Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Garip
25 Haziran 2014, 00:23
Oooo yahu ben 45 km yaptım korktum hemen benzin aldım işe de geç kaldım o yüzden
akayogullari
25 Haziran 2014, 00:44
Son hız ne kadar gördünüz ?
jemalizm
25 Haziran 2014, 01:52
117 gördüm.
162
25 Haziran 2014, 03:47
Kesici varmı discover da.110 kmh gelince sanki arkadan biri tutup tutup bırakıyor. Son devirlerde oluyor. .
Bu kesici ise kesiciye girdiği zaman ne yapmak lazım? Yani biz gazı ne kadar açarsak açalımgaz optimum seviyede mi veriliyor kesici denen şeyle, yoksa gazı kapatmamızı mı istiyor makina bu bir uyarı sistemi mi? ben bu kesici olayını anlamadım, bazıları kesicinin gazı tamamen kestiğini söylüyor. Kesici arabalarda da varmış, ibre kırmızı hatta iken devreye giriyomuş, tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen.
jemalizm
25 Haziran 2014, 12:28
kesici olması güzel bir şeydir, ileride 2.el alacağınız motoru sorgularsanız (kesici devre dışı bırakılmışmı) motorun sağlıklı olup olmadığını anlarsanız.
eğer 110km sürat bana yetmiyor kesicide sökerim dişlide değiştiririm diyorsanız aradığınız motor bu motor değil.
Ali reis 17
25 Haziran 2014, 14:52
Bir konu da eleştiri getirmek tüketicinin en doğal hakkıdır.Tabi ki amaç malı kötülemek değildir.Bilinçli tüketici kaliteyi ucuza almak ister.Tüketiciler diğer markalar da öyle diye bir savunma refleksi geliştirirse (Onlar tüketici değil malın satıcılarıdır).O zaman distrübütörler ürünlerinin ve diğer uygulamalarının doğru olduğunu düşünürler.Ör:Benim motorumun serviste değiştirilen kayışı 1200Km.de koptu.3000Km yi hiç geçmiyor kopuyor.Marka kanuni kayış hiç bir firmada otomobil dahil garantide değil.Kanuni nin 1200Km de kopan kayışını şans diye mi yorumlayayım yoksa kalitesiz malı var diye mi yorumlayayım.Takdir sizin olsun arkadaşlar.Not:Orijinal kayışı 4500Km de kendi isteğimle değiştim.yolda kalmayayım diye.Bakım kitapçığında 5000Km veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Ekrem bey ilginize teşekkür ederim.Çanakkale de eken tic. bayilik almış.Takip ediyorum test sürüşü yaparız inşallah.
akayogullari
25 Haziran 2014, 22:17
117 gördüm.
Km kaçta. Birde kesici girdiğinde nasıl tepki veriyor ?
er334
26 Haziran 2014, 22:50
13 hazirandan beri bu motoru kullanıyorum. Daha 600 km'de. Dün İtibariyle ilk bakımına götürdüm. Direksiyonda problem var ön fren kullanınca ve kasislerden geçince boşluk olduğu bariz bir şekilde belli oluyor serviste bugün ile birlikte 3. kez boşluğu alınıp sıkıldı. İlk başta olmuş gibi görünse de daha 1 km bile gitmeden boşluğu tekrar oluşuyor. Bugün gittiğimde servisteki usta rulman takımını getirtileceğini belirtti salı, perşembe ya da cumartesi gelir dedi. Bu durum canımı sıkıyor.
srtcgkts
27 Haziran 2014, 08:40
Merhaba,
Bende dün akşam itibari ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Herkese kazasız belasız sürüşler temennisiyle
srtcgkts
28 Haziran 2014, 11:34
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Yüksek devirlerde ön taraftan bir zırıltı gibi ince bir ses geliyormu yoksa bu benim ilk motosikletim ve tecrübemden bundan dolayı kuruntumu yapıyorum yada benim motosiklet te birşey var bilemedim
newmoto76
28 Haziran 2014, 11:53
Bajaj soyle saglam boyle iyi motor vs ile beklenti cok yukselmisti.Ama gordugum kadari ile TVS kadar sorunsuz degil.Bircok arkadas sorunlardan bahsetmis Discover gibi gunluk kullanim icin tercih edilecek bir motosikletin daha uzun km ler yapmadan bircok farkli sorunlar yasatmasi onemli problem.YBR ve CBF in tahtini bu motor zorlayamaz diyorum ben.
akayogullari
28 Haziran 2014, 16:44
Evet motosikletim 1000 km oldu. Fakat belirli bir devirde tekleme ve yığılma yapıyor. Servis geçecek dedi. Birde 105 110 km/h Arası motoru biri arkadan tutup tutup bırakıyor gibi. Artık kesici mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum. Kısa sürede soğudum motosikletten.
Adepsi
28 Haziran 2014, 19:15
Arkdaslar motordan bu kadr cabuk sogumayin bnde biniorm ama soguycak bi durum yok motoru koruma amacli bi swich sadece pistondan silinio o kasmayin bu kadar
akayogullari
29 Haziran 2014, 00:04
Fren süspansiyon şekil özellikle yakıt aydınlatma sağlamlık olarak hiç sözüm yok. 110 kmh çok seri bir şekilde çıkıyorum. Fakat bazen rüzgar durumuna göre 105 110 kmh arasında kesiciye giriyor sanırım. Tek sorun bu. İleri dogru km arttırkça düzeleceğinide biliyorum. Ama can sıkıyor işte.
Geçen gün biz 2 kişiyiz ben 65 kardeşim 74 kg 110 kmh sabit hızda gidiyoruz cbf 150 tek kişi bizi yavaş yavaş geçti sanırım hızı 115 civarı falandi çünkü çok fark atamadi. Yani tejde olsa 2 kişide olsa 110 da kalıyor.
Ayrıca gt 170 kanuni geçemiyor kafa kafaya kanuni 125 kmh gösteriyor discover 110 fajat aynı gidiyor.
Cbr 125 ile denedik oda 6. Vitese attıktan sonra yavaş yavaş geçiyor. Durum bu arkadaşlar. ..
newmoto76
29 Haziran 2014, 00:27
Discover hafifligi ve 13 beygir olmasiyla zaten CBR 125 le yakin teknik ozelliklerde daha hafif oldugundan sadece daha yuksrk devir cevirdigi icin CBR sin hizda gecebilir ancak bu cok az bir farkla olacaktir..
Yasadiginiz bu belirli bir hizdan sonra kesiciye giriyor dediginiz meselenin bence kesiciyle alakasi yok. Bu motorun urettigi max.tork degerinin daha yuksrk devirlerde dusmesinden dolayi olur.Dusuk cc li motorlarda rastlanir daha cok ama asil nedeni sanziman disli oranlarinin yanlis tercih edilmesi bana gore.Yani discover 110 a bu kadar hizli ulasiyorsa son viteste rahatlamaliydi.Demekki motor son viteste olmasi gerekenden daha cok devir ceviriyor bu teknik acidan sikintili bir olay.Dogru sanziman orani secilmeyen her motorda karsilasilabilir.
srtcgkts
29 Haziran 2014, 12:33
Dişli değiştirdiğimizde performans artarmı daha önce deneyen varmı discovery de
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Yüksek devirlerde ön taraftan bir zırıltı gibi ince bir ses geliyormu yoksa bu benim ilk motosikletim ve tecrübemden bundan dolayı kuruntumu yapıyorum yada benim motosiklet te birşey var bilemedim
Evet arkadaşlar dün bay moto da sorun çözüldü benim yan kapağı takamamamdan dolayı depoyla kapak arası titreşimden geliyormuş.
ekrem ata
29 Haziran 2014, 13:36
Değerli arkadaşlar;
Bu ürün 125 cc motor ile 9000 dev/dk. da 13 ps güç sağlayan, 7000 dev/dk. da 1,1 kgm tork üreten, 2 buji, 4 valf DTSİ motor ve Exhahause Tec Teknolojisi gibi özellikleri ile bir çok üründen ayrışmaktadır. Ayrıca gene kendi segmentinde bir ilk olarak kullanılan Nitrox mono süspansiyon özelliği ile spor motosiklet sürüş keyfini büyük bir konforla sunmaktadır.
Bütün bunları niçin yazmak istedim?:) Biraz yorumlarda bu ürün sadece şu kadar sürat yapıyor konusu gündemde tutulunca tekrar hatırlatma ihtiyacını duydum. Zira bu ürün commuter segmentindedir. Kendisinden ne beklenildiği önemlidir. Bu ürünün ana felsefesi de dengedir. Yani üzerinde sürüş maksadına uygun bir çok detaylar bulunacak ve fiyatı uygun olacak.
Buna rağmen son hızı da kataloglarda 105 km/h olarak geçiyor. Ki kullanımlarda biraz da rodaj süresi sonunda 110 km/h hızlara rahatlıkla ulaşıldığı görülüyor. Bu sürat kanaatime göre bu segment ürünler için çok yeterli bir hızdır. Ayrıca 10.500 devir/dk. da devir kesici devreye giriyor. Bu da aşağı yukarı 110 km/h 5 nci vitesteki hız sınırı oluyor. akayoğulları rumuzlu arkadaşım tek kişi de olsak, iki kişi de olsak hız 110km de kalıyor demesi gayet normaldir.:) Daha fazlasını beklememek doğru olur. Zira bu ürünleri uzun yıllar kullanmanın en önemli sebebi motorun uygun devir limitlerinde kullanımından geçiyor. Devir kesici bu maksatla konulmuştur. Ayrıca bu ürün ile daha fazla sürat yapılmasını da şahsen emniyet açısından uygun görmüyorum.:) Gerçekten yüksek hızlar.
Özellikle bu ürünün 60-80 km hızlar aralığında kullanıldığında 1 km de 10-11 kuruşluk (100 km de 2 lt gibi)bir yakıt sarfiyatına kadar indiğini de göz ardı etmemek gerekir.
Kısaca bir ürün alınırken ondan ne bekledikleriniz çok önemlidir. Yeterli performans olsun, güzel bir görüntüsü olsun, üzerinde teknolojik donanım bulunsun, sürüş keyfi olsun, uzun ömürlü olsun, yakıtı cebimi üzmesin diyorsanız bu ürünün doğru bir tercih olduğunu söyleyebilirim.
Selam ve saygılarımı sunuyorum...
Fren süspansiyon şekil özellikle yakıt aydınlatma sağlamlık olarak hiç sözüm yok. 110 kmh çok seri bir şekilde çıkıyorum. Fakat bazen rüzgar durumuna göre 105 110 kmh arasında kesiciye giriyor sanırım. Tek sorun bu. İleri dogru km arttırkça düzeleceğinide biliyorum. Ama can sıkıyor işte.
Geçen gün biz 2 kişiyiz ben 65 kardeşim 74 kg 110 kmh sabit hızda gidiyoruz cbf 150 tek kişi bizi yavaş yavaş geçti sanırım hızı 115 civarı falandi çünkü çok fark atamadi. Yani tejde olsa 2 kişide olsa 110 da kalıyor.
Ayrıca gt 170 kanuni geçemiyor kafa kafaya kanuni 125 kmh gösteriyor discover 110 fajat aynı gidiyor.
Cbr 125 ile denedik oda 6. Vitese attıktan sonra yavaş yavaş geçiyor. Durum bu arkadaşlar. ..
agustosbocuu
29 Haziran 2014, 15:06
Lastikleri dublex mi bunun
akayogullari
29 Haziran 2014, 16:17
Ekrem Bey cevabınız için çok teşekkür ederim. 10 bin kmyi deviren bir arkadaşım var onunki 120 kmyi görüyor. İleri doğru motorun dahada açılacağını biliyorum.
Bu motosiklet te 40 45 yada 80 90 km ile gitmek mümkün değil. Çünkü sesini okadar güzel veriyor ki sürekli gazlamak istiyor insan. Bugün trafiğe çıkalı tam 1 ay oldu ve 1050 km deyim.
En çok hoşuma giden bir yere park ettimi meraklıların hayran bir gözle incelemesi.
FalconX
29 Haziran 2014, 21:46
Ekrem Bey cevabınız için çok teşekkür ederim. 10 bin kmyi deviren bir arkadaşım var onunki 120 kmyi görüyor. İleri doğru motorun dahada açılacağını biliyorum.
Bu motosiklet te 40 45 yada 80 90 km ile gitmek mümkün değil. Çünkü sesini okadar güzel veriyor ki sürekli gazlamak istiyor insan. Bugün trafiğe çıkalı tam 1 ay oldu ve 1050 km deyim.
En çok hoşuma giden bir yere park ettimi meraklıların hayran bir gözle incelemesi.
kesinlikle katılıyorum, bir yerden sonra motorun sesi değişiyor ve cidden güzel oluyor
jemalizm
30 Haziran 2014, 00:35
ya hocam ben sana telefonda da anlattım. Motorda kesici var diyorum sen motoru birisi arkadan tutuyor diyorsun. daha önce kesici sistemi olan bir motorsiklet kullandınız mı? eğer durumdan çok rahatsızsanız ve motorunuzun sağlıksız olmasını istiyorsanız gidin kesici iptal ettirin bu kadar basit :D
FalconX
30 Haziran 2014, 03:42
bu arada vites pedalları gevşedi 200 km de daha, bazen takılı kalıyor küçültünce. Bunu benden başka yaşayan var mı ?(kardeşim kullanıyor discover)
akayogullari
30 Haziran 2014, 11:17
Jemalizm in dediği gibi daha önce kesicili motosiklet kullanmadım. Bundan önceki 2 zamanlı idi songaz ne verirsen giderdi tın diye bir öterdi yani rampa aşağı oldumu sünerdi.ibreyi cevirirdi. Od bajaj chetak ti. Sanırım öyle bir tepki beklediğim için bana değişik geldi.
Vites pedalına gelince ilk gün yerinden çıktı gevsedi sarkti. Servise gittim ilaç sürüp sıktı şuan sorun yok. Vites geçişi çok yumuşak.1000 km de benim canımı sıkan bir tek bu kesici olayiydi. Oda daga once 4 zamanlı ve kesicili motosiklet kullanmadigimdan...
jemalizm
30 Haziran 2014, 13:12
cuma günü sabahtan topcase yi doldurdum sırt çantasını doldurdum, yan demire çadır ve paletleri bağladım doğru Gümüldür tabiar Parkına, ben ve eşim gittik + topcase + sırt çantası + çadır. bir sürü malzeme götürdük yanımızda ve motor yokuşlarda hiç bayılmadı hiç bir problem de çıkarmadı.
yukarıda oluşan arkadaşların yazdığı problemlerin sadece 1 tanesini ben yaşadım. Gidon da boşluk oluştu kendim sıktım ve bir daha gevşemedi. onun dışında hiç bir problem çıkarmadı motosiklet.
Garip
30 Haziran 2014, 13:53
cuma günü sabahtan topcase yi doldurdum sırt çantasını doldurdum, yan demire çadır ve paletleri bağladım doğru Gümüldür tabiar Parkına, ben ve eşim gittik + topcase + sırt çantası + çadır. bir sürü malzeme götürdük yanımızda ve motor yokuşlarda hiç bayılmadı hiç bir problem de çıkarmadı.
yukarıda oluşan arkadaşların yazdığı problemlerin sadece 1 tanesini ben yaşadım. Gidon da boşluk oluştu kendim sıktım ve bir daha gevşemedi. onun dışında hiç bir problem çıkarmadı motosiklet.
o yan demir çok işe yarıyor.. ben bilgisayar bile taşıdım orda :) ( laptop )
Adepsi
02 Temmuz 2014, 19:01
Arkdas kimse yorum yapmiormu motor hakkinda motoru alan arkdalar bilgi aktarcaklardi noldu bizim is bi bilgi verin alalim mi almayalm mi? Ekrem bey yilbasindan sonra 150cc gelecekmi bilgilendirirseniz sewinirim ona gore alicam motoru
1okan2
02 Temmuz 2014, 20:52
Arkadaşlar discovery çekilişi sonuçlarını nasıl öğrenicez bilen varmı ?
