Orijinalini görmek için tıklayınız : Bajaj Bajaj Discover 125 ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
srtcgkts
02 Ağustos 2014, 16:12
Lastik ebatlari ve boyutlari degistiren arkadaslar bilgi verebilirmisiniz
özgür 16
02 Ağustos 2014, 20:36
Dun itibari ile mavi bajaj imi teslim aldim,ilk isim ustundeki lastiklerden kurtlmak oldu,dubless e cevirdim,siz degerli arkadaslara bi kac sorum olacak motorun vites pedali yuksek vitesteyken alt vitese geciste bastiginiz zaman altta takili kaliyor,bi de 70 km civari hizlarda ileri geri atlama yapiyor bu sorunlar ,sizdede mevcut mu yoksa benim motorla mi alakali,hepinize simdiden tesekkur ederim
Hayirli olsun.kazasiz belasiz iyi sürüşler.
sukru 125
02 Ağustos 2014, 23:34
Hepinize tek tek tesekkur ediyorum,oncelikle ayni ebatta kaliteli lastik yok,kaliteli markalara baktim metzeler pirelli gibi,fiyat olarak takim halinde 600 tl ye yaklastigi icin vazgectim,arka 100-80-17 on lastik standart ebat irc taktirdim lastikler ve dubless e cevirme ve iscilik dahil toplamda 190 tl odedim,irc yi daha once kullandigim icin islaktaki basarisini biliyorum,bu yuzden ve fiyat uygunlugundan sectim,lastik degisiminden sonra motorun viraj performansi orjinal lastiklerine kiyasla mukemmel oldu diyebilirim,simdi tek sikinti su vites pedali vede yuksek devirde ileri geri motorun silkelenmesi geri kalan hersey super
samet10
03 Ağustos 2014, 22:40
ben sürekli artçılı kullanmak istiyorum. kuyruk kısında titreşim nasıl acaba?
bbfoxtr
04 Ağustos 2014, 05:19
@samet10 artçı kısmı rahat. Sadece arka ayaklıklarda titreşim var. Oda çok büyük rahatsızlık vermiyo. Almadan önce kesinlikle bi artçılı dene derim. Pişman olma. Ayrıca ikinizinde kilosu ağırsa muhakkak alternatifleride araştır. Şahsen artçı konusunda keşke dedim.özellikle inazuma aklımdan çıkmıyo.
özgür 16
04 Ağustos 2014, 13:33
ben sürekli artçılı kullanmak istiyorum. kuyruk kısında titreşim nasıl acaba?
Arkadasim arti eksi ne varsa bu forumda belirliyoruz benim artcida titreşim düşüncem ayak kisminda bariz hissettiriyor ama sana tavsiyem bi dene ona gore karar ver
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
Foruma bakip yorum isteyen arkadaşlar için
Calisma tek mars aliyo ve az bi gazdan sonra stop etme yok devrinde calisiyo
Yol tutuşu gaz tepkimesi iyi vites geçişleri gayet rahat sikintisiz geçiyor.
Titresim kullanici icin yuksek devirlerde var ama vites gecislerini yerinde yapinca sikinti yok artci icin ayaklarda hissettiriyor.
On ve arka süspansiyon gayet güzel ziplama yok
on fren çok etkili zing diye duruyor
Aynalar göstermesi icin iyi ayar istiyor
Korna zayif
Lastikler yol tutuşu fena değil ama sambrelli tubles değil
Genel anlamda tavsiye ederim ama herkesin beklentisi ve düşüncesi bir olmaz deneyin öyle alin.
samet10
04 Ağustos 2014, 19:03
teşekkür ederim yorumlar için
kadıköydeki bayi galiba test sürüşü yaptırıyormuş bi arkadaş söyledi bi hanımla gideyim oraya bakalım cbr yakında satılır galiba
özgür 16
04 Ağustos 2014, 23:48
teşekkür ederim yorumlar için
kadıköydeki bayi galiba test sürüşü yaptırıyormuş bi arkadaş söyledi bi hanımla gideyim oraya bakalım cbr yakında satılır galiba
Hedefimdeki motor cbr 250 takas yapabiliriz:) arti neden cc dusuruyonuz merak ettim acikcasi:silent:
..Carmentality..
06 Ağustos 2014, 03:08
Tatil Dönüşü yaptım. 9 gündür motosiklete binmiyordum.İlk bisiklete sahip olan çocuk gibi sarıldım makinaya, özlemişim yahu :)
Benim sis farları yurtdışı takibini yapıyorum , halen yolda gözüküyor. Hakikatten aydınlatmayı kuvvetlendirmek gerekiyor.
inazuma için satılan universal ayarlanabilir siperlik/ön cam böyle birşey kullanan varmı ? Kullanışlılığı yönünde önerirmisiniz?
irfmotor sahibi irfan usta,
aşağıda linkini paylaştığım pulsar başlığı altında , bizim motor için Çanta demiri yapmış, gayet şık duruyor.
fikirleriniz nedir? seri üretime geçmeden önce, tasarımında önerilerde bulunabiliriz.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/127070-bajaj-pulsar-200ns-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-136.html
fedos
06 Ağustos 2014, 11:56
Merhaba Arkadaşlar , yarın öğleden sonra , istanbul Oktay motora bakım için gideceğim . müsait olan var ise orada görüşüp fikir alışverişinde bulunabiliriz.
srtcgkts
06 Ağustos 2014, 15:59
Arkadaslar 1000 km olan 1 aylik mavi discovery 125 st mi pulsar almak icin satiyorum... İstanbul anadolu yakasi icinde ilgilenen olursa bilginiz olsun.
samet10
06 Ağustos 2014, 19:32
Hedefimdeki motor cbr 250 takas yapabiliriz:) arti neden cc dusuruyonuz merak ettim acikcasi:silent:
senin motoru hiç bilmiyorum fikrim yok denemek isterim aslında.
ev almak için atılım yapıcam paraya ihtiyacım olabilir. tamamen motorsuz gezmektense en az para ayırarak eli yüzü düzgün bir motora binmek daha iyi diye düşündüğüm için önce cc düşürüp sonra ev işine girişicem yoksa acil paraya ihtiyacım olupta motoru ucuza verebilirim ve bir süre motorsuz da kalabilirim. tehlikeyi önceden farkedip önlem almak benim işim :)
özgür 16
06 Ağustos 2014, 20:58
senin motoru hiç bilmiyorum fikrim yok denemek isterim aslında.
ev almak için atılım yapıcam paraya ihtiyacım olabilir. tamamen motorsuz gezmektense en az para ayırarak eli yüzü düzgün bir motora binmek daha iyi diye düşündüğüm için önce cc düşürüp sonra ev işine girişicem yoksa acil paraya ihtiyacım olupta motoru ucuza verebilirim ve bir süre motorsuz da kalabilirim. tehlikeyi önceden farkedip önlem almak benim işim :)
Allah gönlüne versin kardeş ciddi niyetin olursa mesajlasalim
samet10
06 Ağustos 2014, 21:46
ooooow sen bursadaymışsın iistanbulda olsan bi görüşürdük :)
ben buralarda bi o motoru deneyeyim de oan göre haberleşiriz
..Carmentality..
07 Ağustos 2014, 20:42
Bizim makinada ne hareketler varmış ;)
http://www.youtube.com/watch?v=9sM1K5Tktm8
fedos
08 Ağustos 2014, 11:12
Merhaba arkadaşlar , Dün oktay motora bakım için gitmiştim, tesadüf bajajdan yetkili arkadaşlarda rutin kontrol ve fikir alışverişi için oradaydılar. Yaklaşık bir saat kaldılar. iyi oldu.Bende bayağı fikir edinmiş oldum. Sattıkları ürünün arkalarında olmaları,takip etmeleri çok güzel .Biz kullanıcılar yalnız değiliz anlaşılan :)
Çok zamandır planladığım bir uzun yol projem vardı. Yola çıkmadan tüm bakımları yaptırayım demiştim bende ...Oktay usta sağolsun Müşteri gibi değil arkadaş gibi davranıyor. Motorun yağı değişti , zincir yağlandı. Test sürüşü yapıldı.Standart kontrolleri yapıldı.Hiç bir sorun görünmüyor. İnşaallah yapacağım uzun seyahatte de sıkıntı yaşamam.
http://i.hizliresim.com/nYRPv1.jpg (http://hizliresim.com/nYRPv1)
abeciMotoru
08 Ağustos 2014, 12:38
Merhaba arkadaşlar , Dün oktay motora bakım için gitmiştim, tesadüf bajajdan yetkili arkadaşlarda rutin kontrol ve fikir alışverişi için oradaydılar. Yaklaşık bir saat kaldılar. iyi oldu.Bende bayağı fikir edinmiş oldum. Sattıkları ürünün arkalarında olmaları,takip etmeleri çok güzel .Biz kullanıcılar yalnız değiliz anlaşılan :)
Çok zamandır planladığım bir uzun yol projem vardı. Yola çıkmadan tüm bakımları yaptırayım demiştim bende ...Oktay usta sağolsun Müşteri gibi değil arkadaş gibi davranıyor. Motorun yağı değişti , zincir yağlandı. Test sürüşü yapıldı.Standart kontrolleri yapıldı.Hiç bir sorun görünmüyor. İnşaallah yapacağım uzun seyahatte de sıkıntı yaşamam.
oktay abi motoru kaybetmiş belliki iyi usta :D
motor nerde motor?
fedos
08 Ağustos 2014, 15:20
motor bende yaw motorun bişeyi yok :)
http://i.hizliresim.com/0b17NZ.jpg (http://hizliresim.com/0b17NZ)
sukru 125
09 Ağustos 2014, 10:39
Motor acildikca hosuma gitmeye basladi,ilk bastaki titresim su an yok,vitesler gecisler super olmaya basladi ,discoveri hafta ici surusler icin ise gidip gelmeler icin kullaniyorum,hafta sonu sym gts 250 var sym kadar rahat olma sansi yok ama sehir ici surusu zevkli ve eglenceli..
srtcgkts
09 Ağustos 2014, 18:42
İrc den baska lastik takan varmi
HADICANIMM
11 Ağustos 2014, 16:49
Merhaba Arkadaşlar, ilk yakıt denememde 0,144 kr yakmıştı ikincisinde 0,134 kr düştü sizce iyimi yoksa daha düşecekmi ama ben hep şehir içi kullandım...
fedos
11 Ağustos 2014, 17:14
Merhabalar , bende 11 kuruş tespit yapmıştım önceki sayfalarda detayları var.Net sonucu önümüzde ki hafta uzun yolculuğa çıktığımda tespit edeceğim .
Merhaba Arkadaşlar, ilk yakıt denememde 0,144 kr yakmıştı ikincisinde 0,134 kr düştü sizce iyimi yoksa daha düşecekmi ama ben hep şehir içi kullandım...
..Carmentality..
11 Ağustos 2014, 17:48
Valla yakıt konusunda benimde ölçümlerim var,1000km yi devirdim, sizinkiler ile eşdeğerde. en fazla 0,14 yaktırabildim.
Çok fazla kılı kırk yarmaya gerek yok, bayağı az yakıyor :)
h.sonu 120 km lik yola gittim. Açıkcası 100-110 km sürat yetmiyor. Şehir içi akselarasyon çok iyi , hızda yeterli.
Şehir dışı gezileri için biraz zayıf kalıyor, devir kesiciden dolayı, Sanki motor daha gidecek gibi duruyor.. Kesiciyi keşke bi tık yukarı çekselermiş.
Bir yol Fotosu ekliyeyim.
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/536/oRVQHy.jpg (https://imageshack.com/i/ewoRVQHyj)
gknstyle
12 Ağustos 2014, 03:17
Merhabalar arkadaşlar yeni alan arkadaşlara hayirli olsun
20(bin) bakimimi yaptirdim rutin degisenlerden hariç zincir ve bujiler değişti haricen bir sikinti yok ilk günkü gibi kullanmaya devam ediyorum birkaç modifiye yapicam onlarin resimlerinide en kisa zamanda aticam inş . saglicakla kalin
by230
12 Ağustos 2014, 04:33
Metzeler me22 'nin ölçüleri uyuyor. Kullanan var mı ?
..Carmentality..
12 Ağustos 2014, 10:38
Metzeler me22 'nin ölçüleri uyuyor. Kullanan var mı ?
Metzeler ME 22 tubetype lastiktir fakat tubeless de uygulanabiliyor.
Tubeless e uydurulmuş olan bu lastikle ilgili sıkıntılar yaratabiliyormuş , konu hakkında internetde bir çok bilgi bulabilirsin.
islambey
12 Ağustos 2014, 11:27
Herkese Selamlar Arkadaşlar,Motorun Yakıt Deposu 13.5 litre Yazıyor Verilerinde Lakin Yedek Depo Kaç Litre Alıyor Onun Bilgisine Ulaşamadım.Ne Kadar Alıyor Yedek Depo Bilgisi Olan Yazabilrmi
gknstyle
12 Ağustos 2014, 16:02
İslam bey yedek deposu 3.5 litredir hatta bugün yazinizi görüp ekrem bey'e sordum dogruladi.
Bu arada ekrem bey beni agirladigi için teşekkürlerimi sunarim :)
http://i.hizliresim.com/on67y2.jpg (http://hizliresim.com/on67y2)
hsyncls
12 Ağustos 2014, 17:11
Çok sayin abilerim oncelikle mobilden yaziyorum yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim Antalyanin Alanya ilcesindeyim Alanyada mege motor satiyor bajaj i uzun suredir istiyorum umit bey var meganin sahibi sagolsun yardimci oldu baktim ama test motorunun bakimi varmis test edemedim Alanyada kullanan forumdan arkadaslarimiz varsa tanismak isterim bana motorunu anlatsin su soyle bu boyle diye test etmesekte sorun yok etmis kadar okudum zaten 80 cc scooter kullaniyorum kendimde ama artik az buyutme vakti geldi alanyada bajaj cok satti suanda yaklasik 15 boxer 45 civari discover 25 30 da pulsar satilmis halada butun renklerden stoklarda var insallah bi kac kullanicisiyla tanisirim burda iyi gunler :D
ekrem ata
12 Ağustos 2014, 19:14
Değerli arkadaşlar; discover kullanıcıları çoğalıyor. Memnuniyetle izliyoruz. Bir ürünün hemen anlaşılabilmesi ve pazarda kendine yer edinebilmesi, tutunması kolay değil. Discover 125 ST zaman içinde her geçen gün kendini daha da sevdirebilecek vasıfta. Güç, yakıt, görsellik, sağlamlık, ucuz yedek parça... Hepsi dengeli vaziyette bulunuyor. Özellikle km.ler geçtikçe ürünün vasıfları çok daha iyi anlaşılıyor. Zaten yorumlar da bunu gösteriyor.
Bizdeki motor kültüründe yanlış olan algı şu. Bayram öncesi güneydoğu illerinde bir bayimizde idik. Gençlerin tercih ettiği bir ürünü bize gösterdiler. 100 cc bir motosikletin modifeler yapılarak hızının 160 km/h lara kadar çıkarıldığını söylediler. Hakikaten ürktüm. Göz göre göre gençlerimizi ölüme itiyoruz. Bu işin mühendislik neresinde, emniyet hesapları neresinde, çok yazık...
Bunu niçin dile getirdim? Bahsettiğim Discover 125 ST üründe 13 ps güç var ve 10.500 devir/dk da devir kesici devreye giriyor. Bu da ortalama 105-115 km/h (rüzgar konumu, rodaj sonrası kullanımdaki farklılıklar sebebi ile aralık değişebiliyor) hız demektir. 125 cc bir motosiklet için fevkalade yeterli bir sürattir. Hem motorun, hem kişinin emniyetine yönelik son derece önemli bir teknolojidir. Ama inanır mısınız, çoğu zaman bunun son hızı düşük diye karşımıza tenkit unsuru olarak çıktı. Bir ürüne bakıldığı zaman hemen bunun sürati nedir sorusu çok tehlikeli. Özellikle gençlerimizin algısı maalesef böyle. Ne aldığımızı, nerede kullanacağımızı, üründen ne beklediğimizi çok iyi bilmemiz gerekir. Arka ya da önde değiştirilen bir dişlinin bile aslında gözden kaçırılan o kadar mahzurları var ki?
Ürünümüz kıymetli ama hepsinden önemlisi canımız…
Bunu da izah etmeyi kendime bir borç gördüm.
Bugün Gökhan SEZER kardeşimiz de fabrikada bizi ziyaret etti. Kendisine teşekkür ederiz. Ürünü 20.000 km. de ama maşallah çok temiz görünüyordu.
Tüm motorsever arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum…
islambey
12 Ağustos 2014, 19:57
İslam bey yedek deposu 3.5 litredir hatta bugün yazinizi görüp ekrem bey'e sordum dogruladi.
Bu arada ekrem bey beni agirladigi için teşekkürlerimi sunarim :)
http://i.hizliresim.com/on67y2.jpg (http://hizliresim.com/on67y2) Bilgi için teşekkürederim
by230
13 Ağustos 2014, 04:50
Metzeler ME 22 tubetype lastiktir fakat tubeless de uygulanabiliyor.
Tubeless e uydurulmuş olan bu lastikle ilgili sıkıntılar yaratabiliyormuş , konu hakkında internetde bir çok bilgi bulabilirsin.
Discover'ın orjinali de TT (şambriyelli) olduğu için bence daha uygun olduğu görüşündeyim.
akayogullari
13 Ağustos 2014, 09:40
Geçen hafta 25oo bakımına girmiştim. Yağ filtre hepsi değişti 5o tl. Silindir alt contasından terletiyor du. Bugün işe gelirken bir baktım Dumanlar çıkıyor. Hemen durdum baktım conta patlamış. Zaten servid rapor tutmuş garantiye soracaktı.daha haber gelmedi. Eğerki uzun yolda olsam fark etmesem yağ bitecekve saracak tı.
..Carmentality..
13 Ağustos 2014, 10:44
Discover'ın orjinali de TT (şambriyelli) olduğu için bence daha uygun olduğu görüşündeyim.
Bizim motorların bu lastiği kullanması, tubetype 'ın iyi olduğunu göstermez.
Bu benim kanaatimdir. Tubeless (içlastiksiz) Lastiğin daha iyi olduğu , yolculukta lastiğiniz patladığında farkettirecektir.
Böyle bir değişim yapılacak ise Tubeless geçmek daha mantıklı, Jantlarımız bu yapıyı destekliyor.
geçmiş olsun akayogulları, erken farketmeniz durumu çok iyi olmuş. sıkıntılı bir durum ama servis halleder.
2 gündür motorumu öğle sıcağında bırakıyorum, ve sonrasında motoru çalıştırırken sıkıntı yaşıyorum, stop ediyor , ilk 200 metre kesintili gidiyor filan , ilkinde yedek depo switch oynayarak düzelttim. dünde bi arkadaşımın tavsiyesiyle depo kapağını aç kapa hava yapmıştır dedi. öyle yaptım düzeldi.
Sıcakta olan genleşmeyi anlıyorum. gölgede ve sıcakta yaptığım yolculukta bunu yapmıyor.
Diğer motorlardada böyle bir durum oluyormu ?
(bu arada sıcaklıklar 35-40 buldu bugünlerde)
fedos
13 Ağustos 2014, 12:08
Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle , gelişmeleri bildirir misiniz ?
Geçen hafta 25oo bakımına girmiştim. Yağ filtre hepsi değişti 5o tl. Silindir alt contasından terletiyor du. Bugün işe gelirken bir baktım Dumanlar çıkıyor. Hemen durdum baktım conta patlamış. Zaten servid rapor tutmuş garantiye soracaktı.daha haber gelmedi. Eğerki uzun yolda olsam fark etmesem yağ bitecekve saracak tı.
xterkan
13 Ağustos 2014, 13:22
samimi olmak gerekirse bu motorlarda motor bağlantı yerlerinde sorun var, normal kullanımda bir şey olmuyor ama biraz sıkıştırınca keçeler yağı koyveriyor, ya iyice sıkılacak, ya keçeler değişecek, ya sıcaklarda kalın yağ kullanılacak, ya da böyle devam :)ben kalın yağ koydum, 3 bin km oldu kaçırmadı, lakin inceldi herhalde, gene silindir blok arasından sıkıştırınca kaçırmaya başladı
srtcgkts
13 Ağustos 2014, 14:35
Bizim motorların bu lastiği kullanması, tubetype 'ın iyi olduğunu göstermez.
Bu benim kanaatimdir. Tubeless (içlastiksiz) Lastiğin daha iyi olduğu , yolculukta lastiğiniz patladığında farkettirecektir.
Böyle bir değişim yapılacak ise Tubeless geçmek daha mantıklı, Jantlarımız bu yapıyı destekliyor.
geçmiş olsun akayogulları, erken farketmeniz durumu çok iyi olmuş. sıkıntılı bir durum ama servis halleder.
2 gündür motorumu öğle sıcağında bırakıyorum, ve sonrasında motoru çalıştırırken sıkıntı yaşıyorum, stop ediyor , ilk 200 metre kesintili gidiyor filan , ilkinde yedek depo switch oynayarak düzelttim. dünde bi arkadaşımın tavsiyesiyle depo kapağını aç kapa hava yapmıştır dedi. öyle yaptım düzeldi.
Sıcakta olan genleşmeyi anlıyorum. gölgede ve sıcakta yaptığım yolculukta bunu yapmıyor.
Diğer motorlardada böyle bir durum oluyormu ?
(bu arada sıcaklıklar 35-40 buldu bugünlerde) benimde aynisi oluyor hatta mars almiyor bile bende jikle ile calistirip devam ediyorum
hsyncls
13 Ağustos 2014, 14:49
Forumda Antalyadan yokmuş sanirim hiç :D
srtcgkts
13 Ağustos 2014, 16:11
benimde aynisi oluyor hatta mars almiyor bile bende jikle ile calistirip devam ediyorum golgeye cekiyorum duzeliyor.
akayogullari
14 Ağustos 2014, 21:28
Motosiklet bugün servise bırakıldı. Garanti kabul edilmiş contalar gelmiş. Ayrıca motoru ilk aldığımda silindir alt contası biraz yırtık gibiydi. Montaj yapılırken kıstırılmış gibi.yani başka bir yerinde ne terleme ne sızdırma hiç bişey yoktu. Akşam alırım gibi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
Biraz önce motosikleti teslim aldım . Motor komple sökülüp conta değiştiği için belirli bşr km daha sıkıştırma dan kullan dediler. İşlem kısa sürede yapıldığı için Emiroğlu motora teşekkür ediyorum. ..
sukru 125
15 Ağustos 2014, 02:52
Alanyadan ben varim
hsyncls
15 Ağustos 2014, 11:41
sukru abi selamun aleykum discover mi kullaniyorsun abi sende
kafkasay
15 Ağustos 2014, 15:34
Arkadaşlar selam motorumu alalı uzun zaman olmadı, zaten motor konusunda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim. Bu motorun selesini nasıl çıkartıyoruz?
..Carmentality..
15 Ağustos 2014, 16:51
Arkadaşlar selam motorumu alalı uzun zaman olmadı, zaten motor konusunda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim. Bu motorun selesini nasıl çıkartıyoruz?
Sol tarafta yedek depo anahtarının altındaki siyah kapak üzerinde anahtarınla açabileceğin kilit var ordan o kapakları çıkar , akü filan var hemen orda tutabilecğin bir tel göreceksin onu çektiğinde , koltukta kilit sistemi arkada ilk ordan yukarı çekersin , koltuğu oturturken önce ön tarafı yerleştirirsin. koltuğun altında sabitlenmiş anahtar takımınıda görebilirsin.
Kazasız sürüşler..
hsyncls
15 Ağustos 2014, 19:16
yedek depo o sey yukari konumdayken acik oluyor demi abilerim.
xterkan
16 Ağustos 2014, 00:36
arkadaşlar malum havalar sıcak, 5000 bakımı yaptırdım, servis deki usta ile yağ 10.40 mı 15 veya 20.50 mi olsun diye konuşurken, usta bunlara 20.50 v.s olmaz dedi ve 10.40 yağı koydu, maalesef motor aşırı ısınıyor ve vites geçişleri berbat oldu, durmaya yakın yada durunca 1, boş ve 2, vites araları berbat oldu, bir süre daha kullanıcam az eskisin, gene kalın yağa devam, kışın zaten inceye geçilir, yaz aylarında biraz trafikte olan arkadaşlar, kaliteli 15.veya 20.50 yağdan şaşmayın, kalın ve kaliteli yağ koyduğumda motor gerçekten ferahlamıştı, aklınızda olsun
fedos
16 Ağustos 2014, 01:03
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir planlamış olduğum Bajaj discover 125 st motorum ile seyahatime bugün başlamış bulunuyorum .cuma öğleden sonrayı müteakip, kurtköy İstanbul gişelerden başlayan yolculuğuma şu anda ankarada mola vermiş bulunuyorum.buradan sabah gaziantep e hareket edeceğim.şu anda 450 km.yaptım.detaylar için ayrı bir gezi başlığı açacağım.herhangi bir sıkıntı yaşamadım.ortalama hızım 90 ile 100 km. Arası oluyor.gayet keyifli geçiyor.
http://i.hizliresim.com/9va5vr.jpg (http://hizliresim.com/9va5vr)
sukru 125
16 Ağustos 2014, 04:49
Aleykum slm kardesim,evet yaklasik 2 hafta oldu su an bi sikinti yok alanya da neredesin,ben mahmutlar tarafindayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:46 ----------
Aleykum slm kardesim,evet yaklasik 2 hafta oldu su an bi sikinti yok alanya da neredesin,ben mahmutlar tarafindayim
..Carmentality..
16 Ağustos 2014, 14:33
Arkadaşlar , dün sis farlarım(power led) geldi. Akşam bir kaç ölçme biçme ve lehim ve makaron , bolca yazı okuyup tesisatı hazırladım röle li ve sigortalı , on numara bir işçilik yaptım ,Kesinlikle motorun kendi tesisatına dokunmadım, ayrı bir sistem oldu. bu sabah taktım ve sorunsuz çalıştı.
Forum Atölye kısmında akşamki aydınlatma performansını gördükten sonra , foto ve anlatım ile paylaşımda bulunacağım
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/540/0Bpa9p.jpg (https://imageshack.com/i/f00Bpa9pj)
Murat abi, bayağı bir uzun yolculuk, yol ile ilgili paylaşımlarını takip edeceğiz.
Keyifli ve sıhhatli yolculuklar, çok ciddi sıcaklar var, bol bol mola verin...
hsyncls
16 Ağustos 2014, 16:02
Abi akşam paylaşımdan sonra buraya link atarsan güzel olur bizde okumuş incelemiş oluruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Abi özel mesaj atamadım ama alanya merkeze gelirsen musait olunca görmek ısterım merkez postanenin ordaki aveada calısıyorum ismim hüseyin 1 den sobra hep ordayım.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO