Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 650F (Yeni)
seerkan
31 Mayıs 2014, 00:16
Honda mototal istanbul 1 tane kalmıştı benden önce baskası opsiyonlamış ama sonra vazgecmiş. İstanbuldaki ve cevre illerdeki tüm bayileri aradım yoktu. Bulunca hemen opsiyonladım ertesi günde aldım. burdan mototal kızıltoprak şubesine ve cem beye de tesekkür ederim. Gösterdikleri ilgi ve alaka için :)
dreamcar
31 Mayıs 2014, 00:31
Honda mototal istanbul 1 tane kalmıştı benden önce baskası opsiyonlamış ama sonra vazgecmiş. İstanbuldaki ve cevre illerdeki tüm bayileri aradım yoktu. Bulunca hemen opsiyonladım ertesi günde aldım. burdan mototal kızıltoprak şubesine ve cem beye de tesekkür ederim. Gösterdikleri ilgi ve alaka için :)
Nasip sizeymıs
Beyaz mı aldınız, renk konusunda kararsızım, kırmız , beyaz, threecolor olarak sıraladım
Benım oncekı motor 600f'di
Bakalım bu nasıl gelecek bana :)
metropolis35
31 Mayıs 2014, 02:55
Hayırlı olsun seerkan bey. Lütfen sizde dener misiniz özellikle 6bin devirden sonra delice titreme yapıyormu seleden ayaklıktan ve gidondan çok kötü hissediliyor. özellikle sıcaklık arttığı zaman
seerkan
31 Mayıs 2014, 11:41
Beyaz aldım 600f ten sonra biraz zayıf gelebilir çünkü fabrika değerleri daha düşük. Honda daha yavas daha touring tarzı yapmış 650f i.
Metropolis35 bende de titreşim var ama az. öyle çok aşırı değil yani uyuşturacak kadar değil. Sıcaklık arttığında evet sehir içinde motor sıcaklığı hissediliyor.
metropolis35
31 Mayıs 2014, 19:57
Honda Türkiye den hala bir cevap gelmedi. Bende Honda UK ye mail attım bugün. umarım Onlardan bir cevap gelir
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Neredeyse bir haftadır honda Türkiye ye mesaj atıyorum cevap veren yok ama daha dün honda uk ye mail attım ve bugün bana dönüş yaptılar. mailime cevaben şunları yazmışlar.
Dear Mr.Cinar,
Thank you for contacting Honda UK.
We were sorry to learn of the reported fault you are experiencing.
As we are sure you will appreciate, it is increasingly difficult to diagnose faults via e-mail.
With this in mind, we recommend consulting your local Honda dealership, whose fully trained technicians are best placed to inspect your vehicle and provide any advice and/or technical assistance. As we can see from your email that you have contacted you local dealer, we could suggest you express your disappontment of the service provided to Honda Turkey:
http://honda.com.tr/bulten
We hope they will be able to assist accordingly.
Should you have further queries, do not hesitate to contact us.
dream_rider
01 Haziran 2014, 10:43
980 km geldım musaıt oldugmda bakımına goturucem orman yolunda artcılı yada otobanda uzun soluklu kullandım oyle rahatsız eden bır tıtresım asla soz konusu olamaz bır cok motora bındım tıtresımın ne oldugunu ıyı bılırım hatta ılk motorum cb125 tı ve uzun soluklu dıp gaz gıttıgımde ayaklarımı ve kalcamı ınınce hıssetmezdım benım motorum sadece 6000 devır bandı cıvarında hafıf bır tıtresım yapar gıbı oluyorve o devırden cıkınca kesıyor kı oda motorun kendı eksını ıcındekı etkısı asla rahatsız olmadım ust ve alt devırde her kosulda denedım .... mutlaka baktırın motorunuza belkıde kronıktır benımde ılerleyen km cıkıcaktır bu sorun kampanya baslatıp parca degısmelerı ıcın bu sıkayet cogunlugu cok onemlı
emreturgut
02 Haziran 2014, 15:42
Ben 700 km deyim şu anda hiçbir devirde titreşim yok
okaya10
03 Haziran 2014, 13:49
Bende motorumu 5 mayıs ta Ankara Efe motordan teslim aldım. beyaz renk. Şuan 1150 km. de. 1000 rodaj bakımı bitti. Bende de 6000 devir bandına çıktığımda bir titreşim var ama normal olduğunu düşünüyorum. Diğer devirlerde herhangi bir sorun asla yok. Dream rider nickli arkadaşıma katılıyorum bana normal geldi titreşim şuan için
metropolis35
03 Haziran 2014, 14:21
Ben 700 km deyim şu anda hiçbir devirde titreşim yok
Özellikle 6.000 devirden sonra deli gibi titriyor. Benim makine kesin sorunlu
okaya10
03 Haziran 2014, 14:26
Motorunuza yapılacak ekspertiz sonucunu merakla bekliyorum. Bir sorun varda Honda nın arkasında duracağına eminim. Motoru şuan için aktif olarak kullanıyor musunuz yoksa Honda Servisi'nde incelenmeyi mi beklemekte?
dreamcar
03 Haziran 2014, 15:11
Tekerlek ya da jantta bir sıkıntı olabılır mı
Montaj yapılırken sıkıntı olmuş olabılır
Tabıkı yüksek hızlardan titreme bıraz olabılır ama
200kg 650cc 4 silindir bir makınede bu kadar bariz olması şaşırtıcı
Diğer arkadaşlarda normal olması da akla sızın motorda sıkıntı olabılecgını getırıyor
metropolis35
03 Haziran 2014, 23:02
Motorunuza yapılacak ekspertiz sonucunu merakla bekliyorum. Bir sorun varda Honda nın arkasında duracağına eminim. Motoru şuan için aktif olarak kullanıyor musunuz yoksa Honda Servisi'nde incelenmeyi mi beklemekte?
Makine bende servise bırakmadım. Ekspertiz ile randevu aldık haftaya günü ve saati geldiğinde yetkili mühendis olan ekspertiz izmire gelecek ve ben yarım saat öncesinde serviste hazır bulunacağım. mühendis beyin vereceği raporu burada paylaşırım. makine bende ama hiç binesim yok. nefret ettim resmen motordan. inşallah zorluk çıkartmazlar iade etmek istiyorum. şu anda 670km de
dreamcar
04 Haziran 2014, 01:29
Kötü haber
Motosikletler Temmuz ortası gibi gelecekmiş
Camo
04 Haziran 2014, 09:33
Haziran Sonu diye biliyorum
okaya10
04 Haziran 2014, 10:39
Hayırlısı olsun. Dün akşam sizin şikayetinizi dikkate alıp tekrar motorla gezdim. Özellikle 6000-7000 devir bandında motorun ivmelenmesinden kaynaklı bir titreşim var ama süreklilik içerisinde değil ve bence normal. Ekspertiz raporunu merakla bekliyorum inanın ama bir sorun varsa da sizin motorunuza özel ve tahminimce de montaj hatası kaynaklı bir sorun gibi.
dreamcar
04 Haziran 2014, 10:51
Haziran Sonu diye biliyorum
Beni db honda aradı
Gümrükte takılmış
En erken Temmuz ortası gelin kaporamizi alın dedi
Siz nerden aldıniz bilgiyi ?
Camo
04 Haziran 2014, 11:14
Honda Kuşadasından ve Merkez bayiilerine sordum ikiside aynı şekilde bilgi verdi Demekki Her kafadan Ayri bi Single çalıyor Temmuz ortasında gelecekse almanın bi mantıgı yok zaten
metropolis35
04 Haziran 2014, 12:14
Valla bu işin peşini bırakmayacağız. Eğer Ekspertiz bu Titresimin normal olduğunu arıza olmadığını söylerse hakkımı başka yollarla arayacağım. Ben 26.000 para verip titresimli bir motora binmek zorunda değilim. Sayın Barkın BAYOGLU da söyledi, 4 silindir motorda hiç titreme olmaz, yağ gibi kayması lazım, kesin bir arıza söz konusudur dedi.
emreturgut
05 Haziran 2014, 16:30
Valla bu işin peşini bırakmayacağız. Eğer Ekspertiz bu Titresimin normal olduğunu arıza olmadığını söylerse hakkımı başka yollarla arayacağım. Ben 26.000 para verip titresimli bir motora binmek zorunda değilim. Sayın Barkın BAYOGLU da söyledi, 4 silindir motorda hiç titreme olmaz, yağ gibi kayması lazım, kesin bir arıza söz konusudur dedi.
Dostum gopro veya benzeri bir kamera ile yolda bir çekim yapıp youtube a yüklesen. Buradaki aynı motoru kullanan arkadaşlar bir baksa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben bir video çektim ilk aldığımda yüklerim istiyorsan bende.
hayrosoke
06 Haziran 2014, 03:10
Fiyat artmaya başlamış,hondanın sitesinden baktım 27.000 tl olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
Dostum gopro veya benzeri bir kamera ile yolda bir çekim yapıp youtube a yüklesen. Buradaki aynı motoru kullanan arkadaşlar bir baksa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ben bir video çektim ilk aldığımda yüklerim istiyorsan bende.
Emreturgut videonu yükleyebilirmisin.
dreamcar
06 Haziran 2014, 09:16
Getirmedikleri motosiklete 2 kere zam yapmanın adı adiliktir.
Neye göre zam yapıyorsun, Euro düşüyor, Dolar düşüyor
Euro %10 düşmüş neredeyse sen hala zam yapıyorsun.
Bir markadan nasıl soğunur resmen kitabını yazıyorlar.
Aldığım tüm motosikletler HONDA'ydı ama bu tavırları herkesten tepki alıyor.
Lovemark denen bir kavram var HONDA PAZARLAMA EKİBİİİİİİİİİ
Loyalty denen bir kavram var HONDA PAZARLAMA EKİBİİİİİİİİİ
Bunlar zamanla olur , ÖLDÜRMEYİNNNN!
Fiyat artmaya başlamış,hondanın sitesinden baktım 27.000 tl olmuş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
Emreturgut videonu yükleyebilirmisin.
dream_rider
06 Haziran 2014, 14:47
Yarın yagıs olmazsa (sanmıyorum ya ) 1.000km bakımına goturucem, bu arada kafamda farklı bır fıkır belırdıgı ıcın motorumu satmayı dusunuyorum , almak ıstıyenler bana ozelden ulassın. 06 mayıs 2014 trafıge cıkıslı hava sartlarından yaklasık 10 gun kullanıldı. Beyaz far ve sıparıste olan kısa manet takımı var. Renk Beyaz taş eziği bile yok. Baştan uyarıyım makınada hata vs. yok sadece benım kafamda baska bırsey olustu. Satılmazsa keyıfle bınmeye devam edicem zaten...
xismailaydin
06 Haziran 2014, 14:50
Yarın yagıs olmazsa (sanmıyorum ya ) 1.000km bakımına goturucem, bu arada kafamda farklı bır fıkır belırdıgı ıcın motorumu satmayı dusunuyorum , almak ıstıyenler bana ozelden ulassın. 06 mayıs 2014 trafıge cıkıslı hava sartlarından yaklasık 10 gun kullanıldı. Beyaz far ve sıparıste olan kısa manet takımı var. Renk Beyaz taş eziği bile yok. Baştan uyarıyım makınada hata vs. yok sadece benım kafamda baska bırsey olustu. Satılmazsa keyıfle bınmeye devam edicem zaten...
Kafanda oluşan şeyi merak ettim açıkçası :mrgreen:
dream_rider
06 Haziran 2014, 14:55
GENEL OLARAK NE MERAKLI BİR MİLLETİZ DİMİ !!!!!!
AÇıklamasam olmıcak herkez sımdı b.k atmak ıcın bırseyler yazıcak ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-2014-trafik-cikisli-3.000-km-de-repsol-167087110/detay
Böyle birsey düşünüyorum hepsi bu ....
dreamcar
06 Haziran 2014, 16:43
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-2014-trafik-cikisli-3.000-km-de-repsol-167087110/detay
Merhabalar
Mesaj attım konunuzla alakalı
xismailaydin
06 Haziran 2014, 17:18
Ülen o motosikletin sıfırı 31000 TL'ydi 2013 Ocak-Mart arası. Zamımıza koydu Honda :mrgreen:
vejihi
06 Haziran 2014, 17:54
Vay arkadaş şurda 2-3 sayfa öncesindeki tartışmada "yemişim son hızını, 0-299 hızlanmasını, bana şehir içi düşük devir tork hede hödö..." diyordun diye hatırlıyorum, hatta ben de kendi kendime "valla ne güzel aklı başında, çok tecrübesi yok ama ne istediğini biliyor..." diye düşünmüştüm.
Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor :)
dyavol-77
06 Haziran 2014, 18:25
Vay arkadaş şurda 2-3 sayfa öncesindeki tartışmada "yemişim son hızını, 0-299 hızlanmasını, bana şehir içi düşük devir tork hede hödö..." diyordun diye hatırlıyorum, hatta ben de kendi kendime "valla ne güzel aklı başında, çok tecrübesi yok ama ne istediğini biliyor..." diye düşünmüştüm.
Maşallah dediğim 3 gün yaşamıyor :)
Abicim-millet THAİ Stayla 4 silindir,koşamayan Racing'i elden çıkarma peşinde...:mrgreen:
dreamcar
06 Haziran 2014, 18:35
Abicim-millet THAİ Stayla 4 silindir,koşamayan Racing'i elden çıkarma peşinde...:mrgreen:
Kaporam duruyor bayide
Bence SS için bir alternatif 650F
Hatta CBR500 ya da Ninja 300 bile ideal bir motor, sadece görüntüden kaybediyorlar, keşke biraz daha heybetli olsalardı.
Hergün motosiklet kazası duymaktan içim kararıyor,
3,5-4sn 0-100değeri veren bir makine CBR650F
hiç bir zaman 150-160km hızın üstüne çıkmayı düşünmeyenler vardır mutlaka ( benim gibi )
Zaten bunu almazsam muhtemelen yukarıda saydığım 2 modelden birisini alırım.
600RR alsam da basacağım hız yine 150-160olacaktır. Bana getirisi
ek yakıt, biraz bel ağrısı, daha fazla adrenalin olacaktır.
600RR'da kullandım, bana oldukca fazla geliyor. Fazla derken motor bas ben giderim diyor, ama ben ok kadar yüksek hızlarda sürmeyi sevmiyorum, hem keyif versin hem görüntü olsun istiyorum.
Elimde XJ600F , ER6F, CBR600F (CBR650F) var.
Diğer ikisi daha güçsüz ve gidonlarını sevmiyorum, bundan vazgeçersem
onların yerine Ninja 300 ya da CBR500 alabilirim
dream_rider
06 Haziran 2014, 18:40
Sebebini açıkladığım halde yine b.k atma derdiseniz , koşamayan falan dıye ortada bırsey yok. motor kesılır 200den sonra yurumez hızlanmaz dedıgınız motorun vıdeoları ortada dolanıyor ben sahsen 244 gordum, ama cameram olmadıgı ıcın cekemedım nyse ki ceken yukleyen arkadaslar varkı motor yurumez beygırı dusuk muhabbetı bitti. Valla satılması cokta derdım degıl olursa Sadece RR cıkıcam olmazsa keyıfle thaı montaj japon markama bınmeye devam edıcem !!!
Alper Kaya
06 Haziran 2014, 19:25
Sebebini açıkladığım halde yine b.k atma derdiseniz , koşamayan falan dıye ortada bırsey yok. motor kesılır 200den sonra yurumez hızlanmaz dedıgınız motorun vıdeoları ortada dolanıyor ben sahsen 244 gordum, ama cameram olmadıgı ıcın cekemedım nyse ki ceken yukleyen arkadaslar varkı motor yurumez beygırı dusuk muhabbetı bitti. Valla satılması cokta derdım degıl olursa Sadece RR cıkıcam olmazsa keyıfle thaı montaj japon markama bınmeye devam edıcem !!!rodajdaki aletle 244km görmek :D dibini görmüşsünüz.. harbi vejihi'nin de dediği gibi 3-5 sayfa geride birden 120 bg motorlara atlamak yerine daha sakin bi geçiş yapıp sağlıklı bi şekilde büyütücem gibisinden filan konuşuyordunuz die hatırlıyorum isteyen istediğini alır istediğini satar kimse'nin çıkıp bişey deme hakkı olmazda forum'lar igbi herkesin girebildiği yerlerde çok farklı konuşup sonra çok farklı davranıncada insanlar kıllanıyor dream_rider arkadaşım kusura bakmıycaksın o zaman insanlar bak adam şöle konuşuyordu 1000km olmadan aklına başka şeyler geliyor filan diyebilirler haklılarda :D
Ayrıca yeni 650f thai üretimmi lan bizimkilerin çoğu made in italy dan geliyordu :D
hayrosoke
06 Haziran 2014, 20:47
Getirmedikleri motosiklete 2 kere zam yapmanın adı adiliktir.
Neye göre zam yapıyorsun, Euro düşüyor, Dolar düşüyor
Euro %10 düşmüş neredeyse sen hala zam yapıyorsun.
Bir markadan nasıl soğunur resmen kitabını yazıyorlar.
Aldığım tüm motosikletler HONDA'ydı ama bu tavırları herkesten tepki alıyor.
Lovemark denen bir kavram var HONDA PAZARLAMA EKİBİİİİİİİİİ
Loyalty denen bir kavram var HONDA PAZARLAMA EKİBİİİİİİİİİ
Bunlar zamanla olur , ÖLDÜRMEYİNNNN!
Dreamcar bende almayı düşünüyorum ama ben 3.4 sene içinde alıcam,almama daha çok var bliyorum ama paramı şimdiden biriktiriyorum,kıyafetleri falan alıcam tam,ama düşüncem bu motor acaba 3.4 seneye fiyat nasıl olur düşermi yoksa daha çok artarmı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
Arkadaşlar motor 8.499 dolar.Türkiyede neden bu kadar pahalı anlıyamadım bence çok anlamsız ve bizleri enayi yerine koyuyolar her hafta zam yaparak.
dream_rider
06 Haziran 2014, 21:36
rodajdaki aletle 244km görmek :D dibini görmüşsünüz.. harbi vejihi'nin de dediği gibi 3-5 sayfa geride birden 120 bg motorlara atlamak yerine daha sakin bi geçiş yapıp sağlıklı bi şekilde büyütücem gibisinden filan konuşuyordunuz die hatırlıyorum isteyen istediğini alır istediğini satar kimse'nin çıkıp bişey deme hakkı olmazda forum'lar igbi herkesin girebildiği yerlerde çok farklı konuşup sonra çok farklı davranıncada insanlar kıllanıyor dream_rider arkadaşım kusura bakmıycaksın o zaman insanlar bak adam şöle konuşuyordu 1000km olmadan aklına başka şeyler geliyor filan diyebilirler haklılarda :D
Ayrıca yeni 650f thai üretimmi lan bizimkilerin çoğu made in italy dan geliyordu :DGenelde dıkkat edıyorum F suan guncel kasadan bır oncekı kasa sahıplerının sureklı bır saldırısı var nedendır cozemedım acaba 23 24 mılyar motorlara ısterken sımdı 20 mılyara yuzune bakan mı yok acaba belkıde olabılır.... Sızın rodaj dedıgınız olayada bıtıyorum bunu ureten adam kıtapcıgına yazıyor ılk 300 mıl yada 500 km sert kullanma anı ıvlenme ve durma yapma dıye sanıyorsunuz kı 5000 devrı gecmeden 100le gıdıcez. Merak etmeyın o motorlar sıze gelmeden once calıstırılıp test edılıp yagı bosaltılıyor ama agız alıskanlıgı ıste hala servıse ayak alıssın dıye 1000km bakım var Honda otomobıl servıslerınde bıle !!! Son olarak sahıbınden.com 1000kmde 600RR 1000RR vs vs gıbı yıllardır aynı kasada gıden makınalar var eee napcaz bunların hepsı patlak arızalı mı sahıplerı satıyor.
hayrosoke
06 Haziran 2014, 21:49
http://www.youtube.com/watch?v=8vMRByC4g_4
8.499 dolar diyor arkadaşlar.
dreamcar
06 Haziran 2014, 21:58
Dreamcar bende almayı düşünüyorum ama ben 3.4 sene içinde alıcam,almama daha çok var bliyorum ama paramı şimdiden biriktiriyorum,kıyafetleri falan alıcam tam,ama düşüncem bu motor acaba 3.4 seneye fiyat nasıl olur düşermi yoksa daha çok artarmı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:25 ----------
Arkadaşlar motor 8.499 dolar.Türkiyede neden bu kadar pahalı anlıyamadım bence çok anlamsız ve bizleri enayi yerine koyuyolar her hafta zam yaparak.
Seneye 30,000tl der sıfırı
Euro dolar buralarda durmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Orası amerıka
BMW m3 orada 80,000 dolar
Ttürkiyede 450,000tl
hesbup
06 Haziran 2014, 23:02
Alanlara hayirli olsun, uzerinde gelen lastikler DUNLOP'muydu acaba ? Tam modelini ve yol tutusu ile ilgili goruslerinizi yazabilir misiniz ?
Tesekkurler
dreamcar
06 Haziran 2014, 23:21
Alanlara hayirli olsun, uzerinde gelen lastikler DUNLOP'muydu acaba ? Tam modelini ve yol tutusu ile ilgili goruslerinizi yazabilir misiniz ?
Tesekkurler
Evet Dunlop ile geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Genelde dıkkat edıyorum F suan guncel kasadan bır oncekı kasa sahıplerının sureklı bır saldırısı var nedendır cozemedım acaba 23 24 mılyar motorlara ısterken sımdı 20 mılyara yuzune bakan mı yok acaba belkıde olabılır.... Sızın rodaj dedıgınız olayada bıtıyorum bunu ureten adam kıtapcıgına yazıyor ılk 300 mıl yada 500 km sert kullanma anı ıvlenme ve durma yapma dıye sanıyorsunuz kı 5000 devrı gecmeden 100le gıdıcez. Merak etmeyın o motorlar sıze gelmeden once calıstırılıp test edılıp yagı bosaltılıyor ama agız alıskanlıgı ıste hala servıse ayak alıssın dıye 1000km bakım var Honda otomobıl servıslerınde bıle !!! Son olarak sahıbınden.com 1000kmde 600RR 1000RR vs vs gıbı yıllardır aynı kasada gıden makınalar var eee napcaz bunların hepsı patlak arızalı mı sahıplerı satıyor.
Hoca bosver sen
Bu arac 100hp olsa zaten o zman da 26,000 degil 30,000tl olacaktı
Yuksek beygir icin 600rr var daha üstü icin 1000rr, 600f yanlış bir konumlandirmasi vardı , düzeltildi
Pistten biraz daha ayrılıp cadde motoruna dönderdiler, 2 tane 600cc pist motoru saçmaydi
Sıfırı icin 25.750 sözleşme yaptım
Eger aracı satarsan 25,000 nakit veririm ;)
dyavol-77
07 Haziran 2014, 00:10
rodajdaki aletle 244km görmek :D dibini görmüşsünüz.. harbi vejihi'nin de dediği gibi 3-5 sayfa geride birden 120 bg motorlara atlamak yerine daha sakin bi geçiş yapıp sağlıklı bi şekilde büyütücem gibisinden filan konuşuyordunuz die hatırlıyorum isteyen istediğini alır istediğini satar kimse'nin çıkıp bişey deme hakkı olmazda forum'lar igbi herkesin girebildiği yerlerde çok farklı konuşup sonra çok farklı davranıncada insanlar kıllanıyor dream_rider arkadaşım kusura bakmıycaksın o zaman insanlar bak adam şöle konuşuyordu 1000km olmadan aklına başka şeyler geliyor filan diyebilirler haklılarda :D
Ayrıca yeni 650f thai üretimmi lan bizimkilerin çoğu made in italy dan geliyordu :D
Alper; 2011-13 cb600f ve cbr600f'ler makine kısmı JApan-montaj İtaly(şasedeki tanıtım etiketinde(perçinli alum. olan))...da yazar Made in Atesa/İtaly. Yeni cbr650f ve cb650f'ler ise %100 Thailand.
dream_rider
07 Haziran 2014, 00:21
Evet Dunlop ile geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------
Hoca bosver sen
Bu arac 100hp olsa zaten o zman da 26,000 degil 30,000tl olacaktı
Yuksek beygir icin 600rr var daha üstü icin 1000rr, 600f yanlış bir konumlandirmasi vardı , düzeltildi
Pistten biraz daha ayrılıp cadde motoruna dönderdiler, 2 tane 600cc pist motoru saçmaydi
Sıfırı icin 25.750 sözleşme yaptım
Eger aracı satarsan 25,000 nakit veririm ;)
teklifin için sağol ama bıraz daha kullanmayı tercıh edıyorum en azından zararıma karsı km yapıyım :) zaten bıraz daha aksesuar aldım onlar gelsınde bakarız .... sen al makınayı da anladıgım kadarıyla anadolu yakasındayız ıkımızde bol bol gezerız ;)
dreamcar
07 Haziran 2014, 00:33
teklifin için sağol ama bıraz daha kullanmayı tercıh edıyorum en azından zararıma karsı km yapıyım :) zaten bıraz daha aksesuar aldım onlar gelsınde bakarız .... sen al makınayı da anladıgım kadarıyla anadolu yakasındayız ıkımızde bol bol gezerız ;)
Ümraniye'deyim ben, Bugün diğer bayileri aradım yarısı temmuz başı yarısı Haziran sonu gelecek mallar dedi.
3 hafta bekleyeceğiz artık, yapacak bir şey yok
Alper Kaya
07 Haziran 2014, 01:48
Genelde dıkkat edıyorum F suan guncel kasadan bır oncekı kasa sahıplerının sureklı bır saldırısı var nedendır cozemedım acaba 23 24 mılyar motorlara ısterken sımdı 20 mılyara yuzune bakan mı yok acaba belkıde olabılır.... Sızın rodaj dedıgınız olayada bıtıyorum bunu ureten adam kıtapcıgına yazıyor ılk 300 mıl yada 500 km sert kullanma anı ıvlenme ve durma yapma dıye sanıyorsunuz kı 5000 devrı gecmeden 100le gıdıcez. Merak etmeyın o motorlar sıze gelmeden once calıstırılıp test edılıp yagı bosaltılıyor ama agız alıskanlıgı ıste hala servıse ayak alıssın dıye 1000km bakım var Honda otomobıl servıslerınde bıle !!! Son olarak sahıbınden.com 1000kmde 600RR 1000RR vs vs gıbı yıllardır aynı kasada gıden makınalar var eee napcaz bunların hepsı patlak arızalı mı sahıplerı satıyor.
kardeşim k.bakma ben seni kıskanıyordum o yüzden yazdım hasetim işte nabarsın içim kötü :) ister 2006 modelim olsun ister 2016modelim olsun ben altımdaki aletle mutlu olmaya çalışan bi insanım objektif takılırım iyise iyi derim kötüyse kötü :)
emreturgut
07 Haziran 2014, 02:25
Parasının hiç önemi yok bana touring oturumlu, hafif, sıralı 4 silindirli, sport görünümlü, modern tasarımlı, hem şehir içinde hem de şehir dışında uzun yolda rahat kullanabileceğim, konforlu, agresif olmayan bir motor önerebilir misiniz? Cbr650f den sonra ne alacağımı bulamadım.
barodi
07 Haziran 2014, 03:05
Parasının hiç önemi yok bana touring oturumlu, hafif, sıralı 4 silindirli, sport görünümlü, modern tasarımlı, hem şehir içinde hem de şehir dışında uzun yolda rahat kullanabileceğim, konforlu, agresif olmayan bir motor önerebilir misiniz? Cbr650f den sonra ne alacağımı bulamadım.
Xj6 diversion f biraz agir ama hissetmiyorsun :-) 210 kg.
emreturgut
07 Haziran 2014, 03:42
Xj6 diversion f biraz agir ama hissetmiyorsun :-) 210 kg.
O da güzel motor beğeniyorum ama xj6 f bu kriterlerin hiçbirinde önde değil cbr dan, eşdeğer veya eksik. Ben daha üstün bir makina istiyorum, aslında bmw'de k1300s var ama oturuş pozisyonu rahat mı bilmiyorum, bir de k1300gt vardı ama o artık üretilmiyor.
Camo
07 Haziran 2014, 09:46
İlk defa Sıfır Motor Alacağım için cahilliğime verin
Rodaj Dediğiniz nedir şimdi ? Ben Uzun uzun araştırmalar yaptım.Hondadaki 2 3 ustayada sordum Rodaj Eski tip motorlarda olur motorun açılmasını beklersin o da belli bi km yapman gerekir belli Km den sonra motor rodjına gelir, Aa Bu motorlarda Öle bişi yok rahat rahat kafana göre takıl diyolar.Şimdi Hondadaki Ustalar böle derken Arkadaşın Biri Rodaja Oturmamış bi motorla v.s. v.s. yapmısın dedi ondan sormak istedim
dreamcar
07 Haziran 2014, 10:46
İlk defa Sıfır Motor Alacağım için cahilliğime verin
Rodaj Dediğiniz nedir şimdi ? Ben Uzun uzun araştırmalar yaptım.Hondadaki 2 3 ustayada sordum Rodaj Eski tip motorlarda olur motorun açılmasını beklersin o da belli bi km yapman gerekir belli Km den sonra motor rodjına gelir, Aa Bu motorlarda Öle bişi yok rahat rahat kafana göre takıl diyolar.Şimdi Hondadaki Ustalar böle derken Arkadaşın Biri Rodaja Oturmamış bi motorla v.s. v.s. yapmısın dedi ondan sormak istedim
Rodaj eskidendi
Gunümüzde rodaj mı kaldı
Otomobillerde de rodaj vardı, simdi kimse iplemiyor
Motor parçalarının birbirine uyum sağlaması icin 500-1000km beli limitleri geçmeyin denirdi
Camo
07 Haziran 2014, 11:19
Bende Öyle biliyorum,Bi önceki sayfada arkadaş Rodaj falan demiş ondan sorma ihtiyacı duyum
dream_rider
07 Haziran 2014, 11:40
Rodaj sadece motor blogu olarak dusunmeyın aldıgını motor sıfır herseyı yenı fren balatasından sanzuman dıslılerıne kadar hepsını bırbırıne alısması veya bır hata varsa orn sıkılmamıs vıda , bunların ortaya cıkması :D kıtapcıktada cok net gecıyor orj ıngılızce olanında ılk 300 mıl yada 500 km sert kalkma sert durma anı hızlanma sonra ne ıstersen yap. bugun bız Servıste dısk balata degıstırdıgımızde bıle ılk 100km anı fren yapma surtunerek bırbırıne alısan parcalar anı tepkı gormesın dıyoruz hepsı bu yanı... Yoksa sız 600kmde 10bın devre cıktınız dıye merak etmeyın motor yag yakıcak degıl . Hee yakıcagı varsa zaten yakar sızlık bırsey olamaz...
Camo
07 Haziran 2014, 11:56
Yok ben Motor Blogundaki Rodajdan Bahsediyordum Diğer kısımlar dediğin gibi....
dreamcar
07 Haziran 2014, 13:49
Rodaj sadece motor blogu olarak dusunmeyın aldıgını motor sıfır herseyı yenı fren balatasından sanzuman dıslılerıne kadar hepsını bırbırıne alısması veya bır hata varsa orn sıkılmamıs vıda , bunların ortaya cıkması :D kıtapcıktada cok net gecıyor orj ıngılızce olanında ılk 300 mıl yada 500 km sert kalkma sert durma anı hızlanma sonra ne ıstersen yap. bugun bız Servıste dısk balata degıstırdıgımızde bıle ılk 100km anı fren yapma surtunerek bırbırıne alısan parcalar anı tepkı gormesın dıyoruz hepsı bu yanı... Yoksa sız 600kmde 10bın devre cıktınız dıye merak etmeyın motor yag yakıcak degıl . Hee yakıcagı varsa zaten yakar sızlık bırsey olamaz...
Yok ben Motor Blogundaki Rodajdan Bahsediyordum Diğer kısımlar dediğin gibi....
Aynen öyle dostum, parçaların uyum sağlaması içindi, fakat günümüzde eskisi gibi değil rodajlar
Araçlar artık fabrikada tamamlıyor rodajı
Bi zahmet motosiklette 500-600km
otomobilde de 1000km sert kullanmayın :)
Zaten yeni mal pek hor kullanılmıyor 1-2 hafta ardından vur kırbacı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Ahh şuna bir de çift göz yapsalardı ya :)
Sezon bitecek neredeyse,
Haziran sonu da gelmezse istemeye istemeye yeniden 600RR alacağım sanırım
1 Sezon biner satarım, seneye 650F çoğalmış olur, rahat rahat alınır.
3-4 ay birazcık bel ağrısı çekeriz :)
500R'ı nasıl yapmıslar anlamıyorum
500cc yapıp 47hp nedir ya bari 60-70 arası olaydı
nasıl bu kadar kısmışlarki
Zaten 250R var giriş seviyesi için
600RR fazla diyen için de 650F var
250R ile 650F arası için 60-65hp'lik bir şey yapılmalıydı
Ninja300 39hp verıyor 300cc ile bunlar 500cc ile 47 vermişler
pahalı görünsede (21.600)
bayiler 20.250'ye bırakıyor pazarlıkla
ikinci elde şuan 18.000 almak mümkün (2014 model) bu rakama mantıklı hale geliyor geliyor, abs falan standart sonucta
Bir de adam gibi renk getirselerdi ya
her yerde ya siyah ya da gri
Racing dediğin biraz renkli olur Cıbır Cıbır olur :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO