Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuba Kuba Motor Çita 170F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
megadeth
26 Ağustos 2017, 15:35
şimdi kubanın çıta 189 cc 6 ileri olanı çıkmış bu makine hakkında bilgi sahibi olan,test eden,süren varmı??
son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı tam cafe racer lik
gezgin41
26 Ağustos 2017, 17:22
şimdi kubanın çıta 189 cc 6 ileri olanı çıkmış bu makine hakkında bilgi sahibi olan,test eden,süren varmı??
son zamanlarda ilgimi çekmeye başladı tam cafe racer lik
6 ileri vites 189cc yazıyor içten balansörlü ve beygir gücü yükseltilmiş tork olarak normal çitalara oranla daha performanslı olacaktır. Bazıları 189cc 13 Hp olması yetersiz diyor ama 102 kg makina için yeterli gelecektir.
darknife
26 Ağustos 2017, 17:33
Biri konusunu açarsa daha güzel paylaşımlar olabilir facebook'ta falan manyak yorumlar aldı motor çok tutulacak gibi duruyor.
megadeth
26 Ağustos 2017, 20:27
bugün yakından inceledim ama test motoru olmadığı için test edemedim istenirse aksesuarları ile birlikte alabiliyorsunuz alt sakal,nikelaj zincir koruma kapakları ,ön koruma demiri gibi
motokeyf
29 Ağustos 2017, 15:44
bugün yakından inceledim ama test motoru olmadığı için test edemedim istenirse aksesuarları ile birlikte alabiliyorsunuz alt sakal,nikelaj zincir koruma kapakları ,ön koruma demiri gibi
Aksesuarları diğer çita modelleri ile aynı mı yoksa bağlantı farkları var mı epeyi bir süre önce bayi ile konuşmuştum bayinin dediği bu model diğer çitalardan farklı olacak yönünde idi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO