Orijinalini görmek için tıklayınız : plaka ile ilgili kararsızlık
ekspermesut
06 Şubat 2014, 13:02
arkadaslar motorsikletim orjinal fabrikadan çıktıgı gibi bu şekilde kullanmak bana yeterli geliyor fakat kafamı karıstıran bir olay var.
arkadaslarım diyorki plakayı sök neden diyorum senden once biri gelir gürültü çıkarır soora arkasından seni görünce plakanı verirler basın agrır.eksoz konusuna gelincede illa eksoz tak boyle olmaz diyolar sizin tercihleriniz nedir bu konularda.birde hem günlük hayatta kullanabilecegim hemde motorsiklet kullanırken koruma saglayacak bir mont bulabilirmyim .bir taşla 2 kuş gibi
çok fazla atacak tasım kalmadı da:)
Mertcan39
06 Şubat 2014, 13:04
plakanı sökme banada diyen çok polis çevirdi ne yapıcan :)
Potenza
06 Şubat 2014, 13:17
Onemli bi konu bu.bizim nahiye de dayioglu innovanin eksozunu sokuverdiydi,hep plakaya ceza geliyordu.bi suru innova vardi,milas'ta hep cezalari bu yiyordu iste.sonra o da cikariverdi gitti plakayi kurtardi yakayi gari.
ekspermesut
06 Şubat 2014, 13:48
henüz gelen bi ceza yok ama bekliyorum en ufak bi cezada ya katlanır plakalık alacam yada komple sokecem gibi duruyor
Afyonlu_Cash
07 Şubat 2014, 04:07
henüz gelen bi ceza yok ama bekliyorum en ufak bi cezada ya katlanır plakalık alacam yada komple sokecem gibi duruyor
arkadaşım plakayı takma benden sana tavsiye. Plakayı takman demek cezan yemen anlamına gelir plakayı koltugun altına koy.polis sorarsada abi kasise hızlı girdim vidaları düşmüş bende taktırmaya gidiyom dersin ben öyle yapıyom.
Linwelin
07 Şubat 2014, 04:26
Efecandan mukemmel kafalar.. Git kumda oyna, millete akil verme sen..
En kotu bi katlanir plakalik al, komple yok etme plakaligi..
fatek95
07 Şubat 2014, 11:56
Efecan kardeşim ve diğer aynı düşünce yapısına sahip arkadaşlar... Bi 4 teker sürücüsü trafikte kural hatası yaptığında kurallara uysana heyvan, nasıl sürücüsün diye arkasından söversiniz. Yahu kardeşim benim anlamadığım siz kendiniz kurallara uymuyorsunuz. Plaka takmamak suçtur. Siz neyin haklı davasını yapıyorsunuz ? Birisi size çarpsa kaçsa ve plakası olmasa kimseye derdinizi anlatamasanız hoşunuza gider mi ? Kardeşim sen de en azından katlanır plakalık al. Hani hiç olmadı plakan olsun arkanda.
Potenza
07 Şubat 2014, 14:23
Iyi ki motosiklet net var yoksa ben kime gulerim,kim bana nese verir,cok severim kek yemeyi hehehe...devam devam gencler...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO