Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
jemalizm
06 Temmuz 2014, 20:44
hangi facebook sayfasından bahsettiğini bilmiyorum lakin, kullanıcı paylaşım sayfasında yazdığın yoruma bende cevap yazdım ve aynı cevabı burayada yazıyorum
bende hiçbir sorun sıkıntı yok. bahsettikleriniz kronik arıza değildir malesef. Şimdi Jantı sen aldığın da yamuk muydu? alırken bakmadın mı? eğer aldıktan sonra yamulduysa kullanıcı hatası. ben buradan görüyorum. aksırma tıksırma demişsiniz nedense bizde yok. videoda çekerim boy boy fotoğrafta atarım. buyur
ekrem ata
06 Temmuz 2014, 20:52
Değerli Özkan Ardıç Bey ile görüştüm. Tüm şikayeti baştan sona gözden geçirilecektir. Selam ve saygılarımı sunuyorum...
http://i.hizliresim.com/GbQqGy.jpg
Bu motoru bu kadar ovmeyin arkadaslar.Karsinizda bir tane muhattap yok.Aldim sifr ben bunu 3 gun sonra jant patladi,patladi diyorum dikkat edin.İstanbula gitti ertesi gun geri geldi kullanici hatasidir diye.Anlayamadigim jant gonderdigim gibi geri geldi nasil incelediniz nasil hatayi bende buldunuz.face discover turkiye sayfasina bunu yazdim admini sayfaya yazi yazmami engelledi.hep iyi haberleri yayinlicak pasam.korburatorubde sorunlu yokus yukari 50 60 dan sonra oksuruyor da tiksiriyorda.duz yolda 70 den sonra bi oksurmelet bi tiksirmelet basliyor.Bol keseden konusmuyorum izmir ödemis ten yaziyorum ben dahil 3 motor sahipleri epimiz ayni seylerdrn sikayetciyiz.Ödemiten istanbula kargo hiç beklemeksizin git gel süresi 3 gündür benim bu jantım 3 günde geri geldi neymiş kullanıcı hatası hiç bi yerinde iz yok kargoyu acmadan geri göndermşler bu motorun arkasında duran yok sonuna kadar dediklerimin arkasındayım 0541 580 1989 telefon numaram boy boy da jantın ve motorun resimlerini atarım kaza ibaresi yok en ufak laka da jant patladı patlamak demek ölüm demek bilmem nasıl anlarsınız ama numaram ilanda.kafanızı şişirdim ama herkes bilgili olsun. bu arada 70 den 80 e bi surat yapayım dedin mi öksürüyor tiksiriyor sonra düzeliyor bu damı kullanıcı hatası motordan memnun olan o üç beş arkadaş biz de para verdik buna haberiniz olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
bu arada facedeki discovery sayfasına yazdım bu msjı sağolsun yönetici arkadas yorum yapma yetkimi kapatmış,neden kötü reklam olmasın numaram ilanda insallah bi faydam olur herkese teşekkürler.
Garip
06 Temmuz 2014, 20:52
arkadaşlar merhaba
motorumu takas ettim bir scoterla.. artık discover yok.. scoter arıyordum, vitesli beni yoruyordu değiştirdik sym fiddle ile..sym gts evo kullandım 13.000 km biliyororum kalitesini..tam 100 km tam gaz gittim discover ile..devir kesici uyuz birşeymiş gerçekten..ama sonradan hak verdim yani gittikçe gidiyor motor, yuksek devir gerçekten motora zarar verir.. tekleme konusunda, birkaç sefer bana da oldu..ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil..devrini aldıktan sonra tekleme falan olmuyor.
ben gayet memundum....satılacak motor değildi ama vitesli zor bana göre değil..scooter la devam şimdilik
saygılar
özgür 16
07 Temmuz 2014, 01:35
Bende motorumu teslim alacagim günü beklemedeyim yapilan yorumlarda motoru çok beğenip tavsiye eden de var hic beğenmeyip kotuleyende var biraz sans durumu ortaya cikiyo sanirsam ben bu motoru hic araştırmadan sadece görselliğine bakarak aldim inşallah doğru bir tercih yapmisimdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
arkadaşlar merhaba
u takas ettim bir scoterla.. artık discover yok.. scoter arıyordum, vitesli beni yoruyordu değiştirdik sym fiddle ile..sym gts evo kullandım 13.000 km biliyororum kalitesini..tam 100 km tam gaz gittim discover ile..devir kesici uyuz birşeymiş gerçekten..ama sonradan hak verdim yani gittikçe gidiyor motor, yuksek devir gerçekten motora zarar verir.. tekleme konusunda, birkaç sefer bana da oldu..ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil..devrini aldıktan sonra tekleme falan olmuyor.
ben gayet memundum....satılacak motor değildi ama vitesli zor bana göre değil..scooter la devam şimdilik
saygılar
Hayirli olsun garip hocam sizin motorun ayakkabi yakma olayi nazil sonuclandi
Garip
07 Temmuz 2014, 01:36
Bende motorumu teslim alacagim günü beklemedeyim yapilan yorumlarda motoru çok beğenip tavsiye eden de var hic beğenmeyip kotuleyende var biraz sans durumu ortaya cikiyo sanirsam ben bu motoru hic araştırmadan sadece görselliğine bakarak aldim inşallah doğru bir tercih yapmisimdir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
Hayirli olsun garip hocam sizin motorun ayakkabi yakma olayi nazil sonuclandi
Yazdığım gibi, düşük hızda çok km gidilirse o bölge ısınıyor. Dikkat etmek lazım
fedos
07 Temmuz 2014, 12:17
Merhaba arkadaşlar hafta sonu bir folyo çalışmamız oldu . Pek güzel oldu :)
https://imagizer.imageshack.us/v2/479x639q90/840/35pb.jpg
https://imageshack.com/i/nc35pbjhttps://imageshack.com/i/nc35pbj
Garip
07 Temmuz 2014, 12:21
daha başka resim yokmu ?
özgür 16
07 Temmuz 2014, 12:28
Teslim alinca foto eklerim peki resim ekleme nasil yapiliyo bilen arkadaşlar yardimci olabilirler mi???
fedos
07 Temmuz 2014, 12:28
Benzeri var .
http://i.hizliresim.com/gjlX32.jpg (http://hizliresim.com/gjlX32)
jemalizm
07 Temmuz 2014, 12:35
folyo yu nerde yaptırdın ve maliyeti ne kadar tuttu?
ayrıca güneş+yağmur gibi kavramlar girdiğinde 1-2 senelik performansı tahminen ne olur ?
rebel_punto
07 Temmuz 2014, 12:37
arkadaşlar merhaba
motorumu takas ettim bir scoterla.. artık discover yok.. scoter arıyordum, vitesli beni yoruyordu değiştirdik sym fiddle ile..sym gts evo kullandım 13.000 km biliyororum kalitesini..tam 100 km tam gaz gittim discover ile..devir kesici uyuz birşeymiş gerçekten..ama sonradan hak verdim yani gittikçe gidiyor motor, yuksek devir gerçekten motora zarar verir.. tekleme konusunda, birkaç sefer bana da oldu..ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değil..devrini aldıktan sonra tekleme falan olmuyor.
saygılar
Hayırlı olsun. Allah ( cc ) pişman etmesin.
fedos
07 Temmuz 2014, 12:57
http://i.hizliresim.com/2v7n22.jpg (http://hizliresim.com/2v7n22) yıkanıyor
srtcgkts
07 Temmuz 2014, 13:01
https://imageshack.com/i/nc35pbjhttps://imageshack.com/i/nc35pbj
Hayırlı olsun. Şeffaf mı uyguladın Yoksa renkli mi?
Garip
07 Temmuz 2014, 13:11
Teslim alinca foto eklerim peki resim ekleme nasil yapiliyo bilen arkadaşlar yardimci olabilirler mi???
sen hele bi al çek hazırla resimleri, o zaman yardımcı oluruz :)
OrhanGrafik
07 Temmuz 2014, 13:24
ARTIK BAJAJ Discovery Ailesindenim!!
Evet birkaç zamandır değerli ve saygıdeğer motosiklet.net üyelerinin tecrübelerinden ve yönlendirmelerinden faydalanarak sonunda motosikletimi aldım.
BAJAJ Discovery ST 125 Kırmızı-Siyah
Geçen Cumartesi günü Baybars Bey’in sahibi olduğu Kadıköy Bay-Moto’dan motosikletimi aldım. Yanında gerekli aksesuar grubu dahil hepsini aldım.
Motosikletimin evraklarını bekliyorum. Daha sonrasında plaka, ruhsat tescil vs. işlerini halledeceğim...
Öncelikle Kuralkan Motor’a gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Sayın EKREM ATA Bey’in göstermiş olduğu ilgi ve yardımlarından dolayı kendilerine ve kendilerinin şahsında üstlerine özellikle teşekkür ediyorum.
Bay-Moto Baybars Bey’e beni bir müşteri değil bir arkadaş gibi ağırladığından dolayı ve bana katkıda bulunan değerli forum üyelerine ve motosiklet.net ailesine teşekkür ediyorum.
Cenab-ı Hak hayırlı uğurlu eder. Bereketli kılar, kazasız ve belasız sürüşler nasip eder. İnşaallah.
Allah’ım yolculuk boyunca arkadaşımız sensin. Çoluk çocuğumuzu da sana emanet ederiz. Bizi emniyet içerisinde evimize geri çevir. Allah’ım bize mesafeleri kısalt, yolculuğumuzu kolay kıl. Allah’ım yolculuğun sıkıntılarından sana sığınırım ve zorluklarından ve kötülüklerinden de sana sığınırım. Amin
fedos
07 Temmuz 2014, 13:30
teşekkürler , şeffaf uyguladım .ağustosta uzun yol projem var. ufak ufak hazırlık yapıyorum .
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
Evet birkaç zamandır değerli ve saygıdeğer motosiklet.net üyelerinin tecrübelerinden ve yönlendirmelerinden faydalanarak sonunda motosikletimi aldım.
Geçen Cumartesi günü Baybars Bey’in sahibi olduğu Kadıköy Bay-Moto’dan motosikletimi aldım. Yanında gerekli aksesuar grubu dahil hepsini aldım.
Motosikletimin evraklarını bekliyorum. Daha sonrasında plaka, ruhsat tescil vs. işlerini halledeceğim...
Öncelikle Kuralkan Motor’a gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Sayın EKREM ATA Bey’in göstermiş olduğu ilgi ve yardımlarından dolayı kendilerine ve kendilerinin şahsında üstlerine özellikle teşekkür ediyorum.
Bay-Moto Baybars Bey’e beni bir müşteri değil bir arkadaş gibi ağırladığından dolayı ve bana katkıda bulunan değerli forum üyelerine ve motosiklet.net ailesine teşekkür ediyorum.
Cenab-ı Hak hayırlı uğurlu eder. Bereketli kılar, kazasız ve belasız sürüşler nasip eder. İnşaallah.
Allah’ım yolculuk boyunca arkadaşımız sensin. Çoluk çocuğumuzu da sana emanet ederiz. Bizi emniyet içerisinde evimize geri çevir. Allah’ım bize mesafeleri kısalt, yolculuğumuzu kolay kıl. Allah’ım yolculuğun sıkıntılarından sana sığınırım ve zorluklarından ve kötülüklerinden de sana sığınırım. Amin
motorunuz hayırlı olsun .
özgür 16
07 Temmuz 2014, 13:51
Hayirli olsun.kazasiz belasiz iyi günlerde kullanan inşallah bu arada duaniz çok güzel tam anlamıyla kalpten geçenleri yaziya dokmussunuz.amin.
Garip
07 Temmuz 2014, 13:53
Amin..
Hayırlı uğurlu olsun
srtcgkts
07 Temmuz 2014, 14:51
Amin.
Hayırlı uğurlu olsun.
Motosikletin yanında ne gibi aksesuarlar veriliyor.
OrhanGrafik
07 Temmuz 2014, 15:17
aksesuar derken gerekli ekipmandan bahsetmiştim.
arka çanta demiri, depo kılıfı ki şu an bay-moto da var bildiğim ...
lastiklerini değiştirdim şambriyelli idiler.. IRC tubeless yaptırdım... yapacak bir şey yok forum abilerinin tavsiyesi bunlar :)
Taşıma çantası, kask, mont, bot, dizlik, eldiven, bellik, zincir kilit v.s. gibi
Garip
07 Temmuz 2014, 15:21
peki size maliyeti ne oldu ? illaki indirim yaptılar yada hediye verdiler. söyleyin söyleyin ki alacak arkadaşlar da ona göre davransın.
Lastiklerin maliyeti ne oldu ? jantlar değiştirilmedi sanırım
fedos
07 Temmuz 2014, 16:14
Merhaba arkadaşlar ,bu işlem için bir kaç yerde araştırma yaptım ,200-300 tl arası bir fiyat veriyorlar. Ben tesadüfen bir tanıdığa sadece maliyetini vererek yaptırdım. internete "araç folyo kaplama" diye arattırdığınızda çıkıyor. Bu arada yıkatırken 30-40 cm den yakın tazyikli su ile yıkatmamak gerekiyormuş . Uzun sürelide dayanan bir ürünmüş ,marka vermek gerekirse amerikan 3m kullanıldı. Artık zaman gösterecek ne kadar dayanıklı olduğunu.
folyo yu nerde yaptırdın ve maliyeti ne kadar tuttu?
ayrıca güneş+yağmur gibi kavramlar girdiğinde 1-2 senelik performansı tahminen ne olur ?
Garip
07 Temmuz 2014, 16:21
ben yapmıştım zamanında :) hiçde birşey olmuyor..boyaya zarar vermiyor büyük bir zevkle yapmıştım :) sökmesi de kolay . bu işe meraklı olanlar yapabilir.. gittigidiyor.com da birsürü satıcı var.. alın biraz folyo, saç kurutma makinesi bir de gerekli olan, tamamdır.
işte zamanında yaptığım çalışma;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/114275-cbf150-mat-kirmizi-folyo-and-karbon-fiber-kaplama.html
özgür 16
07 Temmuz 2014, 18:35
Evrak işlemlerini 5 itibari ile bitirdim bi aksilik olmazsa yarin discoverimi teslim alacam.
islambey
07 Temmuz 2014, 18:39
Evrak işlemlerini 5 itibari ile bitirdim bi aksilik olmazsa yarin discoverimi teslim alacam.
Hayırlı olsun Allah kaza bele vermesin güle güle kullan
özgür 16
07 Temmuz 2014, 18:42
Hayırlı olsun Allah kaza bele vermesin güle güle kullan
Sagolun Allah razi olsun
akayogullari
07 Temmuz 2014, 22:13
Discover için 15 dişli varmı ? Yada deneyen oldu mu ?
caner_39
08 Temmuz 2014, 17:52
Arkadaşlar vites pedalım gevşedi titreşimden düşecekti neredeyse böyle bi durumla karşılaşan varmı? birde motorda ilk çalıştırmada illaki cikle istiyo yoksa 50 m sonra sop ediyo ilk normal çalıştırırsam yani ciklesiz buaralar çok sık yapmaya başladı soğumaya başladım yani motordan. yaz günü neden ciklesiz çalıştırırsam stop ediyo anlamış değilim hala.Kırklarelindeki servis Murat usta olmasa vay halimize yani saolsun çok ilgili. Birde 8.98 litre ile tam 370 km yol yaptı yani litrede 41 km sizde nasıl? bu değerin 60 km şehirdışı ara ara tapa gaz gitme ama çok az sadece yokuş çıkarken düzde 80 i geçmeden geri kalan 310 km şehiriçidir.
Garip
08 Temmuz 2014, 18:39
Arkadaşlar vites pedalım gevşedi titreşimden düşecekti neredeyse böyle bi durumla karşılaşan varmı? birde motorda ilk çalıştırmada illaki cikle istiyo yoksa 50 m sonra sop ediyo ilk normal çalıştırırsam yani ciklesiz buaralar çok sık yapmaya başladı soğumaya başladım yani motordan. yaz günü neden ciklesiz çalıştırırsam stop ediyo anlamış değilim hala.Kırklarelindeki servis Murat usta olmasa vay halimize yani saolsun çok ilgili. Birde 8.98 litre ile tam 370 km yol yaptı yani litrede 41 km sizde nasıl? bu değerin 60 km şehirdışı ara ara tapa gaz gitme ama çok az sadece yokuş çıkarken düzde 80 i geçmeden geri kalan 310 km şehiriçidir.
hayret.bende hiç olmuyordu..ben hiç ama hiç jikle kullanmadım. stop etmiyordu. onun elbet bir ayarı vardır. Murat usta bir numara zaten. Tanıdığım en iyi işini düzgün yapan ustalardan biri diyebilirim
özgür 16
08 Temmuz 2014, 23:13
Arkadaşlar hayirlisi ile motorumu teslim aldim bir kaç gün sonra fikir belirtecegim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
2014 kirmizi bajaj discover 125 st:)
superbad
09 Temmuz 2014, 06:30
selamlar olsun. Aynı sorunu bende yaşıyorum ama sıcakta kalınca oluyo bende. 1- 1buçuk dakika kadar çalışıyo sorun yok. yola çıkıyorum dediğin gibi 50 metre gitmeden yavaşlıo ve tık diye duruyo. biraz bekliyorum kontağı kapatıyorum. sonra çalışıyo ve hiç bi sorun olmuyo. güneş altında bıraktığımda oluyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:18 ----------
ARKADAŞALR LASTİK DEĞİŞTİRENİNİZ VARDIR MUTLAKA TAVSİYE EDECEĞİNİZ LASTİK VAR MI? 17" BULMAK SIKINTI OLUYO SANIRIM...
xterkan
09 Temmuz 2014, 11:47
hava sıcakta olsa motor sabahları jikle ister, normali budur, güneş altında kalınca da, motor dış kısmı aşırı sıcak olur ama iç kısmı daha ılıktır o zamanda motor jikle bile açsanız jikle verimli çalışmaz, devrini düşürür stop eder, ara gazı hafif gaz vereceksiniz,1.2 kere haricinde sıradan stoplar, bende hiç stop etme v.s olmadı şükür, jikle v.s iyi çalışıyor, şayet karbüratör sorunu yoksa, genelde motorumdan memnunum ama servislere çeki düzen gelmezse durum iyi olmaz bana kalırsa, ufak birkaç problem oldu, Ekrem bey ile konuştuk ama hep 1 kişi ile sorun çözülmez,
motorda terleme var diyordum bazı mesajlarımda, servis 15.50 yağ koydum demişti, içime sinmedi ,servis de ne yapıldığını da görmediğimden, tekrar sordum 10.50 yağ koymuş, kendim 15.50 castrol edge ile değiştim, terleme v.s kalmadı, hemde havalar daha sıcak bu günlerde, servis olayına gıcık oldum, açıkça söylemek gerekirse, yanlış yağ koyunca terleme olunca ortada problem yokken problem çıktı, sağlam motor bu servisler yüzünden sorunlu hale gelirse hiç şaşırmam ,her servisi bilemem, ben bulunduğum yerdeki ve mesajlardaki servisler için konuşuyorum ,bence bu ortamda en önemli mesele servis meselesi
özgür 16
09 Temmuz 2014, 13:20
Profil resmi ve imza kullanan arkadaşlar bende kendi ayarlarimi yaptim profil resmi ve imza ekledim ama forum ekranında gözükmüyor neden acaba????
hckc_55
09 Temmuz 2014, 13:36
Arkadaslar motosikletlerinizi ne kadara aldınız? Taksit yapıyorlarmı nakit fiyatına.Yanında verilen hediye vs. varmı? Bana Samsun bayii 3950 TL dedi.( sitesinde 3850 ) sigorta plaka ile 4350 dedi.4250 ye bırakıyor motoru.Burada 1 kullanıcı ile görüstüm.Paket servis elemanı diger motosikleri ybr vs.kullanmıs ybr alacaksan discovery al yakıt ve serilik acısından malzeme kaliteside yeterli dedi.ama durumun varsa discovery almazsan sadece cbf 150 al dedi.birde bütün yorumları ilgili forumlarda okudum.tecrübe paylasımlarınız bizler icin cok önemli.servis ücretleri ve değişik servislerdeki bakım durumu beni düşündürdü.Bir kullanıcı sadece yağ degisti derken , diğer kullanıcı zincirin yağlandığını titiz bir çalışma uygulandığını hatta ustanın yaka kartının bile olduğunu yazmış.EKREM bey bakım ücreti ve bakımın ne şekilde yapılacağı her serviste aynı olmalı.hatta nelerin yapılması konusunda mecburiyetin kullanıcıya yazılı beyânı lâzım. Çünki genel olarak bu durum muamma ve özellikle ilk defa motosiklet sahibi olanlar için tam bir sorun olur.Yorumları ve cevapları takip edip kararımı ona göre vereceğim.Tekeriniz düz bassın
özgür 16
09 Temmuz 2014, 14:36
Arkadaslar motosikletlerinizi ne kadara aldınız? Taksit yapıyorlarmı nakit fiyatına.Yanında verilen hediye vs. varmı? Bana Samsun bayii 3950 TL dedi.( sitesinde 3850 ) sigorta plaka ile 4350 dedi.4250 ye bırakıyor motoru.Burada 1 kullanıcı ile görüstüm.Paket servis elemanı diger motosikleri ybr vs.kullanmıs ybr alacaksan discovery al yakıt ve serilik acısından malzeme kaliteside yeterli dedi.ama durumun varsa discovery almazsan sadece cbf 150 al dedi.birde bütün yorumları ilgili forumlarda okudum.tecrübe paylasımlarınız bizler icin cok önemli.servis ücretleri ve değişik servislerdeki bakım durumu beni düşündürdü.Bir kullanıcı sadece yağ degisti derken , diğer kullanıcı zincirin yağlandığını titiz bir çalışma uygulandığını hatta ustanın yaka kartının bile olduğunu yazmış.EKREM bey bakım ücreti ve bakımın ne şekilde yapılacağı her serviste aynı olmalı.hatta nelerin yapılması konusunda mecburiyetin kullanıcıya yazılı beyânı lâzım. Çünki genel olarak bu durum muamma ve özellikle ilk defa motosiklet sahibi olanlar için tam bir sorun olur.Yorumları ve cevapları takip edip kararımı ona göre vereceğim.Tekeriniz düz bassın
Hocam ben yeni aldim aciklayayim elimden geldikce motorun nakit fiyati 3850 lira eğer taksit istersen kredi kartina 9 aya kadar vade imkani var tabi o zaman fiyat degisiyor yapacagin taksit sayisina bagli bi durum bana hediye vermediler lakin fiyatta az bi indirim uyguladilar malum pazarlik mevzusu ve 400 lira ruhsat plaka evrak islemleri icin verdim kendim ugrasmadim bayi herseyi halletti o sekilde dun teslim aldim vaktin varsa o isleri kendinde halledebilirsin o sekilde biraz daha ucuz oluyomus ama deger mi ne kadar fark eder bilmiyom ben calistigim icin bayiye yaptirdim.
Gelelim kiyas mevzusuna 2014 guncel fiyatlar
Bajaj 3850
Yamaha 4900
Apache 5780
Honda 5800 + hepsine ruhsat parasi
Bu motorlaru kullanan birileri var her bir modelden çok memnun olanda var şikayeti olanda senin yapacagin butcene gore güzelliğine sekline göre bakacan içine hangisi sinerse alacaksin bindikce ama memnun olacak ama begenmeyeceksin onu zaman gösterecek şimdiden hayirlisi olsun.
HADICANIMM
09 Temmuz 2014, 17:03
Merhaba Arkadaşlar,
Kırmızı renk discover siparişini verdim 2-3 güne kadar motoruma kavuşacam.
Konya'dan selamlar...
Garip
09 Temmuz 2014, 17:06
Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum
ekrem ata
09 Temmuz 2014, 18:00
Bajaj discover ailesine katılan tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. İnşallah güzel bir tercih yaptınız.
Discover ilk bakım ücreti olarak servislerimize tavsiye ettiğimiz rakam 70 tl dir. Yapılan işlemleri bajaj.com.tr sitesi discover bakım kartından görebilirsiniz. Toplam 64 iş kaleminden yapılacak bakıma göre neler yapılması gerektiği gösterilmiştir.
Selam ve saygılarımı sunuyorum...
jemalizm
09 Temmuz 2014, 19:01
bu 70tl ücret daha önceleri 60 tl idi,
MENEMEN Bajaj yetkili servisi 90 TL fiyat verdi ve bize üst firmamız bu şekilde belirtiyor dedi bilginiz olsun.
bugün motül yağ alsanız 30 tl üç beş civata sıkıyorlar wd40 sıkıyorlar tamam diyorla.r 70 tl biraz fazla. elektronik aksam yok senkronizasyon yok tamamen elle ve gözle kontrol .
çok enteresan durumlar.
akayogullari
09 Temmuz 2014, 19:32
1320 km deyim motosiklet çok değişti. Inanamıyorum yaa eski patirdama yığılma dam eser yok. Şu an 4. Vites 93 5 e atıyorum 113 km çok seri bir şekilde çıkıyorum. . Eskişehir den tanışmak isteyen varsa bana ulaşabilir. .
hckc_55
09 Temmuz 2014, 20:56
Ekrem bey bu 64 iş kaleminden yapılacak bakımın yapılmadığını sizde rahatlıkla anlamış olmalısınız kullanıcı yorumlarından ...sormasam bajaj sitesinde böyle bir bakım formundan kimsenin haberi olmayacaktı bu arada.şimdi soruyorum discover kullanıcı arkadaslarıma.. memnunmusunuz servis bakımlarından? Bajaj.com. Daki 64 işlemden oluşan bakım motosikletinize yapıldımı ? Aldıkları parayı hak ediyorlar mı ? Ekrem beyde sağolsun konunun takipcisi.eksik veya hatalı uygulamalarda yaptırım gücüne haiz amladığım kadarıyla.
..Carmentality..
09 Temmuz 2014, 22:35
Arkadaşlar, Bugün ödemeyi yaptık , yarın sandık açacağız. Hayırlısı ile mavi olacak
Bundan sonraki aşamalarda , edirnedeyim. Plaka masrafları ve sigorta ne kadar tuttu sizinkiler öğrenmek isterim.
Bayiyemi hallettireyim kendimmi halledeyim? . bayi bu masraflar için 350 TL tutar dedi.
Ve yarın serviste motor toplanırken neler yapılıyor , nelere dikkat etmeliyim?
35 yaşından sonra ilk motorum :) Başlangıç olarak bu modeli uygun buldum.
Teşekkürler
Garip
09 Temmuz 2014, 23:16
Arkadaşlar, Bugün ödemeyi yaptık , yarın sandık açacağız. Hayırlısı ile mavi olacak
Bundan sonraki aşamalarda , edirnedeyim. Plaka masrafları ve sigorta ne kadar tuttu sizinkiler öğrenmek isterim.
Bayiyemi hallettireyim kendimmi halledeyim? . bayi bu masraflar için 350 TL tutar dedi.
Teşekkürler
Hayırlı uğurlu olsun diyorum..
Cumartesi gecesi margi otelde sahur etkinliğimiz var. Bekleriz. Güzel hoşsohbet olan bir ortam oluyor
..Carmentality..
10 Temmuz 2014, 00:39
Teşekkürler
yarın plaka işi hallolursa Cumadan erikli planım var , bir değişiklik olursa size eşlik ederim. Görüşürüz İnşallah.
umarım yarın sabaha kadar, bajaj dostları sorularıma cevap verebilir :)
Logmain
10 Temmuz 2014, 08:28
Evet abilerim 17 yaşında yeni ehliyet alıcağım ve başlangıç için 3500 bütçeyle lira 2.el cbf almayi pilanlıyordum ama
discovery gorunce birazdaha
butçemi arttırmaya karar verdim.
Sayfa 1`den 23`e kadar butun
yorumlari okudum motoru öveninden sövenine hepsini okudum fabrıka çıkışında tam oturtmuyolarmı parçaları orayı anlayamadım neyse hayırlı forumlar :)
pehlivan.79
10 Temmuz 2014, 10:28
tum motorsiklet kullanıcı arkadaşlara yaklaşık öncelikle selamun aleyküm hayırlı ramazanlar.5 yıldır siteyi takip ederim lakin üye olmak bugüne kısmetmiş, içimden geçen sert konuşmaları bastırıyorum malum ramazan ya :) , gelelim üye olmamın sebebine benim gibi başka arkadaşlar benim durumuma düşmemeleri için üye oldum yaklaşık 1,5 aydır dıscover sahibiyim, motorsiklet daha gelmeden takibine başlamıştım.kısmet vakti geldi buradaki yorumlarında etkisi ile aldım. benim sormak istediğim gerek yetkili gerek gerek aynı safdaki koyu taraftarlı arkadaşlara motorsikletde ki birden gaz verdiğindeki kafa sallaması yığılıp atılması , 30,35 derecelik yokuşlarda 75,80 km hızla giderken teklemeler aksırıp tıksırmalar kronikmi değilmi , kronik diyin tmm diyip böyle kabul edip binelim , yok geçecek rodajı bitsin , yok gaz sıkıştı eksoztek sistemi var , yok koruma bilmem nesi var , gaz kesici ondandır , falan filan vız gelir bu arada motorsikletin motorunu indirip piston sekman ,krangını v.s. değiştirip sibap ayarlarını kendim yapan biriyim ona göre konuşun... şimdiden kafanızı şişirdim esenkalın Allah a emanet
xterkan
10 Temmuz 2014, 11:22
tum motorsiklet kullanıcı arkadaşlara yaklaşık öncelikle selamun aleyküm hayırlı ramazanlar.5 yıldır siteyi takip ederim lakin üye olmak bugüne kısmetmiş, içimden geçen sert konuşmaları bastırıyorum malum ramazan ya :) , gelelim üye olmamın sebebine benim gibi başka arkadaşlar benim durumuma düşmemeleri için üye oldum yaklaşık 1,5 aydır dıscover sahibiyim, motorsiklet daha gelmeden takibine başlamıştım.kısmet vakti geldi buradaki yorumlarında etkisi ile aldım. benim sormak istediğim gerek yetkili gerek gerek aynı safdaki koyu taraftarlı arkadaşlara motorsikletde ki birden gaz verdiğindeki kafa sallaması yığılıp atılması , 30,35 derecelik yokuşlarda 75,80 km hızla giderken teklemeler aksırıp tıksırmalar kronikmi değilmi , kronik diyin tmm diyip böyle kabul edip binelim , yok geçecek rodajı bitsin , yok gaz sıkıştı eksoztek sistemi var , yok koruma bilmem nesi var , gaz kesici ondandır , falan filan vız gelir bu arada motorsikletin motorunu indirip piston sekman ,krangını v.s. değiştirip sibap ayarlarını kendim yapan biriyim ona göre konuşun... şimdiden kafanızı şişirdim esenkalın Allah a emanet
kardeş geçmiş mesajlarda baya yazdık bende baya yazdım benim anladığım ve kullanmam sonucu motor ani gazlarda kaldıramayacağı yükte ki ani gaz açmalarına bu şekilde tepki veriyor normal motor gaz yemese bayılma yapar bu motorlarda tekleme yapıyor ben bunu anladım ayrıca hava ayarını kendim yaptım daha iyi oldu yedirerek gaz açınca sorun yok alışırsın
özgür 16
10 Temmuz 2014, 11:53
Guzel tercih :cat: Hayirli olsun.kazasiz belasiz iyi günlerde kullanin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Teşekkürler
Evrak islerini sizde yapabilirsiniz ama ne kadar düşer ve değer mi bilmiyorum.
Bende yeni teslim aldim bayiye ilk gittiğimde motor vitrinde toplu idi sahibini yani beni :)bekliyordu.
srtcgkts
10 Temmuz 2014, 18:05
Yeni discovery 125 st alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler temennisiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Benim ruhsat için 500 tl aldılar o ikamet ettiğiniz yere göre değişir demişti bayi
S_A_Y_A_R
10 Temmuz 2014, 18:39
bende kilisliyim bu motoru bende uzun zamandır inceliyorum fakat alıp almamakta cok ama cok kararsızım servisi metin abiyi iyi tanıyorum
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO