Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 650F (Yeni)
Gorkem.IX
14 Ocak 2018, 00:18
ben şunu kullanıyorum gayet memnunum.
https://tr.aliexpress.com/item/Motorcyle-Side-Gas-Knee-Grip-Guard-Tank-Traction-Pad-Custom-For-Honda-CBR650F-CBR-650F-2014/32827676430.html
TR de ise şu var, ancak fiyat baya bi tuzlu
http://www.brnmotor.com.tr/Honda-Cbr-650-F-Siyah-Stomp-Grip,PR-25690.html
Ali'den kaç güne geldi hocam?
Memory42
23 Ocak 2018, 09:06
Arkadaşlar siyah manet takımı almayı düşünüyorum. Bir kaç çeşiti var. Sizden kullanan var mı ? Varsa hangisini tavsiye edersiniz ? Ürünü aliexpressten alacağım.
LynXMaSTeR
23 Ocak 2018, 13:54
Ali'den kaç güne geldi hocam?
hocam aldığım motorun üzerinde aliexpress linkini verdiğim zamazingolardan vardı.
Gorkem.IX
23 Ocak 2018, 23:47
hocam aldığım motorun üzerinde aliexpress linkini verdiğim zamazingolardan vardı.
Bundan aldım hocam takacam bi ara yakışır umarım :mrgreen:
https://www.ozenmotor.com.tr/ProductDetails/-vexo-x29-depo-yan-pad-carbon/429/8272
emremm
24 Ocak 2018, 00:16
Allah rızası için konu başlığından şu "YENİ" kelimesini birisi kaldırsın artık.:)
LynXMaSTeR
24 Ocak 2018, 02:31
Bundan aldım hocam takacam bi ara yakışır umarım :mrgreen:
https://www.ozenmotor.com.tr/ProductDetails/-vexo-x29-depo-yan-pad-carbon/429/8272
hayırlı olsun hocam ama bu aldığın normal tankpad gibi bişi. bendeki ürün dizlerinle kavradığında motora daha iyi tutunmanı sağlayan cinsten çıkıntıları olan bi ürün.
https://img00.deviantart.net/0f3d/i/2017/317/8/b/honda_cbr_650f_by_lynxmaster-dbtnu72.jpg
Siyah&Beyaz
28 Ocak 2018, 14:50
2018 cbr650f hangi renklerle gelecek bilgisi olan var midir? Kirmizi-siyah ve siyah mat devam edecek mi?
LynXMaSTeR
28 Ocak 2018, 15:21
2018 cbr650f hangi renklerle gelecek bilgisi olan var midir? Kirmizi-siyah ve siyah mat devam edecek mi?
http://powersports.honda.com/2018/cbr650f/colors.aspx
sadece kırmızı-siyah görünüyor.
Siyah&Beyaz
28 Ocak 2018, 20:10
Onu gordum ama ihtimal vermek istemedim. Bu renk 2017 de vardi. Siyah mat renge hayranim. Umarim devam eder.
Siyah&Beyaz
24 Şubat 2018, 22:57
Onu gordum ama ihtimal vermek istemedim. Bu renk 2017 de vardi. Siyah mat renge hayranim. Umarim devam eder.
Devam ediyormus. Hatta gumus renk de 2018 secenekleri arasinda. Fuardan bir tane siyah siparis verdim hayirlisi.
habili
25 Mart 2018, 20:38
Arkadaşlar herkese merhaba 2 gün kadar önce 2015 model bir CB650F aldım 2. sahibinden temiz hasar kayıtsız.Fakat motorda normalinden biraz fazla titreşim var daha öncede 4 silindir makinalarım oldu fakat bu aşırı titriyor ve titreme grenajlardan değilde motor bloğundan geliyor sanki. motor daha 17 bin km de.Ve debriyajda bir sıkıntı var gibi motor boşta iken debriyaja basıp durduğum yerde 1e takında takırt diye geçiyor hatta çok az bişi motor ileri hopluyor. düşük viteslerde yüksek devirlerde giderken debriyaja basıp vites atmaya çalıştığımda çatırt diye dişliye vurarak geçiyor ve debriyaj en sonda kavrıyor yarım debriyaj gitme gibi bir imkanım olmuyor sizce balatamı bitik.Başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.Motor ilk sahibinde iken bir defa debriyaj balatası yakmış birde.
LynXMaSTeR
26 Mart 2018, 11:30
Arkadaşlar herkese merhaba 2 gün kadar önce 2015 model bir CB650F aldım 2. sahibinden temiz hasar kayıtsız.Fakat motorda normalinden biraz fazla titreşim var daha öncede 4 silindir makinalarım oldu fakat bu aşırı titriyor ve titreme grenajlardan değilde motor bloğundan geliyor sanki. motor daha 17 bin km de.Ve debriyajda bir sıkıntı var gibi motor boşta iken debriyaja basıp durduğum yerde 1e takında takırt diye geçiyor hatta çok az bişi motor ileri hopluyor. düşük viteslerde yüksek devirlerde giderken debriyaja basıp vites atmaya çalıştığımda çatırt diye dişliye vurarak geçiyor ve debriyaj en sonda kavrıyor yarım debriyaj gitme gibi bir imkanım olmuyor sizce balatamı bitik.Başına gelen arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.Motor ilk sahibinde iken bir defa debriyaj balatası yakmış birde.
motor yağını değiştirip bi duruma bakmanızı öneririm.
habili
04 Nisan 2018, 13:57
Sorunun kaynağını bulduk ilk sahibinde iken motor debriyaj balatası yakmıstı tamir ederken eksik parça takılmış.Balata debriyaj taşı bilyası yayı ve bi kaç parça aşırı derecede hasar görmüş sanki 100 bin km deki bir motorun debriyajı gibiydi açtığımızda bana 1800 tl masraf çıkartı aldığım arkadaşa ulaşamıyorum telefonunu deiştirmiş böyle şerefsiz insanlar var arkadaşlar alım satım işlerinde çok dikkatli olun nasıl ayarlamıslarsa ustam bile kapağı açmadan anlayamamıştı.
Memory42
04 Nisan 2018, 14:30
Yazık ama ya. Hayır madem sıkıntısı var adam akıllı yaptır öyle sat değil mi...
Bu arada motor yağı tam olarak kaç litre alıyor fitre ile birlikte ?
LynXMaSTeR
04 Nisan 2018, 20:21
Yazık ama ya. Hayır madem sıkıntısı var adam akıllı yaptır öyle sat değil mi...
Bu arada motor yağı tam olarak kaç litre alıyor fitre ile birlikte ?
2.9 litre hocam.
Gorkem.IX
05 Nisan 2018, 11:30
Benim de vitesler çok sert geçiyor düşük devirlerde canımı sıkmıyor değil herkesin motorunda böyle sanırım... Bir de arkaya 190 taban lastik sığıyor mu bilen var mı ya da takan? :mrgreen:
esetabu
05 Nisan 2018, 11:44
Benim de vitesler çok sert geçiyor düşük devirlerde canımı sıkmıyor değil herkesin motorunda böyle sanırım... Bir de arkaya 190 taban lastik sığıyor mu bilen var mı ya da takan? :mrgreen:
ilk vites biraz sert ama digerleri normal. motorun normali bu.
190 lastigi napicaksin usta. essssek gibi 180 var zaten.
bikac aydan sonra sonunda cikardim motoru. yeni aku aldim. simdi sira lastiklerde.
cikardigimdan beri yuzumde bi takim siritmalar mevcut.
Memory42
05 Nisan 2018, 11:59
2.9 litre hocam.
Teşekkür ederim. Siz 7100 mü koydunuz ?
Gorkem.IX
06 Nisan 2018, 11:46
ilk vites biraz sert ama digerleri normal. motorun normali bu.
190 lastigi napicaksin usta. essssek gibi 180 var zaten.
bikac aydan sonra sonunda cikardim motoru. yeni aku aldim. simdi sira lastiklerde.
cikardigimdan beri yuzumde bi takim siritmalar mevcut.
Düşürürken vitesleri tak tak tak diye geçiyor kıl olmuyor değilim :cyclopsan 190 daha da eşşek durur işte ondan :mrgreen:
LynXMaSTeR
06 Nisan 2018, 12:19
Teşekkür ederim. Siz 7100 mü koydunuz ?
Motul 7100 10w40
habili
18 Nisan 2018, 00:05
Arkadaşlar motorumun debriyaj aksamını yaptırdım şuan çekiş güc bakımından nerdeyse yüzde 40 lık bir artış oldu motor 3. viteste yan vermeye basladı fazla gazladığımda .Fakat vites kafamı kurcalıyor özellikle 1. vitesten 2 ye atarken bir geçiş var takır tukur şanzımanı elime alıcakmışım gibi ürkütüyor diyebilirim gerçi herkes sert geçtiğini söylemiş ve bazen boştan 1 e taktığımda boş ışığı sönüyor tam debriyajı bırakrken boşa düşüyor tekrar bi sert bastığımda vitese geçiyor çok nadir yapıyor bunu.Şuan için top spet 230 gördüm naket makina tahminimce daha gidicekti güzel ekipmanım sperliğim olmadığı için çok dayanamadım rüzgara :D yarın egzantirik zinciri deiştireceğim ve senkron ve subap ayarı yaptıracağım gidon bilyası deişreceğim motor daha 18 bin km de ama bu ayarları istiyor dedi ustam motor şuan 160 km üzerine çıakrsm 6.1 litre yakıyor.Ve çok devirli kullnan biriyim.
Boldpilot
18 Nisan 2018, 00:31
Mt07 sahibiyim ama her hafta cb650f kullanıyorum , 18 bin kmde egzantirik , baskı balata , sübap ayarı yaptırıyorsanız ya çok kötü kullanıyorsunuzdur yada 2. El km düşürülmüş bi motosiklet almışsınızdır.
habili
18 Nisan 2018, 00:39
2.El aldım motorun 3. sahibi oldum benden önceki sahibi bayabi hor kullanmış makinayı resmen 2 teker deil tek teker kullanılmış dedi ustam debriyaj aksamını komple deiştirmek zorunda kaldım 1650 TL masraf oldu+ egzantirik zincir deişimi senkron sübap ve gidon bilyasınada 1000 TL veriyorum motoru 25.000 TL ye almıstım şuan için 27.650 TL ye geldi makina arka disk ve balata deişimide yapılıcak 28 bine gelicek tahminimce.
Boldpilot
18 Nisan 2018, 01:05
Neyseki ucuz almışsınız , sorunları halledip sıkıntısız binersiniz inşaallah. 60binde mt07 var gurubumuzda ne egzantirik ne baskı balata değişimi oldu . Bakım yaptırıp düzgün binerseniz aynı kmleri cb650fde gösterir 😊
Kezâ benim motosikletim 32binde benimde öyle sıkıntılarım olmadı .
Çok güzel motosiklet gidişiyle sesiyle mt07den soğuttu beni açıkçası 😊
habili
18 Nisan 2018, 01:32
Makina güzel çekişi olsun top speet i olsun görünüş zaten efsane fakat biraz titreşimli bir alet ve 2. vitese geçirirken terliyorum resmen dişliyi sıyırıcak diye aşırı takırtılı geçiyor servis bile normal oldugunu söledi fakat içime sinmedi açıkcası.
Gorkem.IX
22 Nisan 2018, 12:11
Makina güzel çekişi olsun top speet i olsun görünüş zaten efsane fakat biraz titreşimli bir alet ve 2. vitese geçirirken terliyorum resmen dişliyi sıyırıcak diye aşırı takırtılı geçiyor servis bile normal oldugunu söledi fakat içime sinmedi açıkcası.
Aynı sıkıntı bende de var bütün motorlarda sanırım öyle belki yağından belki zincirden alakalıdır diye düşünüyordum, yağını değiştirip zincirini tertemiz yaptım fakat devam ediyor. Hele vites düşürürken ara gaz olmadan düşürünce fena oluyor şanzıman dağılıyor gibi oluyor pat pat :mrgreen:
habili
03 Mayıs 2018, 02:07
Makinaya baya alıştım artık titreşime ve viteslere okadar takılmıyorum alet güzel gidiyor ve yanlıyor 87 hp ve 210 kg olmasına rağmen iyi gidiyor kerata :D Bu arada sormak istediğim bir olay var bu alet için power commander nerden temin edebilirim illa yurt dışındamı sipariş etmem gerekiyor.Taktıran varmıdır acaba forumda.
esetabu
29 Mayıs 2018, 12:12
metzeler m7 rr siparisini az once verdim. heyecandan biraz ciglik attigim dogrudur.
LynXMaSTeR
29 Mayıs 2018, 16:00
bu motorda mitas sport force plus lastik kullanan var mı acaba, yorumlarını alabilir miyim?
sderici
29 Mayıs 2018, 20:55
Merhaba arkadaşlar Honda EFE de 30000km ağır bakım yapıldı fikir vermesi açısından fatura aşağıdaki gibi oldu.
https://i.hizliresim.com/3zRRM9.jpg
LynXMaSTeR
30 Mayıs 2018, 01:51
chain kit drive dediği, zincir dişli seti mi?
sderici
30 Mayıs 2018, 09:47
LynXMaSTeR evet zincir dişli seti.
ashes35
04 Haziran 2018, 15:34
2 hafta önce sıfır cbr650f aldım. Tespitim şu ki peglerde inanılmaz bir titreşim var. Çözüm yolu var mı yoksa böyle gider mi ?
LynXMaSTeR
05 Haziran 2018, 00:35
2 hafta önce sıfır cbr650f aldım. Tespitim şu ki peglerde inanılmaz bir titreşim var. Çözüm yolu var mı yoksa böyle gider mi ?
öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
özellikle belli devir aralıklarında mı, sürekli mi titreşim hissediyosunuz?
bu arada motoru kaça aldınız?
..YaNKee..
22 Haziran 2018, 08:37
Titreşimi geçirebilen yok malesef..
LynXMaSTeR
22 Haziran 2018, 10:23
bi benim motor titremiyor herhalde.
maşaallah diyelim =)
Siyah&Beyaz
03 Temmuz 2018, 18:17
Benim motor henuz 650 km.de. Hiz farketmeksizin gidonda titresim cok fazla. Bazen ellerimi yoruyor ama alisiyor insan. Dusuk hizlarda daha fazla yuksek hizlarda daha az gibi geliyor bana.
Memory42
23 Temmuz 2018, 11:52
Malesef titrediği doğrudur :)
ashes35
23 Temmuz 2018, 20:18
öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
özellikle belli devir aralıklarında mı, sürekli mi titreşim hissediyosunuz?
bu arada motoru kaça aldınız?
46k ya almistim haziran gibi
gec cevap icin ozur dilerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Benim motor henuz 650 km.de. Hiz farketmeksizin gidonda titresim cok fazla. Bazen ellerimi yoruyor ama alisiyor insan. Dusuk hizlarda daha fazla yuksek hizlarda daha az gibi geliyor bana.
Kronik sorun herhalde yapacak bir sey yok o zaman...
Schizophren
29 Temmuz 2018, 17:23
Arkadaşlar merhaba, şu motoru tavsiye edermisimiz ilan no: 573719161
Motor yan yatmış ve debriyaj tası vs değişmiş sanırım fiyatına göre nasıldır. Yakın sürede tekrar satmayacağım bi aksilik çıkmazsa uzun yıllar kullanacağım. Motor biraz ağır sanırım 1,72 boy ve 65 kiloyum geri geri çekerken ağırlık sıkıntı olur mu? 15 bin km vitesli 10 bin scooter tecrübem var satın aldıktan sonra eğitim almayı da düşünüyorum genelde haftasonları uzun yol yapacağım
RoofRoof
30 Temmuz 2018, 05:26
Motor yan yatmış ve debriyaj tası vs değişmiş sanırım fiyatına göre nasıldır. Yakın sürede tekrar satmayacağım bi aksilik çıkmazsa uzun yıllar kullanacağım. Motor biraz ağır sanırım 1,72 boy ve 65 kiloyum geri geri çekerken ağırlık sıkıntı olur mu? 15 bin km vitesli 10 bin scooter tecrübem var satın aldıktan sonra eğitim almayı da düşünüyorum genelde haftasonları uzun yol yapacağım
Benim boyda seninkine yakın. 195 kg kullandığım motosiklet ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca 5k'da ki motosikletin nasıl debriyaj tası değişmiş anlamadım.
ashes35
30 Temmuz 2018, 07:40
Boy 170 90kg yim motoru inip geri iteceksin üstündeyken zor.
Schizophren
30 Temmuz 2018, 07:40
Benim boyda seninkine yakın. 195 kg kullandığım motosiklet ama hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca 5k'da ki motosikletin nasıl debriyaj tası değişmiş anlamadım.
Motor yan yatmış hasar kaydı var hocam link olarak ekleyemedim telafonda ama sahibinden ilan numarası o şuanda. Sıfırının fiyatı malum, fiyat olarak cazip geldi böyle bişey önerirmisiniz siz olsanız alırmıydınız. Cevap veren herkese teşekkürler şimdiden
Boldpilot
30 Temmuz 2018, 08:11
Motor yan yatmış hasar kaydı var hocam link olarak ekleyemedim telafonda ama sahibinden ilan numarası o şuanda. Sıfırının fiyatı malum, fiyat olarak cazip geldi böyle bişey önerirmisiniz siz olsanız alırmıydınız. Cevap veren herkese teşekkürler şimdiden
Başkan adam ağır hasar kaydı var yazmış, yan yatması var denen motosiklet perte çıkıp toplanmış büyük ihtimal. Ben olsam almazdım,sen alacaksan iyi araştır.
LynXMaSTeR
31 Temmuz 2018, 02:06
hocam sadece yan yatmayla ağır hasar oluşmaz.
muhtemelen şasi veya amortisörler yamuldu, bunları düzelttirip yaptırdı.
sonra da motorda, yürürde sıkıntı yoktur deyip satıyor.
bence almayın.
emremm
31 Temmuz 2018, 02:22
İlanda; "AGIR HASAR KAYDI VARDIR 500TL" yazmış.
500 TL nedir? Yanlış mı yazmış?
Schizophren
31 Temmuz 2018, 08:21
Yorumlarınız için çok teşekkürler, vazgeçtim biraz daha pahalı olsun ama içim sinsin en azından. Sadece yan yatsa sıkıntı olmazdı ama sürüklenmiş muhtemelen
LynXMaSTeR
06 Ağustos 2018, 03:30
performans hava filtresi kullanan var mı?
hangisini kullanıyorsunuz, cidden fark ediyor mu?
benim motorda gpr ın full sistem egzozu var, 4,5 - 6,5 beygir güç verdiği yazıyor, ancak hava filtresini de performans olarak almak gerekli sanırım.
performans hava filtresi kullananların yorumlarını merakla bekliyorum.
akkancan
05 Eylül 2018, 11:42
Ram Mount'un X-Grip Telefon tutacağını kullanan var mı?
Telefonu cebimde tutmaktansa kim arıyor, nasgiasyon vs. interkom ile kullanırken görmek istiyorum artık.
Bir de şu sehpa için aparat nereye taktırılır ne yapılır bir türlü bulamadım sinir oldum, direk maşadaki vidadan kaldırıyorum, servis sorun olmaz demişti.
oktayakgoz
24 Ekim 2018, 21:34
Cbr650f almak istiyorum. Hali hazırda cbr250 kullanıcısıyım. Tavsiye edermisiniz. 2016 yada 2017 düşük km de uzun süre kullanmak için alıcam. Sakin kullanımda yakıt tüketimi nedir
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO