PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 inc Jantlı Scooter tavisiyesi

advanced
22 Nisan 2014, 20:27
Arkadaşlar Bütçem 5000 tl civarıdır. büyük tekerli hergün iş için 30 km yapabileceğim az yakan bir scooter önerebilirmisiniz.Tşk ederim

kurufasulye
22 Nisan 2014, 21:01
http://www.sym-tr.com/urun/symphony-sr-125/

papalesta
07 Mayıs 2014, 11:16
merhaba, ben dün sym symphony sr125 aldım. daha önce peugeot satelis 250cc, sym gts evo 250i kullandım ikisi de 10 numara makinelerdi. size tavsiyem 125cc lere hiç girmeyin, benim için hayal . üzerine biraz daha koyup bir x city alın. kesinlikle pişman olmazsınız, hem de çok zevkli bir kullanım sağlar size.

yavuzk2004
07 Mayıs 2014, 11:37
Yamaha Xenter 150
Yamaha X-City 250

İkiside bütçenin üstünde ama kalitelidir.

sefiltura
08 Mayıs 2014, 17:59
ucuz olsun 0 olsun istersen kanuni merlin al derim ama 85 kg isen yoksa ivmelenmesi düşük kalıyor

baypars
30 Mayıs 2014, 17:49
sym hd 200 al. kymco'ya bulaşma çok yakıyor. o paraya honda yamaha zaten hayal çin alırsan gitti canım 5bin.

maxiscooter
30 Mayıs 2014, 20:51
kymco agility city 200i yadaa aprilia scarebo 200

Deeplord
02 Haziran 2014, 00:46
Bende istanbulun berbat yolları için aprilla scarabeo 200ie aldım. çok memnunum tavsiye ederim...

Theodred
06 Temmuz 2014, 22:29
Arkadaşlar Bütçem 5000 tl civarıdır. büyük tekerli hergün iş için 30 km yapabileceğim az yakan bir scooter önerebilirmisiniz.Tşk ederim

Hocam ben de aynı sebeple 6000-7000TL bütçe dahilinde 16 inc teker scooter için forumları, arama motorlarını yıpratmaktayım.

Öncelikle benim gibi sürüş deneyimi olmayan biriyseniz çin mallarından uzak durmakta fayda var. Temiz kullanıldığında, bakımları düzenli yaptırılıp hor kullanılmadığında senelerce sorunsuz kullandığını beyan eden birçok yorum okudum ancak tecrübesiz biri olduğum için ben de kendimi çin malı sürücü kabul ediyorum ve bir motora iki çinli fazla diye düşünüyorum. Motordan anlayan biriyseniz siz düşünebilirsiniz.

Liberty 150 sıfırı 7000TL civarında. Arkadaşımda var. Hor kullanan, akrobatik hareketler deneyen(elinden gelse motorla ağaca tırmanır)tam bir dingil. Motor banamısın demiyor ama. Lakin parçaları çok pahalı. Eninde sonunda elinde kalacak o motorun bir parçası ve maaşın yarısını bırakmadan toparlayamayacak. Bütçemin sınırlarını zorlayıp bu motoru almak niyetim.

Bir de Peugeot Tweet var 150cc, 16inc teker. 5400 ile 5900 arasında değişiyor sıfırının fiyatları. Duyumlarıma göre pazarlıkla plaka,ruhsat fiyata dahil edilebiliyormuş. Tabi pazarlığın dozajı hakkında bilgim yok. Dükkanın içinde yerlere yatmak gerekmiyordur inşallah. İlginç olan pek kullanıcısı yok forumlarda. Az sayıda kullanıcı paylaşımı var onlar da olumlu konuşmuş.

Ben motorun dilinden anlarım, tekerini sıcak sudan soğuk suya sokmam diyorsan RKS150 16 inc teker en uygun fiyatlı olanı. Görünüşü güzel. Parçaları diğer çinlilere göre daha kaliteli diye paylaşımlar var. Gerçi çinli mi, tayvanlı mı anlayabilmiş değilim. Keeway cami avlusuna bırakmış RKS almış büyütmüş. 10 000km üzerinde kullanmış sürücülere ulaşabilsem onların görüşleri doğrultusunda ben de düşünebilirim bunu.

Bu motor sevdasına düşeli 2 hafta oldu ve 2 haftadır günde en az 4 saat oynadığım aiona girmez oldum. Varsa yoksa incelemeler, videoalar, ekipmanlar, ıvır zıvır... Bi de altımda kıpraşımı hissettiğimde ne olacak çok merak ediyorum. Son olarak silkeleyebileceğin bir yastık altı, damardan girerek ulaşabileceğin bir sandık anahtarı varsa eğer tartışmasız Scarebeo 200. Fiyatı 10000'e yaklaşıyor, parçaları, bakımı masraflı ama hepsine değer dedirten bir motor.

Kolay gelsin, Allah fikir berraklığı versin.

sanausbe
06 Temmuz 2014, 23:09
Ben sizin yerinizde olsam bütçenizin biraz üzerinde de olsa sıfır veya geneli az kullanılmış Xenter 150 alırdım. Kullananlar çok memnun.

S.

tt768
15 Temmuz 2014, 22:04
Biraz daha çıkıp Scarabeo 200 almanı tavsiye ederim. En büyük artısı büyük lastikleri. Sorunsuzluğu ve kalitesi de cabası.

erk1n
20 Temmuz 2016, 17:31
Marmaris'te yaşıyorum, burada yollar çok bozuk. X Evo gibi maxi scooter modelleri düşünürken sırf bu yüzden büyük tekerli scooter modellerine yöneldim. Beverly güzel ama çok pahalı. 8000 TL bütçem var. (2nci el) Alternatif olarak ne tavsiye edersiniz? Motor hacmi 200-300cc arası düşünüyorum.

bulut59
20 Temmuz 2016, 19:14
buyuk jantlı scooter derseniz scarabeo ya da x city derim. hic fantaziye gerek yok.

erk1n
21 Temmuz 2016, 04:42
Scarabeo sele yüksekliği fazla. Artçılı kullanımda zor oluyor benim için.

X city 'de önden çok çirkin görünüyor. İtalyanlara bakmaktan olsa gerek, beğenemedim X-city 'yi.. Ayrıca bütçemin de üzrinde.