Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
admin
07 Şubat 2014, 14:27
http://imageshack.com/a/img691/4617/ek26.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=yPgMW1Yt0hw
Teknik Özellikleri
Silindir Hacmi : 124,6 cc
Motor : 4 valfli, üstten egzantrikli, 4 zamanlı
Maksimum Net Güç : 13 ps 9000 dev/dk
Maksimum Net Tork : 1,1 kgm 7000 dev/dk
Soğutma Sistemi : Hava Soğutmalı
Aktarma : Zincir
Şanzıman : 5 Vites
Ateşleme : 2 buji ile Digital CDI
Çalıştırma : Elektrik / Pedal
Uzunluk : 2012 mm
Genişlik : 734 mm
Yükseklik : 1111 mm
Aks Arası : 1305 mm
Sele Yüksekliği : 800 mm
Yüksüz Ağırlık : 124,5 kg
Yakıt Tankı (yedek dahil) : 13,5 litre
Ön Süspansiyon : Sürtünmeyi önleyici, burç ilaveli,
teleskopik amortisörler
Arka Süspansiyon : Nitrox gazlı, tekli amortisör
Ön Fren tip/boyut : Disk / 200 mm
Arka Fren tip/boyut : Kampana/ 130 mm
Ön Lastik : 2,75 * 17 41P Tubeless
Kullanım Kılavuzu (http://bajaj.com.tr/upload/archive/files/Rev.02_Discover125STKullanımKılavuzu.pdf)
C.Kaan
06 Mart 2014, 20:31
Yok'mu Yani Bu Motorların Kullanıcısı :queen:
OSİMAN
06 Mart 2014, 23:37
Bence çok iyi fiyatına göre de yine 1-2 sene beklemek lazım yedek parça vs. işinin oturması için.
motocrossbrs
10 Mart 2014, 17:50
merhaba arkadaşlar bursa bajaj yetkili bayi ve servisiyim bajaj discover aracımız mağzamıza gelmiştir ayrıca test aracımızda mevcuttur ilgilenn arkadaşları mağzamıza bekleriz kılasmanında cok başarılı bir motosiklet kendim birzat test ettim. bana burdan veya yazdığım numaralardan ulaşabilirsiniz 05449100086-02242116489 remzi şukla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
ilgilenen arkadaşlara yamaha ybr parça fiyatları ve bajaj discover parça fiyatları karşılaştırmasını aşağıda belirtiğim gibi son güncel fiyatlardır. ybrn'nin ön çamurluk 230,00 tl discoverin ise 50,00 tl ybr direksiyon : 55,00 tl discover : 36,00 tl ybr far komple 495,00 tl discover 94.00 tl amörtisör ybr 695,00 tl discover 200,00tl fiyatlar bu şekilde olup ilgilenen arkadaşlara bilgilendirme yapmak istedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
Yok'mu Yani Bu Motorların Kullanıcısı :queen:
var :) bizede yakınsınız bursadayız isterseniz sizde gelin test edin test aracımız mevcuttur. :)
agrasiwe
10 Mart 2014, 18:16
zaten bi kişi alsa patlayıp gidecek bu motorda... :) şüphelerin giderilmesi namına birine çok uygun fiyata verin burda görüşlerini yazsın gerisi gelir zati :)
motocrossbrs
10 Mart 2014, 18:20
zaten bi kişi alsa patlayıp gidecek bu motorda... :) şüphelerin giderilmesi namına birine çok uygun fiyata verin burda görüşlerini yazsın gerisi gelir zati :)
buyrun siz gelin bursaya test edin görüşleriniz bizim için önemli görüşlerinizi bi paylaşın forumda :)
yqavuzhyan
10 Mart 2014, 19:04
buyrun siz gelin bursaya test edin görüşleriniz bizim için önemli görüşlerinizi bi paylaşın forumda :)
Maalesef Türk Halkı'nın karnı tok. Siz eskiden KANUNi servisiydiniz. Muhtemelen hala öylesiniz. Motoru satana kadar müşterinin ağzına bal çalıp, motoru sattıktan sonra arıza için dükkana gelen müşteriye küfür eden servislere sahip Kanuni. 2 yıl garanti diye satılan ama her halükarda kullanıcı hatası olarak ücreti müşteriden alan bir firma kanuni. Bajaj şayet kendi gelseydi yada başka bir aracı firma ile pazara girseydi tartışmaya bile gerek yoktu. 200 NS bekleyip fiyatından bağımsız sadece Kanuni işin içinde olduğu için almayan bir şahısım ben.
10.000 km yapmış inazumaya veya CBR'a 10.000 lira veririm ama kanuniye 6999 bile vermem.
motocrossbrs
10 Mart 2014, 19:16
Maalesef Türk Halkı'nın karnı tok. Siz eskiden KANUNi servisiydiniz. Muhtemelen hala öylesiniz. Motoru satana kadar müşterinin ağzına bal çalıp, motoru sattıktan sonra arıza için dükkana gelen müşteriye küfür eden servislere sahip Kanuni. 2 yıl garanti diye satılan ama her halükarda kullanıcı hatası olarak ücreti müşteriden alan bir firma kanuni. Bajaj şayet kendi gelseydi yada başka bir aracı firma ile pazara girseydi tartışmaya bile gerek yoktu. 200 NS bekleyip fiyatından bağımsız sadece Kanuni işin içinde olduğu için almayan bir şahısım ben.
10.000 km yapmış inazumaya veya CBR'a 10.000 lira veririm ama kanuniye 6999 bile vermem.
evet önceden kanuni servisiydim ayrıca ben kanuni servisiyken sıfır motorlarımdan malzeme söküp müşterilerime takıyodum garantiden beklemesin diye ayrıca suzuki bayisi ve servisiyim ve kimseye yalan söylemeye niyetimiz yok ayrıca ben 1991 yılından beri esnafım ve bajaj kuralkanı kendi fikirlerine karıştırmıyor bilginize
meugur74
13 Mart 2014, 18:45
Yokmu bu motordan alıp kullanan daha.
Bayilere gelmiş
Jokzilla
13 Mart 2014, 18:56
Basta 3200 dediler ilk ben alirim dedim, sonra 3600 dediler olsun 400 fazla veririm dedim. simdi 4000 dediler kesinlikle vaz gectim 2 sene binecegim motora o para fazla bencs, yoksa gidip almistim bi 125St kafa yatmisti begenmistim motoru, simdi ucuz alip uni,ye giderken Cbr250 veya Hyosung alicam. Ne diyeyim Bajaj kismet degilmis hem o kadar param yok suan.
sinan08
13 Mart 2014, 21:43
bugün 700 km kadar yol yapmış bi kuryede gördüm, nasıl yakıtı falan dedim;daha rodajdayım ama ybr'den falan gerçekten iyi dedi, memnunum dedi. dahada detaylı konuşamadık. hafta sonu detaylı bi incelicem ben bu discoveri,bana alınası bi motor gibi geldi,bakalım.
meugur74
13 Mart 2014, 23:34
İlk parti motorları tanıtım ve piyasada tutulması amacıyla uygun fiyata verseler daha iyi olurdu..
nedimkurt
15 Mart 2014, 04:24
bugun kirmizi renk aldim izlenimlerimi paylasacagim arkadaslar
Ben de dün bir kuryede gördüm. 100 km/h den sonra devir kesiciye giriyormuş. Yani 100 km/h den sonrası yok dedi. titreşim cbf den fazla ama tvs'den az dedi arkadaş. yakıtı da bu sınıfın en iyisi, ama öyle 1 lt ile 70 km değil dedi. Bu arkadaş diğer bilinen 4 markayı da kullanmış ve en az yakan olduğunu söyledi, çok teferruatlı konuşamadık yüzeysel böyle. Bi de sıkılmış çok soran olduğu için doğal olarak.
meugur74
15 Mart 2014, 17:06
1lt 70 km, yani 100kmde 1.4ltmi yakacak, inandırıcımı? Nasıl ölçüm yapmışlar acaba, 5.vites 40kmh süratlemi yoksa; motor tek başınamı gitmiş .1.50 cm boyunda 40kg adama sürdürmüşlerdir. Burda kurye adam100kg, yük yükleyecek 10-30 kg. Rampası var dur kalk var. 100kmde 2.5lt yaksa iyidir. birde çoklu buji sistemi yerine geri dönüşüm sistemi daha mükemmel hale getirilse daha iyi bi çözüm olmazmı? Akıl yürütelim biraz...
Ah ah teşvik olsada türk motosikleti üretilebilse..
blue white
17 Mart 2014, 02:17
haftasonu kullandım test motorunu.servisteki eleman arkadaşım.dedim ne yakıyor ? boş depoyla geldiğini içine 5tl benzin koydum diyor 2 gündür geziyorum bitmedi halaa diyor . bu kadar sessiz ve titreşimsiz olacağını düşünmemiştim. seleside çok rahattı. cbf 150 den bir farkı yok. bana göre alınır.
nedimkurt
17 Mart 2014, 02:53
https://www.youtube.com/watch?v=CgOE_pet1Fk&feature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
Arkadaşlar şehir içi ve kısa mesafe ş.dışı kullanım amacıyla 2.motor olarak aldığım DISCOVER'ı 3 gündür kullanmaktayım..
Geçmişte ybr125, cbr125, kanuni puma, hyosung gv-gt250, yamaha fz6 gibi birçok motorum oldu (emanet falan değil geçmişte satın alıp kullandığım) ve bajaj discovery hakkında şunu çok samimiyetle söylemek istiyorum sınıfındaki ybr 125 ve apachi 150 ye göre aksamlardaki kalite bakımından çok daha iyi bir motor.. arka tek amortisörün ayarlı olması ön süspansiyon kalitesi frenler fabrika lastikleri metal ve plastik aksamlar herşeyiyle dört dörtlük.. denge konusunda da tartışılacak tarafı yok gerçekten harika..
Bunlardan başka vibrasyon konusunda; henüz rodajda olmasına rağmen apachi den çok daha iyi ve ybr kadar iyi değil.. ama öle rahatsızlığa meydan verecek bir titreme kesinlikle yok..
Güç olarak ybr den tabiki iyi ve apachiyle aşağı yukarı aynı denebilir.. yalnız yakıt konusunda hepsinden hesaplı olacağı kesin kokluyor gibi birşey.. burada servislerle ilgili paylaşımlar olmuş ve gerçekten çok saçma..
BAJAJ firması milyonu geçen satış rakamlarıyla dünya devleriyle yarışırken, 1lt benzinle ülkemiz şartlarında minimum 50km yol yapan dengeli ve kaliteli bir motorsiklet üretmişken, bizim insanımız bu motora ve bu firmaya çamur atmaya kalkıyorsa gerçekten yazık diyebilirim..
Kuralkan firması ülkemiz insanına geçmişte mz markasıyla motorun mobletten ve jawa dan çok daha kaliteli olabileceğini en basitinden disk frenin ne olduğunu öğretti biz bunları canlı olarak yaşadık.. en eski distiribütör olan kuralkan bayi ve servislerinde de tüm servislerde olduğu gibi art niyetli insanlar muhakkak çıkacaktır ama diğer markalarla yüzdelik hesaba göre en az şikayet konusu yine de kuralkandadır..
sonuç olarak BAJAJ DİSCOVER 125 çekinilmeden alınabilecek kalitede ve fiyatına göre harika bir motorsiklet.. herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim! parça sıkıntısı ya da fiyatlarda abartı söz konusu hiç bizaman olmadı kuralkanda.. ayrıca zaten ileride göreceğiz ve inanıyorum bu motor sadece yağ değişimiyle rahatlıkla en az 100000 km leri görecektir..
paylaşımlarım kullandığım müddetçe devam edecek.. görüşmek üzre:)
HanzoLife
17 Mart 2014, 04:15
Başta anlatım olarak iyi gidiyordunuz işte bir kullanıcı diye hevesle okuyordum ki sonlara doğru reklama girdiniz.
Daha rodaj döneminde kokluyorsa çıkınca koklamayıda bırakır heralde.
Kuralkan gibi fiyatta kural tanımayan bir firmanın editörü değilsiniz umarım. Hele daha söktüğü vidaları sıkmasını bilemeyen kazıkçı servisine ne diyeyim.
nedimkurt
17 Mart 2014, 16:08
saygı çerçevesini aşmasak çok iyi olur arkadaşlar herkes yaşını haddini bilsin..
bir servisin yaptığı hatayı tüm servislere maletmek saçma..
ben reklam falan yapmıyorum motorsiklet ortada arkadaşım... işine gelen alır! burda adam gibi tecrübelerimizi paylaşıyoruz bi faydamız olsun diye.. 2013 te üye olmuşsun cuptan başka motora bindiğin bile meçhul... bi de kalkıp burda motordan çok anlıomuşsun gibi ona buna atıp tutma.. yorum yapacaksan önce discoverı alacaksın deneyimin olacak.. ondan sonra muhattabım olursun! kulaktan dolma ve karalama amaçlı saçmalıkları bırakın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
lafı uzatmaya gerek yok burada asıl olan motorsikletin kendisidir..
A şehrindeki honda servisinin kötü olması CBR 600F in en çok tutulan ve satılan 4 silindir makina olmasını engellemez
bu kadar basit..
Burada Bajaj Discover modelini anlatıyoruz kuralkan servislerini değil!
yasin822
17 Mart 2014, 18:38
hız nasıl hocam düz yolda kaç km hız yapıyor hafif rampada motorda cok düşüş oluyormu motorunuz 110 buluyormu bende pulsar discovery arasında kaldım...
nedimkurt
17 Mart 2014, 20:43
hız nasıl hocam düz yolda kaç km hız yapıyor hafif rampada motorda cok düşüş oluyormu motorunuz 110 buluyormu bende pulsar discovery arasında kaldım...
hız konusunu rodajda olduğundan net cevaplamak güç çünkü ben henüz zorlamadım.. ama hızlanma konusunda sıkıntısı yok ybr den biraz daha atik apachi gibi, yani 110km yi rahat göreceğini düşünüyorum.. pulsarında randımanlı bi makina olacağını düşünüyorum ama şahsım adına discover yakıt konusunda ideal olduğundan; pulsar yerine discoverla birlikte 600cc klasmanında bir motor alınabilir diye düşünüyorum..
200-250cc klasmanı motorlar 130-140km süratlerde kullanıldığında hem denge sorunu yaşamakta hemde yakıt olarak o süratlerde 600cc ile yakın tüketim miktarlarına ulaşmaktalar.. tabi pulsarın yakıtının ideal olacağı söylenmekte geldiğinde kullanıcı yorumlarına bakılmalı artık:)
yasin822
18 Mart 2014, 01:28
teşekkür ederim bilgi ve paylaşımlarınızı için..
hız konusunu rodajda olduğundan net cevaplamak güç çünkü ben henüz zorlamadım.. ama hızlanma konusunda sıkıntısı yok ybr den biraz daha atik apachi gibi, yani 110km yi rahat göreceğini düşünüyorum.. pulsarında randımanlı bi makina olacağını düşünüyorum ama şahsım adına discover yakıt konusunda ideal olduğundan; pulsar yerine discoverla birlikte 600cc klasmanında bir motor alınabilir diye düşünüyorum..
200-250cc klasmanı motorlar 130-140km süratlerde kullanıldığında hem denge sorunu yaşamakta hemde yakıt olarak o süratlerde 600cc ile yakın tüketim miktarlarına ulaşmaktalar.. tabi pulsarın yakıtının ideal olacağı söylenmekte geldiğinde kullanıcı yorumlarına bakılmalı artık:)
boshaft
19 Mart 2014, 03:55
Yasin Hocam bende discover aldım yeni. Sizin sorunuza gelince kendi fikrimdir. Bence Discover ile Pulsar arasında kalmanız doğru değil. İki çok farklı motor. Sadece fiyattan baz alsak biri 3,850 biri 7,350 bu bile arada kalmanızı giderebilir. Ne istediğinize karar verirseniz boyle iki farklı model arasında kalmazsınız. Eğer hız kuvvet ön plandaysa bütçenizde müsaitse Pulsar bambaşka.
yasin822
19 Mart 2014, 13:46
Bende daha önce 2013 apache vardı eger hızlanması, surati apache yakınsa discovery düşünüyorum.. pulsar surat ve görselliği hoşuma gitti biraz bekleyeyim diyorum kullanıcıların yorumlarına göre almayı düşünüyorum discovry yakıt ve fiyatı beni kendine cekmiyor değil.. ama apache yakınsa alabilirim..
Yasin Hocam bende discover aldım yeni. Sizin sorunuza gelince kendi fikrimdir. Bence Discover ile Pulsar arasında kalmanız doğru değil. İki çok farklı motor. Sadece fiyattan baz alsak biri 3,850 biri 7,350 bu bile arada kalmanızı giderebilir. Ne istediğinize karar verirseniz boyle iki farklı model arasında kalmazsınız. Eğer hız kuvvet ön plandaysa bütçenizde müsaitse Pulsar bambaşka.
sinan08
19 Mart 2014, 14:28
Discoveri alıp kullananlar bişey sorcam; bu motorun vites pedalı önlü arkalı olması kullanımı nasıl etkiliyor ? rahatmı normale göre ?
yasin822
19 Mart 2014, 14:36
Discoveri alıp kullananlar bişey sorcam; bu motorun vites pedalı önlü arkalı olması kullanımı nasıl etkiliyor ? rahatmı normale göre ?
beninde dikkatimi cekti kaplardaki gibi vites pedalı...
nedimkurt
19 Mart 2014, 19:00
ben sadece ön kısmı kullanıyorum alışkanlıktan dolayı.. arka kısım bi sıkıntıya meydan vermiyor
designserhat
19 Mart 2014, 19:46
Arkadaşlar Apache Rtr sahibiyim satıp discover almak istiyorum.Yanlız 13 beygir olması pek inandırıcı gelmedi.Onun dışında tipi hoşuma gitti özellikle mavi rengine bayıldım.Apache'yi satarsam pişman olur muyum ?
boshaft
19 Mart 2014, 20:23
Bende normal kullaniyorum heralde alisilirsa guzel olur. Ama ben artik alismisim on tarafi kullaniyorum sadece
tahsins
19 Mart 2014, 21:49
yakıtı ölçtünüz mü arkadaşlar ? 100km de kaç lt.
birde şase aluminyum mu çelik şase mi discover da ?
meugur74
19 Mart 2014, 21:51
Arkadaşlar Apache Rtr sahibiyim satıp discover almak istiyorum.Yanlız 13 beygir olması pek inandırıcı gelmedi.Onun dışında tipi hoşuma gitti özellikle mavi rengine bayıldım.Apache'yi satarsam pişman olur muyum ?
Apache satılıp discover alınırmı yahu! pulsar olsa tamamda.
Apachede sınıfının en az yakan ve performanslı makinası.
designserhat
19 Mart 2014, 22:59
Apache satılıp discover alınırmı yahu! pulsar olsa tamamda.
Apachede sınıfının en az yakan ve performanslı makinası.
Motorum 2012 model ve 17000 km de Discovery alırsam hem model yenilenecek hem 0 motor hemde çok az bir para ile sahip olacam
DannoKun
20 Mart 2014, 20:26
Zaten kullanacağınız kadar kullanmışsınız abi bence Apache'yi.
Ben de 2 yıldır apache istiyorum ehliyetimi daha yeni aldım 1 ay oldu.
Bajaj Discover beni düşündürüyor Apachenin alternatifi olarak ama ben Apache alacağım.
Bence Discover ı denemelisiniz attan inip eşeğe binme durumu olmaz pek
designserhat
20 Mart 2014, 21:54
Zaten kullanacağınız kadar kullanmışsınız abi bence Apache'yi.
Ben de 2 yıldır apache istiyorum ehliyetimi daha yeni aldım 1 ay oldu.
Bajaj Discover beni düşündürüyor Apachenin alternatifi olarak ama ben Apache alacağım.
Bence Discover ı denemelisiniz attan inip eşeğe binme durumu olmaz pek
Bana da öyle geliyor kardeşim.Sonuçta 13 beygir
gknstyle
22 Mart 2014, 03:37
ilk yıkama massallah km 2000 :) gayet memnunum kafam rahat en azından yağ yakmıyor :)
ARKA ÇANTA DEMİRİ YAPILMAKTADIR ARKADAŞLAR İLGİLENENLER MSJ ATARSA KONUŞURUZ.
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/62/bwxk.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/833/zfr5.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/46/djo0.jpg
Sanıyorum senin kullandıgın 250 cc motorda bir problem olabilir gt 250 kullanmadım yakıt tüketimi nasıl bilmiyorum ama bende sym wolf vardı max3,8 yakabildim dip gaz giderken
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:14 ----------
Maddi imkanın el veriyorsan bence 200cc olan pulsarı al araç sollarken falan sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum
HanzoLife
24 Mart 2014, 04:10
saygı çerçevesini aşmasak çok iyi olur arkadaşlar herkes yaşını haddini bilsin..
bir servisin yaptığı hatayı tüm servislere maletmek saçma..
ben reklam falan yapmıyorum motorsiklet ortada arkadaşım... işine gelen alır! burda adam gibi tecrübelerimizi paylaşıyoruz bi faydamız olsun diye.. 2013 te üye olmuşsun cuptan başka motora bindiğin bile meçhul... bi de kalkıp burda motordan çok anlıomuşsun gibi ona buna atıp tutma.. yorum yapacaksan önce discoverı alacaksın deneyimin olacak.. ondan sonra muhattabım olursun! kulaktan dolma ve karalama amaçlı saçmalıkları bırakın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
lafı uzatmaya gerek yok burada asıl olan motorsikletin kendisidir..
A şehrindeki honda servisinin kötü olması CBR 600F in en çok tutulan ve satılan 4 silindir makina olmasını engellemez
bu kadar basit..
Burada Bajaj Discover modelini anlatıyoruz kuralkan servislerini değil!
Sakin olunuz hocam benimkisi nacizane düşüncemi forumda paylaşmaktı. Kaldıramıyorsan yazmam burada kimse sahip olduğu motoruna göre kıdem basmıyor
kaldıki 98 den beri belli aralıklarla değişik cc de motor kullandım. Allah razı olsun buradaki mütevazi arkadaşlardan çok şey öğrendim.
Avatarını şişirip cub sahiplerini küçük görüp aşağılamakla motorcu olunmaz.
nedimkurt
24 Mart 2014, 23:55
Sakin olunuz hocam benimkisi nacizane düşüncemi forumda paylaşmaktı. Kaldıramıyorsan yazmam burada kimse sahip olduğu motoruna göre kıdem basmıyor
kaldıki 98 den beri belli aralıklarla değişik cc de motor kullandım. Allah razı olsun buradaki mütevazi arkadaşlardan çok şey öğrendim.
Avatarını şişirip cub sahiplerini küçük görüp aşağılamakla motorcu olunmaz.
1990 YILINDA BABAMIN SIFIR ALDIĞI MZ ETZ 251 MOTORLA BAŞLADIK BİZ.. O YILLARDAN BERİ HEP MOTOR ÜSTÜNDEYİZ!
saygı diyorum ama halen avatar şişirdiğimizden bahsediyorsun peki kardeş herkesin yaşantısı kendine herkes işine baksın sen benim muhatabım olamazsın!
MustafaKucuk
25 Mart 2014, 00:11
Slm ben mustafa küçük Apache yi satıp bajaj alınır daha önce 2012 Apache rtr Ybr ve Cbf kullanmış biri olarak söylüyorum bajaj alınır ben alalı bir hafta oldu Apache den hızlı Cbf konforunda titreşim vibrasyon yok şu an 240 km deyim bajaj Discovery harika bişey bursadaysan test sürüşü yapabilirsin saygılar
ramizan83
28 Mart 2014, 12:54
apacheden hızlımı 125 cc 13 hp 150 cc 14 hp apacheden hızlı vede az yakan bir araç bu cbf dende titreşimde az. bu motor alınır aga. hemde bursadan alınır ordakinler güzel motorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
ha bu arada mustafa bey mc yazmışssın ondandamı hızlı egerki öyle ise bende mcx si satıp bundan alacam. biraz daha bilgi verin bize foto video atın devlet sırrı gıbı saklıyonuz motorları
kayalarmotor
06 Nisan 2014, 00:12
Merhaba arkadaslar.istanbul 4.levent sanayi mah.Bajaj satis servis ve yedek parca bayisiyiz.discover test aracimiz bulunmaktadir.ilgilenenleri test surusu icin magazamiza bekleriz.ayrica merak ettiginiz konularda yardimci olabiliriz.saygilar.KAYALAR MOTOR
q01313
06 Nisan 2014, 16:25
Arkadaşlar bende bu modeli 2. motor olarak almak istiyorum. Yakıtı harika ötesi. Fakat BEYAZ rengini neden getirmemişler bir türlü anlamıyorum. Bugün gelse hemen gider alırım. Biraz daha beklemek istiyorum. Bilgisi olanlar varsa paylaşa bilirler. Ben önerimi ilettim inşallah dikkate alırlar.
tuncevren
15 Nisan 2014, 18:43
Bende yarin bursada deniyecegim motoru. Olursada almayi dusunuyorum. Sonradan izlenimlerimi paylasacagim
sukru 125
16 Nisan 2014, 03:50
YAHU ARKADAŞLAR SYM HD2 scooter kullanıyorum motorum daha yeni sayılır, yapmayın gözünüzü seveyim bunu sattırıp bana bi bajaj aldıracaksınız,yarın gidip denemek istiyorum şu bajajı
tuncevren
16 Nisan 2014, 12:48
YAHU ARKADAŞLAR SYM HD2 scooter kullanıyorum motorum daha yeni sayılır, yapmayın gözünüzü seveyim bunu sattırıp bana bi bajaj aldıracaksınız,yarın gidip denemek istiyorum şu bajajı
Walla sukru bende dedigim gibi aklimda yoktu suan almak parca alayim drrken motor almayi dusundum. Bakalim ne yapacam.
sukru 125
17 Nisan 2014, 06:29
Walla sukru bende dedigim gibi aklimda yoktu suan almak parca alayim drrken motor almayi dusundum. Bakalim ne yapacam.
valla gittim bugün test sürüşü yaptım bence fiyatına göre kesinlikle mükemmel.konfor,sürüş,frenler çok hoşuma gitti sıkıntı olarak üst devirlerde hafif titreşim var ama abartılı değil tvs apache den daha düşük bi titreşim bence ybr nin pabucunu dama atar bu motor
Felis Leo
17 Nisan 2014, 10:09
Bende denemeye eski apache motorumla gitmiştim , benim motorda daha 7000 deydi 1 yıldır kullanıyordum iner inmez diskovere binince acayip rahat geldi ben titreşim falan hissetmedim:) acayip hoşuma gitti, pulsar almakta kararsızdım 250cc motor alacaktım ama buna binince hemen o dakka pulsar siparişi verdim. Bu arada 125-150cc motor alacak arkadaşlar bunu mutlaka incelesin .Benim yazıda aynı televizyondaki reklamlara benzedi:)
tahsins
17 Nisan 2014, 10:23
bu bajajlar piyasayı alt üst edecek...
bajaj boxer alt seviye çinlilerin(3000tl +-) alayını süpürecek.
discover ve pulsar ise cbf ybr tvs üçlüsünün alayını piyasadan silecek...
şahsen elimde japon motorum olsa bir an önce elden çıkarmaya bakardım. çok değer kaybedecek japon geçinenler.
buraya yazayımda 1-2 yıl içinde okuyup böbürlenirim tahminlerime :P
FreeShah
18 Nisan 2014, 13:55
Başlangıç motoru olarak tercih edilebilir mi? Titreşimin yamaha'dan biraz daha fazla olduğu söyleniyor.
tahsins gardaş aynen imzamı atıyorum altına
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO