PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ARWİC Çantanın Kalitesizliği buyrun

BerKToprak
24 Mart 2014, 01:34
Bundan 3 ay önce Sirkecide bir motosiklet distibrötürünün mağazasından aldığım son derece güvenliği ve sağlamlığı öv öv bitiremediler ve garantisini verdikleri"Arwic 48" modeli aldığım Çanta içi boşken kırmızı ışıktan kalkıştan 50 metre sonra paldır küldür bir sesle ödümü patlattı arkamdan gelen otobüs devrildi sandım o derece, az daha kaza yapmama neden oluyordu. çanta düşmesiyle peşimden hızlı gelip beni sollayı verdi baktım benim çantam beni sollamış. Arwic yetkililerine sesleniyorum bu nasıl bir üründür? %100 Türk malı olan bu çantanın Tablası 2'ye ayrıldı? aşşağıdaki resimler sizin için gelsin.

ÇANTA KIRILMADAN 1 SAAT ÖNCE SON DURUŞU :)
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1920271_729303293758644_1368666082_n.jpg

VE KIRILDIKTAN SONRAKİ SON HALİ?

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1958494_729302903758683_3107659_n.jpg

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/1982005_729302863758687_171015121_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1959728_729302910425349_174413277_n.jpg

numangokce
24 Mart 2014, 01:42
çanta demiri biraz kısa kalmış... ek demir çıta ile destekleyebilirsiniz... ama neden bunu yapmak zorunda kalasınız?

BerKToprak
24 Mart 2014, 01:45
çanta demiri biraz kısa kalmış... ek demir çıta ile destekleyebilirsiniz... ama neden bunu yapmak zorunda kalasınız?
Test yaptınmı kısa kaldığına nerden kanısına vardın? kısa kalsa alttaki tablayı kelepçeler nasıl tutar? tabla demire tam oturuyor. ayrıca Boş çanta diyoruz? herhangi agırlık yok içinde.

Arda_Karaca
24 Mart 2014, 01:47
Ortada bir kalitesizlik olduğu kesin böyle baklava desenli tabla mı olur. Fakat çantanın tablasının yarısından fazlası orjinal arka çanta demiri kısa olduğundan boşta ve yük olsun olmasın çantanın deli gibi sallanmasına neden oluyor. Kalitesizliği de bulduğunda böyle kırılmalar olabilir.

http://i.hizliresim.com/xVqV0P.jpg (http://hizliresim.com/xVqV0P)

oyunageldim
24 Mart 2014, 01:49
Polyesteri biraz az yada hiç yok herhalde,plastikteki kaliteyi polyester belirler

shooter1
24 Mart 2014, 01:50
senin arka çanta demiri de kısa kalmış bir sıkıntı da orada, ben de arwic kullandım çıkarılabilir olanlardan kendi hatam yüzünde bağlantı yeri koptu

numangokce
24 Mart 2014, 01:50
@ berk toprak sana cevap verilmiş,

Ortada bir kalitesizlik olduğu kesin böyle baklava desenli tabla mı olur. Fakat çantanın tablasının yarısından fazlası orjinal arka çanta demiri kısa olduğundan boşta ve yük olsun olmasın çantanın deli gibi sallanmasına neden oluyor. Kalitesizliği de bulduğunda böyle kırılmalar olabilir.

http://i.hizliresim.com/xVqV0P.jpg (http://hizliresim.com/xVqV0P)

eğer demir tablaya göre kısa kalmasaydı ordan kırılmazdı... göz var nizam var. olayı GÖZünüzle inceleyin. demir tablanın yarısına kadar uzanıyor...

BerKToprak
24 Mart 2014, 01:54
senin arka çanta demiri de kısa kalmış bir sıkıntı da orada, ben de arwic kullandım çıkarılabilir olanlardan kendi hatam yüzünde bağlantı yeri koptu

Dostum aldıgım ilk hafta kilidi bozuldu götürdüm değiştirdiler ardından 2 hafta sonra kilit yine bozuldu. artık ugraşmak istemedim kilitleri standar alayında yanı kalitesizlik kullanmışlar. ama tablanın baklava desenli olması firmanın kususurudr. tabla benim demire tam oturuyor. inanmayan alsın tablayı YBR esd modelinde denesin. Göz ve nizama o zaman karar verilsin.

yqavuzhyan
24 Mart 2014, 01:56
Hatalı montajda söz konusu, alt tablayı yeterince homojen montajlamamışsıın. Arka kısmı ha bire sallanır durur böyle olunca. Alttan gelen demir tüm tabla boyunca uzanmalıydı. Dikkat edersen desteğin kalktığı ilk yerden kırılmış. :P

BerKToprak
24 Mart 2014, 01:59
@ berk toprak sana cevap verilmiş,

eğer demir tablaya göre kısa kalmasaydı ordan kırılmazdı... göz var nizam var. olayı GÖZünüzle inceleyin. demir tablanın yarısına kadar uzanıyor...

dostum YBR esd modeli aynı çanta demirinde deneyerek göz ve nizama karar vermeni öneririm. O demire tam oturmassa neden takayım? yıllardır motor kullanıyorum böyle bir şey ilk defa başıma geldi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

Hatalı montajda söz konusu, alt tablayı yeterince homojen montajlamamışsıın. Arka kısmı ha bire sallanır durur böyle olunca. Alttan gelen demir tüm tabla boyunca uzanmalıydı. Dikkat edersen desteğin kalktığı ilk yerden kırılmış. :P

dostum Yamaha nın 48 lik çantası var arkadaşımda ondada aynı ybr esd ve aynı çanta demirine monteli. obirde kuryelik yapıyor yük bindiriyor böyle bir sorunu olmadı.

shooter1
24 Mart 2014, 02:01
montajda sıkıntı var o zaman tablanın yarısı dışarıda kalmış demirden
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1958494_729302903758683_3107659_n.jpg

oyunageldim
24 Mart 2014, 02:03
Tablalar genelde bu desendir,üzerine ince plastik kapakları olduğundan genelde bu baklavalar görünmez
Kappa kullandım ayni desendi Şu andada shad kullanıyorum ayni desen var

numangokce
24 Mart 2014, 02:03
Dostum aldıgım ilk hafta kilidi bozuldu götürdüm değiştirdiler ardından 2 hafta sonra kilit yine bozuldu. artık ugraşmak istemedim kilitleri standar alayında yanı kalitesizlik kullanmışlar. ama tablanın baklava desenli olması firmanın kususurudr. tabla benim demire tam oturuyor. inanmayan alsın tablayı YBR esd modelinde denesin. Göz ve nizama o zaman karar verilsin.

Arkadaşım çantanın kilidi vs ayrı konu... çantalar üniversal üretilir, senin ybr'ne özel üretilenler varsa onlardan tercih edebilirdin. ama bu senin ybr'nin çanta demirinin arwic marka çantana KIsa geldiği gerçeğini değiştirmez. en den tam oturuyo olabilir. ama boydan kısa kalırsa böyle sorunlar yaşaman doğaldır. ordan kırılırsa tabiki çantan düşer. klipsler önce ve arkada. değilmi? eğer sağlı sollu klipsler olsaydı şimdi bu açma konu hakkında saçma düşüncelerle mücadele amaçlı saçma sapan yazlıar yazmak durumunda kalmazdık...

Biraz teknik bilgiye sahip olanlar anlayacaklardır. ama sen onlardan değilsin sanırım.

Ayrıca "tam oturuyor" diyebilmek demirin biraaz daha arkaya uzanıyor olması gerek.

drtayfun
24 Mart 2014, 02:09
Vidaları fazla sıkıp plastiği ezmiş olmayasın?

numangokce
24 Mart 2014, 02:09
montajda sıkıntı var o zaman tablanın yarısı dışarıda kalmış demirden

demek istediğim de bu işte. neden sert çıkışlar? anlamıyorum..

Eklemek isterim, uzun yıllar kullanıcı olmak bişey değiştirmez. İnsan her an yeni şeyler öğreniyo bu hayatta...

BerKToprak
24 Mart 2014, 02:11
Tablalar genelde bu desendir,üzerine ince plastik kapakları olduğundan genelde bu baklavalar görünmez

Tamamda Ürünü dönüşüm malından yapmışlar o zaman. Bunun bu şekilde kırılmasını bu kadar doğal karşılayacağımıza bu ürünleri satanları koruma görevi üstlenmekten vazgeçmiyoruz. anlamıyorum. benzinin 5 buçuk liraya dayandığı ülkede sesini yükseltmeyen halktan bu tip şeylere tepki gelmemesi beni şaşırtmıyor. kalitesiz ürünü satanamı kabahatlı yoksa parasını verip alan peşinden böyle mağdur olan tüketicimi? Bizler birbirimize ön yargılı yaklaştığımız için bu tür malların kalitesiz olduklarını bile bile cüzü fiyatlara bize satmaya devam edecekler. siz bakın dalganıza.

numangokce
24 Mart 2014, 02:19
Tamamda Ürünü dönüşüm malından yapmışlar o zaman. Bunun bu şekilde kırılmasını bu kadar doğal karşılayacağımıza bu ürünleri satanları koruma görevi üstlenmekten vazgeçmiyoruz. anlamıyorum. benzinin 5 buçuk liraya dayandığı ülkede sesini yükseltmeyen halktan bu tip şeylere tepki gelmemesi beni şaşırtmıyor. kalitesiz ürünü satanamı kabahatlı yoksa parasını verip alan peşinden böyle mağdur olan tüketicimi? Bizler birbirimize ön yargılu yaklaştığımız için bu tür malların kalitesiz olduklarını bile bile cüzü fiyatlara bize satmaya devam edecekler. siz bakın dalganıza.

Ne malzemeden yapılmış bilemeyiz tabi. Ama illa birilerine kabahat çıkarılacaksa burda 3 kişiye kabaat bulunabilir:

1. motosiklet üreticisi: çanta demiri universal üretilen ürünlere uygun değil.

2. çantanın satıcısı/üreticisi: bu kadar dandik malzemeyle bu kadar kötü işçilikle üretim yapılmamalı.

3. kullanıcı: bu kadar kalitesiz ürünü tercih etmemeli.

Eğer haklı olduğunuzu düşünüyosanız -ki bence öyle- yaşadığınız ilçenin kaymakamlığındaki "Tüketici Hakem Heyeti"ne kısa bir dilekçe ile başvuruda bulunabilirsiniz. burda yandaş toplamak sorununuzu çözmez.

Arda_Karaca
24 Mart 2014, 02:33

Arka çanta monte etmeyeli baya oldu ama şimdi düşünüyorumda ince kapak olduğundan baklava olayı aklımdan çıkmış. O baklavalardan yararlanarak montaj yapılıyor. :cat:

suato21
24 Mart 2014, 02:37
Öncelikle bize ürünün ne kadar kalitesiz olduğunu ıspatladığınız için teşekkür ederim.numangokce arkadaşımız bu ürünün bayisi değil,demek istediklerini gayet net açıkladı ama siz sanki ürünü savunup siz haksızsınız olayına getirdiniz..Haksızda olsanız,haklıda olsanız aldığınız ürünü çok övdüklerini ve garantisini verdiklerini yazmışsınız..Burda kimse Arwic bayisi değil bizde sizin gibi motosiklet kullanıcısı ve bu ürünlerin tüketicisiyiz.Ben yandım başkası yanmasın diye yaptığınız paylaşımdan dolayı teşekkür ederiz,bizde sizin taraftanız bunu bilin.Aldığınız yere gidin ve hesabını sorun madem garantisini vermişler..kıvırmaya başladılar mı arkadaşlarında dediği gibi Tüketici Mahkemesine dilekçeyle şikayette bulunun..Saygılar...

Macit250
24 Mart 2014, 02:38
Vidaları fazla sıkıp plastiği ezmiş olmayasın?

Büyük ihtimal vidalar sıkılırken akşam çatladı .Titreşim vs derkende kırıldı geçmiş olsun.

numangokce
24 Mart 2014, 02:56
.Aldığınız yere gidin ve hesabını sorun madem garantisini vermişler..kıvırmaya başladılar mı arkadaşlarında dediği gibi Tüketici Mahkemesine dilekçeyle şikayette bulunun..Saygılar...

Bence hiç gerek yok tekrar muhatap olmaya, en kısa yoldan kaymakamlıkta 5 dk'lık iş... ürün ayıplı çünkü. defalarca kilit değiştirildiğini yazmış. bence dilekçede ücretinin iadesini istemeli. ürün değişse de aynı sıkıntı yine çıkacak...

geçmiş olsun diyeim, ne diyelim...

Sepetçioğlu
24 Mart 2014, 04:07
Arvic 30 küsür lt bir çanta kullanıyorum 10 bin km dir. Tek sıkıntısı ses yapıp tıkırdaması oldu, bende masa ayaklarının altına koyulan yapışkan süngerlerle olayı çözdüm. Uzun mesafe ve kötü yollarda da dolu bir şekilde kullandım
Arkadaşların tespitleri doğru tablanın yarısı boşta kalmış, kalitesi de yüksek bir malzeme olmadığından kırılmış.

Bence en doğrusu varsa yeni bir tabla ve çanta demiri al olayı çöz, çantan sağlam sanırım :cat:

amaninmb
24 Mart 2014, 13:06
Markasız çıkarılabilir bir çantam vardı.
Oda bu şekilde kırılmıştı fakat enson arwic aldım yaklaşık4-5 aydır kullanıyorum bişi yok. ve içide hiç boş durmaz.

arwic'de benim ilk bağlantı vidam kutudan çıkmamıştı adamlardan istedim bayiye göndermişler.
http://www.arwic.com.tr/iletisim.html mail atıp yenisini isteyebilirsiniz. :)

metin_006
24 Mart 2014, 13:30
bence sen onu ya fazla sıktın yada arkana birini bindirmişsin daha önceleri çanta ya fazla yaslanmış olabilir. oda ayakları ezmiştir. ben 37 tl ye netten maxem marka 32 litre çanta aldım 1 sene oldu köy yerindeyim bozuk yollar tarla falan yeri geldi içinde 5 litre su da taşıdım şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı.

yqavuzhyan
24 Mart 2014, 15:55
Çok sıkmayla alakası yok arkadaşlar, o baklava deseninin içindeki metal parça sağa sola baskı yapacak kadar büyük değil. Sıkıntı montajda. Ürün kalitesiz bile olsaydı düzgün montaj ile kırılmazdı. Eğer tabla en öndeki veya en arkadaki çantayı tutan tırnaklardan kırılsaydı derdikki kalitesiz, tırnaklarda sıkıntı yok direk tabla kırılmış. Ayrıca tabla yük taşımak için değil, montajlanabilmek için var. Asıl yükü taşıyacak olan çanta demiridir. Sen tablayı işlevi dışında kullan, kırılınca çanta kötüydü de.

----------
......... /
........ /
...... /
.... /
.. /

yukarıdaki şekilde doğru montaj :mrgreen: yük tablaya değil demir aktarılır. Aşağıdaki yanlış olanda ise tabla üzerinde gereksiz bir moment yaratılmış ve sonun başlangıcı olmuş :D

--------------
....../
..../
.../
../
./
/

aSuBaYaH
24 Mart 2014, 16:25
ARWİC çantayı üretip yaptıran firma, topkapıda HÜNER motordur. bir çok arkadaşıma çok sağlam vs. yalan ve dolanlarda bu çantaları sattılar. Alan arkadaşlarım hüsrana uğradı. Diğer markaların kalitesinde olduğunu söyleyip insanları kandırıyorlar. Hüner motor çok üç kağıtçı arkadaşlar. Ne olduğu belli olmayan çantaları almayın.
Ybr 125 örjinal demiri üzerine kappa givi marka çantaları takınca kesinlikle böyle kırılma yaşamazsınız. kaliteli ve kalitesizlik arasındaki fark işte budur.

acayüp
24 Mart 2014, 16:31
Canta kalitesiz belki ama o sekilde baglanmayacagini.anlamak icinde test yapmaya yada dahi olmaya gerek yok.
Yarisindan fazlasi boslukta neredeyse.

BerKToprak
24 Mart 2014, 18:24
Arkadaşlar ben motosiklet kullanan arkadaşları bildilendirmek amaçlı paylaştım. bir yandan keşke paylaşmasaydım bu konuyu dedirten kişiler var anlamıyorum. suçlu biz olduk. kappa çanta kullanan arkadaşlarımın tablaları neden kırılmadı? ben sirkeciye kappa çanta alamaya gittigimde bu distibritör beni bu çanta almam konusunda ikna etti. belirttikleri gibi çanta yerli kaliteli kappa ile ebatları aynı hatta + ları daha çok denildi. Bana göre geri dönüşüm malzemesinden yapılıyor bu malzeme. Bu benim fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz.

yqavuzhyan
24 Mart 2014, 18:29
Arkadaşlar ben motosiklet kullanan arkadaşları bildilendirmek amaçlı paylaştım. bir yandan keşke paylaşmasaydım bu konuyu dedirten kişiler var anlamıyorum. suçlu biz olduk. kappa çanta kullanan arkadaşlarımın tablaları neden kırılmadı? ben sirkeciye kappa çanta alamaya gittigimde bu distibritör beni bu çanta almam konusunda ikna etti. belirttikleri gibi çanta yerli kaliteli kappa ile ebatları aynı hatta + ları daha çok denildi. Bana göre geri dönüşüm malzemesinden yapılıyor bu malzeme. Bu benim fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz.

Cigerini yediğim sevgili gardaşım,

Kappa'da olsa TAppa'da olsa hatta ve hatta AKPa olsa sen o şekilde montajlarsan kırılır. Son kez yazıyorum, tabla çantayı montajlayabilmek için vardır. Tablanın görevi çantayı taşımak değildir. Çantayı taşıyacak olan demir kısımdır.

rs_guven
24 Mart 2014, 18:44

Kimse seni suçlamıyor zaten. Boşuna geriliyorsun.
Bende de aynı motor ve aynı çanta var. Çantaya 3 tane 5 litrelik kolonya kattığım bile oldu. En ufak bir deformasyon yok.
Üstelik aynen seninki gibi alt tablanın yarısı boşta. Çanta demiri biraz ufak olunca, ancak öyle takılabiliyor. O konuda da senin suçun yok. :)

Fatih
24 Mart 2014, 18:47
Shad dan sonra Arwic eklendi listeye. Daha önce şu konuyu açmıştım;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/118424-tesekkurler-feyizoglu-shad-sh33-canta-almayin.html

Kappa / Givi diyorum başka birşey demiyorum.

dockerengin
24 Mart 2014, 21:11
Bazı arkadaşlar baklavalı desenlere laf etmiş ama Kappa k35 ve k46'nın tablaları da aynı şekilde. Arwic çantayı hiç kullanmadım ama bana o şekilde kırılması pek mantıklı gelmiyor. Çantanın tablaya takılan tırnakları yada tırnakların girdiği yuva kırılsa çantaya laf söylerim ama bu şekilde montajla çantaya bişey söyleyemiyorum. Olayın en sevindirici tarafı çantanın sizin yada arkanızdan-yanınızdan gelen başka bir motorlu arkadaşın kaza yapmasına neden olmaması.

felix_bjk1903
24 Mart 2014, 21:55
Öncelikle geçmiş olsun, size böyle bir ürün almanızı öneririm. Herhangi bir şikayet gelmedi bugüne kadar.. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-ybr-125-esd-arka-cantalik-demiri-157451450/detay/

kurufasulye
24 Mart 2014, 22:00
Bende arwic 30 lt var.Yazın arkadan araba çarpınca çanta uçup gitmişti, yerine takıp yola devam ettim.Şuan aynı çantayı kullanıyorum, bir sorun yok.
Bu bağlantı ile kırılması pek te şaşırtmaması gerek.

search16
24 Mart 2014, 23:03
Ben motosikletimi lpgli kullanıyorum. Tank arka çanta içinde. 3 yıldır sorun yaşamadım arwic ile. 8 lt kapasiteli+ 3kğ tank ağırlığı. Sen hesapla gerisini. Ne kilit arızalandı nede kırılma yaşadım.

numangokce
24 Mart 2014, 23:07
Ben motosikletimi lpgli kullanıyorum. Tank arka çanta içinde. 3 yıldır sorun yaşamadım arwic ile. 8 lt kapasiteli+ 3kğ tank ağırlığı. Sen hesapla gerisini. Ne kilit arızalandı nede kırılma yaşadım.

motosikletiniz nedir bilemiyorum ama siz montajı nasıl yaptınız? lpg önerirmisiniz kullanımda? tavsiye ettiğiniz montaj ustası varmı?

movibiker
24 Mart 2014, 23:13
Çanta içi boşken kırmızı ışıktan kalkıştan 50 metre sonra paldır küldür bir sesle ödümü patlattı arkamdan gelen otobüs devrildi sandım o derece, az daha kaza yapmama neden oluyordu. çanta düşmesiyle peşimden hızlı gelip beni sollayı verdi baktım benim çantam beni sollamış.

altıma kaçıracaktım gülmekten o nasıl anlatım öyle,geçmiş olsun cana gelmesinde giden çanta olsun.:rendeer:

ucanteneke5
25 Mart 2014, 00:10
ucuz istiyosanız bukadar suç alanlarda satanlarda değil aynı altlık kappada ve givide var ben kappa 46 kulanıyom 98000 km oldu tık yok işte verdiğim paranın karşılığı pahalı aldım ama başım ağrmıyo:cherry:

burakragaa
25 Mart 2014, 03:21
Hayır madem kalitesiz az çok anlaşılıyordur . Markalar boşuna marka değil . Motosiklet alırken neden çinlilere pek yanaşmıyorz sorun problem çıkartırlar diye . he ama alan olmuyor mu ? Oluyor ona göre bütçesi var harcaması var. O zaman 20 liraya kask alalım ama kazada kırılmasın çatlamasın diyelim. Ee herkes biliyor dandik s.. b.ktan olduğunu ama hala satılıyor . ya her şeyin kalitesizi var dünya markalar görüyoruz ilk defa gördüğümüz hani savunmuyoruz onları ama her ihtimali de değerlendirmek gerekiyor . Belki problemliydi ufak bir çatlak vardı gözle bile görülmicek kadar o tümseklerden , çukurlardan geçerken sarsılmayla iyice arttı ve en son kendini yerlere attı her ihtimali güşünmek gerek belki çok kalitesizdi belki ihtimaller. Yanlış anlaşılsın istemem yazdıklarımı bir tane attığınız yoruma karşılık yazdım bunları saygılarımla.

motorcu48
25 Mart 2014, 03:41
valla ben kappa k 35 modeliyle 5 şer kiloluk 2 adet dambull ve alabildiğincede eşyamı şehirler arası yol yapıp getiriyorum:)

MD.Murat
25 Mart 2014, 03:45
Ayni motor ayni canta 6aydir aktif kullanim su ana kadar bir problem yok.ama canta demirim buyuk.
Bu cantayi ben ilk gordugumde kalitesiz oldugunu dusundum.ama fiyati cok uygundu aldim.isimi rahatlikla goruyor.bana montaj hatasinin buyuk payi var gibi geldi.
%25 malin kalitesizligiyse %75 montaj hatasi bence..

Macit250
25 Mart 2014, 04:38

Sen mesajın başından beri öyle agresifsinki ,sanki sen değilde yorum atanlar kırdı aparatı.Yok öyle değilde böyle göz var nizam var o bağlantı doğrumu yahu .Çantanın bütün ağırlığı arkada toplanmış.Monte edende plastik aksamı fazla sıkmış illaki bir yerden çatlamış işte .Çanta sarsıntıdan kopmuş.İlla firma kötü bu neyin tribi öyle yada böyle kaç kişi memnun olduğunu yazmış sen çanta düştü diye koca firmayı hangi mantıkla kötülüyorsunki.Kaç kuruşluk çanta aldın?Kaçı kaç kuruşla yargılıyorsun.Kusura bakma şahsen şu montaja bir bak hala firma suçlu diyorsan Allah çarşına pazar versin .

satoyama
25 Mart 2014, 06:30
çin malı çanta almayın alabilirseniz

italyan givi veya kappa

hem kaliteli hemde uygun olsun derseniz SHAD tavsiyemdir.

benim 3 tane shad ayrı ayrı modelini kullandım hala kullanıyorum hepsinden memnundum. ispanya üretimidir.

ts_erdem1984
13 Ekim 2016, 10:54
:mrgreen: gülmekten krize girdim anlatım harikaydı Allah seni iyi etsin :)))))))))))))))))))))
sırf cevap yazmak için üye oldum siteye :)))))))))))))))))))))

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

Çanta içi boşken kırmızı ışıktan kalkıştan 50 metre sonra paldır küldür bir sesle ödümü patlattı arkamdan gelen otobüs devrildi sandım o derece, az daha kaza yapmama neden oluyordu. çanta düşmesiyle peşimden hızlı gelip beni sollayı verdi baktım benim çantam beni sollamış.

altıma kaçıracaktım gülmekten o nasıl anlatım öyle,geçmiş olsun cana gelmesinde giden çanta olsun.:rendeer:

öyle bir anlattınki gülmekten krize girdim :) :)

Cloud
13 Ekim 2016, 11:21
Bence şaşırtıcı değil. Çantayı kaça aldınız ki? Bende arwic 33lt çanta kullanıyorum 5 ay 5bin küsur km'dir. Kaça aldım biliyor musunuz? 45tl. :) Alırken de dedim ki belli bir süre işimi görsün bu paraya kırılırsa da kırılsın, şimdilik sıkıntı yok. Evet kilit dandik dikkatli kullanmasan elimde kalabilir gibi, dikkat ediyorum. Motoru alırken yeterince masraf ettiğim için çantayı belli süre işimi görsün yeter, diyerek en ucuzlardan seçtim. Haa ama ben çantayı metal kelepçelerinin haricinde tablasını plastik kelepçelerle de çanta demirine sabitledim. Bu arada kışa girerken plastik koruyucu sprey ya da krem gibi kimyasallar var onlardan süreceğim. beni 1 yıl götürse yeter diyerek aldım, 2 ya da 3 yıl giderse ohh ne ala, gitmezse de 45 liraya Kasımpaşa der geçerim. Yolda düşüp birinin canını yakmasın yeter.
Satıcı kalitesini övecek tabii de kalitesi(zliği) belli malın da nesini övmüşler anlamadım, ben bunu bilerek aldım. İyisinin 28 ltireliği bile 3 katı fiyattı çünkü. Ekmek köfte hesabı esasında, kırılması şaşırtmamalı, bu tip ürünleri kullanırken limit zorlamamak, çukurlara v.s. maksimum dikkat etmek şart.

F54
13 Ekim 2016, 11:29
Maxem çanta tavsiye ederim nc de 17000 km kullandim tik yok

BLUERAY
07 Ekim 2017, 15:44
selamlar, yeni baslik acmaya gerek yok diye dusundum,
Benim mahalle ici kullandigim ex motorun (kuba filinta 200) arkasinda 46 lt arwic canta takili, montajinda motur oğlumdaydi, o da bakmamis....Bunun malum ki altinda da kizagi var. Cantayi sokmem lazimdir. Kilidin altinda kirmizi plastik bi saplama zimbirti mevcut. Sökmek icin bunu ittiricemmi, kaktiricammi ne yapicam. Canta dandik, denerken elimde kalmasin diye bir danismak istedim.

rollcycle
07 Ekim 2017, 15:47
yani öyle bi başlık olmuşki :D arwic zaten nekadar marka çanta varsa piyasada hepsinin çakmasını yapıp 150 200 liraya satıyor. Adamlar 3 milyara çanta satıyor. Hiç düşünmediniz mi aradaki fark ne olabilir diye :D Bence gidip en ucuz kappa, givi gibi marka almak daha sağlıklı.

BLUERAY
07 Ekim 2017, 17:53
givi uclu set cantam inazumacigimda takili zaten, mesele o degil. Meselem bu arwic i sokerken elimde kalmasindir. Dandik mandik ama carsida pazarda is goruyor kerata.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------

tamam hallettim, kuvvetlice ileriye dogru bastirinca alttaki tirnak, sehpa kilidini bosa atiyor, basiyi birakmadan yukari kaldirinca yuvadan kurtuluyor. Konu cozuldu