PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kuba superlight & regal raptor 250 Sizce hangisi ?

manone
01 Şubat 2014, 01:31
Arkadaşlar merhaba, motosikletlerle ilgili çok bilgim yok yeni başlıcam daha önce denedim chopper tarz bi motor rahatlıkla kullanabiliyorum. Şimdi bir motor alıcam ancak karar veremiyor kuba superlight 200 tip olarak gayet güzel 5600tl civarlarında taksitle satılıyor ancak ne kadar kaliteli ? Çin malı olduğunu biliyorum bu beni düşündürüyor diğer yandan araştırdığıma göre regal raptor 250 öneriliyor 5 6 bin tl civarların 2. el bulabilirim diye düşünüyorum 2 motoru detaylıcam karşılaştırırsanız çok yardımcı olursunuz teşekkürler.

yqavuzhyan
01 Şubat 2014, 02:57
iki motorda dandik, parçaları zor bulunur ve kartel sistemi olduğu için pahalıdır. Paralarını hak etmiyorlar. Superlight bilmem ama kesinlikle RR almayın, sadece tip var, 150 CC apache kadar performansı yok, titreşim blender gibi, yakıt kol gibi, gidiş .ok gibi.

Superlight ise 2. el temiz bulursan ve illa çapır çupır alıcam dersen al. Yoksa o paraya sıfır km Honda CBF 150 alırsın ve inan bana ömür boyu binersin :queen:

manone
01 Şubat 2014, 03:25
E tabiki 5000 6000tl ye ömürlük motor alamam ancak o fiyata daha iyi bir chopper ne alabilirim ki ? dediğin Honda CBF 150 tarzı motor istemiyorum sürat sevmediğim için en azından şuan rr tarzı hız motoruda istemiyorum :))

Uway
01 Şubat 2014, 06:02
Ccc REGAL RAPOTOR Ccc

yqavuzhyan
01 Şubat 2014, 08:04
RR dediğim regalraptor