PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PULSAR200 vs DUKE200 benzerlikler.

Sayfa : 1 [2]

Linwelin
04 Nisan 2014, 18:07
Peki ben motor alacağım günde 50 km yapacak işe gidip geleceğim hem yakıt ekonomisi olacak hem alırken ucuz olacak birazda performanslı olacak ne önerirsin:cat:

İkinci elden, tvs, ybr öneririm. hatta öncelikle tvs öneririm :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

Yakıt bakımından şu an bajaj discoverin üstüne yok gibi görünüyor.

abi almam sıfır bajaj ya :) dur bi ilk seriyi öldürsünler ustalar(!) alırız sonra :)

motobug
04 Nisan 2014, 18:10
Yakıt bakımından şu an bajaj discoverin üstüne yok gibi görünüyor.

Discover'ıda kullandım testte ve düşündüm ama almışken hem biraz daha yakışıklı hemde biraz daha performanslı olması açısından pulsar istiyorum. Aylık 30-40 lira fazla benzin yakar discoverdan ama değer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

İkinci elden, tvs, ybr öneririm. hatta öncelikle tvs öneririm :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------

abi almam sıfır bajaj ya :) dur bi ilk seriyi öldürsünler ustalar(!) alırız sonra :)

Kaza bela olmadıktan sonra bakımları yapılacak ustalar başka ne olacak :) Motor bloğunu baştan yapmayacaklar. Motorun ilk serisini beklersek bu sezon biter :)

Linwelin
04 Nisan 2014, 18:12
Discover'ıda kullandım testte ve düşündüm ama almışken hem biraz daha yakışıklı hemde biraz daha performanslı olması açısından pulsar istiyorum. Aylık 30-40 lira fazla benzin yakar discoverdan ama değer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------

Kaza bela olmadıktan sonra bakımları yapılacak ustalar başka ne olacak :) Motor bloğunu baştan yapmayacaklar. Motorun ilk serisini beklersek bu sezon biter :)

Hayırlısı olsun, gönlüne göre :)