PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pizza Taşımada Fizik Sınırlarını Zorlayan İcat

admin
16 Haziran 2014, 11:48
Pizza severler tarafından binlerce şikayet gelince ünlü pizza markası, fizik kurallarını altüst eden bir yeniliğe imza attı.

Fastfood ve eve siparişlerin gözdesi pizzanın eve gelip paket açıldığında adeta içine bomba atılmış bir enkaz gibi görünmesinin önüne geçmek için ilginç bir icat geliştirmiş. Pizza kutusunun motosiklette bir o yana bir bu yana savrulmaması için yerçekimine neredeyse karşı koyan bir icat motosiklet için geliştirmiş. İsmi "Steady Pizza" olan bu sipariş icadının yakında firmaya ait tüm pizzacılarda olacağı belirtildi.

Kaynak: Sondakika.com

https://www.youtube.com/watch?v=mwGcbvpKcnM

orhanerdogan
16 Haziran 2014, 11:58
Kurye arkadaşlara gün doğdu bununla teker bile yapabilirler :D

Samet Özkan
16 Haziran 2014, 12:04
Dominos Pizza Brasil'e uyarlamışlar arka çantaları aşırı büyük. Kendimde çalıştığımda biliyorum arka çantalar arada sıkıntı çıkartıyorlardı site giriş ve çıkışlarında. :)

Reşit
16 Haziran 2014, 12:30
Marc Marquez kullanırsa o motoru, o pizza yine dağılır :cherry:

Terapist
16 Haziran 2014, 15:15
Tabi bu arkadaşlar o kadar sakin motor kullanırlarki fren yapmaya ihtiyaç bile duymazlar.. Ani frende hiç bi işe yaramayacak fizik kurallarını alt üst eden süpersonik icat.

felix_bjk1903
16 Haziran 2014, 15:21
Çanta demirini biz yapalım bari :D

jemalizm
16 Haziran 2014, 15:25
pizza dışında AR-GE ye para harcıyorlar demekki, başarılı

tr_select
16 Haziran 2014, 15:28
Hayirlisi be gülüm

movibiker
16 Haziran 2014, 15:51
herşey pizza için

Carbondioxid
16 Haziran 2014, 15:54
Bildiğiniz jiroskop sistemini kullanmışlar, sanki kendi icatlarıymış gibi, " Fizik Sınırlarını Zorlayan İcat " la havle vela.. ancak faydalı olacağı kesin.

tata
16 Haziran 2014, 15:57
Bu zincir restoran pizzalarını gerçekten beğenen var mı? Adamı pizzadan soğutuyorlar...

CEM.
16 Haziran 2014, 16:17
Bi dönem bende kuryecılık yaptım. Benım paketlerımdede malesef pızzalar karman corman oldugu oluyordu.

Fakat bı saga sola sallanmaktan degil tamamiyle girdigim lakalarla alakalı.

Bazen görmedigim tümsekler ve cukurlar oldugu zaman pat küt derken resmen kutunun ıcınde takla attırıyordum pizzaya.

Yani lakadan gecilirse bilmiyorum bu icat ne olur asıl mesele o olmalı.

En güzel cözüm 30 dakika sınırı kalkmalı. Pizza yavaş giderse lakalarada girilmez saga solada oynamaz sakin sakin gider gelir.

Ve en fazla 1 paket pızza alınması. Adama iş cıkış saatlerinde kitliyorsun 2-3 farklı adres kuryecı ne yapsın.

skystar
16 Haziran 2014, 16:20
Çok büyük icat te allahım yaa:pl:

Panigale
16 Haziran 2014, 16:21
Bunun bir de fırınlısı vardı, onla birleştirip hem dağılmayan hem sıcak kalan bir şey üretirlerse tadından yenmez.

İhtiyarbebe
16 Haziran 2014, 20:21
bizde dominosun pizzalarını spacyler taşıyor, çok fazla merkez kaç unsurlarına zıt manevra yapamadığı için (yatma, ani hızlanma, öne yığılarak frenleme) gibi bizim için sorun değildi ve gelmeyecektir

Uğur
16 Haziran 2014, 21:11
Keşke pizza için gösterdikleri özeni çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışabilmesi içinde gösterebilseler.

kemboo
16 Haziran 2014, 21:19
ama iyi görünürler ha herkes fark eder :mrgreen:

fastturkish
17 Haziran 2014, 00:48
Keşke pizza için gösterdikleri özeni çalışanlarının daha iyi şartlarda çalışabilmesi içinde gösterebilseler.

Ben de aynısını yazacaktım. Keşke pizzanın şekli bozulmasın diye gösterdikleri çabanın onda birini o kuryeler yolda ölmesin diye güvenlik önlemleri için de gösterselermiş...

caneroz
17 Haziran 2014, 00:51
Kurye arkadaşlara gün doğdu bununla teker bile yapabilirler :D

Scooterla yapanları var :mrgreen:

cihangir151
17 Haziran 2014, 13:00
frenleme ve gazlamadaki eylemsizliği ne yapacağız fırıncı usta?

RAMİREZ
18 Haziran 2014, 15:21
Benim eve yakın bir kebabçı var. Kuryesi kask, mont, dizlik, bot falan tam tekmil valla. Her görüşümde helel olsun diyorum içimden. Geçen köşe ışıklarda sordum "aga bunları tak çıkar her seferinde sıkıntı olmuyomu" diye. Dükkan sahibi motorcuymuş. Ekipman giymeden dağıtıma çıkınca çok kızıyomuş, hatta işten bile çıkartırım diyomuş.
O kebepçının orda daima bi s1000r durur. Heralde o adamın. Bi görsem iki çift laf edicem. Bu çocuklara eziyet etme aabi bu sıcaklartda diye. Bak pizzacılara ne güzel dımdızlak gençler....:queen:

ParoL
18 Haziran 2014, 20:53
Hemen burayı terk et