaksa bence o paralar her 2 motora da verilmez ama 2.el düşünülürse cbr250 yi tercih ederdim.
nedenini şöyle açıklayayım. sym de her ne kadar kronik sorun yok denilse de bazı kullanıcıların arka amortisörün arza yaptığını takip ettim. ayrıca farklı dünya ülkelerinde satılan motorlarda kaza yada derin bir çukura girilmesi ile jant ve maşanın kırılarak dağıldığını gördüm. evet az yakan bir model ancak ben olsam güvenip de uzun yola felan çıkamam mesela.
cbr ise evet sym ye göre biraz fazla yaktığını söyleyebiliriz. ancak ne Türkiye de ne de yurt dışında satılanların da sym de gördüklerimi görmedim. bu nedenle sağlamlık olarak daha iyi buluyorum. bunun yanında oturuş pozüsyonu sym ye göre biraz daha yatık olduğundan uzun yolda nispeten yorucu olacaktır. artçı içinse durum hemen hemen her iki motorda da aynı.
ayrıca yedek parça konusu kafanı kurcalamasın her iki motorda da kum gibi yedek parça mevcut (sarf malzemeler için konuşuyorum) servis konusu da ilden ile değişkenlik gösterebilir. yedek parçaların fiyatları da her iki markada da hemen hemen aynı ancak honda da bazı parçalar belki daha ucuz olabilir.
seçiminizin hayırlı olması dileğiyle :)
ilkervirlan
02 Temmuz 2014, 00:17
Motosiklet tecrüben nedir bilmiyorum, kullanım amacın nedir bilmiyorum, motosiklete ayıracağın para ve zaman ne kadardır bilmiyorum. Ama yine de fikrimi söylemek istedim. Hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi kolay, ya da içeriden anlatıldığı gibi güzel/çirkin değildir. :) İmkanın varsa, iki motosikleti de dene. Eğer deneme sürüşü yapabilirsen eğilip kulağını motora yaklaştır. Hangisi "beni al götür" diyorsa yola onunla devam et. Kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
mehdin81ail.
03 Temmuz 2014, 12:12
Honda ismi için bile alınır ancak hem servis hem kalite bakımından şaşmayın derim
birkan16
11 Temmuz 2014, 21:00
bence honda cbr250r almanı öneririm bende bayadır takipcisiyim ve kullanan çoğu kişi memnun bende yakın zamanda bi cbr almak için hondayı ziyaret edeceğim :)
mimforeva
23 Eylül 2014, 12:38
Bende yeni başlayan birisi olarak arkadaşın cbr 250'sini defalarca sürmemden dolayı sana wolf'u tavsiye ederim wolf'u hiç sürmedim ama cbr 250 oturuş pozisyonu ve depo genişliğinden dolayı bana çok rahatsız geldi..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO