Orijinalini görmek için tıklayınız : internetten motor almak
ege26
01 Şubat 2014, 21:29
arkadaslar merhaba. ben eskisehirde yaşıyorum. istanbul üçerler motordan rks cruiser 250 siparis edecegim. fakat bu konuda bilginize ve tecrubelerinize basvurmak istiyorum
motor kurulu halde magazadaymıs ve bana bu şekilde gonderilecekmis. motor 2013 model. kontagı cevir kullanmaya basla dediler.
sıfır motoru bu şekilde kurulu alıyor olmanın bir dezavantajı varmıdır. ve motor bana kargoyla gelicek. kargoda bu sekilde gelmesinde bi sakınca varmıdır. daha onceden tecrubesi bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse cok sevinirim. simdiden tesekkur ederim.
Technico
01 Şubat 2014, 21:51
Bana sorarsan hiç öyle birşey yapma bilmiyorum gene sen bilirsin elden almak daha farklı internetten olmaz bence. ben tvsmi aldıgımda bi kamyon ayarladım öyle getirdim ne olur ne olmaz diye bileemem keyif senin :D
AWESQME
01 Şubat 2014, 22:04
Bence hiç böle bir işe kalkışma. Atla hızlı trene 2 saatte istanbuldasın git elden al istediğin ayarı yaptır bir tur at test et motoru sonra kargoya git istersen kendi elinle ver yada binip gel. Trenle otobüsle de getirebilirsin ama bakıp görmeden alma.
EKONOMİ
01 Şubat 2014, 22:38
Bence hiç böle bir işe kalkışma. Atla hızlı trene 2 saatte istanbuldasın git elden al istediğin ayarı yaptır bir tur at test et motoru sonra kargoya git istersen kendi elinle ver yada binip gel. Trenle otobüsle de getirebilirsin ama bakıp görmeden alma.
plaka işlemleri ruhsat ivir zıvır var epey ugrastirir
gidecek sen erken git almaya
peşin se paran ucuza alırsın
iyi fiyat araştırması yap
bazi firmalar telefonda fiyat vermeye çekinir
toptancisini bolge bayisini falan bul ordan almaya çalış
plakasiz halde trafikte aynasizlar yakalarsa motoru baglarlar
o daha cok ugrastirir
400 tl mi ne cezasi var
bozuk mali itelemesinler bir de
biryeri kirik çıksa kargo der ben yapmadim o der ben sağlam verdim
el eliyle kuş tutulmaz mi derler baska bir sey miydi neydi :)
ege26
01 Şubat 2014, 23:17
üçerler motor hakkında bi bilgisi tecrubesi olan varmı acaba
Technico
01 Şubat 2014, 23:20
üçerler motor hakkında bi bilgisi tecrubesi olan varmı acaba
hıımm akratik yani nedemek istiyorsun burda biliyonuzmu bilmeyen laf kalabalığı yapmasınmı
Ramazan Can
01 Şubat 2014, 23:26
üçerler motor hakkında bi bilgisi tecrubesi olan varmı acabaüçerler motor tuzla daki ise kendileriyle bir alışverişim olmadı ama arkadaşım aldı memnun kaldı... ama servislerini beyenmiyor.. evime yakın ben pendikdeyim o tuzlada elimden gelen bişey olursa yardımcı olurum...
yani bozuk mal falan göndermezler bu konuda şüphen olmasın birkaç motorun bayisi üçerler depolarında baya motor var....
ege26
01 Şubat 2014, 23:34
hayır cnm ne munasebet. firma olarak alısveris yapanınız varmıdır. birebir olumlu olumsuz tecrube yasamıslıgınız varmıdır acaba diye soruyorum. ne kadar tecrube o kadar saglıklı bilgi demek. 3 kişi olumsuz yorum yapabilir ama 5 kişide olumlu seyler soyleyebilir sonucta.
hıımm akratik yani nedemek istiyorsun burda biliyonuzmu bilmeyen laf kalabalığı yapmasınmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
arkadaslar birde ozellikle merak ettigim sey, kurulmamıs motor almak ile magazada kurulu olarak duran motoru almak arasında bir fark varmıdır
Ramazan Can
01 Şubat 2014, 23:36
kurulmamış motoru alırsan çiziksiz olacaktır fabrika hatası yoksa... ama garanti kapsamına sokabilmem için yetkili servisinde toplatmalısın.... yani uzun lafın kısası bence fark yoktur...
Nomad_41
01 Şubat 2014, 23:36
http://www.zaman.com.tr/gundem_internetten-aldigi-telefon-kutusundan-salatalik-cikti_2195593.html
Aga böyle olursun sonra diyim sanaa
ege26
02 Şubat 2014, 20:23
yorumlarınız icin tesekkurler arkadaslar
ege26
26 Şubat 2014, 16:01
Bilgilendirme olsun diye yaziyorum. Motor eksiksiz ve soylenildigi uzere geldi. Hesaba havale yaptim guvendim. Sagolsun firmada beni utandirmadi. Ucerler motor tuzla guvenilir bir firma arkadaslar bilginize
porsuk_y
26 Şubat 2014, 16:59
Üçerler motor kadar rezalet bir firma olamaz!!! tecrübe ettim biliyorum...Ne mallarının arkasında duruyorlar ne sözlerinde duruyorlar... Anca mallarını satana kadar esnaflar!!!....50tl daha ucuz diye oradan Kanuni motor aldım aldığıma bin pişman oldum...Kuralkandan kendim uğraşa uğraşa sorunlarımı çözebildim....Üçerler motor mu ASLAAAA!!!!
Murat 48/30
26 Şubat 2014, 17:18
Üçerlerden forumda arkadaşlar kargo ile internetten salcano wolf almışlar, memnunlar.Geliyor servise onlar Honda daki gibi toplayıp veriyorlar size.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO