Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
alikemal1972
22 Mayıs 2006, 15:45
arkadaşlar az önce seloto ile msn de yazıştım. bence 750 ytl indirim kandırmaca v5 için indirimli fiyat 5250 ytl v3 için 5700 ytl dediler.. istanbul ankara haricinde servisi yok...ama ben ve benim gibi acemiler içi tipi ve otomatik vites olması avantaj
logaritma
22 Mayıs 2006, 21:02
http://www.cfmoto.com/product/moto/v5/770/1.JPG
bu bence çok sağlam duruyor tok duruyor diğerleri gibi dağılıcak her an bozulucakmış gibi durmuyor
fantom76
25 Mayıs 2006, 00:31
Onu Bunu Bilmem Sonunda V5 Aldim Gitti.öyle çok Incelemedim .zaten Kimsenin Beğenmediği Asya 150 T1 I 1 Senedir Sorunsuz Olarak Yaz Kiş Kullandim.herhalde Bu Makineyide 1 Sene Kullanirim .gerisi çok önemli Değil.tabi Hayirlisi.ben Makineyi Beğendim.gerisi Hikaye
hopeless1
25 Mayıs 2006, 02:40
Onu Bunu Bilmem Sonunda V5 Aldim Gitti.öyle çok Incelemedim .zaten Kimsenin Beğenmediği Asya 150 T1 I 1 Senedir Sorunsuz Olarak Yaz Kiş Kullandim.herhalde Bu Makineyide 1 Sene Kullanirim .gerisi çok önemli Değil.tabi Hayirlisi.ben Makineyi Beğendim.gerisi Hikaye
dostum hayırlı uğurlu olsun.
motor hakkında biraz daha bilgi verebilirmisin?
kaça aldın?
Topuz
25 Mayıs 2006, 13:41
arkadaşlar;
dorado'nun reklamı ilk kez gazetelerde yapıldığında ve daha henüz türkiye'ye gelmediği bir zamanda bu motoru ben çok araştırmıştım nedir diye. özellikle otomatik vitesli olması çok ilgimi çekmişti. arabalarda olduğu gibi yani. sonra cfmoto ile tanışmış oldum. bu firma scooter ler için motor üreten bir firma imiş. ve birden jeton düşmüş oldu. poseidon ve corvus aslında birer 250'lik scooter motoru kullanan vitessiz makinelerdi ve dorado motor adı altında türkiye'de satılacaktı. poseidon güya cruiser tarzına.. corvus ise racing tarzına benzetilmiş. aslında hiç benzememişler. biraz gerçekçi olmak gerekir.
şimdi ise Türkiye'de satışa başlandı. TV kanallarında Tek Teker Arif abimiz.. bu makinelerin reklamlarında oynuyor. Arif beyi tanıyanlar yada ona ulaşmayı başarabilenler.. Arif bey'den öğrenebilirler makinenin ne olduğunu. ben de merak etmiyor değilim yani. ama reklam için firmaya helal olsun demeden de edemiyorum. Türkiye'de bir ekol olan Tek Teker Arif'e rol vermek.. gerçekten de büyük bir başarıdır.
İyi motor arkadaşlar ...
V3 üm 1700 km ye geldi sorun yokkk...
arkadaşlar;
dorado'nun reklamı ilk kez gazetelerde yapıldığında ve daha henüz türkiye'ye gelmediği bir zamanda bu motoru ben çok araştırmıştım nedir diye. özellikle otomatik vitesli olması çok ilgimi çekmişti. arabalarda olduğu gibi yani. sonra cfmoto ile tanışmış oldum. bu firma scooter ler için motor üreten bir firma imiş. ve birden jeton düşmüş oldu. poseidon ve corvus aslında birer 250'lik scooter motoru kullanan vitessiz makinelerdi ve dorado motor adı altında türkiye'de satılacaktı. poseidon güya cruiser tarzına.. corvus ise racing tarzına benzetilmiş. aslında hiç benzememişler. biraz gerçekçi olmak gerekir.
tamamen katılıyorum sana. v3 ve v5 i gordum, çok cici şeyler ama fiyatları da yüksek. scooter'dan türetme gibi geldi bana cihazlar. kaset çalar, mp3 çalar gibi eklentiler var üstünde bana biraz komik geldi :)
30 Mayıs 2006, 22:56
arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar... bu benim ilk mesajım adım da emre..