Ali reis 17
03 Temmuz 2014, 03:33
Ekrem bey;ilginize teşekkür ederim.Hayırlı çalışmalar.
Garip
03 Temmuz 2014, 12:12
Arkdas kimse yorum yapmiormu motor hakkinda motoru alan arkdalar bilgi aktarcaklardi noldu bizim is bi bilgi verin alalim mi almayalm mi? Ekrem bey yilbasindan sonra 150cc gelecekmi bilgilendirirseniz sewinirim ona gore alicam motoru
arkadaşım gerekli yazıları yazıyoruz. ayı yazıları tekrar yazmanın bi anlamı yok. ramazan dolayısı ile pek gezemiyorum. dolayıusıyla yazacak birşey de olmuyor. illa yapm birşeyler dersen resimlerini çekeyim. varmı merak ettiğin yeri :) bundan önceki tüm sayfaları okudun mu ?
RXZ1
03 Temmuz 2014, 12:58
ARKADAŞLAR BENDE 125 ST VAR YAKLAŞIK 2 HAFTADIR KULLANIYORUM 2 LİTRE BENZİN İLE 122 KM MERSİN ŞEHİR İÇİNDE YARI AGRESİF TARZDA KULLANIMLA YOL KATETTİM .AYRICA BUNU ALMADAN ÖNCE YBR 125 ESD 2014 VARDI 90 KMDE SATIP BAJAJ ALDIM.TİTREŞİM YOK DENECEK KADAR AZ BEN BU KONUDA HASSASIM. YBR DEKİ TİTREŞİM YOK AMA 100 GÖRÜNCE BAYILMASI BENİ UYUZ ETTİ BAJAJDA BU BAYILMA YOK.BENİM TECRÜBEM BU ŞEKİLDE .
srtcgkts
03 Temmuz 2014, 13:02
Arkadaşlar discovery çekilişi sonuçlarını nasıl öğrenicez bilen varmı ?
Çekiliş derken ne çekilişi?
Garip
03 Temmuz 2014, 13:31
arkadaşlar , scooter arıyordum.. buldum.. yakınımda hemde.acil motorumu satmam gerek.. sıfır ayarında rodajı tamamlanmış ilk bakımı yapılmış.
3600 e verecem.. istanbuldan arkadaşlar için avantajlı, sigorta masrafınız az olur
saygılar
jemalizm
03 Temmuz 2014, 13:36
Facebook Sayfası (https://www.facebook.com/pages/Bajaj-Discover-125-ST-T%C3%BCrkiye/1505004869730229)
1okan2
03 Temmuz 2014, 15:49
Discovery test sürüşünü katılan bir kişiye discovery 100 kişiye 1 yıl ücretsiz bakım için bi çekiliş yapılıcaktı. Temmuzun ilk haftası yapılacağını biliyodum ama bilgi ediniceğim bi yer yok oyuzden sormak istedim bi bilen çıkar diye.
designserhat
04 Temmuz 2014, 01:13
http://hizliresim.com/38XaW4
Merhaba arkadaşlar arkadasimın çinli chooper ı vardı onu satıp kurtuldu ve bana ne alayım diye sormuştu bende discoveri test etmiştim ve sürüş çok rahat olduğu takibindeydim bu gitmişti.Zaten kalite olarak hic bir kuşkum yoktu daha Türkiye ye girmeden önce takibindeydim bu markanin ki başka bir arkdasima cbf ini sattirip pulsar aldirdim.Şimdi size 2 sorum var.
1.Biraz devirli kullandigin zaman her viteste yığılma yapiyor bu kesiciden dolayı mi?
2.Arkadasim 4 litre benzine 130 km gitmiş.Bu değer çok değil mi?Rodajda olsa bile bana çok geldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
http://i.hizliresim.com/38XaW4.jpg (http://hizliresim.com/38XaW4)
ekrem ata
04 Temmuz 2014, 02:14
Değerliokan, çekilisimiz 15 temmuz tarihinde yapılacak, resmi face ve internet sayfamizdan sonucu paylaşacağız,
Değerli designserhat, karariniz hayırlı olsun ınşallah. Güle Güle kullanın. Devirli kullanımdan kasıt 10500 devir/dk sınırına geliyor ise kesici koruma maksatlı devreye girer. Normal kullanımda 100 km de 2 lt civarında bir sarfiyatı olur. Endişeleriniz var ise en yakın servisimize ugramanizi öneririm. Selam ve saygılarımla...
Discovery test sürüşünü katılan bir kişiye discovery 100 kişiye 1 yıl ücretsiz bakım için bi çekiliş yapılıcaktı. Temmuzun ilk haftası yapılacağını biliyodum ama bilgi ediniceğim bi yer yok oyuzden sormak istedim bi bilen çıkar diye.
Ali reis 17
04 Temmuz 2014, 03:48
ARKADAŞLAR BENDE 125 ST VAR YAKLAŞIK 2 HAFTADIR KULLANIYORUM 2 LİTRE BENZİN İLE 122 KM MERSİN ŞEHİR İÇİNDE YARI AGRESİF TARZDA KULLANIMLA YOL KATETTİM .AYRICA BUNU ALMADAN ÖNCE YBR 125 ESD 2014 VARDI 90 KMDE SATIP BAJAJ ALDIM.TİTREŞİM YOK DENECEK KADAR AZ BEN BU KONUDA HASSASIM. YBR DEKİ TİTREŞİM YOK AMA 100 GÖRÜNCE BAYILMASI BENİ UYUZ ETTİ BAJAJDA BU BAYILMA YOK.BENİM TECRÜBEM BU ŞEKİLDE .
Bayılmayan araç motoru yoktur.Rampa ya 5. vites 100-110Km. ile girdin başlar motor güç kaybetmeye ve 4. düşersin.Aynı hız ile torku farklı iki motor yokuşta aynı olurmu? Torku yüksek olan geçer.dahası biri 5. vites ile rampayı bayılmadan çıkar diğeri 4. vites ile çıkar.Motorunu tanıyacaksın ona göre kullanacaksın."At sahibine göre kişner."
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Bajaj ın 125 liği ile test sürüşüne katılacağım.Şayet 80-85Km.hız ile düz yolda sarsıntısız tatlı bir gidişi var ise idealdir.Çünkü gücü belli 125cc.Bu güçteki motorlarda Yüksek hızlar motoru aşırı zorlar,bakıma erken ihtiyaç duyar.Bu hız bana yetmez diyen bence daha güçlü motor tercih etmelidir.Benim istediğim yüksek km.lerde de(40-50000) aynı performansı almak. Otomobili olanlar oyomobillerini hep tam gaz mı kullanıyor?Hayır.Bende yeni focus var dizel bir defa otobanda 190Km ye çıktım ama gaz pedalının sonunu daha hiç görmedim ihtiyaç da hissetmedim.tabi ki herkesin tercihi kendisinedir.
1okan2
04 Temmuz 2014, 06:02
Değerliokan, çekilisimiz 15 temmuz tarihinde yapılacak, resmi face ve internet sayfamizdan sonucu paylaşacağız,
Değerli designserhat, karariniz hayırlı olsun ınşallah. Güle Güle kullanın. Devirli kullanımdan kasıt 10500 devir/dk sınırına geliyor ise kesici koruma maksatlı devreye girer. Normal kullanımda 100 km de 2 lt civarında bir sarfiyatı olur. Endişeleriniz var ise en yakın servisimize ugramanizi öneririm. Selam ve saygılarımla...
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Ekrem bey
akayogullari
04 Temmuz 2014, 12:24
Ybr kaç hp ki titreşim olsun
OSİMAN
04 Temmuz 2014, 12:36
hangi şehirdesin abi sahibinden ilan varmi
Garip
04 Temmuz 2014, 13:07
hangi şehirdesin abi sahibinden ilan varmi
Tekirdağ danım.. sahibinden de ilan var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-scooter-takasli-veya-satilik-700-kmde-169645722/detay/
akayogullari
04 Temmuz 2014, 13:53
Aldığımdan beri arka kuyruk tan zangirti geliyordu. Dün söküp baktım. Arka stop civata lari gevşek ve arka stopun 4 ayağından biri kırık. Yapıştırıcı ile yapistirdim sıktım. Ses kesildi. Nasıl gevşek olabilir ve ayağın biri kırık tüketiciye gönderilir.
Motosikleti Mayıs ayının sonunda aldım. İlk vergisi kime ait. Yıllık vergiyi yatırdık.103 tl ?
Garip
04 Temmuz 2014, 14:24
vergi bize ait. 30 hazirandan önce alırsak bize, 1 temmuzdan sonra alırsak 2. taksit bizedir. Bundan herkes şikayetci zaten
akayogullari
04 Temmuz 2014, 16:18
Ali reis dediginiz hızlara çok çabuk ulaşabilirsiniz. Çok seri bir motosiklet. Yakıt 10 tl alıyorum 1.89 lt bitmiyor. 110 kmh çok çabuk çıkıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
Bu arada bir arkadaşı daha discover sahibi yaptık. Şimdi 2 mavi bir kırmızı olduk. Telden fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum. .
özgür 16
05 Temmuz 2014, 23:04
Selamun aleykum arkadaşlar adim ozgur bursaliyim daha önce vitesli motosiklet sahibi olmadim ilk vitesli motosikletimi almak içinde uzun zamandır araştırma yapiyorum butcem 4000 bin lira civari olduğunu varsayarak çin ki bir motor almaktansa bugün 5 temmuz itibari ile son dönemlerde adini siklikla duyduğumuz( bajaj pulsar 200 ns- tvs Apache gibi) hindistan meşeli kirmizi renk bajaj discover 125 satin aldim. Ben motora keyif amaçli binecem cebimde param var ise ve hava güzel ise o yüzden discover beni görüntüsü ile ve üzerindeki özellikleri ile tatmin etti lastikleri hariç iinşallah sürüş zevki ve performansı olarak ta o tadi verir.motorumu önümüzdeki hafta teslim alacam ruhsat plaka islemleri için hafta sonuna takildim sabirsizlikla bekliyorum motoruna kavusacagim ani teslim alip yol yaptikca burada izlenimlerini paylasirim.herkese kazasiz belasiz iyi sürüşler.
Garip
05 Temmuz 2014, 23:34
Selamun aleykum arkadaşlar adim ozgur bursaliyim daha önce vitesli motosiklet sahibi olmadim ilk vitesli motosikletimi almak içinde uzun zamandır araştırma yapiyorum butcem 4000 bin lira civari olduğunu varsayarak çin ki bir motor almaktansa bugün 5 temmuz itibari ile son dönemlerde adini siklikla duyduğumuz( bajaj pulsar 200 ns- tvs Apache gibi) hindistan meşeli kirmizi renk bajaj discover 125 satin aldim. Ben motora keyif amaçli binecem cebimde param var ise ve hava güzel ise o yüzden discover beni görüntüsü ile ve üzerindeki özellikleri ile tatmin etti lastikleri hariç iinşallah sürüş zevki ve performansı olarak ta o tadi verir.motorumu önümüzdeki hafta teslim alacam ruhsat plaka islemleri için hafta sonuna takildim sabirsizlikla bekliyorum motoruna kavusacagim ani teslim alip yol yaptikca burada izlenimlerini paylasirim.herkese kazasiz belasiz iyi sürüşler.
Hayırlı uğurlu olsun.
Motoru teslim aldıktan sonra görüşlerini ve resimleri bekleriz
özgür 16
06 Temmuz 2014, 01:38
Hayırlı uğurlu olsun.
Motoru teslim aldıktan sonra görüşlerini ve resimleri bekleriz
Teşekkürler.Teslim alip yol yaptikca gerekli paylasimlari yapacagim forum sayfasi yeni yeni artis gösteriyi kullanici sayisinin artmasi sayfa sayisini ve bilgi alisverisini artiracaktir.nitekim rakipler cbf 150 ve YBR 125 sayfasi çok aktif
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
@garip hocam sizin motorun ayakkabı yakma olayi nasil sonuçlandı nitekim motorunuzu satiyorsunuz pek hosunuza gitmedi herhalde???
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
[QUOTdüşünceler 32200]Üstad bende almayı düşünüyorum, mondial 180 z one s ile bunun arasında kaldım.İlk motorum olacak.İstanbul içinde kullanıcam.Hangi marka daha az sorun çıkarır acaba, benden daha tecrübeli olduğunuz kesin.En fazla 2 sene kullanıp üst cc ye geçmeyi düşünüyorum.Ayrıyetten arabamda var çok titiz ve kullanma klavuzuna uygun kullanırım.Bu şartlar altında abuk subuk arıza çıkarmaması benim için önemli birde tır ve kamyonlardan sıyrılabilir miyim bu motor gücünde ki aletlerle?Garantisi kaç yıl birde?Teşekkürler.[/QUOTE]
Ayni dusunceler bende var ben discover aldim
jemalizm
06 Temmuz 2014, 05:57
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/10448646_1506745409556175_8295357857186251703_o.jp g
mtasdel60
06 Temmuz 2014, 13:34
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/10448646_1506745409556175_8295357857186251703_o.jp g
maşAllah hocam çok güzel, darısı başıma :)
ozkanardic
06 Temmuz 2014, 20:10
http://i.hizliresim.com/GbQqGy.jpg
Bu motoru bu kadar ovmeyin arkadaslar.Karsinizda bir tane muhattap yok.Aldim sifr ben bunu 3 gun sonra jant patladi,patladi diyorum dikkat edin.İstanbula gitti ertesi gun geri geldi kullanici hatasidir diye.Anlayamadigim jant gonderdigim gibi geri geldi nasil incelediniz nasil hatayi bende buldunuz.face discover turkiye sayfasina bunu yazdim admini sayfaya yazi yazmami engelledi.hep iyi haberleri yayinlicak pasam.korburatorubde sorunlu yokus yukari 50 60 dan sonra oksuruyor da tiksiriyorda.duz yolda 70 den sonra bi oksurmelet bi tiksirmelet basliyor.Bol keseden konusmuyorum izmir ödemis ten yaziyorum ben dahil 3 motor sahipleri epimiz ayni seylerdrn sikayetciyiz.Ödemiten istanbula kargo hiç beklemeksizin git gel süresi 3 gündür benim bu jantım 3 günde geri geldi neymiş kullanıcı hatası hiç bi yerinde iz yok kargoyu acmadan geri göndermşler bu motorun arkasında duran yok sonuna kadar dediklerimin arkasındayım 0541 580 1989 telefon numaram boy boy da jantın ve motorun resimlerini atarım kaza ibaresi yok en ufak laka da jant patladı patlamak demek ölüm demek bilmem nasıl anlarsınız ama numaram ilanda.kafanızı şişirdim ama herkes bilgili olsun. bu arada 70 den 80 e bi surat yapayım dedin mi öksürüyor tiksiriyor sonra düzeliyor bu damı kullanıcı hatası motordan memnun olan o üç beş arkadaş biz de para verdik buna haberiniz olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
bu arada facedeki discovery sayfasına yazdım bu msjı sağolsun yönetici arkadas yorum yapma yetkimi kapatmış,neden kötü reklam olmasın numaram ilanda insallah bi faydam olur herkese teşekkürler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO