PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kafam Karışık !

aliselim66
27 Şubat 2014, 20:25
Ben anlamadım CBF150 almakla hatamı ettik. Yaklaşık 5 ay önce 4,950 tl ye cbf aldım. Niye marka değeri, güvenlik, kalite, titreşimsizlikden dolayı. Yakıt tüketimim 100 kmde 3 litre. Bu ara gelecek bajaj modellerinden 200ns de takıldım kaldım.Fİyat/performans olarak diyeyim.

Şimdide sahibindende Bajaj discover 125 st ilanı gördüm. 1 Litre ile 76 km yol gider diyor. Bizim tüketim nere, bununkisi nere dedim.(fiyat 3,850)

Sizlere soruyorum aceba Bajajın motor teknolojisi Hondadan ileri midir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-1-litre-benzinle-76-km-yol-alan-motosiklet-bajaj-155480830/detay

Salih_T
27 Şubat 2014, 20:31
yok öyle bişey...

efsane bunlar..

zaten verilen değer doğruysa hemen alırım bi tane...

hatta herkes alır..

solmyr
27 Şubat 2014, 20:32
o motosiklet 1lt ile düz yolda 76km gitsin, bir deponu ben doldurucam :P
inişte, elektrik motorlu yada yelken takmadan bu değeri elde ettilerse, külliyen yalandır. ama cbf'den daha az yakıyordur çok büyük ihtimalle. motor teknolojisi değil verimlilik demek daha doğru. cc başına ps ve ps başına kg gibi değişkenler var.

drej73
27 Şubat 2014, 20:33
bajajı bilmemde kardeş bence honda ve yamaha özellikle cbf ve ybr fiyatları çok çok yüksek oda sadece üzerinde yazan yamaha ve honda yazısına çok para alıyorlar neymişte büyük firmaymış rks olsun bajaj olsun tvs olsun ne eksiği var onlardan artısı var eksisi yok bence!