PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

007
12 Ekim 2006, 23:43
plectrum merhaba .ankarada bayilerde poseydon ve corvus için modifiye kitleri varmış.senin kulağına böyle bir bilgi geldimi ,gelmediyse bizim için biraz araştırırmısın .sagol

Ewet karbüratör, varyatör ve ekzost için performans kiti mevcut... Merkezden Kenan beyi arayıp irtibap kurabilirsiniz...

muhendisozkan
31 Ekim 2006, 13:43
arkadaşlar bencede hoş bir motor ithalatçı firmasıda var www.dorado.com.tr adresiymiş özellikle corvus çok hoşuma gitti

yalgin
10 Kasım 2006, 15:58
2006 Mayıs'ta aldığım V5'imi, 3000 km civarında, bir anda ortaya çıkan nakit para ihtiyacımdan dolayı satılığa çıkardım. bu forumda hep tartışılan 2. el (acaba satar mıyız satamaz mıyız, çok mu değer kaybeder vs..) konuları hep kafamdaydı.

detayları es geçersek, motorumu sattım. sattığım fiyatı, satacak olanı da alacak olanı da etkilememek adına söylemeyeceğim. sadece, çin malları için öngörülen, keeway - mondial gibi markaların 2. ellerinde ettikleri zararı etmediğimi söyleyebilirim. paraya ihtiyacım olduğundan çok fazla pazarlık edemememe rağmen sattığım fiyat beni tatmin ettiç
hem de, satılık ilanını verdikten sonra 1,5 hafta gibi bir süre içinde, çok sevdiğim motorumu sattım.

motorlarının 2. eli konusunda şüphesi, merakı ve tereddütleri olan arkadaşların fikir sahibi olmaları açısından paylaşmak istedim.

nedym
11 Kasım 2006, 17:08
yok abi abi acmaz hem üstünde nekadar yasanacagida belli omaz bunlarin tümü kalitesiz bence :farao:

plectrum
12 Kasım 2006, 17:42
Fantom76 dediğin modifiye hakkında hiçbir bilgi yok. Benim motorumda sürekli stop etmeye başladı. Arkadaşa mondial 125 zn aldık bastınmı çalışıyor hiç stop etme yok. Benim motor 5-6 km gidip durunca stop ediyor. Sonra çalışması da çok zor olmakta. İbodirik denen sahtekarlar motor yeni olduğu için yapar demişlerdi. Motor 2500 km'ye geldi, sorun aynen devam ediyor. Motorumu garanti dışı bırakıp başka ustalara götüreceğim. Geçenlerde Altındağ belediyesinin karşısında Regal Raptor kullanan bir büyüğüme restladım o da İbodirik'e götürmüş motoru saçma sapan davranmışlar ona da. Bu yüzden başka servis arıyormuş Ankara'da. Geçenlerde yoldan geçen bir dorado kullanıcısını daha gördüm ve durdurdum. O da İbodirik'ten memnun değilmiş. Yani bu adamların sahtekar oldukları sadece benim görüşüm değil kimi gördüysem böyle... Ulus'a yolunuz düşerse uzak durun... Yok ben memnunum diyenler varsa buyrun foruma..

bager1003
13 Kasım 2006, 12:57
selam arkadaşlar şu corvus mudur morvusmudur ne karın ağrısıysa inanınki bunca yıldır motor kullanırım böyle rezilini ilk defa gördüm birinde vardı motoru inceliyorum adam süzme saf oğlu saf ÇİN malı motoru japon diye yutturmaya çalıyıyor.. bir kere motor değil niye diyecek olursanız cruiser motorda scouter motorunun ne işi var anlamadım MUHAHAHAAAAAAAA... birde motorun farını gördüm ulan one ÖKÜZ GÖZÜ kadar böyükkkkkk adam motormu yoksa arkaa ayağı kırılmış eşşekmi ayırt edemiyor.. almak isteyenleri uyarayım illede motor diyorsanız MONERO 250 CMX A yı tavsiye ederim mükemmel bir makine bende var memnunum duyrulurrrrrrrrrrr....

bu arada isminide DORADO koymuşlarki millete italyan malı diye sokuşturmak istemişler yazık valla bu motor zevki ile yaşayan insanların duygularının sömürülmesi.... ulan iyi motor yapın diyecemki helal olsun size hem fiyat uçuk hemde motor 5 para etmez....insanları da sömürenlere yazıklar olsun

fantom76
21 Kasım 2006, 22:23
dostum bager varya acayim saçmalamışsın bilgin olsun.foruların amacı insanların kullandığı makineler konusunda iyi veya kötü bilgileri paylaşmak ama sen direk makinelere çamur atmışsı olmuyor bence

koyulacivert
22 Kasım 2006, 15:30
merhaba arkadaşlar uzun süredir buraya yazmıyorum (gezmekten). dun itibariyle 2800 km oldu benim V5 ve bu motoru aldığım için tekrar memnun oldum. neden mi? çünkü dün 3 arkadaş 2 motor olarak kerpe ye gezi yaptık ve ben bi arkadaşımı artıçı olarak aldım. gidiş dönüş toplam 320 km yol yaptık. hava müthiş soğuktu...vs ben bu gezi öncesi bu kadar uzun yolu 2 kişi işle birliekte yapmamıştım ve motorumun bu yöndeki performansını merak ediyordum. valla ne yalan söyliyeyim beklentilerimin üstünde performans sergliledi... yol boyunca en az 80 km hızla gittik (şehir içi hariç) 120 yi iki kişi uzun süre yapıyor (acıdığım zamanlarda hızı azalttım) ama benzin sarfiyatı artıyor. 320 km boyunca toplam 35ytl lik benzin harcadım... bence bunu 80-90km sabit hızda azaltmak mümkün diye düşünüyorum. bence aranızdan uzun yola çıkmam bu motor beni yolda bırakır gibi düşüncelere sahip olan varsa yanılıyor çünkü bu makinalar taşşş gibi :mrgreen: ben tekrar söylüyorum motorumdan çok memnunum sorunsuz maşallah... :cherry:

not: bi ara dorado kullanıcıları olarak biraraya gelelim ne dersiniz?

GorkeM
22 Kasım 2006, 16:13
Eveettt... O 3 arkadaştan biri de benim... Benim altımda cbr125R vardı... Valla ne desem dorado beklediğimin üstünde performans gösterdi... bravo... :rendeer:
Bu arada gezi topic'i ne zaman açıyoruzz?? Videolar nerdeee resimler nerdeee :queen:

selam arkadaşlar şu corvus mudur morvusmudur ne karın ağrısıysa inanınki bunca yıldır motor kullanırım böyle rezilini ilk defa gördüm birinde vardı motoru inceliyorum adam süzme saf oğlu saf ÇİN malı motoru japon diye yutturmaya çalıyıyor.. bir kere motor değil niye diyecek olursanız cruiser motorda scouter motorunun ne işi var anlamadım MUHAHAHAAAAAAAA... birde motorun farını gördüm ulan one ÖKÜZ GÖZÜ kadar böyükkkkkk adam motormu yoksa arkaa ayağı kırılmış eşşekmi ayırt edemiyor.. almak isteyenleri uyarayım illede motor diyorsanız MONERO 250 CMX A yı tavsiye ederim mükemmel bir makine bende var memnunum duyrulurrrrrrrrrrr....

bu arada isminide DORADO koymuşlarki millete italyan malı diye sokuşturmak istemişler yazık valla bu motor zevki ile yaşayan insanların duygularının sömürülmesi.... ulan iyi motor yapın diyecemki helal olsun size hem fiyat uçuk hemde motor 5 para etmez....insanları da sömürenlere yazıklar olsun

bilgisiz olduğun heryerden belli... Dün 400km'ye yakın yüksek tempoda yol yaptık... banamısın demedi dorado... ayrıca o öküz gözü gibi dediğin far -ben dahil- cruiser'larda çoğu insanın en çok hoşuna giden olay. Hatta küçük bile...
Ama bir de şu yan grenajlar açık olsaymış :pr: O bakımdan keeway superlight hoş motor mesela... Ama tabiki Dragstar veya shadow :cat: Di mi koyulacivert?

koyulacivert
22 Kasım 2006, 16:39
bilgisiz olduğun heryerden belli... Dün 400km'ye yakın yüksek tempoda yol yaptık... banamısın demedi dorado... ayrıca o öküz gözü gibi dediğin far -ben dahil- cruiser'larda çoğu insanın en çok hoşuna giden olay. Hatta küçük bile...
Ama bir de şu yan grenajlar açık olsaymış :pr: O bakımdan keeway superlight hoş motor mesela... Ama tabiki Dragstar veya shadow :cat: Di mi koyulacivert?[/QUOTE]

haklısın görkem hedef dragstar zaten :bounce: bakalım ne zaman sahip olcam:silent: bu arada resimleri Onur ekleycekti.. durtmeden yapmaz o ben bi dürtiyim :mrgreen:

007
22 Kasım 2006, 16:45
merhaba arkadaşlar uzun süredir buraya yazmıyorum (gezmekten). dun itibariyle 2800 km oldu benim V5 ve bu motoru aldığım için tekrar memnun oldum. neden mi? çünkü dün 3 arkadaş 2 motor olarak kerpe ye gezi yaptık ve ben bi arkadaşımı artıçı olarak aldım. gidiş dönüş toplam 320 km yol yaptık. hava müthiş soğuktu...vs ben bu gezi öncesi bu kadar uzun yolu 2 kişi işle birliekte yapmamıştım ve motorumun bu yöndeki performansını merak ediyordum. valla ne yalan söyliyeyim beklentilerimin üstünde performans sergliledi... yol boyunca en az 80 km hızla gittik (şehir içi hariç) 120 yi iki kişi uzun süre yapıyor (acıdığım zamanlarda hızı azalttım) ama benzin sarfiyatı artıyor. 320 km boyunca toplam 35ytl lik benzin harcadım... bence bunu 80-90km sabit hızda azaltmak mümkün diye düşünüyorum. bence aranızdan uzun yola çıkmam bu motor beni yolda bırakır gibi düşüncelere sahip olan varsa yanılıyor çünkü bu makinalar taşşş gibi :mrgreen: ben tekrar söylüyorum motorumdan çok memnunum sorunsuz maşallah... :cherry:

not: bi ara dorado kullanıcıları olarak biraraya gelelim ne dersiniz?

Benim V3 şu an 7.000 km ye geldi Ağustos ayında bir fan arızası yaptı başka sorunum hiç olmadı...
Biraraya gelme fikrine sahsen ben katılırım...

koyulacivert
22 Kasım 2006, 16:49
Benim V3 şu an 7.000 km ye geldi Ağustos ayında bir fan arızası yaptı başka sorunum hiç olmadı...
Biraraya gelme fikrine sahsen ben katılırım...

birazda topikimz canlansa... daha kaç kişi dorado kullanıyor haberimiz yok :silent: yollarda hep görüyorum ama bu başlıkla ilgilenmiyorlar sanırım :mrgreen: acaba dorado kullananlar buraya diye bi başlık açsak kısa sürede başlık buraya taşınır mı? sanırım sizin böyle bir girişiminiz olmuştu...

007
22 Kasım 2006, 16:52
birazda topikimz canlansa... daha kaç kişi dorado kullanıyor haberimiz yok :silent: yollarda hep görüyorum ama bu başlıkla ilgilenmiyorlar sanırım :mrgreen: acaba dorado kullananlar buraya diye bi başlık açsak kısa sürede başlık buraya taşınır mı? sanırım sizin böyle bir girişiminiz olmuştu...

Bir ara yapmaya çalıştım ama yönetim birleştirdi... Bildikleri vardır...:mrgreen:

Ayrıca topiği temizlemek ve yararlı bilgileri taşımak için bir mod arkadaşın yardımına ihtiyacımız vardır...:cherry:

koyulacivert
22 Kasım 2006, 16:56
Bir ara yapmaya çalıştım ama yönetim birleştirdi... Bildikleri vardır...:mrgreen:

Ayrıca topiği temizlemek ve yararlı bilgileri taşımak için bir mod arkadaşın yardımına ihtiyacımız vardır...:cherry:

umarım uğraşıcak vakitleri vardır çünkü bu topiğin baya bakıma ihtiyacı var :pale: epeydir ellenmiyor sanırım :salut:

007
22 Kasım 2006, 17:04
@koyulacivert: Performans Kiti için gerekli bilgileri özelden msj attım...:wiinkk:

koyulacivert
22 Kasım 2006, 17:06
@koyulacivert: Performans Kiti için gerekli bilgileri özelden msj attım...:wiinkk:

ilginize çok teşekkür ederim :rendeer:

bager1003
23 Kasım 2006, 11:53
arkadaşlar bakın aklı olan varsa ve biraz olsun motordan anlayorsanız lütfen ama lütfen şu cormus mudur zorvusmudur kırma cins köpeklere benzeyen motorlara Allah aşkına iyi demesinler ulan diyer çinliler hiç olmazssa biz çinliyiz diyorlar ya bu meret ne peki ne olduğu belli değil... scuoter motorunu 250 cc yapmışlar bindirmişler al sana otomotik şanzıman...ha zırrttt...
yemezler arkadaşlar bakın sakın paranızı vermeyin şu berbat şeylere gidin mobiylette alın ondan iyidir aklınızda bulunsun

fantom76
24 Kasım 2006, 00:16
arkadaşlar dorado kullanıcısı olarak şu bager denen arkadaşla bi ilgilenirmisiniz beni acayip gıcık ediyorda,ayrıca 007 performans kitleri ilgili doradonun kendi sitesine mail atmıştım bana henüz deneme aşamasında demişlerdi senin daha fazla bilgin varsa benim özelede mesaj geçermisin

koyulacivert
27 Kasım 2006, 17:27
arkadaşlar bakın aklı olan varsa ve biraz olsun motordan anlayorsanız lütfen ama lütfen şu cormus mudur zorvusmudur kırma cins köpeklere benzeyen motorlara Allah aşkına iyi demesinler ulan diyer çinliler hiç olmazssa biz çinliyiz diyorlar ya bu meret ne peki ne olduğu belli değil... scuoter motorunu 250 cc yapmışlar bindirmişler al sana otomotik şanzıman...ha zırrttt...
yemezler arkadaşlar bakın sakın paranızı vermeyin şu berbat şeylere gidin mobiylette alın ondan iyidir aklınızda bulunsun

arkadaşım bak toplam 6 tane mesajın ve bunların çoğu (belkide tamamı) dorado markasını kötülemek için atılmış olan mesajlar... :farao: bi kastın varsa bu markaya ilgilenme topiğinle... ben kendi adıma söylüyorum çok güzel motorlarımız var ayrıca corvus da kullandım hatta artıları bile var poseidon dan... sen git bu topikten daha kötüleyeceğin bi sürü çin markası var burada bizimle zaman kaybetme...

ARBETUS
27 Kasım 2006, 18:16
arkadaşlar motorlarınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle çok kısa birşey sorucam. lütfü kırdar daki fuarda bayağı bir incelemiştim poseidon du sanırım ismi. üzerindeki müzik sistemi kullanışlı mı? mp3 düğmesi falan görmüştüm ben. nasıl çalışıyor? Bilgi verirseniz sevinirim.

kazasız sürüşler.

koyulacivert
01 Aralık 2006, 19:22
arkadaşlar motorlarınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle çok kısa birşey sorucam. lütfü kırdar daki fuarda bayağı bir incelemiştim poseidon du sanırım ismi. üzerindeki müzik sistemi kullanışlı mı? mp3 düğmesi falan görmüştüm ben. nasıl çalışıyor? Bilgi verirseniz sevinirim.

kazasız sürüşler.

merhabalar... bir poseidon kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki motorun üstündeki müzik sistemi oldukça kuvvetli 80 km altında rahatlıkla duyuluyor. (hatta yanından giden bile duyuyor) v5 modelinde iki şeklide müzik dinlemen mümkün birincisi radyo (6 kanal hafızası var) sürekli seyir halindeysen pek keyifli olmuyor (cızırtı yapıyor) ikincisinde ise USB (taşınabilir bellek) le müzik dinlemen mümkün. sıradan bi bellek işini görecektir. mp3 düğmesine bastığında FM den çıkıyor ve Fm kanallarını bulman için olan tuşlar şarkı atlamana yardımcı oluyor. birde MUTE (sessiz) tuşu var.

sanada kazasız sürüşler... :cat:

GorkeM
01 Aralık 2006, 22:56
umarım uğraşıcak vakitleri vardır çünkü bu topiğin baya bakıma ihtiyacı var :pale: epeydir ellenmiyor sanırım :salut:

Bu konuda Prometheus (çok moddur kendisi) arkadaşım bana çok yardımcı oldu sağolsun. Ben bizim topic'in ilk sayfasını ele geçirdim onun sayesinde :queen: ve düzenledim. Siz de bu şekilde bir girişimde bulunabilirsiniz :cat:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25266

bager1003
13 Aralık 2006, 10:18
valla arkadaş yerinde olsam almam kesinlikle niye diyeceksin;
scouter ile crouiseri çiftleşmiş kırma bir motor olmuş birde utanmadan standar özellikler yüklemişler (mp3 çalar v.s.) göz boyama tabi. inanki kardaş yıllardır motor kullandım böyle rezilini görmedim bir kere motor çok komik bir tipi var hele hele o farı yokmu farı aha aha aha derim ancak benden söylemesi alma kardaş scouteral en azından 3,500-4,000 ytl paran cebinde kalır
çünkü aynı şey

praetorian
13 Aralık 2006, 13:36
bole adamlara kıl oluyorum gercektende
tahmınen motora hıc bınmemıs (bu mesajıma cevap fıks 16 yıldır motor tamırcısıyıım yada senın yasın kadar zamandır motor kullanıyorum olacak)
adamlar gelıo burda sacmalıyorlar
bence gayet gusel bı motor rıva gezısınde beraber gezdık yanı gayet performanslıydı
standar ozellıkler dedıgın seyler bmw nın ust sınıf motorlarında var sadece
standar! ın anlamını ıyıce ogren ondan sora gel burada konus hadı selametle

intercom
21 Aralık 2006, 23:43
neredesiniiiz???

Şu perform kiti hakkinda bilgi verin lütfen, ne yapar ne kadar yapar fiati nedir???

koyulacivert
02 Ocak 2007, 13:47
performans kiti hakkında bilgiyi Sel Oto ' dan Özgür bey den alabilirsin... 0216 416 55 99

fantom76
11 Ocak 2007, 21:19
bende performans kiti istiyorum ama sanırım öncelik lastik olacak.orjinal lastikleklerin yol tutuşu pek iyi değil özellikle ıslak zeminde.şöyle uygun fiyatlı lastik satan yer bilen varsa ve bilgi verirse sevinirim.

intercom
11 Ocak 2007, 22:00
kuyulacvert, 007 su kit hakkında lütfen biraz bilgi verin, ne olursunuz..

adanalı
11 Ocak 2007, 22:12
merhabalar sevgili dorado severler vede kullanıcıları.bende uzunca bir süredir dorado'nun corvus'u ile ilgileniyordum.fikirlerine baş vurduğum sayın:SEMS,007 ve KOYULACİVERT arkadaşlarımın değerli paylaşımlarının sonucunda kararımı verdim ve gümüş corvusumu 10 gün önce aldım.(aslında kırmızı favorimdi ama ADANA'daki tek bayide sadece gümüşü vardı ve azıcık inceleyince hiçde kötü bir renk olmadığına karar vererek.)ancak henüz plakası yok.nedeni yılbaşı sonrası çıkartmak istememdi.ayrıca benim henüz A2 im de yok.kaydoldum ve sınavı bekliyorum.şimdilik çok memnunum,rodajda olduğum için 70-80'i geçmiyorum,zaten ehliyet ve plaka yüzünden kaçamak kullanıyorum.benim çözemediğim tek sorunum,radyo kanallarını hafızaya alamamak.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.hepinize sevgilerimle.

john coffee
12 Ocak 2007, 17:50
Herkese Merhaba .. Bende 6 Aydir Dorado Corvus Kullaniyorum Daha Şİmdİye Kadar HİÇ Bİr Problem Çikarmadi. Tek KÖtÜ Yani AkÜyÜ Ön TekerleĞİn Hemen Arkasina Koymalari YaĞmurlu Havalarda Mecburen Su SiÇratiyor Lastİk Ve AkÜ Kutup BaŞali Oksİt Yapiyo .. Uzun SÜre ÇaliŞtirmassaniz 1 Hafta Kadar AkÜ BoŞaliyo Sanirim Bu Hastalik Dorado Da ... O YÜzden Tavsİyem Bİ Ara Kablonuzun Her Zaman Olmasi :) Herkese İyİ Seyahatlar ... GÜrhan :)

muhendisozkan
13 Ocak 2007, 10:48
dostum akü 1 haftada boşalması enterasan eger boşalıyorsa bence ya sigortalara baktır yada corvus poseidon modelleri alarmlı olduğu için alarm açık kaldığında böyle bir sorun olabilir ama bunlarda 1 haftada aküyü bitirmez. bence konjektörüne baktır derim. akünün bulunduğu yer için haklısın gerçekten tasarım olarak biraz sakıncası var ama adamlar selenin altında daha fazla bagaj hacmi kazanmak için buraya koymuş olabilirler.

koyulacivert
13 Ocak 2007, 12:58
benim aküde boşaldı ama 3 haftadan sonra... 1 haftada sanmıyorum ki akün boşalsın :silent:

john coffee
15 Ocak 2007, 22:39
merhabalar... akü sorununu hallettik derken bu ara egzoz tarafından ince ince sesler gelmeye başaldı bi ker kendim sıktım civatalarını ama tekrar ses yapmaya başaldı ... bu arada arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. motorumu 2 nci el aldım bana tavsiye edebileceğiniz sorun çıkarmayacak , müşteri ile ilgenen bir Dorado corvus servisi arıyorum eğer bilen varsa bana yazarsa sevinirim 2 nci bakım zamanım geliyo... ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim... herkese selamlar (gürhan)

TuğrulÖzbek
16 Ocak 2007, 00:24
avrupa yakasında iş kulelerinin orda bi servis var ama ben hiç oraya götürmedim akcan motor ile bir konu istersen Bilal usta var güzel iş çıkarıyor
0 212 325 85 71 numaradan ulaşabilirsin. çeliktepede işyeri var

koyulacivert
16 Ocak 2007, 12:55
merhabalar... akü sorununu hallettik derken bu ara egzoz tarafından ince ince sesler gelmeye başaldı bi ker kendim sıktım civatalarını ama tekrar ses yapmaya başaldı ... bu arada arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. motorumu 2 nci el aldım bana tavsiye edebileceğiniz sorun çıkarmayacak , müşteri ile ilgenen bir Dorado corvus servisi arıyorum eğer bilen varsa bana yazarsa sevinirim 2 nci bakım zamanım geliyo... ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim... herkese selamlar (gürhan)

Sel Oto da Murat var... Emre arkadaşım tavsiyte etti de. :wiinkk:

417 70 65

Yetkili servistir. Pazar günleride açıktır.

Bostancı bağdat caddesi başlangıcında ki tren istasyonu ışıklarından hemen soldaki sokak. tabelasını görürsün zaten... olmadı telefonla ara... :cat: kolay gelsin :rendeer:

john coffee
16 Ocak 2007, 19:39
teşekkür ederim ilginize bi ara motoru servise götürecem bakalım egzostan gelen ses ne ve nasıl bulacaklar .... herkese selamlar :)

prelude
16 Ocak 2007, 22:02
arkadaşlar bu sitedeki motosiklet dorado mu (markası CFMoto V3 yazıyo) motosiklet test edilmiş güzel resimleri var.
buyrun link...
http://www.emoto.com/essais/cfmoto-v3.php

TuğrulÖzbek
16 Ocak 2007, 22:10
corvus V3 modeli ilk resimde büyük bakınca V3 yazısı kocaman görünüyor

john coffee
17 Ocak 2007, 21:42
arkadaşlar tekrar sesi dinledim de egzos içinde sanki taş veya civata düimüş gübü rolantide çalışırken bi ses yok hafif gaz verince sanki egzosun içine bişey atmışlar gibi ses yapıyo tangur tungur koyulacivertin dediği gibi bu bostacı ışıklardaki servise götürmem gerekecek bakalım bana kaça patlayacak ?? :P

iyi hizmet veren müşteri ile ilgilenen dorado corvus servisi arıyorum. istanbul anadolu yakası .... bilenler tavsiye etsin... herkese selamlar .... :)

DarkmaN_67
25 Ocak 2007, 00:15
Arkadaşlar Selam,
Ben 150 ZAT kullanıcısıyım. Son 1 2 aydır Dorado ile baya bir ilgileniyorum.
yalnız v3 mü V5 mi hangisine geçiş yapmalıyım karar veremedim.
Daha doğrusu Dorado'ya geçiş yapmalıyım onu düşünmekteyim. Beni cezbeden
tek yanı otomatik vites oluşu esasında. Vitesli motor kullanmak istemiyorum otomatik rahatlığı varken. yada bu tarzda bildiğiniz başka otomatik vites motor var mı ne tavsiye edersiniz bana ??

john coffee
26 Ocak 2007, 11:41
alooo ne biçim doradocusunuz yaw kimse forma girip bişiler paylaşmıyor... nerdesiniz millet o zaman dorado isminde neden form ve paylaşım açıldı acaba sorarım sizlere ??? :(

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

yalgin
26 Ocak 2007, 13:57
iyi hizmet veren müşteri ile ilgilenen dorado corvus servisi arıyorum. istanbul anadolu yakası .... bilenler tavsiye etsin... herkese selamlar ...

coffee buldun mu servis?

zuhtupasa
26 Ocak 2007, 14:04
alooo ne biçim doradocusunuz yaw kimse forma girip bişiler paylaşmıyor... nerdesiniz millet o zaman dorado isminde neden form ve paylaşım açıldı acaba sorarım sizlere ??? :(

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

:pr: :pr: aah ah ben sana ne demiştim zamanında hatırla..:cherry: :cherry:

koyulacivert
26 Ocak 2007, 15:02
arkadaşlar bu sitedeki motosiklet dorado mu (markası CFMoto V3 yazıyo) motosiklet test edilmiş güzel resimleri var.
buyrun link...
http://www.emoto.com/essais/cfmoto-v3.php

evet dorado corvus:) güzel resimler :cat:

john coffee
26 Ocak 2007, 16:54
Alican abi haklsısın ölmüş millet herkes kabuğuna çekilmiş yaw .. kimse yazışmıyo herkes kendi halinde galiba bide zaten 1 avuç dorado kullanıcısıyız onlarda eriyip gitmiş en yakın zamanda sym gts 250 alırım inşallah :)

ALOOOO SES VERİN EY AHALİİİ NERDEİNİZ YAW ....

fantom76
26 Ocak 2007, 19:13
alican abi ne demiştin merak ettim.birde meraktayım arkadaşlar bu sene dorado fuarlarda görünmüyor .noluyor bilgisi olan varmı.

TuğrulÖzbek
26 Ocak 2007, 19:39
firma ile ilgili bir kaç dedikodu duydum ama kesinlik olmadan bir şey demek olmaz.
yinede motorları mondialden daha kaliteli bence. en az bakımla 9000 km yaptım motor hala sağlam bir kaç kez düşme yaşadım düşük hızlarda aynalar haricinde sorun yaşamadım.

fantom76
26 Ocak 2007, 20:02
tamam motorların sağlamlağına lafım yokta doradonun pek sesi soluğu çıkmıyor ondan korkuyorum bide servis problemim var.1 aydır iki ayrı servisten parça istedim hala gelecek.

TuğrulÖzbek
26 Ocak 2007, 20:17
eğer parça çok pahalı bir şey değilse başka markaların yedek parçalarını araştır derim.
ekleme
bu arada john cofee arkadaşın sorunu orta sehpa vidasının düşmesi sonucu olduğunu öğrendim. orta sehpayı tutuan iki cıvatadan birisi düştüğü için sallanıp egzoza vuruyormuş. servis sorunu düzeltmiş. şimdilik bir sorunu yokmuş

fantom76
26 Ocak 2007, 22:41
benim makine 6000 yaklaştı allaha şükür pek problemim yok sadece makine 1000 km de motor acıldı oda contadan yağ kaçırdı.o gündensonra makineye biraz sogudum ve çok fazla makineyi dinler oldum .