Orijinalini görmek için tıklayınız : Arctic Cat Arctic Cat Wildcat 1000i LTD
braveman
14 Ekim 2016, 13:44
Yüksek maliyetli koca makina :) fuarda illaki yeni modeller getirili mesela xt modeli tanıtınabilir.
Balc10
15 Ekim 2016, 14:51
Fuarda tekrardan tanıtılacak olan modeller belki yenileri de getirtilir fuarda sıkı bir pazarlığa girecem :D bakayım en son ne kadara düşüyorlar :D
Fuara daha epeyi var yeni model illaki getirilip tanıtılır. Fuardan fotoğraf ve açıklamalar bekliyoruz artık.
beyaban
21 Ekim 2016, 17:46
Kira fiyatları nedir arkadaşlar daha önce kiralayan oldu mu yani kiralama işine girsek para kırar mıyız :)
haydabre
21 Ekim 2016, 18:04
Kira fiyatları nedir arkadaşlar daha önce kiralayan oldu mu yani kiralama işine girsek para kırar mıyız :)
Bi ara binmiştim :) 10 lira vermiştim 2 km falan sürdüm düz yol git gel :) :) tabi bizimki şehir içindeydi dışarda geziler için fiyatlar nedir bilmem. Bahsettiğim 3 yıl önceydi :)
gezgin41
22 Ekim 2016, 16:02
Bi ara binmiştim :) 10 lira vermiştim 2 km falan sürdüm düz yol git gel :) :) tabi bizimki şehir içindeydi dışarda geziler için fiyatlar nedir bilmem. Bahsettiğim 3 yıl önceydi :)
Yıllar sonra şehirden uzak bi hayat sürmeyi düşünüyorum :) ( zengin olursam tabi :) ) O zaman bi tane alıp keyifle kullanacam çekici taşıyıcı herşeyi yapar bu :)
beyaban
26 Ekim 2016, 16:45
Yıllar sonra şehirden uzak bi hayat sürmeyi düşünüyorum :) ( zengin olursam tabi :) ) O zaman bi tane alıp keyifle kullanacam çekici taşıyıcı herşeyi yapar bu :)
Alırsan eve net çekte buralara da uğra canlısını göremedik bi türlü :) videolarındakilere millet farklı diyor :S
braveman
03 Kasım 2016, 16:28
Yedek parça fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ? Ve parça kalitesi yani bayiye gidip inceleyen hiç mi yok aramızda :)
motokeyf
04 Kasım 2016, 16:29
Yedek parça fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ? Ve parça kalitesi yani bayiye gidip inceleyen hiç mi yok aramızda :)
Yedek parçaları bildiğim kadarı ile çin'den getirtiliyor orjinal amerikadan gelen yedek parçalara t3 belgesi uygulanmadığından dolayı yüksek fiyatlı oluyor. tabi ellerinde var ama fiyat yüksek olduğu için talep edilmiyor :)
SeCReTBoY
05 Kasım 2016, 16:32
Yedek parçaları bildiğim kadarı ile çin'den getirtiliyor orjinal amerikadan gelen yedek parçalara t3 belgesi uygulanmadığından dolayı yüksek fiyatlı oluyor. tabi ellerinde var ama fiyat yüksek olduğu için talep edilmiyor :)
Öyle değildir bence o :)
darknife
08 Kasım 2016, 17:18
Bencede öyle değildir Amerikan markası ama Çin'de üretim yapıyorlar dolayısı ile parçalar zaten Çin'den geliyo yedek parça fiyatlarının uçuk kaçık olduğunu sanmıyorum.
hacıyatmaz
29 Kasım 2016, 15:05
Bencede öyle değildir Amerikan markası ama Çin'de üretim yapıyorlar dolayısı ile parçalar zaten Çin'den geliyo yedek parça fiyatlarının uçuk kaçık olduğunu sanmıyorum.
Parçalar Çin'den buraya geliyor ise sıkıntı yoktu ucuza geliyordur :) ayrıca burada üretilen parçalarıda mevcuttur diye biliyorum
beyaban
02 Aralık 2016, 18:04
Parçalar Çin'den buraya geliyor ise sıkıntı yoktu ucuza geliyordur :) ayrıca burada üretilen parçalarıda mevcuttur diye biliyorum
İllaki vardır. ama bu modelden kaç tane alan var ki ?
seyralem
03 Aralık 2016, 14:48
İllaki vardır. ama bu modelden kaç tane alan var ki ?
Kocaeli kartepe motor bayisinin dediğine göre kendisi bayağı bi satmış ki adam %90 atv satıyor.
bireycell
05 Aralık 2016, 17:54
Kocaeli kartepe motor bayisinin dediğine göre kendisi bayağı bi satmış ki adam %90 atv satıyor.
Kocaeli'nde atv kullanıcısı epeyi var diye biliyorum o bölgede satılıyor yani ondandır.
haydabre
06 Aralık 2016, 18:15
motor fiyatları bence uçtu ve atv fiyatlarına yetişti atv'ye zam gelmezse atv alıp gezecem :D
Ruling
07 Aralık 2016, 17:44
motor fiyatları bence uçtu ve atv fiyatlarına yetişti atv'ye zam gelmezse atv alıp gezecem :D
:) En mantıklısı çok satılmadığı için devlette umursamıyor :D Şimdi alsan 2 yıl sonra aynı para eder :D
bireycell
09 Aralık 2016, 15:02
:) En mantıklısı çok satılmadığı için devlette umursamıyor :D Şimdi alsan 2 yıl sonra aynı para eder :D
Şimdi almaya kalksan para yok :) ama bi bağ evim olursa ilerde alacam bitane :D
hacıyatmaz
16 Aralık 2016, 17:29
Şimdi almaya kalksan para yok :) ama bi bağ evim olursa ilerde alacam bitane :D
Bağ evi olanların %100 ünde bir atv var zaten bu olmadan bağ evi olmuyor :D Önce atv
rebound64
21 Aralık 2016, 13:04
Sahilde de kuma batmaz bu kalın tekerler yazlık için almak iyi olurdu ama fiyatlar umduğumun üzerinde. Beni zorlar ama atv'lerle sahilde güzel gezilirdi.
ozgur27
05 Ocak 2017, 00:25
Evet arkadaşlar sahilde, bağ evin yada çiftliği olanlar için mükemmel bir makina. Ama nasip olursa bağ evim olduğunda bende alır keyif yaparım=)
Ruling
18 Ocak 2017, 15:02
Sahilde de kuma batmaz bu kalın tekerler yazlık için almak iyi olurdu ama fiyatlar umduğumun üzerinde. Beni zorlar ama atv'lerle sahilde güzel gezilirdi.
Çin malı olan markalarda motor fiyatınada bulabilirsin ama bunun verdiği zevki vermez. Sahil kenarı için on numara olur :)
seyralem
18 Ocak 2017, 17:43
Evet arkadaşlar sahilde, bağ evin yada çiftliği olanlar için mükemmel bir makina. Ama nasip olursa bağ evim olduğunda bende alır keyif yaparım=)
L7 olarak alınıp şehir içindede çok güzel zaman geçirilebilir :) Dikkat çekici ilgi odağı yapar adamı :D
gezgin41
20 Ocak 2017, 14:18
devrilme batma ihtimalleri çok düşük 4x4 bunlar ile dağa yollarında gidenler var ki suyun içinde çamurun içinde gidenlerde var.Tam arazi arabası
EpaddaiC
24 Ocak 2017, 13:53
L7 olarak alınıp şehir içindede çok güzel zaman geçirilebilir :) Dikkat çekici ilgi odağı yapar adamı :D
Şehir içinde traktörlü bir adam :D Bayasğı dikkat çekebilir :)
EpaddaiC
25 Şubat 2017, 15:49
L7 olarak satılmıyor artık ama B sınıfı ehliyet ile kullanılabiliyor şehir için bilgi kesin :D
hacıyatmaz
08 Nisan 2017, 16:59
Burada bulunan aksesuarlara bayilerde var mı arkadaşlar ? Çok kalite olacağını düşünüyorum.
http://www.arcticcatturkiye.com/content/arctic-giyim.html
hacıyatmaz
10 Nisan 2017, 15:10
Cevabı bilen kimse yok sanırım :) Yıllardır ülkede olup satışı yapılan bi markanın böyle bir forumda kullanıcısının olmaması çok vahim bir durum :S
haydabre
12 Nisan 2017, 14:39
Cevabı bilen kimse yok sanırım :) Yıllardır ülkede olup satışı yapılan bi markanın böyle bir forumda kullanıcısının olmaması çok vahim bir durum :S
Çöl arazilerinde cepte İnternet olduğundan dolayı kimse cepten foruma girmiyor :) Şehir içi kullanımı da çok az olduğundan kaynaklanıyor olabilir.
seyralem
04 Mayıs 2017, 16:29
Burada bulunan aksesuarlara bayilerde var mı arkadaşlar ? Çok kalite olacağını düşünüyorum.
http://www.arcticcatturkiye.com/content/arctic-giyim.html
Olmasa bile sipariş ile getirtilebilir tourıng veya spor kullanıcılar için kullanışlı olacağını sanmıyorum çünkü bunlarda devrilme olasılığı çok az :) o yüzden bunlar kışın sıcak tutan ekipmanlar olabilir.
darknife
10 Mayıs 2017, 15:28
Aslında Kartepe'den birileri bulunursa hepimizin soruları cevaplanır biraz araştırma yaptım Türkiye'de en çok atv yarışları orada bir çok markanın atv bayileri orada Arctic cat dahil deli gibi atv kullanıyorlar Kartepe'de
bireycell
11 Mayıs 2017, 17:56
Aslında Kartepe'den birileri bulunursa hepimizin soruları cevaplanır biraz araştırma yaptım Türkiye'de en çok atv yarışları orada bir çok markanın atv bayileri orada Arctic cat dahil deli gibi atv kullanıyorlar Kartepe'de
Kartepe Atv konusunda Türkiye'de lider kocaelinin bir ilçesi :) bir defa gittim her tarafta atv var yok böyle bişey yani :D
motokeyf
27 Mayıs 2017, 15:55
Kartepe Atv konusunda Türkiye'de lider kocaelinin bir ilçesi :) bir defa gittim her tarafta atv var yok böyle bişey yani :D
Zaten Türkiye Motosiklet Federasyonu sayfasına baktığında ATV yarışların çoğu orada yapılıyor.
haydabre
10 Haziran 2017, 20:54
Zaten Türkiye Motosiklet Federasyonu sayfasına baktığında ATV yarışların çoğu orada yapılıyor.
Yine orada yapıldı Arctic Cat ikincilikle bitirdi. Her yıl orada oluyor zaten geleneksel bir şey yani.
SeCReTBoY
12 Haziran 2017, 15:42
Wildcat ile Alterra arasındaki farkı anlatacak birileri var mı ? ne anlama geliyor yani
tmp
17 Haziran 2017, 18:03
Wildcat ile Alterra arasındaki farkı anlatacak birileri var mı ? ne anlama geliyor yani
Arasındaki farkla web sayfasındaki özellikler bölümünde ve açıklama yazılarında belirtilmiş. yani açıklayıcı bilgiler yazılmış.
Ruling
01 Temmuz 2017, 10:30
Arasındaki farkla web sayfasındaki özellikler bölümünde ve açıklama yazılarında belirtilmiş. yani açıklayıcı bilgiler yazılmış.
Görselleri incelediğimde arasındaki fark belli oluyor Alterra tasarımları birbrine benziyor ama Wildcat'ler çok daha farklı bir tasarıma sahip galiba fark bu :) Tabi arazi şartlarında her iki modelinde ayrı öne çıkan özellikleri vardır.
EpaddaiC
01 Temmuz 2017, 11:11
Kuba bayilerinden satın alabiliyor muyuz yoksa her bayide satış yetkisi verilmemiş mi ?
braveman
01 Temmuz 2017, 17:31
Kuba bayilerinden satın alabiliyor muyuz yoksa her bayide satış yetkisi verilmemiş mi ?
Çoğu bayi atv satmıyor zaten web sayfasından bayi listesini incelersen hemen hemen tüm şehirlerde bir bayisi var sıkıntı olmaz yani.
haydabre
09 Eylül 2017, 16:30
Şu %20 gümrük vergisi ATV modelleri içinde geçerli mi bilgisi olan var mı konu hakkında sonuçta motosiklet olarak geçmiyor bunlar.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO