Orijinalini görmek için tıklayınız : Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.
ccc67
23 Nisan 2014, 22:38
[QUOTE=ErknOzyurt;3326031]
sadece düz hörgüçsüz deri çeketim olsa kaburgaların ciğere batmasından dolayı yine ölceğimi,
ve bu cümleyi okuduktan sonra hemen gittim hörgüçlü bir mont aldım 300 tl ama iyi bence en azından eski düz montlarıma göre daha güvenli
http://i.hizliresim.com/XWJdro.jpg (http://hizliresim.com/XWJdro)
http://i.hizliresim.com/7mPA4v.jpg (http://hizliresim.com/7mPA4v)
bir ders bin nasihattan iyidir bu türk paylaşımlar yaparak çoğu insana uyarı bilinçlendirme ve şok etkisi yaptığı için iyi örnek oluyor ancak keşke bu tür kazalar olmasada bu örneklerede hiç gerek olmasa tekrar geçmiş olsun !!!
Modeli ne usta ceketin
ErknOzyurt
24 Nisan 2014, 01:22
[QUOTE=barodi;3327397]
Modeli ne usta ceketin
http://www.ozenmotor.com.tr/COLOMBIA-MONT-KIRMIZI_1860.html#0
Buradan bakabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
geçmiş olsun bu konunun bi çok kişi üzerinde etkisi olacağını düşünüyorum. verilmiş sadakanız varmış çok üzüldüm böyle görünce sizi
Umarım öyle olur kardeşim.
hayat2teker
24 Nisan 2014, 01:55
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Alper_tim
24 Nisan 2014, 04:21
büyük geçmiş olsun Allah seni sevdiklerine bağışlamış acil şifalar versin Rabbim
S6453
24 Nisan 2014, 09:35
Kardeşim çok çok geçmiş olsun. Sen yaptığın doğrularla hayata tutunmuşsun. Umarın seni okuyan bazı arkadaşlarda senden ders alırlar. Tekrar geçmiş olsun
ErknOzyurt
24 Nisan 2014, 23:22
Kardeşim çok çok geçmiş olsun. Sen yaptığın doğrularla hayata tutunmuşsun. Umarın seni okuyan bazı arkadaşlarda senden ders alırlar. Tekrar geçmiş olsun
Doktorda öyle dedi.Tulumu her zaman giyemiyorum benim için çok büyük şans oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Çok geçmiş olsun.
TMF yarışlarına girsen cbr250r ınla...slider eritmeyi oralarda denesen.önünde araç varken slider eritecek kadar yatmasan (kaçma ,frenaj opsiyonu bıraksan) belki bu kaza tekrarlanmaz kardeşim.
ama cadde için çok hızlısın umarım TMF yarışları işini düşünürsün.
Yarışlar oldukça maliyetli.R6-R1 lerlede böyle yatamıyorum Uludağ yolu gibi yollarda.Çok atikler yolun kalitesine göre.NİNJA 300 ile deneyeceğim.TMF yarışları ancak hayal sponsor yok.4.000.000 /5.000.00 tl yi 3 ayda ancak kazanıyorum.Gidipte bir yarışa verecek lüksüm yok. Fedarasyon utansın diyorum.İnsan 20 dk sına 200 TL aldığı pist gününü kapar mı yahu.
yusufgursoy
25 Nisan 2014, 10:03
Çok geçmiş olsun kardeşim. Maddi manevi yapabileceğimiz bişi varsa hemen belirt.
Hep derim b sınıfından öncd herkese a2 zorunlu olmalı. Olmalı ki motorların zorluğunu herkes her sürücü bilmeli...
Devlet 2 yıl ehliyet sonrası biri olmadan sürüşü yasaklarken laf eden bilinçsizlere gelsin
TheAzReaL07
25 Nisan 2014, 11:31
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.
Salih_T
25 Nisan 2014, 15:45
Çok geçmiş olsun... Allah Sevdiklerine bağışlamış seni...
Çok çok geçmiş olsun hocam
cem_bloodz
25 Nisan 2014, 19:35
çok geçmiş olsun aga allah korumuş
majorkaan
25 Nisan 2014, 20:54
Gecmis olsun kardesim allah seni ailene bagislamis ayrica iyiki korunmussun
teknoali
25 Nisan 2014, 21:35
çok geçmiş olsun gerçekten korumalar çok önemli .
ErknOzyurt
26 Nisan 2014, 19:51
çok geçmiş olsun gerçekten korumalar çok önemli .
Yaradan dan sonra ; Korumalar sayesinde nefes aldığımı bilmek çok enteresan geliyor.Teşekkür bile edemiyorsun :)
Afyonlu_Cash
26 Nisan 2014, 19:53
geçmiş olsun Rabbim kaza-bela Hiç kimseye Yaşatmasın.
ErknOzyurt
26 Nisan 2014, 19:55
Çok geçmiş olsun kardeşim. Maddi manevi yapabileceğimiz bişi varsa hemen belirt.
Çok teşekkürler ilginize :) Bir an önce kalkıp NİNJA 300 ile viraj yapmak istiyorum.
halilom
26 Nisan 2014, 22:00
Çok teşekkürler ilginize :) Bir an önce kalkıp NİNJA 300 ile viraj yapmak istiyorum.
Ruh hastasısın sen dostum :sunny: Kazasız günler ne diyim.. :rendeer:
atesseyirci
26 Nisan 2014, 22:13
g.olsun ortak bizde arabada hız tutkusu yüzünden roll de( k20 turbo civicle ) yaşadık yavaşlama adına chopper tarzına döndük sakin kalmakta ve güvenlik önlemlerini almakta fayda var herkese kazasız belasız keyifli sürüşler ...
AFAROZ
26 Nisan 2014, 22:54
Kardeşim çok geçmiş olsun Bu anlattıkların kulagımıza biz motorculara küpe olsun . . çok yaşa :bestmt:
ErknOzyurt
27 Nisan 2014, 00:23
Kardeşim çok geçmiş olsun Bu anlattıkların kulagımıza biz motorculara küpe olsun . . çok yaşa :bestmt:
Umarım koruma konusunda bir fikir sahibi yapar sizleri :) Ben bu kıyafetlerle sözde kaç km hızlardan kurtuluyordum da ölmeyi bayılmak sanıyorlar.AMBULANS ta nefesiniz kesildiğinizde anlarsınız.Tabi o kadar şanslıysanız :)
ahmetersoz1
22 Mayıs 2014, 10:20
Umarım koruma konusunda bir fikir sahibi yapar sizleri :) Ben bu kıyafetlerle sözde kaç km hızlardan kurtuluyordum da ölmeyi bayılmak sanıyorlar.AMBULANS ta nefesiniz kesildiğinizde anlarsınız.Tabi o kadar şanslıysanız :)
Hemşerim geçmiş olsun tekrardan... Nasıl oldun biraz toparlayabildin mi?
serdar22
22 Mayıs 2014, 12:14
büyük geçmiş olsun kardeşim RABBİM en kısa zamanda acil şifalar versin
daghas
22 Mayıs 2014, 13:20
Büyüklerimiz boşuna önce tedbir sonra takdir dememişler , arkadan gelen arabada doktorların olması rabbimin sana bir lütfu degilde nedir , bu durumu bizimle paylaşma sebebin ders almamız kendimize gelmemiz içindi , bilmeni isterim ki hiç kimse bu olaydan sonra ders almadıysa ve herkes bildiğini okumaya devam edecekse bile ben kendi adıma dersimi aldım ve sen bil ki en azından bir kişiye ulaşabildin , rabbim acil şifalar versin , saygılarımla.
ErknOzyurt
22 Mayıs 2014, 14:24
Hemşerim geçmiş olsun tekrardan... Nasıl oldun biraz toparlayabildin mi?
Kırıklarım devam etmekte.21 inde doktora gittim. ek olarak 1 ay daha rapor yazdılar.Yürüyememekteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Büyüklerimiz boşuna önce tedbir sonra takdir dememişler , arkadan gelen arabada doktorların olması rabbimin sana bir lütfu degilde nedir , bu durumu bizimle paylaşma sebebin ders almamız kendimize gelmemiz içindi , bilmeni isterim ki hiç kimse bu olaydan sonra ders almadıysa ve herkes bildiğini okumaya devam edecekse bile ben kendi adıma dersimi aldım ve sen bil ki en azından bir kişiye ulaşabildin , rabbim acil şifalar versin , saygılarımla.
Umarım başkaları da ders almıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
büyük geçmiş olsun kardeşim RABBİM en kısa zamanda acil şifalar versin
Eyvallah kardeşim
Aziz4458
22 Mayıs 2014, 16:45
Abi bende yeni motor sürmeye başlıyacağım fakat böyle haberleri görünce çok tedirgin oluyorum ve hevesim kaçıyor ne yapmamı önerirsin
sysroot
22 Mayıs 2014, 16:54
İçim kalktı canım kardeşim,
Allah şifa versin, bir an önce ayaklan inşallah.
Arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin kardeşimiz için,
Konu açmak için girdim, yeni girdim konuyu vallahi çok üzüldüm.
ahmetersoz1
22 Mayıs 2014, 18:04
Kırıklarım devam etmekte.21 inde doktora gittim. ek olarak 1 ay daha rapor yazdılar.Yürüyememekteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Umarım başkaları da ders almıştır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Eyvallah kardeşim
İnşallah en kısa zamanda eski haline dönersin.
Ateşbey
22 Mayıs 2014, 19:20
Çok geçmiş olsun, O kıyafetler boş para diyen bir arkadaş vardı, İnşallah bu yazıyı okumuştur..
speed_dream
22 Mayıs 2014, 20:27
çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin dostum
bu konu da ;''kaska monta o kadar para verilir mi'' diye düşünen kekolara gelsin
linkinpark20
22 Mayıs 2014, 21:00
Adli yonden yardıma ıhtıyacın olursa Bursa adliyesindeyim yardım edebılırım.
alper_becker
23 Mayıs 2014, 00:53
Abin yarisci ve trafiktemi viraj calistiriyor seni :farao: kiyafet giymene ornek olan o ama bu kazaya sebep olanda abin bence. Seni alip piste goturmesini isterdim allah korumus seni.
çağhan
23 Mayıs 2014, 12:53
Çok Geçmiş olsun Acil Şifalar
Mechanix
23 Mayıs 2014, 13:49
Doktorda öyle dedi.Tulumu her zaman giyemiyorum benim için çok büyük şans oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Yarışlar oldukça maliyetli.R6-R1 lerlede böyle yatamıyorum Uludağ yolu gibi yollarda.Çok atikler yolun kalitesine göre.NİNJA 300 ile deneyeceğim.TMF yarışları ancak hayal sponsor yok.4.000.000 /5.000.00 tl yi 3 ayda ancak kazanıyorum.Gidipte bir yarışa verecek lüksüm yok. Fedarasyon utansın diyorum.İnsan 20 dk sına 200 TL aldığı pist gününü kapar mı yahu.
Çok geçmiş olsun.
Korumaların hariç oldukça kötü bir örneksin aslında. Pist işleri pahalı demişssin , ama sokakta gazlamanın daha pahalı olduğunu anlamışsındır bu olaydan sonra. Trafiğe açık alanlar da viraj denemen sadece kendin için değil , trafikteki diğer insanlar içinde büyük tehlike.
soycan
23 Mayıs 2014, 14:07
BUYUK GECMIS OLSUN
mlhzrdm
23 Mayıs 2014, 14:24
Yaşadıklarını ve yorumları bir solukta okudum. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.
Ben denk geldiğinde kaza videolarını ve yazılarını okumanın önemli olduğunu düşünüyorum, böylece ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini hatırlamış oluyoruz.
mucoist
23 Mayıs 2014, 16:40
Dostum geçmiş olsun. Yaşadıklarına çok üzüldüm. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.
Koruma konusunda benim için iyi bir referans oldu. İlk işim hörgüçlü mont almak olacak.
khayyam
23 Mayıs 2014, 18:50
Erkan, geçmiş olsun kardeşim.
Sana tavsiyelerde bulunacak, akıl verecek kadar tecrübeli bir sürücü değilim. Ancak kaza yaptığın yolu onlarca kez araba ile aldım.Virajları ve açılarını bilmeyen otomobillerin bile ne kadar dikkatli olması gerektiğini biliyorum. Arkandaki araçta doktorların olması, senin tam koruma ile yola çıkmış olman, iyi bir sürücü olman belki de burada bunları paylaşabilmenin nedenleri. Allah seni ailene bağışlamış, yaşanacak günlerin, mutlulukların varmış.
Motor kullanmak için sadece teknik bilginin yetmediğini, trafik tecrübesinin de (araba/motor) olması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede çektiğin acılar son bulur, kendi kendine yetebileceğin duruma en çabuk şekilde gelirsin. Sonrası için vereceğin kararlar da ailenin de içinin rahat edeceği kararlar almanı tavsiye ederim. Senin çektiklerin şu an bedensel sıkıntılar, ailen ise sen yatarken başucunda kim bilir ne halde idiler. Ebeveynlerinin ellerinden öperim. Hepinize tekrar geçmiş olsun.
ErknOzyurt
23 Mayıs 2014, 19:15
Erkan, geçmiş olsun kardeşim.
Sana tavsiyelerde bulunacak, akıl verecek kadar tecrübeli bir sürücü değilim. Ancak kaza yaptığın yolu onlarca kez araba ile aldım.Virajları ve açılarını bilmeyen otomobillerin bile ne kadar dikkatli olması gerektiğini biliyorum. Arkandaki araçta doktorların olması, senin tam koruma ile yola çıkmış olman, iyi bir sürücü olman belki de burada bunları paylaşabilmenin nedenleri. Allah seni ailene bağışlamış, yaşanacak günlerin, mutlulukların varmış.
Motor kullanmak için sadece teknik bilginin yetmediğini, trafik tecrübesinin de (araba/motor) olması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede çektiğin acılar son bulur, kendi kendine yetebileceğin duruma en çabuk şekilde gelirsin. Sonrası için vereceğin kararlar da ailenin de içinin rahat edeceği kararlar almanı tavsiye ederim. Senin çektiklerin şu an bedensel sıkıntılar, ailen ise sen yatarken başucunda kim bilir ne halde idiler. Ebeveynlerinin ellerinden öperim. Hepinize tekrar geçmiş olsun.
Abi eyvallah. :) Tecrübe nasihat ile de oluyor öyle deme :)
Ben hala olayları ciddiye alamıyorum. Dainese LAGUNA yeni tulum ve GP DAİNESE Eldiven alacağım abi. Kask olarkta HJC RPHA CARBON 10 PLUS LORENZO REPLİCA KASK Düşünüyorum. Ortalama 7.700 TL civarına patlayacak gibi. Mezar masrafı işte :)
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10330319_10152452887469105_1558242626294228075_n.j pg
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Dostum geçmiş olsun. Yaşadıklarına çok üzüldüm. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.
Koruma konusunda benim için iyi bir referans oldu. İlk işim hörgüçlü mont almak olacak.
Teşekkürler. Umarım alabilirsin. Canından önemli değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Çok geçmiş olsun.
Korumaların hariç oldukça kötü bir örneksin aslında. Pist işleri pahalı demişssin , ama sokakta gazlamanın daha pahalı olduğunu anlamışsındır bu olaydan sonra. Trafiğe açık alanlar da viraj denemen sadece kendin için değil , trafikteki diğer insanlar içinde büyük tehlike.
Pist pahalı. Sezondan 10 yarış yapsan 50.000.00 TL dir kardeşim :) Riskleri azaltmak senin elinde. Sokakta gazlamak senin hayatına maal olur. Bunu önlemek bizim elimizde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------
Abin yarisci ve trafiktemi viraj calistiriyor seni :farao: kiyafet giymene ornek olan o ama bu kazaya sebep olanda abin bence. Seni alip piste goturmesini isterdim allah korumus seni.
Viraj çalışmıyoruz. Viraj yapıyoruz. Zaten keko gelip vurdu bana :) Piste gitmenin maliyetini size belirttim. 4.000.00 TL yi 40 tl olarak algılamayınız bu benim yemeden içmeden 2.5 aylık maaşım :) Hepsi 5-6 saat için ? K.bakmayın burada kekoca 1000cc motorlara binip gazlayanlara söylecek şeyi gelip bana söylemeyin :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Abi bende yeni motor sürmeye başlıyacağım fakat böyle haberleri görünce çok tedirgin oluyorum ve hevesim kaçıyor ne yapmamı önerirsin
Korumalara minumum 3.500.00 ortalama olarak 6.500.00 tl ayırmanı öneririm. Ben ortalama para vererek hayatta kaldım. Düşün seni 100 km ile sabit duvara fırlatıyorlar, sen buradan sağ çıkıyorsun. 6.500.00TL bunun için nedir ?
VENOM's
23 Mayıs 2014, 20:08
gecmıs olsun kardesım
paramedic.
24 Mayıs 2014, 00:53
çok geçmiş olsun tüp torakostomisi yapılacak noktaya gelmişsen ölümden son anda dönmüşsün demektir.
ustura_01
24 Mayıs 2014, 01:47
yeni gordum. gercektende cok uzuldum. Gecmis olsun.
alivefoto
24 Mayıs 2014, 12:58
Geçmiş olsun kardeşim çok şükür iyisin, Allah daha kötüsünden korusun...
nostalji41
25 Mayıs 2014, 21:10
gecmıs olsun kardes allah korumus allah sağlık sıhat versın.
J3ASKAN
26 Mayıs 2014, 23:47
Kardeşim çok büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Rabbim kimseye o acilari yasatmasin kaza bela gostermesin
melikedmrkn
27 Mayıs 2014, 02:43
:(resimler cok kotu umarim herkes tedbir alir cok gecmis olsun :)
Vulture24
27 Mayıs 2014, 02:54
Geçmiş olsun. Büyük ders aldım..
efesice
27 Mayıs 2014, 07:00
Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmeni dilerim.
Zamanında Star tv de engin ardıç vardı haberlerden sonra günün yorumunu yapıyordu..
Türkiye Rally şampiyonu renç koçibey trafik kazasında öldüğünde(allah rahmet eylesin)hatalı sollama yapıp kamyonunun sağından girip en sağ şerid de çok daha yavaş seyreden başka bir kamyonun altına girmişti.
engin ardıç şöyle yapmıştı yorumda,Allah korusun,Allah korusun diyip duruyoruz sayın seyirciler,Sen emniyet kemerini takmazsan Allah seni korurmu hiç.?
o zaman yaptığı yorum çok doğru gelmişti bana hala daha da öyle ,en kısa yolda bile başımıza ne geleceği meçhul,bu kadar kısa mesafede birşey olmaz demeden güvenlik tedbirlerini elden bırakmadan,yola çıkmalıyız,ondan sonra hepimiz Allaha emanetiz zaten.
kuryelik yapıyorum istanbulda hergün 150 km ye yakın yol yapıyorum 3-4 kere köprü kullanıyorum,hergün en az bir tehlike atlatıyorum ancak,düşünce kıyafetlerin değerini anlıyor insan,motor alıp yeni öğrenmeye başlayacak arkadaşlar ne olur bütçenizden kısın ve güvenlik kıyafetlerinizede para ayırın.
Allaha emanet olun...
Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.
devils
27 Mayıs 2014, 10:06
Geçmiş olsun kardeşim koruma ekipmanlarından önce Allah korumuş seni sonrasında tabikide koruma ekipmanları. Bizim ne kadar dikkatli ve profesyonel olduğumuzun bir önemi yok çünki türkiyede bizi araç yerine koymuyorlar. Yobaz insan dolu memlekette. Allah bizi bu cahil sürücülerden korusun...
durukan3
27 Mayıs 2014, 10:39
geçmiş olsun da kardeşim. değermi peki viraj yapmaya. hepimiz biniyoruz motora. ama bu binişler bir yerden başka yerlere gitmeye gezmeye yeni yerler görmeye daya lı oluyor. biz gitmiyoruz uludağa viraj yapmaya. slideri yere değdirmeye gitmiyoruz. Tekrar geçmiş olsun
ereker
27 Mayıs 2014, 10:52
Büyük geçmiş olsun kardeşim seninki kadar ağır olmasada bende bir kaza atlattım ayağımı eklem yerinden kırmıştım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın kendine iyi bak.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO