PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yamaha Yamaha MT 125 - Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

ozkansedef
15 Haziran 2015, 14:49
Arkadaşlar motoru alalı baya zaman oldu ama hala plakayı takamadım arkasına. Plakayı üst kısmından deldim 2 taraftan ama kendi vidaları kısa geliyor monte ederken. Siz nasıl yaptınız bu işi?

ozkansedef
17 Haziran 2015, 00:21
Arkadaşlar bir sorum daha var. Arka sehpa aldım zincir temizliği için. Tex marka ama sehpa için sanırım topuz ya da pim gerekiyor sanırım. http://www.motolastik.com/arka-sehpa-topuzu-m6-pmu29827?islem=webe_gec&sid=513936115 şu adrestki pim bizim makinaya uygun olur mu? Ya da siz nasıl hallettiniz? Şimdiden teşekkürler.

Faen
17 Haziran 2015, 14:56
Arkadaşlar motoru alalı baya zaman oldu ama hala plakayı takamadım arkasına. Plakayı üst kısmından deldim 2 taraftan ama kendi vidaları kısa geliyor monte ederken. Siz nasıl yaptınız bu işi?

Bende plaka montajında sıkıntı çıkmadı. Plakalık kullanmadım.

Orta sehpa kullanmıyorum ben, Almanya'dan şunu almıştım:
https://cdn1.louis.de/content/catalogue/articles/img700x465/10003338_860.JPG

Çok işe yarıyor :)

iduzen
17 Haziran 2015, 15:50
Bende plaka montajında sıkıntı çıkmadı. Plakalık kullanmadım.

Orta sehpa kullanmıyorum ben, Almanya'dan şunu almıştım:
https://cdn1.louis.de/content/catalogue/articles/img700x465/10003338_860.JPG

Çok işe yarıyor :)

@Faen şu aldığın aparatı netten falan bulma şansımız var mı? ismi-cismi nedir yani tam olarak? baya pratik ve iş görecek bir şeye benziyor.

Faen
18 Haziran 2015, 13:29
liftstick olarak aratırsan bulabilirsin.
benim aldığım ürün şu:
liftstick (https://www.louis.eu/artikel/liftstick-louis/10003338)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

Ayrıca bir son dakika gelişmesi oldu. Benim bebekten ayrılmam gerekiyor sanırım.:salut: Kazasız, düşmesi kalkması yok. 6800 km'de. Titizce kullanılmış. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir.

ozkansedef
28 Haziran 2015, 14:15
Malum kış sezonu gelince motora fazla binemez olduk, bu da motora hangi branda uyar sorusunu akla getiriyor. Piyasada MT-125 uyumlu olduğunu belirten herhangi bir branda bulamadığım için, deneme yanılma yoluyla aşağıdaki ürünü buldum. Arkadaşın MT-125'e Large boyu büyük gelince, ben de Medium boy sipariş ettim. Aynaları içeriye katlayınca gayet iyi oldu. Motoru örttükten sonra bir de brandanın altında orta taraftaki delikleri birbirine yaklaştırıp iple veya asma kilitle vs. sabitleyince gayet sağlam duruyor. Resim atmaya çalışırım. :)

Tex 269 Dikişsiz Miflonlu Kumaştan Su Geçirmez Branda - Medium Boy

http://www.hepsiburada.com/liste/tex-269-dikissiz-miflonlu-kumastan-su-gecirmez-branda-/productDetails.aspx?productId=ottex269&categoryId=20029257&SKU=OTTEX269-M

Farklı ürünlerle tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

Hocam ben de large nı almayı düşünüyorum. Aynaları her seferinde katlayıp uğraşmak istemedim. Acaba büyük olması sıkıntı yaratır mı?

hakan2651
03 Temmuz 2015, 10:59
koruma demirine ekonomik çözüm bulan var mı.

2wheels
08 Temmuz 2015, 15:51
Hocam ben de large nı almayı düşünüyorum. Aynaları her seferinde katlayıp uğraşmak istemedim. Acaba büyük olması sıkıntı yaratır mı?

Medium olanda aynaları kapatmıyorum artık, ama önceki mesajlarda belirtildiği gibi biraz kalitesiz bir ürün, alt kısımda dikiş yerleri kolay yırtılıyor. Bu haliyle halen kullanıyorum, bölgesini işaretlemek için üstüne baya bir kedi pisledi. :mrgreen:

morconelli
14 Temmuz 2015, 12:05
Bir sorum olacak arkadaslar. aslinda bir konuyu belki de tartismaya acmak denebilir.
Sahibinden.com'da bazi ilanlarda 2014 model mt'ler icin motorun fiyati bu, sifiri da 12200 tl falan yaziyorlar. bu fiyat 2015 modele ait. 2014 model motor icin sifiri 12200 demek yanlis bir algi yaratmiyor mu? sonucta yine sahibinden sitesinde 2014 model sifir km icin bir bayii 11499 tl fiyat koymus. anladik motor guzel ama kelime oyunlarina da gerek yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

12200 > 12250 olacakti
11499 > 11500 olacakti

Berkays
19 Temmuz 2015, 04:39
arkadaşlar merhaba motordan genel olarak memnun musunuz? artçılı kullanımı nasıl? titreşim ne derecede? bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

iduzen
20 Temmuz 2015, 13:18
@berkay titreşimi yok o açıdan çok memnunum. ama sabit bir artçın varsa biraz sıkıntı olabilir, artçı selesi bayaa rahatsız, uzun yolda artçı için zor oluyormuş. ben genel olarak çok memnunum motordan, sadece artık uzun yol yapacağım için satıyorum ufaklığı zira hatun beni öldürecek yoksa. ağırlıklı şehir içinde kullanacaksan ideal bir motor.

Berkays
20 Temmuz 2015, 20:51
Artçı konusunda bilgi verebilir misin biraz daha. Artçı ile birlikte 90-100 km yapılsa çok rahatsız eder mi? Arada bende artçı olacağım biraz da kendimi düşünüyorum. :) birde sattın mı motorunu ustam satılık mı hala?

iduzen
21 Temmuz 2015, 10:50
Artçı konusunda bilgi verebilir misin biraz daha. Artçı ile birlikte 90-100 km yapılsa çok rahatsız eder mi? Arada bende artçı olacağım biraz da kendimi düşünüyorum. :) birde sattın mı motorunu ustam satılık mı hala?

artçı ufak tefek bir bayan'sa çok sıkıntı olmuyor işin açığı. ama kendin için soruyorsan artçı olarak rahat edemezsin. Denizli-Akyaka arası yaklaşık 170 km civarı, oraya giderken her 30-45 dk da bir mola verip 15 dk kadar dinlenmiştik biz artçım rahat edemediği için ama aynı yolu ben hiç molasız gelebiliyorum tek başıma:) bu birazda artçının motora binmeyi bilmesi ile de alakalı sanırım.
motor hala satılmadı malesef :(

Hakanbingol
01 Ağustos 2015, 23:31
Merhabalar konuya uzun zamandır yorum gelmemiş sanırım. Bir kaç saatimi aldı ama 24 sayfayı baştan sona okudum :))) Çok değerli ve güzel yorumlar var. Açıkçası bu motor hakkında çok bilgim olmamasına rağmen ilk fiyatını gördüğümde şaşırmıştım... Yinede kalitesinden ötürü bu durum beni yıldırmadı diyebilirim. 24 yaşında öğretmenim ( genel yargı neden büyük motor almıyorsun ) ama 125cc nin küçük olduğunu düşünmüyorum ( ilk motorum olacağını varsayarak söylüyorum. ) Direk konuya geleyim... Sayfayı düzenli takip eden arkadaşlar yada benim gibi baştan sona okuyan arkadaşlar malum sitedeki fiyat durumunu çok iyi biliyor. bu fiyatlara kesinlikle sıfır almayı düşünmüyorum fakat temiz 2. el motorlar ile ilgileniyorum. Sitede motorunu satmak isteyen arkadaşlar olursa yada yakın tanıdıklarında temiz MT-125 varsa ilgileniyorum. Bilginiz olsun. Teşekkürler iyi forumlar , kaskınız yere değmesin.

Majeonline
02 Ağustos 2015, 00:02
Merhabalar konuya uzun zamandır yorum gelmemiş sanırım. Bir kaç saatimi aldı ama 24 sayfayı baştan sona okudum :))) Çok değerli ve güzel yorumlar var. Açıkçası bu motor hakkında çok bilgim olmamasına rağmen ilk fiyatını gördüğümde şaşırmıştım... Yinede kalitesinden ötürü bu durum beni yıldırmadı diyebilirim. 24 yaşında öğretmenim ( genel yargı neden büyük motor almıyorsun ) ama 125cc nin küçük olduğunu düşünmüyorum ( ilk motorum olacağını varsayarak söylüyorum. ) Direk konuya geleyim... Sayfayı düzenli takip eden arkadaşlar yada benim gibi baştan sona okuyan arkadaşlar malum sitedeki fiyat durumunu çok iyi biliyor. bu fiyatlara kesinlikle sıfır almayı düşünmüyorum fakat temiz 2. el motorlar ile ilgileniyorum. Sitede motorunu satmak isteyen arkadaşlar olursa yada yakın tanıdıklarında temiz MT-125 varsa ilgileniyorum. Bilginiz olsun. Teşekkürler iyi forumlar , kaskınız yere değmesin.

Oncelikle selam bende sizin gibi ogretmenim ve ilk motorum mt125 oldu gercekten cok kaliteli bir motor ozellikle cbr125 ile kiyasladim(arkadasim kullaniyor) hem plastik olarak hem surus hmde yakit acisindan gercekten 2 adim onde. Zaten goruntu sahane her kirmizi isikta mutlaka biri yanima yanisip muhabbet edip motoru soruyor.
Motoru almadan once sifir aldigim yeni kasa 2013 leonum vardi okula hep arabayla gidiyordum hem yakit acisindan hemde okulda park ve cizilme sorunundan sikinti yasiyordum aracimi sattim esime otomatik bir arac aldim ve artik okula sadece motorla gidiyorum. Okuldan bir arkadasimda benle beraber cbr125 aldi beraber takiliyoruz. Yaklasik 2000 km lik bir kullanim tecrubem oldu motorda sikayet edebilecegim bir nokta yok.
En cok memnun edem yonleri ise
1 - sekli
2- yakit ekonomisi (suan uzun sureli ort 1.8L/100km)
3- lastikler
İlk bakim maliyeti 70 lira tuttu zaten motor cok saglam gonul rahatligiyla binip gezebiliyorum. Cinli motor yada supriz yumurta pulsar ,benelli vs alip acaba nerden ne sorun yasayacgim korkusu duymuyorum.

Motor hacmi konusunda ise eger benim gibi bir kullanim tarziniz olacaksa kesinlikle bu motor hem kullanim rahatligi hemde yakit avantaji acisindan tam bir sehir ici ulasim aracidir.

Hic uzun tol tecrubem olmadi ama 1-2 saatlik kesintisiz suruslerde sele konforu beni oldukca memnun etti

Hic hiz denemesi yapmadim ama 110 a kadar tatmin edici bir sekilde hizlaniyor zaten sehir icinde 80 ni bile gecmek pek mumkun olmuyor uzun yolda da bana gore 110-120 hizlarinda rahatca seyahat edilebilir.

Forumdaki mt125 sahibi arkadaslar pek yazmiyorlar cunku bu motor sorunsuz bence sebebi bu 😄😄

Sayin meslektasim umarim aklinda soru isareti olan konular varsa bir nebze cevap olmustur.

Su konuda haklisiniz sifirina 12 bin kusur vermek gercekten biraz fazla ama temiz kullanilmis rodaji duzgun yapilmis apaci tabir ettigimiz kimseler tarafindan hirpalanmamis bir motor bulursaniz km takilmadan kesinlikle alinmalidir. 2. El icinde 10bin-10.500 arasi suan iyi gibi duruyor.

Hakanbingol
02 Ağustos 2015, 00:23
Verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim.. Tam olarak kafamdaki soruları yanıtlamışsın zaten :)) Öğretmen piskolojisi sanırım. Uzun yol uzunca bir süre düşünmüyorum zaten. Şayet nasip olur da alırsam bundan sonraki motorum enduro olacaktır muhtemelen. Buradaki motor kulüpleri sürekli geziler düzenliyor... Onlara katılmam fazla sürmeyecek sanırım. SuperSport dan bir anda fikir olarak çark edip enduroya sarmış durumdayım. Amaç olayı kavramak ve tecrübe edinmek. Ev iş arası ve ufak kaçamaklar düşünüyorum. Artçı konusunu da dert etmiyorum çünkü uzunca bir süre kimseyi bindirmeyi düşünmüyorum zaten... ( Önce tek olarak olayı çözmek lazım artçı sorumluluğunu alamam. ). Şu çıldırmış piyasada arabadan vazgeçtim ve motora yöneldim. Dediğim şartlarda bir motor bulabilirsem ciddi ciddi düşünüyorum. Tekrar bilgi olsun.

herdem09
02 Ağustos 2015, 12:53
3000 bakimindan sonra motor yaprak gibi titriyor yav. Rolantideyken plakayi gormeniz lazim.

Eni marka bi yag kullandi servis. Tekrar degistirmek gerekecek herhalde.

Majeonline
02 Ağustos 2015, 16:54
Kesinlikle kullanilan yagdan kaynaklaniyordur..

ozkansedef
03 Ağustos 2015, 15:03
9500 den ilana koydum arayan çok ama alan yok malesef. Motor 283 km de sıfır gibi ama herkes amiyane tabirlerle ölücü olmuş. Ben de satmaktan vazgeçtim. Motor gerçekten çok yeterli başlangıç için ve görüntü olarak çok şık. Meslektaşım hiç düşünmeden al derim. Ama sıfırı pahalı uygun ikinci el bulursan kaçırma.

Bundan sonra düşündüğüm motor maxi-scooter olacak onu kesin biliyorum. Gezmek için güzel ama bir şey taşımak gerektiğinde sıkıntı oluyor.

iduzen
03 Ağustos 2015, 16:16
@hakanbingöl eğer Erzincan kadar uzak bir yerde olmasaydın kendi motorumu oldukça iyi bir fiyattan sana satmak isterdim, zira gözün gibi baktığın bir şeyi kıymetini bilicek birine satmak istiyorsun. Bu arada arkadaşlarında söylediği gibi kesinlikle motoru tavsiye ederim ben de, eğer artçı konforu sıkıntı olmasaydı satmayı düşünmezdim. Ama kız arkadaşımla sürekli olarak orta mesafeli (200-250 km) yerlere gidiyoruz, o yüzden sıkıntı oluyor.

@herdem09 kesinlikle o yağı tekrar değiştir abi, zira bakımdan sonra senin söylediğinin aksine vibrasyon azalır, vites geçişlerin kolaylaşır. Senin motorunda kullanılan yağda bir sıkıntı var bence.

Seko
04 Ağustos 2015, 11:05
Motoru dün çok kısa denedim. Gerçekten güzel motormuş ve çok da kaliteli ancak fiyatı anormal yüksek. En fazla 8 bin TL olmalıydı çünkü kendim ikinci el alsam kaç para veririm diye düşünüyorum da gönlümden 6500 - 7000'den fazlası geçmiyor.

muratemer
04 Ağustos 2015, 12:34
Arkadaşlar Merhaba.
İlgilenen Olursa;

Motoru 1 ay önce kardeşler yamaha'dan 12.250 TL'ye aldım. 1000 Km bakımı aynı yerde yapıldı. Rodajını itinayla tamamladım. En ufak bir çizik, değişen herhangi bir parçası yoktur. 2 yıl yamaha garantisi, 2yıl bayii garantisi, toplam 4 yıl uzatılmış garantisi bulunmaktadır. Büyük motor almak için satıyorum. Motordan yana herhangi bir rahatsızlığım yoktur. Şehir içinde oldukça elverişli ve keyifli bir motordur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-ciziksiz-kazasiz-1-aylik-mt125-224302308/detay/

dentorium
06 Ağustos 2015, 17:04
merhaba, uzun zamandır bu motosikleti almayı düşünüyorum ama fiyatından dolayı erteledim sürekli. bu motor için uygun ikinci el fiyat aralığı nedir? mesela şöyle bir ilan var,sahibi sadece takozdayken bir kez düştüğünü söylüyor ve fiyatı da cazip geldi.Acaba bu fiyat motorda bir sorun olduğunu mu gösterir? motosiklet hakkında bilgim olmadığı için motorun sağlmlığı konusunda nasıl emin olabilirim? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-9750-tl-ye-2300km-de-sifirdan-farksiz-mukemmel-223639029/detay

iduzen
06 Ağustos 2015, 17:16
@dentorium fiyat ortalama bence, diğer ilanlara da bakarsan anlarsın zaten. aşağı yukarı 2.el fiyatı bu yani.

ozkansedef
06 Ağustos 2015, 20:55
Motor satılık arkadaşlar malesef vakit ayıramıyorum motor sürmeye. Çok büyük hevesle aldım ama sanırım biraz daha vakti var. Çıplak motorda bana göre değil sanırım maxi scooterla devam etmeyi düşünüyorum.

Motorum 283 km de kapalı mekanda brandayla saklıyorum. Fiyatı 9500.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifir-ayarinda-mt-125-209289119/detay

herdem09
08 Ağustos 2015, 15:14
3000 bakiminda konulan yagdan sonra titresimin arttigindan bahsetmistim. Bugun tekrar degistirdim yagi castrol ile. Yagin surus kalitesine bu kadar etki ettigini bilmiyordum. Vites gecisleri falan mukemmel oldu su anda. Titresim de olma(ma)si gereken duzeye indi. Yagi da ilk defa kendim degistirdim. Bundan sonra hep boyle yaparim saniyorum.

Bu arada onceki yag eni adli bi Italyan ureticisinin yagiydi. 35 lira vermistim serviste (yamalube 25 idi). r25lere falan bundan kullandiklarini sikayet almadiklarini soylemisti. Asagiya fotografini da koyuyorum ki gordugunuz anda kacin bu yagdan (en azindan bizim motosiklet icin durum bu, digerlerinde iyi bi performans sergiliyor olabilir yag).

http://www.niponautos.com/assets/uploads/product/1326049355_lubricantes%20iride.png

Faen
12 Ağustos 2015, 13:27
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır iş güç yüzünden yurtdışındaydım. Yeni döndüm.
Benim yaramazı satmak istiyorum. Henüz malum siteye ilan vermedim ama ilgilenen olursa mesaj atabilir.

sheqlche
14 Ağustos 2015, 12:23
@ozkansedef merhaba bende 2015 model yamaha xmax 250 var bende baska bir tarza geçmek istiyorum mt 125 yakıtı düşük olduğu için alternatiflerim arasında yer alıyor sende scooter e geçmeyi düşünüyorsun sanırım takas düşünürmüsün acaba teşekkürler...

ViragoV
16 Ağustos 2015, 13:49
Herkese Selamlar arkadaşlar

Motorumu satıyorum. bilginize sunulur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-mat-gri-mt-125-plus-koruma-takozu-225192387/detay/

mfg_fatih
16 Ağustos 2015, 18:59
merhaba arkadaşlar

sıfır mt-125 almayı düşünüyorum. sizce ocak 2016'da almak nasıl olur fiyat açısından? hem yeni model almış olurum diye düşündüm.

Erdem Cankur
21 Ağustos 2015, 10:00
arkadaslar boyum 1.72 sızce bu motorda baslangıc olarak zorlanırmıyım daha onceden bır motor kullanmıslıgım yok.

Seko
21 Ağustos 2015, 10:54
Aksine başlangıç için ideal bir motor ancak sıfırıns o para verilmez. İkinci el alın.

ozkansedef
25 Ağustos 2015, 21:31
Hocam merhaba. Mesajını yeni gördüm. Xmax almayı düşünüyodum ben de. İlan falan var mı senin motorun?

Mimarca
03 Eylül 2015, 14:56
Ankara için gri renk satış yapmayı düşünen arkadaşımız varmıdır? Şu an bir kırmızı renk var ilanlarda?

Majeonline
06 Eylül 2015, 01:45
Selamlar motorum 3000 km ye geldi ekranda yag uyarisi cikmaya basladi. Bakim zamani geldi.
Daha once 3 bin bakimi yaptiran arkadaslar var ise neler yapildi neler degistirildi ve ne kadar ucret odendi bilgisini paylasirsa sevinirim..

Bu arada yagi kndim goturmeyi planliyorum motul 5100 u ovuyorlar.. Baska onerisi olan var mi?

denilikci
17 Eylül 2015, 13:27
Kullanan arkadaşlar motor nasıldır ? Uzun zamandır kullanıyordur çoğunuz. Bende başlangıç olarak almak istiyorum. 2-3 yıl kullanacağım götürür mü beni ? Uzun yolda yapacağım son hızı nasıl yorar mı ? Boy 1.90 kilo 79

Skurt
17 Eylül 2015, 14:37
1,73 boy ile motor üzerine oturduğumda ayaklarım düz bir şekilde yere değmiyordu maalesef. Merak ettiğim konu düz bir şekilde ayaklarımın yere değebilmesi için sele yüksekliği bir şekilde ayarlanabilir mi?

Majeonline
18 Eylül 2015, 02:54
Motor kesinlikle cok kaliteli plastik aksami olsun motor blogu olsun lastikleri olsun selesi, gosterge paneli vs..

Baslangic ve sehir ici icin cok kullanisli.

Sehirler arasi 2 kez kullanma firsatim oldu ortalama 100-110 km hizlarda hiic yormadi ve rahat bir seyahat oldu. Yolun durumuna bagli olarak son hiz da 129 km i gordum sonra biraktim (yol duz egim sifir) belki 135 lere kadar cikabilir..

Tabi soyle birseyde var motor ciplak oldugu icin 110 dan sonra cok fazla ruzgar yiyorsunuz..

Yakit konusuna deginmiyorum bile 3400 km ort. Suan 1.6 ile 1.8 arasinda degismekte

Ama ben motoruma bakarim ve bakimlarini aksatmam her bakimda mutlaka yag filtresini degistittirim zincirini duzenli yaglarim red line a sokmam..

2-3 yil bu motor icin cok az emin olun..

Fiyati tartisilir ama bu kaliteye gore fiyati dusunmek lazim..

Bu arada benim boyum 1.87 kilom 82 motor ustunde gayet iyi duruyorum ve iki ayagimida yere hemen hemen tam basabiliyorum boy konusunda sikintin olacagini dusunmuyorum..

Yigit0020
18 Eylül 2015, 11:19
İstanbul da(avrupa) bu motoru alabileceğim güzel bi motor galerisi var mı? Kardeslermotor mesela önerirmisiniz bu galeriyi? Yada sizin bildiğiniz..?

mfg_fatih
19 Eylül 2015, 15:59
1,73 boy ile motor üzerine oturduğumda ayaklarım düz bir şekilde yere değmiyordu maalesef. Merak ettiğim konu düz bir şekilde ayaklarımın yere değebilmesi için sele yüksekliği bir şekilde ayarlanabilir mi?

bana sele ayarlanmıyor dediler. benim de boy 1.71 ama hiç sorun olmuyor. alıştım bir iki haftada.

Skurt
21 Eylül 2015, 00:22
bana sele ayarlanmıyor dediler. benim de boy 1.71 ama hiç sorun olmuyor. alıştım bir iki haftada.

Teşekkürler... Bir iki arkadaş amortisor ayarından indirebilirsin dedi ama genelde dediğin gibi alışırsın, çok sıkıntı yaşamazsın deniyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Full siyah renkli model ne yazık ki bulamıyorum İstanbul'da. Merak ettiğim bu dönemde yani yeni yıldan önce, yeni modeller çıkmadan, kış öncesi vs. motor almak mantıklı mıdır, yoksa 2016'yı mı beklemek gerekir?

TOTEMONS
17 Ekim 2015, 22:44
Merhaba

Ben de yeni bir motor kullanıcısı olacağım. Boy 1.90 kilo 108

Pulsar 200ns almayı düşünüyordum ancak bu motoru görünce kararsız kaldım. Selesinin yüksek olduğu belirtilmiş. Benim ebatlarımda yeni başlayan biri için tavsiye edermisiniz ?

Merhaba,Boyum 1.67 ve ayaklarımın ucuyla motoru dengede tutuyorum.İlk zamanlar biraz zorlandım ama sonraları sıkıntı yaşamadan motora hakim olabiliyorsun.
Mt 125 kullanan birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim.Yeryüzünde gelmiş geçmiş her yönüyle en iyi 125 liklerden biridir.

burakogur
24 Ekim 2015, 15:34
Arkadaşlar iyi günler, geçtiğimiz günlerde kırmızı renk bir MT125 aldım. Motorumun sol ön sinyalinin camı kırık ve değiştirmek istiyorum, bu sinyalin sadece camını veya tek olarak sinyalini bulabilirmiyim?
Yada Yamaha YZF R125'lerin sinyalleri ile MT125'lerin sinyalleri aynı mıdır?

dyavol-77
24 Ekim 2015, 17:07
Motor kesinlikle cok kaliteli plastik aksami olsun motor blogu olsun lastikleri olsun selesi, gosterge paneli vs..

Baslangic ve sehir ici icin cok kullanisli.

Sehirler arasi 2 kez kullanma firsatim oldu ortalama 100-110 km hizlarda hiic yormadi ve rahat bir seyahat oldu. Yolun durumuna bagli olarak son hiz da 129 km i gordum sonra biraktim (yol duz egim sifir) belki 135 lere kadar cikabilir..

Tabi soyle birseyde var motor ciplak oldugu icin 110 dan sonra cok fazla ruzgar yiyorsunuz..

Yakit konusuna deginmiyorum bile 3400 km ort. Suan 1.6 ile 1.8 arasinda degismekte

Ama ben motoruma bakarim ve bakimlarini aksatmam her bakimda mutlaka yag filtresini degistittirim zincirini duzenli yaglarim red line a sokmam..

2-3 yil bu motor icin cok az emin olun..

Fiyati tartisilir ama bu kaliteye gore fiyati dusunmek lazim..

Bu arada benim boyum 1.87 kilom 82 motor ustunde gayet iyi duruyorum ve iki ayagimida yere hemen hemen tam basabiliyorum boy konusunda sikintin olacagini dusunmuyorum..
Motorumu yormam diyosun...son hız 129 gördüm-kendinle çelişiyosun....125'lik motor sonuçta daha ne görecen-canını çıkartmışsın....

yasoyaso
29 Ekim 2015, 12:37
Herkese keyifli sürüşler.
2013 model ybr 125 im var motorumdan çok memnunum. Şehir içi kullanıyorum boyum 185 ve motor beni hic yormuyor oturuş pozisyonu kıvraklığı yakıtı bakımı filan fıtı fıtı gidiyorum ama şu mt 125 i görünce içim gidiyor sizce ybr den mt 125 e gecsem pişman olurmuyum? 125 lik motoru satıp başka bi 125 liğe geçmek ne kadar mantıklı?

Majeonline
30 Ekim 2015, 13:52
Motorumu yormam diyosun...son hız 129 gördüm-kendinle çelişiyosun....125'lik motor sonuçta daha ne görecen-canını çıkartmışsın....

Motoruma bakarim bakimlarini aksatmam dikkatli kullanirim demisim. Once okudugumuzu anlayalim herzaman dedigimiz gibi ilkokul cok onemli...
Redline a sokmadan motorumun sinirini ogrenmek kotu bisey olmasa gerek. Zaten 129 u gordukten sonra biraktim cunku ruzgar fazla diye belirtmisim. Ben burda motorumdan memnuniyetimi belirtip almak isteyenlere fikir vermeye calisiyorum gordugun gibi dogru duzgun yazanda yok. Kimse yazmasin istiyorsaniz bos muhabbete devam edebilirsiniz forum sizin olsun

ozkansedef
15 Kasım 2015, 16:10
Fiyatı 9000 e düşürdüm. Tertemiz motor almak isteyenler kaçırmasın. İlan onay sürecinde olabilir. 3-4 saate aktif olacaktır. 300 km de 2014 model kırmızı renk. Ordu Ünye de ikamet ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifir-ayarinda-mt125-229687856/detay/

hakanx1974
23 Kasım 2015, 19:32
Motoruma bakarim bakimlarini aksatmam dikkatli kullanirim demisim. Once okudugumuzu anlayalim herzaman dedigimiz gibi ilkokul cok onemli...
Redline a sokmadan motorumun sinirini ogrenmek kotu bisey olmasa gerek. Zaten 129 u gordukten sonra biraktim cunku ruzgar fazla diye belirtmisim. Ben burda motorumdan memnuniyetimi belirtip almak isteyenlere fikir vermeye calisiyorum gordugun gibi dogru duzgun yazanda yok. Kimse yazmasin istiyorsaniz bos muhabbete devam edebilirsiniz forum sizin olsun
hocam gazi hic kesmeden duz yolda encok kaci gordunuz.

Majeonline
18 Aralık 2015, 04:40
hocam gazi hic kesmeden duz yolda encok kaci gordunuz.

Kisa bir sure 129 u gordum en fazla. yolduz egim yok

polo34
18 Aralık 2015, 11:32
Yakıt tüketimi çok etkileyici, 2 lt altı, muhteşem