Orijinalini görmek için tıklayınız : yamaha ybr 125 mi yokda titan 125es mi ??
muritu
19 Aralık 2004, 06:48
slm arkadaşlar bu iki motordan birinde yoğunlaşıyorum ama gerekse yeni başladığımiçin gerekse bu motorlar hakkında türlü şeyler duyduğum için önerileriniz nelerdir..
önceleri ihtiyaçken artık motorda beni çeken birşeyler var diye düşünüyorum artık..
-Sizcede bu normalmi acaba :cherry:
Daha önceden de yani ortaokul yıllarımda ilgilenmiştim motorlarla ama bende sinüzit başlayınca motor almadan kapattım o defteri.
Şİmdilede ise bi ihtiyçtan doğdu.yarım saat yürümek zor geliyordu artık(hala daha)honda activa dediler..ve kime sorduysam ayrı bi ses çıktı:
- activa alma virajlarda ve yağmurlu havalarda kayarsın
-ama az yakıyor hem işimi görecek.
- o zaman 125cc vitesli 4 zamanlı bişey al onlarda az yakar ve daha güvenlidir..
sonra bi başkası:(daha çok kuryeler)
- YBr yada titanı ne yapacaksın twister al hem seni bayaa götürür..
- yok yok tbr alma servis ve yedek parçada kesin sorun çıkıyo, titan ise 500 milyon fazla ehliyet alınır o parayla!! offf.
bu konuda emekleme döneminde birisi için sizlerin tavsiyeleriizi bekliyorum bide aklımdaki sorulara tatmin edici ceavplar mesela:
- ben sadece günde 5-10 km yapmak yerine hafta sonları da çıkmak, gezmek ve ilgilenebileceğim birşey istiyorum.
- öğrenci olduğum için az yakmalı ve çok pahalı olmaması lazım
-sinizu işini kaskla çözebilirmiyim, uzun yolda özel kıyafetler(çok pahalı olmayan) nasıl korur, üşütme yapmazmı hakkaten.
- vitesli motor kullanmadım ve bundan korkmalımıyım. ehliyet alsam orada öğretirlermi(aslında öğretmeleri gerkiyor ama..)
- 125 cc için B ehliyetim yeterli olacakmı??
- ve honda yamaha gibi sitelerdeki fiyatlar bayilerde değişirmi, bu fiyatlar ek masrafklar gelecekmi, sıfır alırsam başka nelerle uğraşıcam ve masrafları ne olacak, ikinci el alırsam (istanbul) nelere dikkat etmeliyim ve onun halledilmesi gereken işleri nelerdir?
- sizin tavsiyelriniz?
biraz uzun olduysa kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum.bu iş gözümde büyüyor..
Kingston
19 Aralık 2004, 13:01
slm muritu
sıkıntını anladım öğrencisin iyi bir 125 sınıfı istiyorsun az yaksın servisinde sorun çıkmasın istiyorsun
yerinde olsam ybr125 alırım zaten motor sana hatasız gelirse senin bir 2-3 sene bakım dışında servisle işin olmaz
b ehliyetiyle bildiğim kadarıyla 125cc kullanamıyorsun a2 alman lasım
muritu
19 Aralık 2004, 16:52
yolu dert edip bi scooter almak isterken , ordan oraya araştırıp konuştukça madem o para verilecek 125cc daha ideal gibi göründü bana ama ben hiçbişey bilmiyorum daha, plaka nasıl yaptırılır onu bile..
ehliyete gelince ay başından beri bi yasa var tam yürürlüktemi bende bilmiyorum haberler kısmına bi bakarsan (sabite) orda nedemek istediğimi görürsün.a2 a1 biityormuşş diyolar :queen:
çok sağol arkadaşım...
banro
19 Aralık 2004, 21:49
Honda CGL125 al en ucuzu bu.2000ytl kadar.Çok gösterişli değil ama işini görür.
safrane
20 Aralık 2004, 00:24
al mis gibi ybr, tipi de güzel, motoru da modern, sessiz az da yakar, hem titandan sizin oraya çok gelen var kuryeler yanlışlıkla binmesin :cherry:
muritu
20 Aralık 2004, 05:09
aslanım benim (pejo ya hani ehe ehe) :cherry:
güldürdün beni gece gece
EDT var bikaç saat sona EDT
alırız inş bi ybr tozunu attırırız şehr-i istanbulun senle;
ya bu kafiye olayına nerden sardıysak ala ala :king:
mydoktor
21 Aralık 2004, 00:10
Kardeş 2004 yamaha ybr 125 cc motorsiklet ler 2005 de revizyona girecek istersen 2005 i bekle derim bazı geliştirmeler olacağı söyleniyor şubat mart gibi piyasada olacak.saygılar. :pr: :pr: :pr:
JetAime
21 Aralık 2004, 09:28
Banroya katılıyorum CGL125 al... 2-2.5 litre yakıyor.. Hevesini alman ve öğrenmen için fazlasıyla yeterli.. Ehliyetede extradan para kalır cebinde..
muritu
21 Aralık 2004, 12:51
haydaaa iyice kafam karıştı, CGL iyi de biraz daha YBR daha çekici ,tabi başlangıç motoru olarak kullanmayı düşünüyorum ama bu acemilik süresi 2-3 yıl giderse bu sürede sevemeye ceğim bi motora binmek istemem... bide ben hergün 20-25 dk yürüyorum bu yüzden en kısa zamanda motor almayı düşünüyorum.ikinci elde YBR de kolay ve değerinde gitmezmi??
doktorcuğum, beklememi tavsiye ediyorsun nasıl ne değişecek biraz daha bilgi verirmisin?
saygılar
muritu
24 Aralık 2004, 14:26
yokmu konu hakkınd daha ayrıntılı bilgi verebilecek olan.
zaten YBR yeni değişmiş diyorlar.2003 ile farklılıklar varmış ve sorun çıkartan krank millerini artık sorunsuz üretiyorlarmış.
daha da mı değişecek hocam.
powerbyaydin
25 Aralık 2004, 12:40
muritu bence ybr al derim hem ekonomik hemde çekici güzel motor başlangıç motoru diye alsan bile 1-2 sene bırakamazsın gibime geliyor bence
bende mz 125cc var ama arkadaş yurtdışına çıkarken 10 günlüğüne ybr sini bana verdi güzel motor seri ekonomik ve kullanması zevkli 10 gün sonra ybryi vermek gelmedi içimden ama daha öncede başka başlıkta yazmıştım lastikleri ince bence tek kişi binmesi daha iyi ve virajlarda dikkat etmen lazım diye düşünüyorum
son olarak arkadaşım motoru servise götürdü ilk bakımda yağ filan değişti ama subablardan gelen ses için tanıdık bir ustaya götürdü motor şimdi süper olsu ne ses ne arıza :thumleft:
ben askerden gelince bende alıcam ybr ilk etapda :farao:
mydoktor
10 Ocak 2005, 11:21
muritu kardeş kusura bakma işlerden fırsat bulamadım ybr 2005 senesinde bazı revizyonlar dan geçecek demiştim lastikler duplex olacak depo dizaynı farklı tabii 2005 modelinin en belirgin farkı kafa grenajı kalkıyor onun yerine yuvarlak far geliyor vede kalite biraz daha yükseltilmiş.Ben sana 2005 modelini bekle dedim ama 2005 in resimlerini gördüm bana hiç çekici gelmedi kafa grenajı kalkınca motor pek bir tipsiz olmuş istersen 2004 ybr de alabilirsin 31 ocak 2005 e kadar zam yok yani hala 2600.Yanlız geçen bir motorsiklet gördüm markası zealsun süper bir şeydi şöyleki motor üstten egzantirikli 125 cc 4 sübaplı yağ soğutma radyatörü kafa grenajlı normal 125 cc lerden biraz daha yüksek sele ve daha uzun uzaktan kumandalı uzaktan kumanda ile motoru çalıştırabiliyorsun fiyatına gelince sıkı durun 2100 ytl arkadaşlar motoru bir görmenizi isterim.selam.
JetAime
10 Ocak 2005, 12:12
Nerde Görcez bu Zealsunu?
mydoktor
10 Ocak 2005, 15:30
Bu zealsun arkadaşlar çin malıymış adana lı bir firma getiriyormuş bazı ustalara motoru sordum özelliklerini falan anlattım onlarda bunun çin malı olduğunu kalitesininde düşük olduğunu söylediler çok özellilkli bir motor ama 2005 senesinden sonra motorsikletlerde ce belgesi arandığını ve o motorların 2004 model olduğunu 2005 de ithal edilmeyeceğini ve yedek parça bulmanın zor olduğunu söylediler.Bilmiyorum bana biraz doğru gibi geldi çünkü anlattığım modelden sadece 1 tane vardı.Ama arkadaşlar bazen düşünüyorum şu yamaha 125 cc motorları çift egzantirikli 4 sübaplı vede yağ soğutma radyatörlü yapamazmı ama adam lar yapmıyor elin çinlisi bunları 2100 yapıyor yanılmıyorsam ybr lerde çinde üretiliyor.Arkadaşlar bende ybr 125 cc alacam 10 güne kadar aslında 2005 yeni ybr yi bekleyecektim ama onunda kafa grenajını kaldırmışlar motorun tüm havası gitmiş bu yüzden 2004 ybr almaya karar verdim bu yamaha nın türkiye distribitörü beldeyama ya sormak lazım kardeşim bu kadar tutulan bir modelde niçin bu değişikliği yapıp motorun güzel görüntüsünü bozuyorsunuz tabi bunda beldeyama nın suçu yok ama yamaha firmasına baskı yapıp bunun kalmasını yapamazlarmı diye insanın içinden geçmiyor değil.Herkese selam. :P
mydoktor
14 Ocak 2005, 18:57
muritu kardeş bugün bir tane ybr 125 kırmızı renkli olanını aldım sana şiddetle tavsiye ederim süper seri bir motor kardeş fiyatıda uygun hiç düşünmeden alabilirsin.sana tavsiyem zam gelmeden bir tane
al.
tek serhat
20 Ocak 2005, 20:14
murıto ılk basta sunu soylıyım saglamlık yonunden bence honda bıraz onde gelır serılık ve guc bakımından ıse ybr bıraz daha ıyı yedek parca sorununa gelınce aynı derdı bende yasıyorum parca sıparısı verdım 2 ay oldu daha gelen gıden yok hem pahalı bende de tıtan vardı sattım ybr aldım goruntusu falan guzel geldı pısman degılım ama yedek poarca sorunu var bıraz zaten avrupa bırlılıgıne uyum saglamamıs ybr daha gelmıcekmıs duyduguma gore sen en ıyısı tıtan al bın derım
alp009
26 Ocak 2005, 16:04
bende uzun süreden beri motor almay1 düsümüyorum ama ybr veya cgl biraz ufak gibi geldi onun yerine mondial diye çin mal1 bi motor çikmis 1stersen www.ugur.com.tr ye g1rersen motorlar1 goreb1l1rs1n 250 l1k motoru hem fiyat hemde özellik olarak güzel 1stersen bi bak :P alpaslan_867@hotmail.com
imported_nezih33
02 Şubat 2005, 16:14
goruntuye bakmayacaksan titan al sanayi yuzu gormezsin
ybr titan kadar dayanıklı degil
hızlıda degil
imported_nezih33
04 Şubat 2005, 18:43
yamaha ybr çin malı titan japon malı gerisini sen duşun
imported_nezih33
04 Şubat 2005, 18:51
ybr çin malı bir motor titan ise japon malı karar verin
imported_nezih33
04 Şubat 2005, 19:24
mydoktor, bu yeni ybr nin resimlerine nerden ulasabiliriz yazarmısın
mydoktor
11 Şubat 2005, 00:47
http://www2.yamaha-motor.fr/actu/article.php3?id_article=787 arkadaşlar bu linkten 2005 model yamahaları görebilirsiniz benim pek hoşuma (kafa grenajı yok) gitmedi. yorumlarınızı bekliyorum. :pl: :pl:
mydoktor
11 Şubat 2005, 00:52
Kardeş çin malı diyorsun ama markası yamaha japon patentiyle üretiliyor sen aradaki 550 ytl fiyat farkınıda göze almıyorsun herhalde hondada hala tel jant ve yuvarlak far kullanılıyor.Bence en mantıklısı ybr fiyat performans ve görünüm olarak. :P
Umit0
11 Şubat 2005, 01:12
Ybr derim bende ama grenajlı yeni modeli bende gordum gercekten cok cirkin olmus be hadi hayırlısı...
cumoni
18 Şubat 2005, 13:36
...honda yamaha gibi sitelerdeki fiyatlar bayilerde değişirmi, bu fiyatlar ek masrafklar gelecekmi, sıfır alırsam başka nelerle uğraşıcam ve masrafları ne olacak, ikinci el alırsam (istanbul) nelere dikkat etmeliyim ve onun halledilmesi gereken işleri nelerdir?...
Selam! Ben motor konusunda tercih fikri yürütmek istemiyorum (İlle de yürüt derseniz: Madem vites olayı cazip gelmiyor ve çoğunlukla kısa mesafede kullanacaksanız, 50 cc lik vitessiz bir mopet alıp işinizi görün derim).
Sinüzit olayına kafanızı takmayın, motor sürmek bu rahatsızlığınızı tedavi bile edebilir.
Sitelerde belirtilen fiyatlar KDV ve ÖTV dahil fiatlardır. O parayı verip, faturanızı kestirip, motorunuzu alabilirsiniz (plakasız olarak). Daha sonra satıcıdan alacağınız fatura ve motora ilişkin teknik bilgi belgeleri ile birlikte, faturada belirttiğiniz adrese en yakın Trafik Tesçil Bürosuna müracaat edin; Sabah başvurursanız, akşama işiniz biter (Ben öyle yaptım ve 120 milyon karlı çıktım).
B sınıfı sürücü belgesi ile motosiklet kullanmak henüz yasalaşmadı, umarım kısa sürede bu mevzuat işi hallolur.
İkinci el motor da alabilirsiniz: Yeni başlayan biri olarak, eski bir motorla pratiğinizi geliştirdikten sonra yenisini alın ki, düşmekten korkup, aman motoruma bir şey olmasın endişesi yaşayıp, gergin şekilde motor kullanmayın, rahat olun! İkinci el aldığınızda, eğer motosiklet ruhsatlıysa, bir notere gidip, alım-satım işlemini yaparsınız. Daha sonra, bir ay içinde noter belgesi ile birlikte Trafik Tesçil Bürosuna müracaat ederseniz. Gereken yapılır!
Kolay gelsin!
cbr_007
22 Mart 2006, 13:21
titan derim:mrgreen:
fireblade_07
16 Mayıs 2006, 21:05
aynı çelişkiyi bende yaşamıştım ve honda aldım, ne iyi yapmışım
motor_tamırcısı
14 Mart 2007, 22:43
bak arkdasım rahat ve sessız motor almak istıyorsan ybr al derım ama ben hızı severım dersen tıtan al derım tıtan şase hafıf ve motoru guçlu oldugu için ybrden daha serıdır ybr benım için keyıf motorudur tıtresım ve ses otekılerınden çok daha azdır hız konusundada ıyıdır derım ama tıtandan ıyı olamaz
alp_tunay
14 Mart 2007, 22:46
bak arkdasım rahat ve sessız motor almak istıyorsan ybr al derım ama ben hızı severım dersen tıtan al derım tıtan şase hafıf ve motoru guçlu oldugu için ybrden daha serıdır ybr benım için keyıf motorudur tıtresım ve ses otekılerınden çok daha azdır hız konusundada ıyıdır derım ama tıtandan ıyı olamaz
Site tarihinin hort işlemin, yapmışsın hocam.....Bravo....:cat: :rendeer: :rendeer:
Adam motorunu almış hatta nerdeyse 600 lük race ye geçmiş.....3 sene öncesinin konusu....:P
GorkeM
15 Mart 2007, 00:19
Bence en hortçu cbr_007 olmuş :mrgreen:
KORUMA70
05 Nisan 2007, 15:43
ya bende tavsiye edecektim konuya baktım 3 yıl olmuş gerek kalmamıştır sanarım ama bence zongshen 125-32 makina süper bişey ama ithalatcı firmada iş yok isterseniz girin bi inceleyin www.mototurka.com. MAKİNA GÜZEL FİRMA CIVIK...
godfather
07 Nisan 2007, 10:04
muritu kardeş ben sana ybr yi önersem ybr militanlığı yapmış olurum belki ama ben genede ybr diyorum :) neden diye sorma sesi daha çok hoşuma gidiyor yani iki motorda birbirine yakın özellikler gösteriyor bu aşamada seçim senin kişisel tercihine kalıyor
125 lik bir motor için b yeterlimi demişsin herhangi bir motosikleti sürmek için ister 50cc(mopet hariç) ister 1000cc olsun A2 sınıfı ehliyet almak zorundasın
sorularını okurken sinüzit ile ilgili birşey fark ettim bendede sinüzit var ve bir insan neler çektirebileceğini biliyorum :) baş ağrısı, burun ağrısı, boğazını yırtarcasına kuru öksürükler ... eğer motorun tepesinde bu şikayetlerin artıyosa kendi bulduğum çözümü sana önermek istiyorum : saç bandanalarını bilirsin bir zamanlar çok modaydı ben saç bandanasını kaskın altına burnumu kapatıcak şekilde bağlıyorum böylece en azından burnunun her iki tarafındaki en çok şişip seni rahatsız eden iki sinüsü kapatmış olyorsun tüm başını kaplıyan maskelerden kullanmakta güzel bir çözüm oluyor ...
Site tarihinin hort işlemin, yapmışsın hocam.....Bravo....:cat: :rendeer: :rendeer:
Adam motorunu almış hatta nerdeyse 600 lük race ye geçmiş.....3 sene öncesinin konusu....:P
zuahah yeni fark ettim neyse yazmış olduk yazıyı hehehe en azından sinütziti olanlara bir tavsiyem olmuş olur
ROBIN_HOOD
30 Mayıs 2007, 16:19
ybr çin malı bir motor titan ise japon malı karar verin
YBR JAPON MALI BİR MOTORDUR ARKADAŞIM PATENTLİ OLARAK ÇİN DE ÜRETİLİYO OLABİLİR AMA ÇİN MALI DEĞİL
Ben Ybr 125 Derim Başka Bişey Demem
mondializzet100
03 Temmuz 2007, 15:16
şiddetle ybr diorum
:cat::cat:
fatihsevim
17 Temmuz 2007, 15:02
bak arkadasım sana sadece cgl125 al derim sehir içi pratik az yakar(km de 75 bin)sadece yag degısımıne para verirsin hem yeni baslayanlar için cooook ideal ayrıca hız istiyorsan ben 120ye kadar cıktım biraz gosterişşiz olabiliir ama bence tam bi erkek motoru ben ilk basta begenmedim tıpını ama sonradan mukemmel oldugunu anladım hem sen ogrencısın sana en ekonomıgı lazım oda cgl125 sana tavsiyem bir daha dusun
ü_soysaraç
17 Temmuz 2007, 15:11
Yamaha ybr 125 den vazgeçmem honda titan nası gidio bilmiorum ama çok hasas diolar çok sorun çıkartiomuş ayrıca yine duyduğuma göre ybr nin vibrasyonu titandan kat kat az bence "Yamaha YBR 125"
Bicak
17 Temmuz 2007, 15:14
Yamaha ybr 125 den vazgeçmem honda titan nası gidio bilmiorum ama çok hasas diolar çok sorun çıkartiomuş ayrıca yine duyduğuma göre ybr nin vibrasyonu titandan kat kat az bence "Yamaha YBR 125"
vibrasyonu bilmem ama titanlar hondanın ürettiği en sağlam motorlar arasındadır.lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım...
bende ybr derim birçok motor kullandım ama içlerinden bi mz bide ybr bambaşka motorlar.çünkü ikisindede titreme namına bişi yok.ybr nin motor sesine hastayım gayet güzel çalışıyor öyle çok güçlü değil güçsüz de değil.tam ayarında.ama titreşim olmaması çok harika
hayati
17 Temmuz 2007, 15:40
hortlamış bir topic ve tartışma:queen:
ideaid
02 Ağustos 2007, 10:37
bende motor almayı düşünüyorum ama ybr ile honda cgl arasında kararsızım. hondanın titreşimi hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarsa memnun olurum ybr de titreşim sıfır deniyor cg de titreşim tolere edilebilecek düzeydemi, ayrıca cgl lerin dayanıklılığı nasıl,çok arıza çıkarırmı.
delicoban08
04 Aralık 2008, 19:26
Arkadaşlar konu hortlamış falan diye düşünmeyelim lütfen 4 yıl öncesinin konusu ama bana bugün lazım oldu :D
Neyse hemen hemen üstteki mesajların hepsini okudum iki motorda iyi gibi. soru şu bu motorların yedek parçaları hakkında bilgisi olan varmı hangisininkiler daha ucuz ? bide ybr nin yedek parçası illaha ki vardır da titan ın yedek parçası kolay bulunabiliyormu?
not: 125 cc bi motor almak istiyorum ucuz ve kaliteli ayarını yakalamaya çalışıyorum bu iki model arasında kaldım (1500 ytl civarı)
delicoban08
06 Aralık 2008, 09:19
Neden cevap Yok???:pr:
satoyama
06 Aralık 2008, 10:37
usta 5 yıldır karar veremedinmi :queen:
motorhocası
07 Aralık 2008, 18:15
Hurda istiyosan Titan al Yepyeni istiyosan YBR .Parça işini internetten bile bulabilirsin hangisi hesaplı.
Ramazan Can
07 Aralık 2008, 19:06
Dostum Ikisde Saglam Makina... Hemen Hemen Aynı özelliklere Sahip... Yalnız Hondanın Yedek Parcası Dah Pahalı...
delicoban08
11 Aralık 2008, 12:57
arkadaşlar temiz bi windy 125 buldum kanuni biraz kafam karıştı aklımı çelen windy nin bulunduğum ilde olması :S YARDIM!!! sizce ne yapmalıyım kanuni yi alayım mı yoksa ybr veya titan yolunda aramaya devam mı edeyim???
delicoban08
13 Aralık 2008, 12:50
cevap istiyoruuuuuuuummmm :D arkadaşlar bu windy yi kullanan yokmu ya aranızda nasıl bi motordur huyu suyu nedir yorum istiyorum lütfen :D
yalnız_adam
13 Aralık 2008, 13:47
cevap istiyoruuuuuuuummmm :D arkadaşlar bu windy yi kullanan yokmu ya aranızda nasıl bi motordur huyu suyu nedir yorum istiyorum lütfen :D
ybr'den şaşma :cat: sana bu kadarını söylerim ... sıfır al torununa kadar kalır sen merak etme....:)
delicoban08
13 Aralık 2008, 18:41
ybr'den şaşma :cat: sana bu kadarını söylerim ... sıfır al torununa kadar kalır sen merak etme....:)
yav ne sıfırı bende o kadar para ne arasın en fazla 1500-2000 ytl arası olacak bu aralıkta
A)1250 ytl ye 2006 windy 125
B)1500-1750 civarı 98-2000 honda titan
C)1750-2000 civarı 2004-5-6 ybr 125
arkadaşlar seçenekler bunlar bende B) seçeneği şuan ağır basıyor ama tabiki kesin kararımı vermiş olsam sizden hala cevap bekliyor olmazdım tavsiyelere açığım.
(not:bu benim ilk motorum olacak ama daha önce bi süre bionik 51 kullandım vitesli olarak ta emaneten mondial 100kh yarı otomatik ve ybr 125 kullandım
digi_boy26
13 Aralık 2008, 19:03
not: 125 cc bi motor almak istiyorum ucuz ve kaliteli ayarını yakalamaya çalışıyorum bu iki model arasında kaldım (1500 ytl civarı)
1500e bulcağın motor biraz fazla km yapmıştır. :)
arkadaşlar temiz bi windy 125 buldum kanuni biraz kafam karıştı aklımı çelen windy nin bulunduğum ilde olması :S YARDIM!!! sizce ne yapmalıyım kanuni yi alayım mı yoksa ybr veya titan yolunda aramaya devam mı edeyim???
kanuni pek tercih edilmiyor biliyosun sende :)
yav ne sıfırı bende o kadar para ne arasın en fazla 1500-2000 ytl arası olacak bu aralıkta
A)1250 ytl ye 2006 windy 125
B)1500-1750 civarı 98-2000 honda titan
C)1750-2000 civarı 2004-5-6 ybr 125
arkadaşlar seçenekler bunlar bende B) seçeneği şuan ağır basıyor ama tabiki kesin kararımı vermiş olsam sizden hala cevap bekliyor olmazdım tavsiyelere açığım.
(not:bu benim ilk motorum olacak ama daha önce bi süre bionik 51 kullandım vitesli olarak ta emaneten mondial 100kh yarı otomatik ve ybr 125 kullandım
b diyorum :) eğer ciddi alıcıysan ben motorumu satmayı düşünüyorum. 2005 model 24,000lerde 11hp çanta vs. :)
delicoban08
15 Aralık 2008, 14:00
b diyorum :) eğer ciddi alıcıysan ben motorumu satmayı düşünüyorum. 2005 model 24,000lerde 11hp çanta vs. :)
acdeem@hotmail.com a resimlerini yollayabilirmisin veya buraya koysan da olur bide il eskişehir mi?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO