Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuba Kuba Motor Pars
admin
07 Şubat 2014, 12:57
http://www.kubamotor.com/new5/upload/urunler/pars-20131031-175715-1.jpg
KUBA 2014 touring serisinin önemli modellerinden biri PARS.
PARS şık tasarımı ve yüksek performansıyla adından çok söz ettirecek. Güven, konfor, kolay kullanım ve şık bir tasarıma sahip olan PARS motosiklete ister ilkkez binin isterseniz KUBA PARS a ilkkez binin size özgürlük hissini her bindiğinizde damarlarınıza kadar hissedeceksiniz. PARS bu gücü ve özgür yapısıyla binicisine her zaman farklı heyecanlar yaşatacak.
150cc KUBA motosikletlerinin başarısı PARS içinde geçerlidir. Büyük hacimli motosikletlerden kullanılan teknolojiler kullanılan alt motoruyla PARS bütün devirlerde verimli tork sunmaktadır. Avrupa standartlarında üretilen PARS diğer KUBA motosikletlerde olduğu gibi Euro 3 emisyona sahip çevre dostu bir motordur.
Teknik özellikleri ve ayrıntılı bilgi için tıklayın: http://www.kubamotor.com/new5/product/touring/pars.html
plaka
12 Haziran 2014, 12:00
CR1 modelini almayı düşünüyordum ama bu motosikleti de çok merak ediyorum. Görünüş olarak CR1 gibi cezbediyor, performans da bir o kadardır muhakkak bu kadar iddialı bir modelde düşük performans olacağını sanmıyorum. Test etmek için gün sayıyorum. Buradan paylaşırım olumlu olumsuz tüm tespitlerimi.
ismeter
25 Haziran 2014, 00:32
Kubanın gelmiş geçmiş en sağlam en kaliteli motoru..! Jianshe JS150-7F http://www.jianshetrade.com/wm/en/Products_content.aspx?pid=11&id=55
plaka
26 Haziran 2014, 12:02
Kubanın gelmiş geçmiş en sağlam en kaliteli motoru..! Jianshe JS150-7F http://www.jianshetrade.com/wm/en/Products_content.aspx?pid=11&id=55
Kıyası böyle şeylerle yapmanız çok saçma. Kuba'nın bir kaç modelinde de aynı şekilde şu firmanın şu ürünü bu firmanın bu ürünü deyip ona göre yorumlar yapıldı ama o modeller başta titreşim olmak üzere bir çok şikayete maruz kalırken Kuba'nın modelleri satılmaya devam ediliyordu. Böyle saçma kıyaslar yapmayın bence model güzelse sağlamsa tamamdır ama kalkıp da benzeri ürünün linkini paylaşmak ne alaka ?
Her neyse.
Bayiye incelemek için gittim ancak ön siparişlerden dolayı elindeki ilk modeller gitmiş ve 1 haftaya kadar tekrar geleceğini söylediler. İnternet üzerinde yaptığım araştırmada ise ortaya mükemmel bir iş çıkardıkları kanısına vardım ama yine de incelemeden çok büyük konuşmak istemiyorum.
ismeter
26 Haziran 2014, 12:06
Kuba diğer modellerini cr1 ve platinum u diğer çinli fabrikalara ürettiriyo Ama pars modeli jianshe firmasına ait ve jianshe diğerlerine göre daha iyi kaliteli motorlar piyasaya sunuyo ybr125esd gibi
plaka
21 Ağustos 2014, 13:00
Kuba'nın gelmiş geçmiş en kaliteli motoru mu diğer modellerini başka bu modelini başka şartlarda mı üretiyor bilemem ama bildiğim tek şey şu bu yılın en iyi touring modellerini yapmışlar ve gayet uygun fiyattan satıyorlar. CR1 kullanıcısıyım ve daha önce de söylemiştim Pars modelinde de aklım kalmıştı ve incelemiştim. CR1 motosikletim şimdiye kadar kullanıp da en çok sevdiğim motosiklet. Pars da eminim öyledir.
ck rider
04 Eylül 2014, 18:04
ben de pars aldım. motor gayet rahat. süspansiyonlar iyi çalışıyor. titreşim neredeyse yok. fakat benim motor da bir sorun var. 6000 devirden sonra motor tekleme oluyor. serviste çözemediler. fabrikaya gönderecekler. umarım sorunu çözülür.
bummerangg
08 Kasım 2014, 22:22
ben de pars aldım. motor gayet rahat. süspansiyonlar iyi çalışıyor. titreşim neredeyse yok. fakat benim motor da bir sorun var. 6000 devirden sonra motor tekleme oluyor. serviste çözemediler. fabrikaya gönderecekler. umarım sorunu çözülür.
Kardeş yeni yorumlarını bekliyorum. Yakit, fren, stabil ve maksimum hiz, arççılı artçısız çekişi gibi. Bari buna zam gelmeden alalim.*
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
C1 ile bunun arasinda kaldim. C1 çok spor duruyor ama parsta daha bi oturakli.
furkancot
28 Aralık 2014, 18:49
arkadaşlar ilk motorumu alıcam tvs apache düşünüyodum ama onun 2. eli fiyatına 0 pars almak daha mantıklı geldi kullanan arkadaşlar önerir mi performans servis ve güvenlik bakımından
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
http://www.kubamotor.com/new5/upload/urunler/pars-20131031-175715-1.jpg
KUBA 2014 touring serisinin önemli modellerinden biri PARS.
PARS şık tasarımı ve yüksek performansıyla adından çok söz ettirecek. Güven, konfor, kolay kullanım ve şık bir tasarıma sahip olan PARS motosiklete ister ilkkez binin isterseniz KUBA PARS a ilkkez binin size özgürlük hissini her bindiğinizde damarlarınıza kadar hissedeceksiniz. PARS bu gücü ve özgür yapısıyla binicisine her zaman farklı heyecanlar yaşatacak.
150cc KUBA motosikletlerinin başarısı PARS içinde geçerlidir. Büyük hacimli motosikletlerden kullanılan teknolojiler kullanılan alt motoruyla PARS bütün devirlerde verimli tork sunmaktadır. Avrupa standartlarında üretilen PARS diğer KUBA motosikletlerde olduğu gibi Euro 3 emisyona sahip çevre dostu bir motordur.
Teknik özellikleri ve ayrıntılı bilgi için tıklayın: http://www.kubamotor.com/new5/product/touring/pars.html
Abi başlangıçt motoru olarak pars almak istiyorum 0 pars alsam nasıl olur siz ne önerirsiniz
gezgin41
24 Mart 2015, 22:20
başlangıç motoru arıyordum sanırım buldum, çok şık duruyor.
bimotorcu
23 Nisan 2015, 15:06
kuba motorun en iddalı ürünü bence çok şık duruyor bir titanik kullanıcısıyım ama pars tada gözüm kaldı çok şık ve çok rahat bir motor titreşim yok dene bilir kendi motorumdan memnun olmasam tercihim pars olurdu..
braveman
28 Nisan 2015, 17:18
Motor fotograflarda gözüktüğünden daha heybetli duruyor. Fiyatı da nispeten daha uygun. Yalnız CR1 in dijital gösterge paneli avantajı var.
MUSTAFA KIR
28 Ocak 2017, 11:25
Pars aldım 10000 km yaptım motor fena değil. Tek sıkıntı arıza durumunda garati diye bişey yok sayılır. Parçalarının bazıları bulunuyor parayla alıyorsun. Motor parçalarının tamamına yakını yok başka marka parçalarla uyduruyorlar. Garantiden parça almak imkansız arkadaşlar. Parayla almak için 60 ila 80 gün bekletiyorlar. Tavsiye ederim o paraya ancak bu motor olur orjinal parça takıntınız yoksa on numara
hacıyatmaz
28 Ocak 2017, 16:29
Pars aldım 10000 km yaptım motor fena değil. Tek sıkıntı arıza durumunda garati diye bişey yok sayılır. Parçalarının bazıları bulunuyor parayla alıyorsun. Motor parçalarının tamamına yakını yok başka marka parçalarla uyduruyorlar. Garantiden parça almak imkansız arkadaşlar. Parayla almak için 60 ila 80 gün bekletiyorlar. Tavsiye ederim o paraya ancak bu motor olur orjinal parça takıntınız yoksa on numara
yanlışın var kardeş arkadaşta var daha geçen hafta parça sipariş etti 3 gün sonra geldi senin gittiğin servisle ilgili bi ters düz durumu vardır ara fabrikayı parça var mı yok mu diye sor.
gezgin41
16 Şubat 2017, 17:48
Herkese meraba konuyu hortlatmış gibi olacam galiba :) başlangıç motoru için kullanılabilir mi ? Arızası eksiği gediği hakkında bilgi verebilir misiniz ? Kullanacak arkadaş bisiklet dışında 2 teker kullanmamış. Şimdiden teşekkürler.
motokeyf
17 Şubat 2017, 17:52
Herkese meraba konuyu hortlatmış gibi olacam galiba :) başlangıç motoru için kullanılabilir mi ? Arızası eksiği gediği hakkında bilgi verebilir misiniz ? Kullanacak arkadaş bisiklet dışında 2 teker kullanmamış. Şimdiden teşekkürler.
Yeni çıkan bi model değil o yüzden kronik bir arızası yok fiyatına ve kalitesine göre bi puan verilecek olursa benim gözümde 10 üzerinden 7,8 alır. Tabiki bir japon kalitesi beklemeyeceksin. Fiyatta ona göre yani başlangıç olarak alınıp uzun süre kullanılıp sonra 250ccye geçilebilir.
gezgin41
22 Şubat 2017, 16:58
Facebook'ta kuba fan club sayfasına takip ederseniz kulanıcılarına sürekli rast gelirsiniz kullanıcısı var hemde azınlık değil çoğunluk olan bi kullanıcısı var ama forumda yoklar :) Tekeriniz düz bassın.
MUSTAFA KIR
06 Mart 2017, 14:45
yanlışın var kardeş arkadaşta var daha geçen hafta parça sipariş etti 3 gün sonra geldi senin gittiğin servisle ilgili bi ters düz durumu vardır ara fabrikayı parça var mı yok mu diye sor.
Pars bendede var yani. Antayla merkezdeki servis silindir ve birkac parça değişimi için sipariş verdi. Silindir deki bir parçanın firmada göründüğünü ama stokta bulunmadığını belirtmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Bu arada motor ile ilgili diğer bilgileride vereyim. Diyarbakırdan Antalyaya benzin molası hariç durmadım bastım ne varsa. Bir sorun ile karşılaşmadım uzun yolda iyi dayandı valla beklentilerimi karşıladı o konuda. Max hız düz yolda 110 km. Rampa aşağı 130 km dir. Yakıt tüketimi 1 lt 35 km gidiyor. Rampa aşağı çok zorlamayın ben yaptım bujiyi kesti silindir yuvası gitti vs. Bilinçli kullanırsanız on numara bir motor. Ybr kalitesini kullanımda yakalarsınız. Malzeme kalitesinde bir tık düşük. Ybr den aşağı kalmıyor yolda hatta hızlanmalarda ybr yi gecersiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
Bide pars motorum için yağ tavsiyesi varmı?
bireycell
06 Mart 2017, 17:36
Pars bendede var yani. Antayla merkezdeki servis silindir ve birkac parça değişimi için sipariş verdi. Silindir deki bir parçanın firmada göründüğünü ama stokta bulunmadığını belirtmiş
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Bu arada motor ile ilgili diğer bilgileride vereyim. Diyarbakırdan Antalyaya benzin molası hariç durmadım bastım ne varsa. Bir sorun ile karşılaşmadım uzun yolda iyi dayandı valla beklentilerimi karşıladı o konuda. Max hız düz yolda 110 km. Rampa aşağı 130 km dir. Yakıt tüketimi 1 lt 35 km gidiyor. Rampa aşağı çok zorlamayın ben yaptım bujiyi kesti silindir yuvası gitti vs. Bilinçli kullanırsanız on numara bir motor. Ybr kalitesini kullanımda yakalarsınız. Malzeme kalitesinde bir tık düşük. Ybr den aşağı kalmıyor yolda hatta hızlanmalarda ybr yi gecersiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
diyarbakır'dan antalya'ya nasıl molasız gittin kardeş 250cc çift silindir motorlar bile dinlenmeden zorlanıyor Helal olsun.
SeCReTBoY
07 Mart 2017, 15:46
Helal olsun dostum :) 1.200 Km 150cc motor harika bi performans gezi fotoğrafı falan var mı ?
MUSTAFA KIR
21 Mart 2017, 21:01
Kardeşim 12 bin oldu km. Antayaya gittim diyarbakırdan. Sonra sivasa gittim geldim sonra kahramanmaraşa gittim geldim 4 defa. Elazığa gittim. Uzun yolda biraz yordu beni rahatsız ettiği şey son hız konusuydu. Motor rahattı valla. Fotograf çektim ama sildim daha sonra. Denerseniz uzun yolda pars ı göreceksiniz ne kadar güzel. Antalya Gösterici motor da servis bakımını yaptırdım. Bu arada motoru seviyorum kardesim yemek molası icin bile stop etmedim. Diyarbakırdan Antalya 15 saat sürdü. 300cc naket tarzı bir motor cıkarsa kuba dan ben alırım. Pars gibi dayanıklı olsun ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Bir fotograf var ama nerden gönderecem ?
motokeyf
22 Mart 2017, 09:37
Kardeşim 12 bin oldu km. Antayaya gittim diyarbakırdan. Sonra sivasa gittim geldim sonra kahramanmaraşa gittim geldim 4 defa. Elazığa gittim. Uzun yolda biraz yordu beni rahatsız ettiği şey son hız konusuydu. Motor rahattı valla. Fotograf çektim ama sildim daha sonra. Denerseniz uzun yolda pars ı göreceksiniz ne kadar güzel. Antalya Gösterici motor da servis bakımını yaptırdım. Bu arada motoru seviyorum kardesim yemek molası icin bile stop etmedim. Diyarbakırdan Antalya 15 saat sürdü. 300cc naket tarzı bir motor cıkarsa kuba dan ben alırım. Pars gibi dayanıklı olsun ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
Bir fotograf var ama nerden gönderecem ?
Maşallah :) 150cc değil 250cc sanırsam :) Motorda bi parça değişimi cc yükseltme veya bujiler ile ilgili bir parça değişimi yaptın mı yoksa orjinal parçalar ile mi bu kadar yol yaptın ? Fotoğrafları hızlıresim'den yükleeybilirsin.
MUSTAFA KIR
23 Mart 2017, 15:00
Değişikli yapmadım garantisi devam ediyor. Tüm parçaları orjinal. 7 aylık bir motor. 3 ay kullandım kış girdi pek kullanamıyorum. Bu arada bu motor yagmur da fazla etkilenmiyor. Dün yağmur yağmaya başladı diyarbakırda yağmur falan dinlemedi 20 km gittim. Yıkamada ise çekiyorum petrole tabancayla yıkıyolar koltugu bezle siliyorum yola devam. Yıkamadan motoru sogutuyorum.
Ruling
23 Mart 2017, 15:14
Değişikli yapmadım garantisi devam ediyor. Tüm parçaları orjinal. 7 aylık bir motor. 3 ay kullandım kış girdi pek kullanamıyorum. Bu arada bu motor yagmur da fazla etkilenmiyor. Dün yağmur yağmaya başladı diyarbakırda yağmur falan dinlemedi 20 km gittim. Yıkamada ise çekiyorum petrole tabancayla yıkıyolar koltugu bezle siliyorum yola devam. Yıkamadan motoru sogutuyorum.
Bir kaç fotoğraf paylaşabilir misin kardeş ? Birde sizin oradaki arkaş servisi nasıl bi yer ?
braveman
24 Mart 2017, 14:41
Diyarbakır Antalya arası az bi yol değil dostum nasıl basıp gittin 150cc motor ile ? Nasıl bi cesaret bu millet 250cc motorla bile git gel 400 km yol yapar mı diye soruyor kendi kendine
haydabre
25 Mart 2017, 13:44
150cc motor ile 1300 km yol yapmak az bi mesele değil zorlamışsın epeyi motoru hala kullanıyor musun dostum ?
MUSTAFA KIR
26 Mart 2017, 12:27
Motorumu hala kullanıyorum servis bakımı yine geldi yaptıracam. Antalya biraz yorucu oldu nede olsa uzun yol. Burdan foto atamıyorum kuba pars beyaz renk olanını kullanıyorum. HGS falan var. 46 TA 091 PLAKA
Balc10
27 Mart 2017, 18:01
Motorumu hala kullanıyorum servis bakımı yine geldi yaptıracam. Antalya biraz yorucu oldu nede olsa uzun yol. Burdan foto atamıyorum kuba pars beyaz renk olanını kullanıyorum. HGS falan var. 46 TA 091 PLAKA
Şuan kaç km'desin ve yakıt tüketimi ortalama olarak şehir içi ve şehir dışı nedir :) Pars alasım geldi :)
MUSTAFA KIR
27 Mart 2017, 23:52
12 bin km de. Şehir içi 1lt 30 km. uzun yolda 1 lt 35 km kardeşim.
braveman
29 Mart 2017, 16:51
12 bin km de. Şehir içi 1lt 30 km. uzun yolda 1 lt 35 km kardeşim.
Şehir içi daha az mı yakıyor ? Bir terslik ar sanki normalde şehir dışı daha az yakması lazım şehir dışı kaç bastın sen bu motorla ?
gezgin41
30 Mart 2017, 16:41
Şehir içi daha az mı yakıyor ? Bir terslik ar sanki normalde şehir dışı daha az yakması lazım şehir dışı kaç bastın sen bu motorla ?
Zaten adamda anladığının tersini yazmış şehir dışı 1 litre 35 km yapıyor şehir içi ise 30 km.
Yüksek devirli kullanıyorsun galiba yoksa biraz daha az yakması lazım.
MUSTAFA KIR
09 Nisan 2017, 07:50
Arkas servisinde 4 kez servis bakımı yaptırdım. 70 tl ye yağ dahil bakım yapıyor. Kuba pars için fiyat böyle. Motorun her yerinin bakımını yapıyorlar. Bir arızası varsa yapıyorlar ektra ücret almıyorlar. Garanti dısı degişiklik yapmak için ücret alınıyor. Çayınızı isteyin sıkıntı neyse çözülür
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:26 ----------
Şehir dışı 8 bin 9 bin devir arası kullanıyorum. Şehir içi fırsat buldukca gazlıyorum boş yok yani 😁
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------
Tekrar söylüyorum bu motorla uzun yol yapabilirsiniz. Fakat yüksek hıza ulaşamazsınız kesici vardır. En fazla 110 km hıza ulaşırsınız düz yolda. İnişli bir yolda maximun 130 km hız yaparsınız. Sonuc ta 145cc bir motorsiklet
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:34 ----------
4 gün önce servis bakımını yaptırdım. Servis bir sonraki bakımda arka lastiği değiştirmelisin dedi. Yani orjinal arka lastiği 12 bin ile 15 bin arası yol yapıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:45 ----------
145cc kuba pars için 140 km 150 km hız yapıyor diyene inanmayın. Ben her türlü denedim motorsikleti o hızlara ulaşmak imkansız.
ahmetunuver
09 Nisan 2017, 10:53
Arkas servisinde 4 kez servis bakımı yaptırdım. 70 tl ye yağ dahil bakım yapıyor. Kuba pars için fiyat böyle. Motorun her yerinin bakımını yapıyorlar. Bir arızası varsa yapıyorlar ektra ücret almıyorlar. Garanti dısı degişiklik yapmak için ücret alınıyor. Çayınızı isteyin sıkıntı neyse çözülür
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:26 ----------
Şehir dışı 8 bin 9 bin devir arası kullanıyorum. Şehir içi fırsat buldukca gazlıyorum boş yok yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------
Tekrar söylüyorum bu motorla uzun yol yapabilirsiniz. Fakat yüksek hıza ulaşamazsınız kesici vardır. En fazla 110 km hıza ulaşırsınız düz yolda. İnişli bir yolda maximun 130 km hız yaparsınız. Sonuc ta 145cc bir motorsiklet
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:34 ----------
4 gün önce servis bakımını yaptırdım. Servis bir sonraki bakımda arka lastiği değiştirmelisin dedi. Yani orjinal arka lastiği 12 bin ile 15 bin arası yol yapıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:45 ----------
145cc kuba pars için 140 km 150 km hız yapıyor diyene inanmayın. Ben her türlü denedim motorsikleti o hızlara ulaşmak imkansız.
^^Yol cok uzun ise 160km. Yol 200 km nin altındaysa 180 km. Biraz trafik olsaydı 0 km ^^
Mustafa bey yazdıklarınız birbiriyle çelişiyor...
MUSTAFA KIR
10 Nisan 2017, 20:01
^^Yol cok uzun ise 160km. Yol 200 km nin altındaysa 180 km. Biraz trafik olsaydı 0 km ^^
Kardeşim o yorumda hangi motorla gidecegimi yazmadım. Ben kuba pars ile 160 km hız ile gidecegim demedim ki! Konuya ve yoruma bidaha bakarsan daha net anlarsın. Konuyu yanlış değerlendiriyorsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
Konu; trafik yok, yol boş, radar da bulunmuyor, düz yol, hangi hızla gitmek istersin. Böyle biseydi konu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Hangi hızda gitmek istemek başka şey.
Motorumun kaç yaptıgı başka bir şey
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
O konunun ilk mesajına bak neyi soruyor
gezgin41
11 Nisan 2017, 17:36
Şehir dışı 8 bin 9 bin devir arası kullanıyorum. Şehir içi fırsat buldukca gazlıyorum boş yok yani
Motosiklet ile beraber gelen orjinal lastikler ile epeyi yol yapmışsın yani ? Motosikletin bir kaç görselini paylaşabilir misin ?
MUSTAFA KIR
13 Nisan 2017, 20:51
Motosiklet ile beraber gelen orjinal lastikler ile epeyi yol yapmışsın yani ? Motosikletin bir kaç görselini paylaşabilir misin ?
Kardeşim burdan bi türlü foto atamıyorum. Bir atabilsem foto atacam!
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
Arka lastigi değiştirdim biraz daha idare edebilirdi belki ama risk almadım. Şimdi Michelin 90/90-18 lastigini taktırdım bakalım bu ne kadar gidecek. İlk izlenimim lastik yolu tutuyor ve firenlemelerde kayma olmadı yağmurlu olduğu için ıslak zeminde deneme fırsatı bulabildim.
MUSTAFA KIR
21 Nisan 2017, 12:01
Dün yine diyarbakır dan k.maraş a geldim. Fotoğraf atamıyorum sayfaya. Biri yardım etsin
EpaddaiC
29 Nisan 2017, 14:43
Dün yine diyarbakır dan k.maraş a geldim. Fotoğraf atamıyorum sayfaya. Biri yardım etsin
Maşallah sende motoru 2 dkka boş bırakmıyorsun :) hizliresim.com adresine resmi yükle sana bi link verecek yükledikten sonra linki [*IMG] yıldızları silerek iki parantez arasına yapıştır. Yani buraya [*/IMG]
MUSTAFA KIR
29 Nisan 2017, 19:10
Hızlı resimden [IMG] YAZDIM AMA YÜKLENDİ AMA GELMEDİ
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Yok olmuyor hızlı resime yükledim buraya atamıyorum
Balc10
01 Mayıs 2017, 18:14
Hızlı resimden [url] YAZDIM AMA YÜKLENDİ AMA GELMEDİ
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Yok olmuyor hızlı resime yükledim buraya atamıyorum
hızlıresim.com'a resmi yükle sana bi link verecek o linki burada paylaş biz tıklarız :) Ruha 125 modelini hakkında ne düşünüyorsun.
MUSTAFA KIR
02 Mayıs 2017, 07:12
Tekrar diyarbakıra dönüş yaptım ve hala motor saat gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:57 ----------
hızlıresim.com'a resmi yükle sana bi link verecek o linki burada paylaş biz tıklarız :) Ruha 125 modelini hakkında ne düşünüyorsun.
Ruha 125 i kullanma fırsatım olmadı. Yapı olarak pars ı andırıyor biraz. Bir sorunu varmıdır bilmem. Fakat şehir içi kullanacaksan 125 cc veya 150 cc saglam bir motorsikleti herkese tavsiye ederim. Kuba diyince akla aaaa çin o çin diyenlere pek aldırma. Tm dandik motorları vardı orası burası devamlı sorun çıkaran. Fakat güzel, sağlam, yamaha kadar dayanıklı motorlar da üretmeye başladı. Malzeme kalitesi bir tık düşük olabilir belki ama. Yamahanın yarı fiyatına yamaha. Lafı biraz uzattım başka sorun olursa bildiklerimi paylaşmaya çalışacam.
EpaddaiC
02 Mayıs 2017, 16:49
Tekrar diyarbakıra dönüş yaptım ve hala motor saat gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:57 ----------
Ruha 125 i kullanma fırsatım olmadı. Yapı olarak pars ı andırıyor biraz. Bir sorunu varmıdır bilmem. Fakat şehir içi kullanacaksan 125 cc veya 150 cc saglam bir motorsikleti herkese tavsiye ederim. Kuba diyince akla aaaa çin o çin diyenlere pek aldırma. Tm dandik motorları vardı orası burası devamlı sorun çıkaran. Fakat güzel, sağlam, yamaha kadar dayanıklı motorlar da üretmeye başladı. Malzeme kalitesi bir tık düşük olabilir belki ama. Yamahanın yarı fiyatına yamaha. Lafı biraz uzattım başka sorun olursa bildiklerimi paylaşmaya çalışacam.
Ruha 125 henüz bayilere bile dağıtılmamış bir model o yüzden kullanamamış olabilirsin. :) Tekerin düz bassın.
MUSTAFA KIR
04 Mayıs 2017, 00:28
Eyvallah kardeşim.
Bu arada Michelin lastik te motorun üstünde gelen lastik te asvaltta sorun çıkarmadı. Fakat asvalt olmayan parke yollarda bugün düz giderken kendiliğinden motor yan yattı teker kayıyıyor sabun gibi. 25 km hız ile giderken deprej çekili halde gidiyordum firenede dokunmadım. Kışın daha yumşak yol tutan lastikler kullanmanızı tavsiye ederim.
beyaban
04 Mayıs 2017, 15:36
Eyvallah kardeşim.
Bu arada Michelin lastik te motorun üstünde gelen lastik te asvaltta sorun çıkarmadı. Fakat asvalt olmayan parke yollarda bugün düz giderken kendiliğinden motor yan yattı teker kayıyıyor sabun gibi. 25 km hız ile giderken deprej çekili halde gidiyordum firenede dokunmadım. Kışın daha yumşak yol tutan lastikler kullanmanızı tavsiye ederim.
Motorun üzerinde gelen lastikler Michlen mi ? ben mi yanlış anladım yok artık
MUSTAFA KIR
04 Mayıs 2017, 21:23
Üzerinde gelen lastik michelin değil. Sonradan arka lastiği ben michelin aldım.
seyralem
06 Mayıs 2017, 16:34
Üzerinde gelen lastik michelin değil. Sonradan arka lastiği ben michelin aldım.
Anlaşılan motoruna bayağı bakyıorsun herkes fotoğraf istemiş yükeleyemedin mi hala ? Bari faceye at adresi burada paylaş :D
MUSTAFA KIR
13 Mayıs 2017, 12:33
Sayfada görünen kuba pars ile aynı renk te aynı.
gezgin41
19 Mayıs 2017, 15:27
Dostum motosikletin fotoğrafını neden paylaşmıyorsun öve öve bitiremedin ama haftalardır bi tane fotoğraf atmadın :)
MUSTAFA KIR
21 Mayıs 2017, 19:57
Dostum motosikletin fotoğrafını neden paylaşmıyorsun öve öve bitiremedin ama haftalardır bi tane fotoğraf atmadın :)
Arkadaşım ben foto atamadım. Facebok adresim. Mustafa KIRGÜL. mesaj atarsanız foto atabilirim. İnstigram hesabım ne_mutlu_turkum_diyen
Mesaj atarsanız foto atabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
Bu arada motoru aktif kullanıyorum bir sıkıntı yok hala. Bu gidişle nazar değecek ☺
darknife
27 Mayıs 2017, 14:18
Adam haklı beyler motoru var yok gibi muamele yapılmış adama :) Kardeş fotoğraf atmak zor değil hizliresim adresine yüklüyorsun sana bi link veriyor buraya yapıştırıyorsun.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO