PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ducati monster 620 dark- Kawasaki er6

sefasahin
20 Ocak 2014, 19:17
Arkadaşlar merhaba.150cc yi bırakıp büyük bir motora geçmek istiyorum.Sizce bu iki motor nasıldır.Özellikle başlangıç ve şehir içi için.Kawasaki hakkında kötü yorum pek yok gibi.ama ducati topiclerinin çoğu eski.Yani motorun uzun vade de ne gibi sorunları çıkıp çıkmıycağını bilmiyorum.

umurcan
20 Ocak 2014, 19:47
ikisinin de orjinal parçası pahalı

ebayda parça fiyatlarını karşılaştırabilirsin

duca alırsan performansın olur eğer önceki sahipleri canını çıkartmadıysa. ama sonra satarken inletebilir

er6 ikinci motor olmak için uygun, yumuşak huylu bir motor.

Tipik, er6 mantık, duca kana girerek cezbediyor. 696'yı severek izliyoruz. izliyoruz :mrgreen:

Lucas
20 Ocak 2014, 19:53
98 Model Ducati Monster 900 sahibiyim. Ducati herkes tarafından bilinen ama cesaret edilip alınamayan bir motordur. Benim gibi, nasıl satarım, bozulursa ne yaparım, parça bulabilir miyim gibi kaygılarınız yoksa alınır,mutlu mesut yaşanır. Yada ER6 alınır, Ducati görünce iç geçirilir:)

umurcan
20 Ocak 2014, 19:56
Yuvar far da çıplakta bi başka güzel gerçekten :joker:
http://www.totalmotorcycle.com/photos/2005models/2005-Ducati-Monster-620Dark.jpg

Lucas
20 Ocak 2014, 20:08
Ducati denildiğinde dayanamıyorum :P

http://imageshack.us/a/img7/8429/35484913.jpg

Şöyle birşey umurcan :)

çelikatlı
20 Ocak 2014, 20:13
Er6 uysal motor er6 alırsan ducatilere bakarsın... ben böyle rezalet görmedim:queen:

scooboy
20 Ocak 2014, 20:13
Kawa mantık evliliği, Ducati "sevişerek evlendik" olayıdır.
Bu sevgililerden Ducati daha çok üzerek ayrılır. :)

umurcan
20 Ocak 2014, 20:23

uu kuru debriyaj :salut: ankarada bir serviste 900 versiyonunu çalıştırmışlardı da 20 kişinin suratına yayılan şapşal gülümsemeyi izlemiştim motordan sonra :mrgreen:

bi ara 696 için niyeti bozmuştum da sonra üzerine sığamadığımı görünce hayallerimi de bıraktım :salut:

sefasahin
20 Ocak 2014, 20:40
Genelde büyük motorların tamamında parçalar pahalı.Benim için önemli olan senelerce sıkıntısız kullanabilmem.

Smyrna35
20 Ocak 2014, 22:21
Alsancak'ta monster gördüğü zaman arkasından diz çöken bir arkadaşım var,o kadar Ducati manyağı...Ducati varken er6 :silent:

Lucas
20 Ocak 2014, 23:57
uu kuru debriyaj :salut: ankarada bir serviste 900 versiyonunu çalıştırmışlardı da 20 kişinin suratına yayılan şapşal gülümsemeyi izlemiştim motordan sonra :mrgreen:

bi ara 696 için niyeti bozmuştum da sonra üzerine sığamadığımı görünce hayallerimi de bıraktım :salut:

Evet kuru debriyaj :) Bilmeyenler maneti sıkınca tuhaf bir bakış atar elledik de motoru mu bozduk diye. Şehiriçinde ses bazen rahatsız eder, ama zamanla alışırsın, o ses melodi haline gelir :)

mezit
21 Ocak 2014, 00:01

hee onun için atık vaziyette duruyo garibim verde bi gün tozunu atıyım :)

Lucas
21 Ocak 2014, 00:30
hee onun için atık vaziyette duruyo garibim verde bi gün tozunu atıyım :)

Çöp mü abi o atık olsun :) 1.5 aydır kullanmıyoruz sadece. Alıcam ben tozunu yakında :)

leons
21 Ocak 2014, 17:55
Bence sen hiç bişey alma 150 cc ile devam et ;)

Üsteki cümleyi şu amaçla yazdım ne almak istediğinden bi habersin. Monster 620 sıfır olarak üretilmiyor. İlk önce sıfır mı ikinci el motor mu alacaksın ona karar ver.

Er6 diyorsun da öyle bir model yok Kawasaki'de. İki model vardır er6f veya er6n. İki modelin motorları aynıdır ama sınıfları farklıdır. Önce bi araştır sonra gel sor istediğini burada.

Kawasaki kalitesi ve tasarımı emin ol ducatiyi sollar. Daha ne alacağından haberin yok bence hiç bişey alma.

GaCCaLL
21 Ocak 2014, 18:38
Çöp mü abi o atık olsun :) 1.5 aydır kullanmıyoruz sadece. Alıcam ben tozunu yakında :)

Diskler Brembo mu?
Bide çelik fren fortumu var sankim??

sefasahin
21 Ocak 2014, 18:57
Asil merak ettigim sorun cikarip cikarmadigiydi.lucas nickli arkadas yardimci oldu saolsun.

Lucas
22 Ocak 2014, 01:04
Diskler Brembo mu?
Bide çelik fren fortumu var sankim??

Ben işin tekniğinden pek anlamam :P
Olmasi gereken şeyler var az buçuk :)

mali_181
22 Ocak 2014, 22:32
Bence sen hiç bişey alma 150 cc ile devam et ;)

Üsteki cümleyi şu amaçla yazdım ne almak istediğinden bi habersin. Monster 620 sıfır olarak üretilmiyor. İlk önce sıfır mı ikinci el motor mu alacaksın ona karar ver.

Er6 diyorsun da öyle bir model yok Kawasaki'de. İki model vardır er6f veya er6n. İki modelin motorları aynıdır ama sınıfları farklıdır. Önce bi araştır sonra gel sor istediğini burada.

Kawasaki kalitesi ve tasarımı emin ol ducatiyi sollar. Daha ne alacağından haberin yok bence hiç bişey alma.

Şimdi anlamadığım adamı neden eziyosun arkadaşım adam sormuş cevap vermek istersen verirsin istemessen vermezsin böyle yorum yapmak hem gereksiz hemde kırıcı!!!