PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20

seremet
06 Nisan 2007, 12:42
Arkadaşlar benım arkadaşım v3 ün tipine aldanım geçen sene aldı.Motorun gerçekten çok ilginç bir görüntüsü vardı mp3,radyo özellikleride baya ilgi çekiciydi hatta baya bi ses de veriyordu fakat motordaki plastik işçiliği ve motor gerçekten hiç birşeye yaramaz ybr 125 in alay ettiği bir motor:)gerek gidişi gerek fren mesafesi bakımından ölü diyebileceğim bir motor.İnsan giderken dağılacak hissi veriyor ve tedirgin oluyor 3 ay kullanımdan sonra tüpçü motoru sınıfına girecek bir motor alır almaz dağılma problemleri gösterdiğinden dolayı adamlar buna rağmen çok ağır yapmışlar hangi akla hizmetse:)

john coffee
06 Nisan 2007, 12:55
Arkadaşlar benım arkadaşım v3 ün tipine aldanım geçen sene aldı.Motorun gerçekten çok ilginç bir görüntüsü vardı mp3,radyo özellikleride baya ilgi çekiciydi hatta baya bi ses de veriyordu fakat motordaki plastik işçiliği ve motor gerçekten hiç birşeye yaramaz ybr 125 in alay ettiği bir motor:)gerek gidişi gerek fren mesafesi bakımından ölü diyebileceğim bir motor.İnsan giderken dağılacak hissi veriyor ve tedirgin oluyor 3 ay kullanımdan sonra tüpçü motoru sınıfına girecek bir motor alır almaz dağılma problemleri gösterdiğinden dolayı adamlar buna rağmen çok ağır yapmışlar hangi akla hizmetse:)

Arkadaşım ister beğenirsin ister beğenmessin ala ala madem kötü falan diyorsun alaycı bi tavırla git kendi topiğine.... burda ne akla hizmet ediyorsun ki ????? herkes motorunun ne olduğunu biliyor zaten hoşuna gitmiyorsa başka yerde yaz burda değil !!!! senin buraya yazdıkların kimseyi bağlamaz arkadaşım !!!! :farao:

fantom76
06 Nisan 2007, 18:32
john valla iyi dedin ayrıca makinelerin plastik işçiliğinin neresi kötü ben geçen sene 5 6 kez şileye gittim o bozuk yollarda bile hiç biryeri dökülmedi motorumun.

inventor
06 Nisan 2007, 19:19
Walla arkadaslar ben bu motorun her tur işciliginden cok memnun um zaten fiyati makul seviyelerde ve sonucta bir suzuki intruder veya honda shadow performansı ve kalitesi beklemiyoruz satin aldigimiz fiyata göre, ben de v5 oldugu için chopper tarzi ornekler verdim:) Ayrica ne yolda kaldim ne baska bir sıkınti cektim saat gibi calisiyor massallah..Bugun john un yaptigini yaptim, bagdat caddesi scholotzskys kafenin önüne çektim motoru ve uzaktan izledim..millet hakkaten sempatiyle bakiyor ve inceliyor tabi kimse resmini cekmedi :( ama olsun :) ben gerek gördugu ilgiden gerekse surus zevkinden cok memnun um..Hepinize keyifli surusler arkadaslar.

007
06 Nisan 2007, 19:33
Arkadaşlar adamın mesajı daha 1 önce kendini tanıtmadan foruma yazmış... Siz memnunsanız sorun yok zaten...:)

Keyfinize bakın...:wiinkk:

inventor
06 Nisan 2007, 20:44
Selam John bostanci seloto Muratin oralara yolun duserse ben de senin motoru görmek istiyorum, bende modifiye olayina çıtırdan girip biraz daha kuvvetlensin istiyorum..Yarin veya pazar gunu oralarda olursan görüşmek isterim walla :) Bir de olayin mali boyutu var tabiii :) Eger butce yeterli olursa yapicam şu işi :)

fantom76
06 Nisan 2007, 23:46
arkadaşlar murat sanırım pazarlarıda açık ben saat 6 gibi orda olurum gelebilecek varsa görüşmek isterim

hayalet_124
07 Nisan 2007, 00:49
ben ramzey almadan önce onu almaya karar vermiştim.tipi oldukça güzel.ön tarafi racing'i,arka tarafı choper'ı andırıyor.ve sesi hoparlörleri en yüksek kalite.sesi oldukça fazla ve çok net.otomatik sanzıman işi kolaylaştırıyor.motosiklet almayı düşünenler varsa dorado corvus'u tavsiye ediyorum.posedion(v5)hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım ondada ses sistemi var.

seremet
07 Nisan 2007, 01:37
Arkadaşım ister beğenirsin ister beğenmessin ala ala madem kötü falan diyorsun alaycı bi tavırla git kendi topiğine.... burda ne akla hizmet ediyorsun ki ????? herkes motorunun ne olduğunu biliyor zaten hoşuna gitmiyorsa başka yerde yaz burda değil !!!! senin buraya yazdıkların kimseyi bağlamaz arkadaşım !!!! :farao:

arkadaşım senın yazdıklarında benı bağlamaz o zaman. ben kendı fikrimi söyledim.ayrıca forma yazı yazıp yazmamam senı bağlamaz.Bu siteye senın kadar bende üyeyim v5 i denemediğimden dolayı bişey söyleyemem ama benım bindiğim v3 hakkındaki fikirlerim sabit. hem başlıkta v3 ve v5 için bu konu ile ilgili başka yer yok 27 yaşındayım ve 12 yaşından beri iki teker üzerindeyım ben bunu geçici bir uğraş olarak değil bir meslek olarak yapıyorum artık.Motorlar bana zevk ve hobiden ziyade kardeş olmuştur.Deneyımımden dolayıda motor hakkındaki görüşlerimi burda yazma hakkına sahibim ayrıca.Hem bu motorlar mondial ve nokia 3310 gibidir.Alırsın sana kardeş olur alırsın düşman olur şans işidir.Ben bu motor hakkındaki fikirlerimde ısrarcıyım ve kimse bu yargımı değiştiremez ben sizin yorumlarına saygı gösteriyorsam sende bana saydı göstermek zorundasın.

koyulacivert
07 Nisan 2007, 02:24
arkadaşım senın yazdıklarında benı bağlamaz o zaman. ben kendı fikrimi söyledim.ayrıca forma yazı yazıp yazmamam senı bağlamaz.Bu siteye senın kadar bende üyeyim v5 i denemediğimden dolayı bişey söyleyemem ama benım bindiğim v3 hakkındaki fikirlerim sabit. hem başlıkta v3 ve v5 için bu konu ile ilgili başka yer yok 27 yaşındayım ve 12 yaşından beri iki teker üzerindeyım ben bunu geçici bir uğraş olarak değil bir meslek olarak yapıyorum artık.Motorlar bana zevk ve hobiden ziyade kardeş olmuştur.Deneyımımden dolayıda motor hakkındaki görüşlerimi burda yazma hakkına sahibim ayrıca.Hem bu motorlar mondial ve nokia 3310 gibidir.Alırsın sana kardeş olur alırsın düşman olur şans işidir.Ben bu motor hakkındaki fikirlerimde ısrarcıyım ve kimse bu yargımı değiştiremez ben sizin yorumlarına saygı gösteriyorsam sende bana saydı göstermek zorundasın.

tamam tamam geçti... :) ya abi şu stiker olayı süpermiş yaaa... bende istiyorum napıcaz :silent: :mrgreen: bak fena şey gösterdin sana söyliyim kurtuluşun yok :queen:

007
07 Nisan 2007, 02:32
Arkadaşlar Murat (sel oto) işin piri, daha önce dediğim gibi modifiyeyi iyi yaptı son hızda 20 km. fark etti... Eski bir tuningci olduğu için değerleri iyi biliyor... Tavsiye ediyorum...

Birde sizden ricam var... Bu motosikletler V3 ve V5 farklı tarzda ve konsepte olduğu için herkes severek aldı... Fazla polemiğe gerek yok... Biz mutluyuz... Lütfen negatif yönde eleştirmeyiniz...

koyulacivert
07 Nisan 2007, 02:36
Arkadaşlar Murat (sel oto) işin piri, daha önce dediğim gibi modifiyeyi iyi yaptı son hızda 20 km. fark etti... Eski bir tuningci olduğu için değerleri iyi biliyor... Tavsiye ediyorum...

evet daha bugün oradaydım benim motorun bakımı vardı... arayıp arayıp teşekkür ediyormuşsun :mrgreen: bişey sorucam bu değişikliğin bedeli ağır mı? evin oradaki ağacı daha hızlı geçiyomuşsun... iyi gezmeler :mrgreen:

007
07 Nisan 2007, 02:44
Emre kardeşim konuyu Muratla konuş...:P

inventor
07 Nisan 2007, 11:35
Arkadaslar sticker için herkese yetecek kadar stickerim var heheh..dun 27 den fazla yeni tasarim yaptim tabii bunlari yaparken motorun resimlerini cekip surekkli ölçülerini aliyorum uygulama yapilabilecek bölmelere..O yuzden yerlestirinde cuk diye oturuyor :) görüntüde güzel oluyor hani heh megolomanlik yapayim azicik :P

İsteyen gelsin bana bi seyler yapmaya calisirim hatta kafasindaki tasarimi veya dusundugu özel bi seyler varsa onu da anlatsin,daha fazla alternatif uygulama yapma imkanimiz olur birikir super arsiv olur..

Yerim Suadiyede, minibus cad. uzerinde Hisar Hali diye buyuk bir bina var oradan saga donup asagiya caddeye dogru inerken Yapikredi bankasindan saga donun 100m ilerleyin camlarda ADSL ve Kartus dolum merkezi yaziyo kocaman..:) Adresi bulamazsaniz 445 72 42 den ulasin tarif ederim

fantom76
07 Nisan 2007, 22:11
uğur stiker için sağol yeni çalışmalarına baktıp .hepsi çok güzel .punişheri bi şekilde motora uydurmak lazım.pazar günü buluşursak konuşuruz.

cotonak28
08 Nisan 2007, 00:53
Uğur kardeş v3'e göre birşeylerin varsa bende isterim.

yenikoylu_ua
08 Nisan 2007, 20:30
Herkeze merhaba şu anda asya 7B kullanıyorum ama değiştirmeye karar verdim yanlız Poseidon mu 150 zatmı karar veremiyorum konuştuğum kişiler doradonon servis ve parça sorunu olabileceğinden bahsettiler mondial daha yaygınmış. Sizden bu konu hakkında bana yardımcı olmanızı istiyorum.Şimdiden teşekkürler

inventor
09 Nisan 2007, 14:50
Rica ederim fantom punisheri guzel bi hale soktum valla heheh:)
Pazar gunu bostanci selotonun ordaydim saat 6 gibi bekledim bi gelen olur diye :) ama kimse gelmedi..Sonra cadde scholotzsky in önüne cektim motoru insanlarin reaksiyonlarini izledim, walla su kadarini soyliyeyim millet acayip inceledi benim motoru demekki v5 lerde iş var :) birazcik makyaj istiyor o kadar hehe..

Bu arada mp3 lerden bazilarini calmama problemini de cozdüm 200 parca yukledim tikir tikir hic takilmadan atlamadan caliyor :) butun iş dogru codecle mp3 leri yeniden convert etmekte bitiyor arkadaşlar..:)

Merak edenlere anlatirim :):):)

john coffee
10 Nisan 2007, 16:35
DUYURU : Valla arkadaşlarla konuşalım yaw herkes ilgisiz kimse buluşmak istemiyor galiba 1 gün ayıralım veya yarım gün buluşup tanışalım .. bende pazar günü maltepe sahilde le minder cafede oturdum dışarda.... bi kaç arkadaşa msg attım gelen olmadı yaw çok ilginç neyse havalar güzel gidiyor. Bir hafta sonu buluşalım derim ? Gene kimseden ses çıkmassaa ben yazacam buluşma yerini ve gününü isteyen gelir arkadaşlar birlik beraberlik ve dostluk adına güzel olur diyorum ....

koyulacivert
11 Nisan 2007, 01:40
evet takip edenler bilir invertor un (uğur) tasarladığı stickerlar baya konuşuldu ve beğenildi... bende kendisine tutturup zorla :P sticker aldım... ilgisinden ötürü çoook teşekkür ederim sayesinde makinam değişti :mrgreen: işte değiştirdiğimiz zamanki resimler...

efenim bununla motorun üstindeki dorado yazısını söktük ( daha doğrusu uğur yaptı :rendeer: )
http://img413.imageshack.us/img413/2853/image10bs1.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=image10bs1.jpg)

sonra bununla parlattık

http://img413.imageshack.us/img413/9282/image11qq3.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=image11qq3.jpg)

ne kadar silersen o kadar parlar :mrgreen:

http://img413.imageshack.us/img413/2899/image12kx5.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=image12kx5.jpg)

ve yapıştırma işlemi başlıyoooo :queen: ben burada baya hayacanlandım çünkü birazdan motorum baya bi değişecekti :mrgreen:

http://img413.imageshack.us/img413/8601/image14yh7.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=image14yh7.jpg)

http://img413.imageshack.us/img413/6027/image18zm0.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=image18zm0.jpg)

tataaaam işte sonuuuuç gri poseidon a da pek bi yakıştı bre :queen:

http://img413.imageshack.us/img413/8276/image20og6.th.jpg (http://img413.imageshack.us/my.php?image=image20og6.jpg)

uğur abi tekrardan çok teşekkür ederim çok güzel oldu sayende :rendeer: bu arada uğur un ofisi tam bir atölye ne ararsanız var :mrgreen: benim makine 2 dakikada bu hali aldı kendi makinasını tahmin edebiliyosunuzdur. (ki gördünüz maşallah) invertor un yenilikleri stickerlarla da bitmemiş. motorunda neon ışıklar var baya iyi olmuş ayrıca mp3 takılmaları olayını çözmüş (anlattı biliyosunuz banada programını verdi sağolsun) ve mp3 playler yerini daha pratik bir yere almış... vs ...vs ben yine teşekkür ediyorum:wiinkk: :rendeer: :mrgreen:

007
11 Nisan 2007, 02:00
Emre kardeşim güzel olmuş güle güle kullan... :)

inventor
11 Nisan 2007, 11:16
Walla Emre kardesim ne yalan söyliyeyim, senin motoru hakkaten cok severek yaptim, begendigine de cok memnun oldum..Tekrar hayırlı ugurlu olsun..
Simdi asil olaya bu persembe gunu giriyorum insallah havada guzel olursa:)

Yeni ön camurluk siparis ettim cizimini de yaptim OCC nin spider temali bir modeli vardi progmi seyredenler hatirlar..Ön cammurluk alev desenleriye kesilerek daha alcak bi şekilde konuçlandirilacak..Sonra maşa veya çatal dedigimiz parcanin yanlarina lazer kesim bir parca yapip catali aşagiya uzatacam ve son olarakta motor modifiyesi yapilacak performans vs işlemleri..
Dün Dorado satiş müdüryle tanişma imkanim oldu tesadüfen önümüzde ki motoshow 08 de benim motoru show amaçlı kendi standlarina koymak için benden izin istedi çok hoşuma gitti hemen evet dedim :) insallah seneye ki motor fuarinda dorado meraklılarina örnek olabilcek guzel bir çalışmayla o stand da benim poseidon da olacak :)

koyulacivert
11 Nisan 2007, 14:43
Walla Emre kardesim ne yalan söyliyeyim, senin motoru hakkaten cok severek yaptim, begendigine de cok memnun oldum..Tekrar hayırlı ugurlu olsun..
Simdi asil olaya bu persembe gunu giriyorum insallah havada guzel olursa:)

Yeni ön camurluk siparis ettim cizimini de yaptim OCC nin spider temali bir modeli vardi progmi seyredenler hatirlar..Ön cammurluk alev desenleriye kesilerek daha alcak bi şekilde konuçlandirilacak..Sonra maşa veya çatal dedigimiz parcanin yanlarina lazer kesim bir parca yapip catali aşagiya uzatacam ve son olarakta motor modifiyesi yapilacak performans vs işlemleri..
Dün Dorado satiş müdüryle tanişma imkanim oldu tesadüfen önümüzde ki motoshow 08 de benim motoru show amaçlı kendi standlarina koymak için benden izin istedi çok hoşuma gitti hemen evet dedim :) insallah seneye ki motor fuarinda dorado meraklılarina örnek olabilcek guzel bir çalışmayla o stand da benim poseidon da olacak :)

işte budur yahu... zaten böyle olması gerekiyordu :wiinkk: milletin gözü dorado görsün :mrgreen: yeni halini şimdiden merak ettim hayırlı olsun...

@ 007---- teşekkür ederim cüney abi :rendeer:

john coffee
11 Nisan 2007, 15:11
:farao: neyse herkes kendi işiyle uğraşıyor . tututurmuşsınuz bi modifiye gidiyo kimsenin cevap verdiği yok .... herkese kolay gelsin o zaman iyi çalışmalar ...

fantom76
11 Nisan 2007, 21:53
john nedir abi sende katıl modifiye işine.ayrıca diyorum ki moto gp ye beraber mi gitsek acaba.uğur alacağın olsun niyebana anlatmıyorsun böyle atraksiyonlar varsa yapalımda belki motoru satma fikrinden vargeçerim.ayrıca yeni figürler indirdim netten yarın sana uğrayıp gösteririm

adanalı
11 Nisan 2007, 22:11
inventor arkadaşım;ellerine sağlık süper olmuş.sende gülü güle kullan koyulacivert.valla ne diyeyim,bende çok imrendim taaa uzaklardan.acaba v3 için de var mı?acaba birbuçuk acılı ADANA kebabı ve acılı ADANA şalgamı ısmarlasam diyorum,benimde olurmu diyorum?hepinize ADANA'dan sevgilerimle.

inventor
12 Nisan 2007, 14:19
Birsey ismarlamana gerek yok kardesim ben bu stickerlerdan bir parti daha yapcam,bende de kalmadi :) yedek de tutuyorum kendime ne olur ne olmaz :)
12 cift hazirladim bugun yarin alirim onlari kesimden :) kendim takarim dersen sana kargoyla yollarim :)

Fantom bugun saat 12.30 gibi senin is yerine geldim Muratla, yoktun dönduk walla,simdi benim motor selotoda murat in mekanin da :) bugun yapilicak butun islemler herhalde yarin falan teslim alirim bende :) bir gun motorsuz kalcaaz artik :pr:

Diger eklentilerde carsamba ya kadar biterse cok kopuk bi göruntu olacak insallah :queen:

Emre kardesim walla bittiginde bakalim sen ne diyecen cok merak ediyorum,yakinda dorado mod klubu kurucaaz walla..Hatta ben varim yani :bounce:

SCHONY
12 Nisan 2007, 14:55
Selam Arkadaşlar,
Bana hoş geldin diyenlere teşekkür ederim, hoş bulduk diyorum.Uzun bir aradan sonra ancak siteye girebildim.
John Coffee akün hayırlı olsun. Garanti konusuna gelince kapsamı o kadar dar ki olsa ne yazar.Motorunu seviyorsan garantiyi görmezsin.Ayrıca tabi ki buluşup tanışmak isterim.Buluşma düşüncelerini de destekliyorum. Arkadaşlar gerçekten o kadar zor mu yaw bir gün buluşsak.
Fantom 76 bende eskiden selimiye de otururdum. Şimdi V.Atik'teyim. Beykoz servisini bilmem. Ben ABC motors'a (bağlarbaşı) gidiyorum. Genel olarak memnunum ama 007'nin bahsettiği Sel Oto daki Murat Bey'le de tanışmak isterim. Birgun buluşalım cep no: 05323515770. Alo'nu bekliyorum.
İnventor, sen gerçekten bir sanatkarsın. Müthiş şeyler başarıyorsun. Motorunu görmek isterim. Birgün tanışırsak anfiler üzerinde de konuşuruz, çünkü Poseydon'un yapısını tam olarak bilmediğimden şimdi yorum yapamam. Karşılıklı fikir alış-verişi. Ne dersin?
007 sen kartal gibisin valla. Biz Dorado'culara toz kondurmuyorsun. Sonuna kadar yanındayım. Arkadaşlar biz honda,suzuki veya kavazaki almadık. İyisiyle kötüsüyle Dorado'yu seçtik. Burda olumlu olumsuz bilgilerimizi paylaşıp herkes herkeze yardımcı olmaya çalışıyor. Herkezin iyiliği için. Dorado'ya 1-2 kez binip veya 3.şahıslardan duyduklarına istinaden ahkam kesenlerin bence burda yeri yok. Plastik aksamları dökülüyor, çatlıyor, vs. Bence doğal. Dorado'yu tasarlayanlar Türkiye'nin yolları tarladan farksız olduğunu nerden bilsinler. Ayrıca tamirci arkadaşlarım der ki suzuki honda vs motorların da grenajları çok fazla dayanıklı değil. Herneyse ben motorumu seviyorum. Ve mümkün olan mertebede modifikasyonlarıma devam edeceğim.
Arkadaşlar gerçekten bir organizasyon yapalım. Çok iyi olur. Tanışalım yaw. Aramak isteyenler için cebim açık. Yukarıda yazmıştım.
Herkeze kazasız ve zevkli sürüşler.:king:

john coffee
12 Nisan 2007, 19:12
Bende buluşup tanışmak isterim.Buluşma düşüncelerini de çok destekliyorum. Arkadaşlar gerçekten o kadar zor mu yaw bir gün buluşsak ... Arkadaşlar gerçekten bir organizasyon yapalım. Çok iyi olur. Tanışalım yaw. :cat: john coffee

adanalı
12 Nisan 2007, 22:35
inventor kardeşime şimdiden çok teşekkür ederim.benim makine,avatarımda da gördüğün gibi gümüş,ayrıca yapıştırma konusunda yetenekli olduğuma inanıyorum.yaptığım iş dolayısı ile ben yapmasam da elemanlarım bu konuda gerçek bir uzman.teslim aldığında tekrar görüşelim.sevgilerimle.

fantom76
12 Nisan 2007, 23:09
arkadaşlar diyorum ya moto gp ye gidelim diye hadi elleri göreyim.

inventor
13 Nisan 2007, 10:48
Tekrar hos geldin Schony, övgülerin cok tesekkur ederim elimizden geldigince motorlarimiza (cocuklarimiza desem yeridir) bir takim yenilikler yapmaya calisiyoruz, tabii ki karsilikli fikir alisverisi yapa yapa daha da iyi sonuclar ortaya cikacak zamanla..Dun motoru servise biraktim bugun alacam daha da guclenmis bir sekilde :) Ayrica autocad de iki tane özel parca tasarimi yaptim
CNC de kesimleri bittiginde frendiskinin yanin da öyle bir görüntü olacakki surpriz bugun yarin onuda hallederim bittiginde mutlaka resimlerini ekleyecem..
Ses sistemi konusunda senin calismana bayildim cok kibar ve bi okadar da şık yerleşmiş hoparlörlerin :) Bi ara yolun düşerse gel beklerim konusalim walla..

Fantom bugun gel de su resimlere bi kafa patlatalim, ben sonra guzel bi hale getiririm resimleri, cumartesi falanda takariz cicileri :) Son üç gundur parça tasarimina kaptirdim kendimi..Hatta bugun geldiginde sana ham örnekleri gösteririm :)

Görüşürüz arkadaşlar « Keyifli Sürşler » :bounce:

john coffee
13 Nisan 2007, 13:56
kimseden ses yok gene yaw neyse benden de ses yok o zaman ... o kadar yazışıyoruz ama kimse şöle bi çay içmeye gidelim tanışalım mıhabbet edelim demiyor yaw ala ala çok ilginç ?????

SCHONY
13 Nisan 2007, 18:02
selamlar rüzgarın çocukları:king:
bugün sel-oto dan murat beyle görüştüm (cüneyt ::thanks: ). yarın için randevulaştık:queen: . bende bi sorun oldu. valla nasıl anlatsam motorun arka kısmında tekeri tutan ve motora çatal şeklinde monte edilen(egzost da ona tutturuluyor) (dökümdür) parça o 2 kulakçıktan kırılmış. nasıl anlamadım.:silent: murat bey kaynatılacağını söyledi.siz benzeri bir sorun yaşadınız mı?
john coffee biraz sabret de sorunlarımı çözünce ortak bir buluşma belirleriz ::sefereee ve herkezi davet ederiz.olmaz mı?
fantom 76 motogp'ye varım::alkiis::
inventor adresini verirsen seve seve uğrarım::shake2::
sorunsuz sürüşler arkadaşlar...

çocuklar az önce biletix den araştırdım. motogp anatribün 3 günlük kombine bilet fiyatı 45 ytl. bence sudan ucuz. hepberaber gidelim ne dersiniz.

fantom76
13 Nisan 2007, 19:17
motorbike dergisi tribun 2 için 3 günlük kombine bilet veriyor .onunla girebiliriz gerci bana ana tirubin için davetiye gelecek .sayısını tam bilmiyorum .fazla gelirse hep beraber ana tribune gireriz

SCHONY
13 Nisan 2007, 19:24
o zaman senden haber bekliyorum fantom 76 ok mi?

inventor
14 Nisan 2007, 11:57
schony benim adres kolay bostanciya dogru giderken minibus cad. ustunde hisar hali var, saga donup asagiya inicen 100 m ilerde yapikredi var, tekrar saga donecem 100m ilerde sag kosede anabilim egitim kurumlari tabelasi var camlarda ADSL yaziyo kocaman benim yerim orasi herzaman beklerim :)

walla şu gezi olayini bi organize edemedik hakkaten, yarin yagmur vs olmazsa ben saat 2 gibi caddede olacam scholotzskys in önunde biyerlerde görursunuz benim motoru:)

fantom76
14 Nisan 2007, 12:08
uğur nasıl oldu motor bende sabahtan murata bıraktım .modifiye için ne kadar verdin sen.benim özele atsana.

koyulacivert
16 Nisan 2007, 14:06
ya bu buluşma iş içok uzadı hee:pale: sayımız belli arkadaşlar en iyisi bi yer ayarlıyıp size emrivaki yapmak sanırım... ben gürhan abiyile konuşucam bu konuyu ama benim motor şu anda serviste (neden bilmiyorum ama motor durup dururken duruyor) bu haftasonuna bi organizasyon yapıcaz anlamam :mrgreen:

fantom76
17 Nisan 2007, 13:06
ozaman şöyle yapıyoruz herkez birer tane motorbike dergisi alıyor içinde motogp davetiyesi var.sonra davetiyeyi cebine koyuyor ve saat 11 gibi benim çalıştığım cafede buluşuyoruz.uyarsa adresim kadıköyden bostancıya sahilyolundan giderken göztepe parkını geçiyorsunuz 100 metre ilerde sağda ırmak koleji var ırmağın hemen yanından sahile caddebostan plajına inen yol var oraya sapıyorsunuz cafe zanzibara geliyorsunuz .otoparkta beni soruyorsunuz ismim bahadır .ordan sahilden uzuyoruz.başka planı olan varsa yazsın ben uyarım.

koyulacivert
17 Nisan 2007, 15:17
ozaman şöyle yapıyoruz herkez birer tane motorbike dergisi alıyor içinde motogp davetiyesi var.sonra davetiyeyi cebine koyuyor ve saat 11 gibi benim çalıştığım cafede buluşuyoruz.uyarsa adresim kadıköyden bostancıya sahilyolundan giderken göztepe parkını geçiyorsunuz 100 metre ilerde sağda ırmak koleji var ırmağın hemen yanından sahile caddebostan plajına inen yol var oraya sapıyorsunuz cafe zanzibara geliyorsunuz .otoparkta beni soruyorsunuz ismim bahadır .ordan sahilden uzuyoruz.başka planı olan varsa yazsın ben uyarım.

heh işte budur :cat: tamam ben geliyorum :wiinkk: şimdi elleri görelim beyler :mrgreen:

007
17 Nisan 2007, 15:22
Arkadaşlar, ben Levent tarafında oturuyorum. O gün işi olmasa gelirdim...

john coffee
17 Nisan 2007, 15:35
arkadaşlar bende bursa tarafına gidecem üzüldüm valla yaw . görüşemeyecez desenize bi pazar günü ayarlasak tam süper olacak derim gene siz moto gp ye gidinde ondan sonra buluşalım derim :?????:mrgreen:

fantom76
17 Nisan 2007, 19:15
john sende buluşalım diyorsun en süper günde yoksun abi oldumu şimdi.

inventor
18 Nisan 2007, 01:20
Fantom motor modifiyeden sonra cok bomba oldu normal bir doradoyla kalkis yapiyoruz benimki 80den sonra arayi açmaya başlıyor,sıkıştırma artti ve artik shell 100 oktan benzin koyuyorum,kelimenin tam anlamiyla deli oldu.:)masraf olarak bekledigimden az cikti.Benim yapacagim degisiklikler halen surdugu icin motor seloto Muratin orada duruyor..Ön radyatör e paslanmaz izgara yaptim,varyatör kapagi komple kromaj yaptiriyorum(kağıthanede) bir de ufak bir boya işi var ondan sonra bakmaya deger bir göruntu olacak valla:)

Walla buluşalim arkadaşlar hiç olmadi selotonun orada buluşup oradan bir yere gideriz pazar filan meselaa..

Schonny senin motor bayagi guzel olmaya başladi bugun Murat ın oradaydim senin makineyi topluyordu..Kaynaklari filanda guzel yapilmis..Simdi hem sesi guçlü hemde kendi güclü olacak motorun,simdiden hayirli ve keyifli suruşler :)

Yarin ogle saatlerin de 1-2 gibi Muratin orda olacam işi musait olan gelebilirse gelsin hem laflariz hem de görüşemedigim arkadaşlar varsa onlarla tanisiriz.:cherry:

john coffee
18 Nisan 2007, 17:08
john sende buluşalım diyorsun en süper günde yoksun abi oldumu şimdi.

haklısın babacım da iş bu itraz edemiyosun ki patrona koskoca holding ilaç firması diyemssin ki adamlara ben gelmiyom işim var diye .. iş yüzünden ben fuarı bile kaçırdım yaw sen ne diyosun kardeşim ... inşallah bi pazar günü ayarlarsak güzel olur derim benim planlarım arasında var şöle bi kahvaltı aktivasyonu çekmeköy tarafların da yemekte olur öle bi mangal yeri var orda hepberaber takılmacalar şu moto gp bitisnde bakalım ... bi pazar günü yer ve zaman verecem herkese o zaman isteyen gelir hemde tanışmış oluruz derim zaten bi avuç kişiyiz :)

fantom76
21 Nisan 2007, 15:11
anlaşıldı kimseden ses yok bende planlarımı değiştiricem o zaman

prostreet
21 Nisan 2007, 17:05
anlaşıldı kimseden ses yok bende planlarımı değiştiricem o zaman

slm,modifiye hakkında bilgi için beni arayabilirsin direkt,seloto murat ben,0532 599 16 36-0216 416 55 99

Birde sevgili dostlar herkesin musait oldugu bir gun ve saatte sizleri seloto da ağırlamak isterim,organizasyon için uğurla irtibat kurun lutfen!
(bir cumartesi aksamı keyifli bir mangal partisi olabilir )

007
21 Nisan 2007, 17:47
@prostreet

Hoşgeldin Murat kardeşim...:rendeer:

fantom76
21 Nisan 2007, 22:44
abi sonuç itibariyle saat 11 i 1 geçe ben zanziden çıkmış olurum gelen herkez gelebilir .görüşmek üzere.