1nci sayfadan itibaren inanın hiçbir mesajı atlamadan tek tek okudum çünkü V3 almak istiyorum.
Sebepleri:
1) Otomatik vites oluşu
2) Su soğutmalı oluşu
3) Çift teker disk fren oluşu
4) Görüntüsü
5) diğerleri
Ben senelerdir scooter kullanıyorum önceleri herkes gibi honda kinetix sonra yamaha derken geçen sene 1 tane çinli bişi aldım ve hala biniyorum...
En baında söylemeliyim ki henüz motoru gidip incelemedim ancak Bu motorun fiyat olarak normalden biraz fazla oluğunu söylemek ilk başta mümkün ancak hakkını yemememek lazım.
250cc 18hp olan bir motorun 150km/h yapması kolay birşey değildir ki bir arkadaşımızın belirttiği gibi 110'da kırmızı başlıyorsa. Demekki istersen gidiyor. Benim diğer bir tereddütüm boyut/ağırlık olayı.. Scooter motoru taşıyan bir motor olması sebebi ve neredeyse (çanta'nında eklendiğin düşünürsek) 180kg'yi geçen boş ağırlığı ile performans olarak ne kadar tatmin eder bilemiuorum ancak 190 boy ve 95 kilo olarak ben yarış motoru aramıyorum. az buçuk benim kadar bu sayfaları okuyan herkeste ne olacapını tahmin edebilir sanırım. Şimdi ben bu haftasonu gidiyorum inceliyorum resim çekiyorum ve buraya tekrar yazıyorum.
Bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum açıkcası.. Aldım geldim de yazabilirim arkadaşlar vazgeçtim de yazabilirim...
clint
30 Mayıs 2006, 23:16
Ben bu aletleri özellikle de v5 olanı Lütfi Kırdar'daki fuarda inceledim üzerine bindim. Bana görüntü dahil biraz şişirme gibi geldi. Bi de mp3 kontrol paneli falan fantezi yapmışlar. Ama paraya kıyıp alacak olanlardan sonuç görmek lazım, arkadaşın biri yukarıda 1700km yaptım sorun yok diyo... Kullanıcılardan burada yorum beklemeden karar verilmez tabii ama bana Çinlilerin işi abarttığını gösterdi. Nasılsa yapıyoz bi de bunu yapalım der gibi... Üstelik fiyatta fazla...(poseidon 5,250ytl.)
logaritma
30 Mayıs 2006, 23:41
balmumcada motor bayisinde var beşiktaş yakınlarında oturanlar gidip baka bilir görüntü falan harbiden çok oş racing e benzeyen yaramazda cruiser olan harbiden beş beş görüntü olarak ama tabiki bu motoru alıcak bence ağırlıklı motor sevdalısı bayanlar olucak otomatik vites oluşundan tıpkı arablardaki gibi.
bence ikiside scooter sadece kabları değişik scooter görüntüsü yok.
ama duyduğuma göre işçilikleri iyiymiş.
slamdunk
31 Mayıs 2006, 17:10
Dorado V5'i olup da memnun olmayan varsa tertemiz çiziksiz, kazasız Regal Raptorumla takas yapabilirim( daha 1700 km de).
fantom76
31 Mayıs 2006, 19:23
Arkadaşlar V5 Imi Dün Teslim Aldim.motor Bu Gün Itibariyle 100 Km Geçti.motorun Ivmelenmesi,kalkişi çok Güzel.kimsenin Begenmediği Ses Sistemi Gayet Güzel.özellikle Işiklarda Arabalarin Arasinda Durunca çok Hoş.diyeceksiniz Hiçmi Eksisi Yok.motor Direk Sele Altinda Kaldiği Için Kilometre Yaptikça Sele Altindan Sicaklik Geliyor.şimdilik Bu Kadar Gelişmeler Hakkinda Bilgi Veririm
01 Haziran 2006, 10:05
evet bilgilendirmelerine devam edersen çok seviniriz.....
logaritma
01 Haziran 2006, 10:59
evet hatta sen v5 için ayrı bir topic aç motorunun resimleirni koy ilk edindiğin izlenimleri yaz yoksa zamanla zaten artısı eksisi motorun ortaya çıkar benim v5de görüntü olarak tek beyenmediğim şey egzos du scooter egzosu koymuşlar cruisera çok kötü duruyor.
fantom76
03 Haziran 2006, 01:21
Egzosu Mende İlk Zamanlar BeĞenmemİŞtİm Ama GeÇenlerde Yanimdan AbartilmiŞ Bİr Egzoslu Raptor GeÇtİ Ondan Berİdİr Egzosumu BeĞenİyorum.motorun Sesİz Olmasi Şu AÇidanda GÜzel En Azindan MÜzİk Sesİnİ Rahat Duya Bİlİyorsun.
logaritma
03 Haziran 2006, 02:59
sesi dışarımı veriyor :silent:
bende sandım bluetoothdan kulaklıkdan falan dinliyorsun :cyclopsan
AEOZ
03 Haziran 2006, 18:29
aslında tam benlik babam pek vitesli motor kullanamıyor o yüzden iki motor zorunluluğu çıkıyor ortaya kendime iyi motor alsamda babama vermesem olmaz racona ters versem aklım onda kalıyor iki defa aldım vitesli motor ikisindede kaza yaptı alırken beni bu durum düşündürüyor vermesem olmaz kaza yapsa başına bir şey gelse kendimi affetmem . vitezsiz otomatik motorları kullanırken hiç sorun yok güzel kulanıyor bu durumlardan tam benlik motor bu motoscooterler hem ben binerim hemde babam. özellikle v5 tam bizlik hele birde fiyatları uygun olursa hiç kaçırmadan alırım 1 adet bakarsınız iki tane alırım bir v3 bir v5 biri babamın biri benim.
:silent: :silent: :silent:
biri senin biri babanın olacaksa neden kendininki vitesli almıyorsun anlamadım.
logaritma
03 Haziran 2006, 20:33
geçen bayide pankart vardı 48 aya kadar vade kredi akrtına falan diye bilen arsa açıklarsa sevinirim ben bu motordan çok ümitliyim
polo34
03 Haziran 2006, 21:41
peşin fiyatına ise hemen yarın gider alırım :)
avniekici
03 Haziran 2006, 22:51
arkadaşlar bugün bende gördüm motorları çoook hoşuma gitti alanların daha yoorum yazmaları bizi mutlu edecektir saygılar........................................
ilhandogru
04 Haziran 2006, 20:06
Arkadaşlar,v3 modelini istanbul lalelide gördüm.Bir dükkanın önünde duruyor dileyen gitsin baksın resimdeki gibi kaslı durmuyor ama oldukça dikkat çekici
logaritma
04 Haziran 2006, 21:32
bende ilk defa merakdan bir motora bakmaya gittim dorado v5 harbiden çok güzel motor işçiliği falanda çok iyi oturdum çalıştırdım galeri sahibi istersen bir tur at falanda dedi emanet mal gözüm kesmedi ama motor çok güzel arkadaşın dediğine şimdi hak verdim harbiden uzakdan yoldan geçerken egzosunu beyenmemişdim scooter egzosu gibi duruyor ama motorn üstüne bindinmi egzosa dönüp bakdınmı çok hoş gözüküyor bir jin luncu olarak epey işçilikdende artık çakdığımız için motorun kalitesini teşhis edebildim kendi çapımda bence beş beş. ordanda motomax e geçelim dedik şu shadowlar gelmiş falan ya girmedm bile zaten motoru bir gördüm kahkayı basdık arakdaşla geri döndük hemen
tamerr
09 Haziran 2006, 19:52
arkadaslar bilmiorm ne kadar doğru ama bugun v3 baktım ve mağza sahibi bana macar malı cin malım deil dedii ..ayrıca v3 cok hos görünüo bilm
iorm ama ben alıcam sanırım..:P
arkadaslar sans dileyin bugun gri corvus v3 aldımm..pzts teslim edilcekkk..bakalım nasıl mıss:):queen:
fantom76
10 Haziran 2006, 23:10
Arkadaşlar dün ilkdefa v5 imle yağmurda gezdim.Hani dedim daha 500 bakımını yaptırmadan bir yağmur testi yapalım bakalım müzik çalar çalışıyormu kolonlarda problem oluyor mu ,maşallah hiç birşey yok makinede.Sadece eski motoruma göre daha fazla ıslandım.Makinenin gidişi duruşu güzel hatta bir kaldırım boyu suyun içinden geçtim dedim kayışkaydırırmı çünkü daha önceki makineylede boyle bir sudan geçmeye çalışmış ama geçememiştim motor çalışıyordu ama lastik dönemiyordu .Anlıyacağınız motora yağmur testinden tam not verdim.
polo34
11 Haziran 2006, 01:11
motor iyi hoş da çok pahalı...
neden böyle bilen var mı? gerçekten gelişi yüksek mi ?
007
14 Haziran 2006, 16:10
arkadaslar bilmiorm ne kadar doğru ama bugun v3 baktım ve mağza sahibi bana macar malı cin malım deil dedii ..ayrıca v3 cok hos görünüo bilm
iorm ama ben alıcam sanırım..:P
arkadaslar sans dileyin bugun gri corvus v3 aldımm..pzts teslim edilcekkk..bakalım nasıl mıss:):queen:
Tamerr kardeş hayırlı olsun pişman olmassın...:cat:
koyulacivert
14 Haziran 2006, 17:46
arkadaşlar ben hem yeni üye hemde yeni motor kullanıcısıyım.bende 12.06.06 da V5 aldım. ilk gün hiç motor kullanmayı bilmeme ramen 48km yol yaptım. arkamda gezdirmediğim kimse kalmadı. şimdi fena gitmiyorum. çabuk kavradım :bounce:
neyse motora gelelim...
motor çok güzel almak isteyenler varsa hemen alsın ( zaten dolar da fırladı heran zam gelebilir) ben plaka dahil 5.300 aldım. dediğim motor gerçekten çok güzel. anlayanlara da gösterdim öle dandik motor değil yani... zaten kullananlar bilir. :cat: en kısa zamanda uzun yol yapıp motoru biraz açmak istiyorum. saygılar... :wiinkk: :cat: :queen:
fantom76
17 Haziran 2006, 10:51
koyulacivert hayırlıolsun .bendede aynı makine var .bir sorun olursa görüşelim
polo34
17 Haziran 2006, 14:43
titreşim olayı nasıl bu alette ?
ABZAH
17 Haziran 2006, 15:08
benden de bir kaç anı:
Geçenlerde ki büyükçekmece gezisi öncesi muayene istasyonunda yaklışık 30 motosikletliyiz.Ufaklık gelip şöyle bir bakıyo ve akabinde
-abi siz manyak mısınız?
-niye olm(gülüşerek)
-Hepiniz toplanmışsınız.birini mi döveceksiniz?
Arabalarla yanyana durduğumda sorulan soru klasik:
-Baba kaç basıyo bu alet.
-Seni geçince görecen.dur bi yeşil yansın :)
Yine çocuklar;
-Abi,abiiiiiii kaldırsana önü.
-Yürülün len veletler
Mahalleye girilir bir gün..Öcü görmüş gibi bana bakan ufaklığın yanında bir ara gazı verilir.Ufaklık gülümser.hoşuna gitmiştir.Ben de mutlu olurum hemen gelir teklif:
-Abi beni de gezdirsene :)
yanlış yere yazdım.pardon :)
fantom76
18 Haziran 2006, 00:28
makile giderken titreşim yok ama ışıklarda kalkarken yada yavaş giderken titreşim oluyor biraz.gerçi 500 bakımında kontrol ettiricem.
polo34
18 Haziran 2006, 00:58
bu motor çok satıldı mı acaba biliyormusun?
ileride kolay satılır mı acaba ? ya da servis bulma olayı kolay olur mu ?
otomatik olması kız arkadaşımında kolayca sürebileceğini düşündüğüm için beni cezbediyor, kullanımı kolay mı?
ben ancak 2.elini alabileceğim bu motorun :)
koyulacivert
18 Haziran 2006, 23:48
koyulacivert hayırlıolsun .bendede aynı makine var .bir sorun olursa görüşelim
teşekkürler... tamam görüşelim :cat: şimdilik bir sorun yok çok şükür saat gibi işliyo :queen:
ben kozyatağındayım...:wiinkk:
bu motor çok satıldı mı acaba biliyormusun?
ileride kolay satılır mı acaba ? ya da servis bulma olayı kolay olur mu ?
otomatik olması kız arkadaşımında kolayca sürebileceğini düşündüğüm için beni cezbediyor, kullanımı kolay mı?
ben ancak 2.elini alabileceğim bu motorun :)
valla ne kadar satılıdı bilemicem ama ben yollarda görüyorum( yanlız değiliz yani) :cherry: kullanımıda acayip kolay, özellikle virajlarda iyi, bence arka süspansiyonu biraz sert... oda ayarlanır. tavsiye ederim:cat: hhe unutmadan servislerinde motorun çeşitli aksesuarlarını da bulabilirsin ( rüzgarlık, deri parçalar vs...)
fantom76
21 Haziran 2006, 23:43
bende v5 im için uygun fiyatlı rüzgarlık arıyorum.hangi bayide varsa beni bilgilendirin gidip bakayım.birde benim makinenin titreşimi biraz yüksek ve süspansiyonları biraz sertti ,dün 500 bakımında hallettim.
koyulacivert
23 Haziran 2006, 13:16
bende v5 im için uygun fiyatlı rüzgarlık arıyorum.hangi bayide varsa beni bilgilendirin gidip bakayım.birde benim makinenin titreşimi biraz yüksek ve süspansiyonları biraz sertti ,dün 500 bakımında hallettim.
hayırlı olsun abicim 500 ü devirmişsin!!! Nice 500 lere :cat: :wiinkk:
yakında sahil yolunda açılacak servis çok iyi olacakmış benim ki de 500 e ulaşınca oraya götüreceğim.adreside net bilmiyorum öğrenir yazarım :wiinkk:
fantom76
20 Temmuz 2006, 00:43
koyulacivert su yeni servis hakkında acil yardım istiyorum.sagol
yalgin
24 Temmuz 2006, 16:08
arkadaşlar merhaba
2006 model dorado V5 poseidon sahibiyim.
motorum daha çok yeni.
yeni 500 km oldu ve yağ değişimi için servise gitmem gerekiyor.
aldığım yer şu anda tadilat nedeni ile kapalı.
dorado kullanıcısı arkadaşlar, motorlarını bakım için nereye götürüyorsunuz, söyler misiniz?
şimdiden teşekkürler.
zuhtupasa
24 Temmuz 2006, 16:16
arkadaşlar merhaba
2006 model dorado V5 poseidon sahibiyim.
motorum daha çok yeni.
yeni 500 km oldu ve yağ değişimi için servise gitmem gerekiyor.
aldığım yer şu anda tadilat nedeni ile kapalı.
dorado kullanıcısı arkadaşlar, motorlarını bakım için nereye götürüyorsunuz, söyler misiniz?
şimdiden teşekkürler.
bu konuda 007 nick li arkadasımız oldukca bilgilidir.. özelden mesajla ulasabilirsin..:wiinkk:
S&S
mostwanted_57
24 Temmuz 2006, 16:18
hangi ildesin
yalgin
24 Temmuz 2006, 16:25
unuttum söylemeyi, pardon.
İstanbul'dayım.
frontier
03 Ağustos 2006, 12:12
v3 modelini kullanan arkadaslar bu makinanin yolda devamli rahat gidebildigi max hiz nedir ? ve yakit sarfiyati ne durumda ?
yalgin
03 Ağustos 2006, 16:19
frontier,
ben v5 sahibiyim. v3 ve v5 aynı motorlara sahip olduğu için, performans ve yakıtları çok farketmiyecektir diye düşünüyorum.
düz yolda sıkıntısız 130km/h yaptım, yaklaşık olarak da 15 km kadar Bahçeşehir otobanında aralıksız gittim. fakat rüzgar rahatsız ediyor, sanırım cam taktırmak gerekecek.
17 litre benzin deposu var. 50 ytl civarı depo doluyor ve seni 400 km civarı götürüyor.
EROLL88
03 Ağustos 2006, 16:22
V3 doradaya bındım ama cok rahatsız bı motor goruntusu guzel ama
frontier
03 Ağustos 2006, 16:31
frontier,
ben v5 sahibiyim. v3 ve v5 aynı motorlara sahip olduğu için, performans ve yakıtları çok farketmiyecektir diye düşünüyorum.
düz yolda sıkıntısız 130km/h yaptım, yaklaşık olarak da 15 km kadar Bahçeşehir otobanında aralıksız gittim. fakat rüzgar rahatsız ediyor, sanırım cam taktırmak gerekecek.
17 litre benzin deposu var. 50 ytl civarı depo doluyor ve seni 400 km civarı götürüyor.
tesekkür ederim :cat:
yalgin
03 Ağustos 2006, 17:29
benim sarıkız....
http://img55.imageshack.us/img55/4977/y337lo5.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=y337lo5.jpg)
http://img67.imageshack.us/img67/3429/safinazxz0.th.jpg (http://img67.imageshack.us/my.php?image=safinazxz0.jpg)
http://img490.imageshack.us/img490/9387/y292ec5.th.jpg (http://img490.imageshack.us/my.php?image=y292ec5.jpg)
http://img408.imageshack.us/img408/8954/y328ai1.th.jpg (http://img408.imageshack.us/my.php?image=y328ai1.jpg)
http://img486.imageshack.us/img486/4479/y314ng3.th.jpg (http://img486.imageshack.us/my.php?image=y314ng3.jpg)
machismo
03 Ağustos 2006, 23:26
Selamlar Herkeze Ben Izmirden Ben Mart Ayindan Beri Dorado Carvus U Kullaniyorum Su Ana Kadar Hicbir Sorunla Karsilasmadim Ve Motorumdan Cok Memnunum Ben 5 Kusure Aldim Ama Suanda Zam Geldi Saniyorum.simdiye Kadar Hicbir Sorunla Karsilasmadim Umarimda Karsilasmam Ve Dahasi Bir Delilik Yapip Bu Motorla Iğdira Gidicem Kesin Kafaya Koydum Sonun Da ölüm Olsada Bu Yolculugu Yapicam Ve Orda Bir Sure Kalip Van Uzerinden Hatay Alanya Antalya Oyle Sahil Kiyisini Gezerek Izmire Gelicem Allah Kismet Ederse.bence Bu Motoru Gorun Saygilar Herkeze
fantom76
05 Ağustos 2006, 15:25
anlaşılan birtek benim motor sorun çıkardı herkez memnun.servis olarak ben selotonun servisine götürüyorum ilgili fakat yavaşlar daha iyisi varsa bilgilendirirseniz sevinirim.130 u gören arkadaşada helal olsun benim makineyle daha 100 ü geçemedim.
tamerr
08 Ağustos 2006, 21:39
arkadaslar selamlar..bende 2 aydır v3 var suan 850 kmde ancak cok kullanabmıyorum.dizimde yırtık cıktıgı iicin Dr yasakladı..bende satmaya karar verdim.Nedeni ise 2mt boy oldugu icin cok ufak kalıo altımda motor..genel görüş böle..neden aldın ozman die sorabilirsiniz..aklımda maxi scooter vardı ancak bunu gördüm ve mntıklı bi secim oldugunu düşündüm..özellikleri hosuma gitti su sogutma falan..ben 850 km de sorun yasamadım..neyse satıorm arkadaslar hayrlı olsun yeni alan arkadaslara..eminim pişman olmıcaklardır..:P
avniekici
10 Ağustos 2006, 18:27
arkadaş kaca vercen
007
10 Ağustos 2006, 18:52
Alacak olanlara tavsiye ederim... Benim Corvus V3 6.000 km ye geldi hiçbir sorun yok...
Tahmin ediyorum bu motoru İstanbul da ilk alan benim... Hatta burda forum açmıştım ama Moderatör arkadaşlar 2 ayrı konsepteki motorları karıştırmış olacaklarki topic birleştirildi...Biri sport scooter(V3) diğeri cruiser(V5) tarzıdır...
Sorularınızı cevaplarım arkadaşlar...
Hoşça Rüzgarlanın...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO