Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 650F (Yeni)
esetabu
10 Mart 2017, 15:21
Uzaklaştırılmış yazıyo yani rahat olun gelin sohbet edelim :queen:
simdi 600rr falan kullanmadigim icin bilemiyorum ama motor beni rahatsiz etmiyor. daha ust modellerin eminim her seyi farklidir. ee bu genel olarak her sey icin gecerli zaten.
shamy gelsin yine bok atsin sorun degil. ha bu motoru almayi dusunenler icin sikinti yaratabilir ama orasi da hayirlisi artik. arkadas bulsunlar denesinler motoru ne bileyim.
beyler motor guzel. fiyati tuzlandi ama ulke tuzlu zaten.
2. el temiz bulursaniz alin. paraniz varsa da sifir alin.
..YaNKee..
11 Mart 2017, 12:11
Önümüzdeki hafta geleceğini söyledi bayii.. kırmızı renk özellikle istediğim için baya uğraştım ama sonunda siparişi verdim.. ankara da bir önceki kasa sahibi olan varsa değişiklikleri görmek için bi buluşma ayarlayabilirsek bire bir daha iyi görebiliriz değişiklikleri.. netteki reklamda birkaç ufak değişiklik yazıyo ama yan yana görmekte fayda var.. aslında bende 2. el alacaktım ama yeni rengi mest etti açıkcası..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
Aslında titreşim konusuna kendi açımdan açıklık getirecek olursam çok eski paketçilerdenim, bırakalı uzun zaman oldu ama yıllarca yaptık o işi ve o zamanlar motorlardaki titreşim şimdiki masaj aletleri gibi uyuşturuyodu adamın ayaklarını özellikle ilk gelen çin malları çok beterdi.. yani o titreşime alışalı yıllar oldu şimdi bu kiminin farkedip kiminin farkına bile varmadığı titreşimin çok rahatsız ediceğini düşünmüyorum beni.. bu cc de ilk deneyimim olacak zaten daha üst cc leri kullanmadığım için bilemiyorum en son titreşimsiz limiti nedir :)
..YaNKee..
14 Mart 2017, 18:54
Anakara ya makinalar geldi bunlarda taze resimleri :) buda benim makina işte :)
http://i.hizliresim.com/4PbQGJ.jpg (http://hizliresim.com/4PbQGJ)
dyavol-77
14 Mart 2017, 20:16
Anakara ya makinalar geldi bunlarda taze resimleri :) buda benim makina işte :)
http://i.hizliresim.com/4PbQGJ.jpg (http://hizliresim.com/4PbQGJ)
Maaşallah..Bu renk çok sexy, kazasız-belasız..;)
T.Happy''RR'
15 Mart 2017, 13:15
2017 CBR 650F'te bu titreşim sıkıntısı biraz daha giderilmişmidir acaba ? Birde hangi marka lastikle geliyor marttaki postadan alan arkadaşlar bilgi verebilirler mi acaba (büyük ihtimalle İRC'dir gerçi ama) ?
Salurbey
15 Mart 2017, 13:18
yankee , kullanımdan sonra ( 1000 km örnek ) biraz tecrübelerini yazabilir misin foruma,bende ilgilenmeye başladım en son r25 tekrar çağırılmasından sonra,dün sana özelden msj atmıştım,cvp için tekrar tskrler. motorla ilgili izlenimlerini bekliyorum. alırsam 0 km alıcam.
T.Happy''RR'
15 Mart 2017, 13:31
salurbey bende 0 alıcam yeni kasa kırmızı oloanı çok hoşuma gitti R6'dan caydım resmen :)
Salurbey
15 Mart 2017, 13:45
:) benım motorun abisinden bir türlü vazgeçemiyorum (r6 dan )ben fakat belki bu sezon için 650f full siyahını 0 km düşünmeye başladım. malum son r25 cağırması ıcın haftaya serviste olucam canım cok sıkıldı. 650f 37.500 tl. , fiyat benim için r6 ya göre(64 tl) daha makul geldi. belki bu sezon kullanıp sonra tekrar bakma durumum olabilir , nihayi kararımı veremedim.
birde r6 10 yıl aradan sonra yenıden uretıldı,belki onunda r25 gibi teknik sorunları cıkabılır,belki bir zaman kullanılması ve müsteri gerı donuslerıni gormem acısından ii olur. alıpta callback lerle ugrasmak ıstemem acıkcası. keza 2015 r1 transmıssıon callback yemişti ve servise gidildi o yıl.
hıc olmazsa 650f den tek sorun duymadım uretım hatası anlamında.
T.Happy''RR'
15 Mart 2017, 14:03
Aynen öyle R25 Yamahacıları baya bi üzdü güven sarsıldı Yamahaya karşı, R6'yada acaba diyor artık insan ister istemez. 48'den birden 64 yaptılar hem ikinci el fırladı hemde 0 fırladı. Birde 650F biraz daha uysal 250cc'den sonra daha iyi olur sanki ya geçiş için bazen mantık daha ağır basıyor :)
mertcancbr
15 Mart 2017, 14:05
Lastikler yine Dunlop Sportmax gibi duruyor.
Salurbey
15 Mart 2017, 14:13
teknik veriler açısından 650f de gayet kuvvetli yeterli bir motor,89bg 64kw vs vs yani 600rr r6 ile aralarında büyük fark yok ama doğru onlara göre kesinlikle daha uysal ve onlara yakın sürüş tatmini sağlayacagından süphem yok. benım hayalim olduğu için 600cc ss lerden vazgecmicem. ama 650f de çok tatmin edici bir motor benim acımdan.
T.Happy''RR'
15 Mart 2017, 14:19
tabi kesinlikle tatmin eder zaten demek istediğim 250ccden sonra R6ya veya 600rr a göre bir tık daha mantıklı olacaktır. Bunun yanı sıra hem yakıt olarak hemde oturuş pozisyonu, sele konforu, göstergesi zengin, kullanımı kolay gibi + ları da var şehir içinde özellikle 600cc sslere göre 650f'in +'larını göreceğiz.
fatih.met
15 Mart 2017, 14:20
Beğenmedim. 2006 model bir cbr 600 f bundan daha şık görünüyor. Tek far olması iyi olmamış. Tek far konusinda suziki ss ler hoşuma gidiyor.
Berbat olmuş bu cbr 650 f. Buda motor mu şimdi :D unada motpr diye binenler olcak işte. (:))
T.Happy''RR'
15 Mart 2017, 14:27
Zevkler ve Renkler Tartışmaya Açık Değildir Dostum. Herkesin Görüşüne Saygı Lütfen...
Salurbey
15 Mart 2017, 14:31
fatih burda ironi yapmış,begeniyor ama takılmış biraz 650f cilere.espri var :)
T.Happy''RR'
15 Mart 2017, 14:33
Haa okey teşekkürler uyardığın için ya :) (Kusura Bakmasın Kendisi o Zaman Lütfen)
Salurbey
15 Mart 2017, 14:36
bu arada 600f bir efsane ,bende o motoru çook begenirim, yeri ayrdır motor camiasında.
Levent
15 Mart 2017, 14:39
Sinyalleri kırmayın sakın ;) Özellikle arka sinyaller dudak uçuklatıyor çünkü ;)
http://i.hizliresim.com/DP4n1y.png
wolrath
15 Mart 2017, 15:04
aman, o paraya komple tail tidy yapılır :) :)
bahse konu 650 ama 600fa da boyle bısey yapmıstık, plaka ve sınyalımız de vardı.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10352571_10152217912453422_8062957470245802928_n.j pg?oh=945139b1fefc663f2ab74f151373a2e6&oe=596E33A3
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10269371_10152217912388422_2103617692781261355_n.j pg?oh=c15dec70a68167d61973be592c9e351e&oe=592F7A4D
https://fb-s-d-a.akamaihd.net/h-ak-xpf1/v/t1.0-9/12235_10152407387698422_1949376262124213713_n.jpg? oh=abd08bdf8a7e1c59f7eff0d73571b34a&oe=595F28BA&__gda__=1496171148_b4ed34a11187c3881a712fba85462d4 8
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/s960x960/10443042_10152407387678422_5993835779446027513_o.j pg?oh=ab6165c7f155c02c0374a45156cda811&oe=5965414B
Levent
15 Mart 2017, 15:32
Motorun en pahalı aksamı kuyruk ve depo ;)
dyavol-77
15 Mart 2017, 16:06
2017 CBR 650F'te bu titreşim sıkıntısı biraz daha giderilmişmidir acaba ? Birde hangi marka lastikle geliyor marttaki postadan alan arkadaşlar bilgi verebilirler mi acaba (büyük ihtimalle İRC'dir gerçi ama) ?
Bilmeden sallama istersen; Honda 250cc üstü hiç bir makinasına IRC takmıyor,zaten o ölçülerde IRC'nin üretimi yok. CBR500R ve CBR650F'te Dunlop Sportmax lastiklerle geliyor (500R'da 160 taban-650F'te 180 taban,marka model aynı,ölçü farklı).
..YaNKee..
15 Mart 2017, 16:11
Forumu hareketlendirdik nihayet� Lastikler yine dunlop sanırım dikkatli bakmadım ama değişiklik yoktu sanırım.. motordaki titreşimi sormuş bi arkadaş ama bende daha binemedim bayiide motor.. kullanan birine sordum titreşimi adamın haberide yok internette yazmışlar falan dedim sen bakma onlara öyle birşey yok dedi.. aea cb650 incelemesinde yok dedi.. aynı motor sonuçta bundada rahatsız edecek derecede olmadığını düşünüyorum bende.. binince yazarım zaten haftaya.. ankarada havalar çok köyü gerçi bu ara alsam bile binmek zor..
Şimdi motorla ilgili düşüncelerimi yazayım yardımcı olamk maksatıyla.. ss görüntüsünde bir motor düşünün ama oturuş pozisyonu daha rahat ve konforlu.. görüntü zaten ss.. fiyat farkı yarı yarıya nerdeyse.. beygir farkı var tabiki bu fiyata bir ss beygiri olmaz fakat yeni model 91 beygir olmuş yani bi ss kovalayabilirsiniz.. yarışamazsınız belki ama bunu alan kişide sanırım draglara katılmak için almıyodur.. vergi diliminden dolayı avantajlı.. yeni modelde amortisörler iyileştirilmiş ve led far konulmuş.. mat siyah ve kırmızı renkleri banko tutulacak şekilde çok ilgi çekici.. daha önce ss motorum olmadı fakat imkanım olmasına ragmen ben konforu tercih ettim en başta.. 4 sıralı silindirin sesi çok iyidir.. ben buna çok önem veririm açıkcası 2 silindir güzel motorlardan vazgeçmemin en büyük nedenidir.. bu fiyata bundan daha iyisini bulamadım yeni kırmızısı da çok etkiledi gittim anlaştım direk.. ilk 1000 km erken yaparım açıkcası
� Sınra yeniden değerlendiririz birlikte..
Salurbey
15 Mart 2017, 16:21
Bekliyorum yorumlarını tekrar hayırlı olsun
..YaNKee..
15 Mart 2017, 21:55
Maaşallah..Bu renk çok sexy, kazasız-belasız..;)
teşekkürler.. birde canlı görseniz cayır cayır yanıyo kırmızısı :)
vnarmanli
15 Mart 2017, 23:26
Merhaba motor geçen hafta geldi sanırım ilk alanlardan biriyim şu anda rodajda olduğu için titreşim hakkında bir şey söylemek zor zaten ilk 4 silindir makinem anlayacak tecrübede ve seviyede bir kullanıcı değilim. Ben mat siyah aldım mono kapak kuyruk ve kısa manet ekledim görüntüsü çok güzel oldu. Onun dışında önceki modellere ek olarak showa çift yönlü amortisör, fren sisteminde upgrade var gücü 87 den 91 beygire çıkartılmış led far gelmiş birde sanırım ön far tasarımında biraz değişiklik var. Lastikler Dunlop Sportmax Buda fotoğrafı :)
http://i.hizliresim.com/r3MQ5z.jpg
fatih.met
15 Mart 2017, 23:27
Şaka yapıyorum evet :) güzel motot, benim için çift far daha çekici sadece. Tabi herkes benim sevdiğim şeyi sevmek zorunda değil. Gerçi özel bir gücüm olsa herkese zorla çift farlı ss kullandırırdım:p
mertcancbr
16 Mart 2017, 02:28
Merhaba motor geçen hafta geldi sanırım ilk alanlardan biriyim şu anda rodajda olduğu için titreşim hakkında bir şey söylemek zor zaten ilk 4 silindir makinem anlayacak tecrübede ve seviyede bir kullanıcı değilim. Ben mat siyah aldım mono kapak kuyruk ve kısa manet ekledim görüntüsü çok güzel oldu. Onun dışında önceki modellere ek olarak showa çift yönlü amortisör, fren sisteminde upgrade var gücü 87 den 91 beygire çıkartılmış led far gelmiş birde sanırım ön far tasarımında biraz değişiklik var. Lastikler Dunlop Sportmax Buda fotoğrafı :)
Hocam mono kapağı nereden aldınız acaba?Orjinal aksesuar mı?
vnarmanli
16 Mart 2017, 03:00
Hocam mono kapağı nereden aldınız acaba?Orjinal aksesuar mı?
Orjinal değil bir arkadaştan aldım oda yurtdışından getirtmiş bildiğim kadarıyla.
..YaNKee..
16 Mart 2017, 09:34
Hayırlı olsun.. 2016 nın mono kapağı 2017 de oluyodur sanırım ben sordum yeni motoru bilen yok cvp verebilen olmadı.. sendeki eski model içinmi getirtilmiş acaba?
mertcancbr
16 Mart 2017, 10:23
Orjinal değil bir arkadaştan aldım oda yurtdışından getirtmiş bildiğim kadarıyla.
Anladım hocam, motorun kuyruk tarafını baya bir topluyor bu kapak, gerçekten yakışmış siyaha da.
esetabu
16 Mart 2017, 11:35
beygir artisi ve amortisor guzel ama renk seceneklerinin azalmasi hos degil. bi ara elimdekini satip yeni modelini almayi dusundum ama o fiyat farkiyla ev kredisine girilir. bi de ne kadar mantikli tartisilir tabi.
motor guzel beyler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Sinyalleri kırmayın sakın ;) Özellikle arka sinyaller dudak uçuklatıyor çünkü ;)
http://i.hizliresim.com/DP4n1y.png
bu arada ben on sol sinyali kirmistim. servisten fiyat aldiktan sonra ali expresse daldim. burdaki tek sinyal fiyatina ordan 2 sinyal aldim hatta elimde para bile kaldi. tl bazinda saniyorum 120 130tlye geldi bi cift on sinyal seti. servis bi sinyale 160 ustu bisey soylemisti ama emin degilim. cok sallamis olabilirim.
simdi on sag orj, sol taraf cin oldu. cok cok cok hafif bi renk farki var. belki biraz kirlense zamanla benzerler. ama bu fiyata inanin cok guzel duruyor. hani aslinda sagi da degistirebilirdim yeni gelenle ama hic gerek duymadim acikcasi.
vnarmanli
16 Mart 2017, 12:31
Hayırlı olsun.. 2016 nın mono kapağı 2017 de oluyodur sanırım ben sordum yeni motoru bilen yok cvp verebilen olmadı.. sendeki eski model içinmi getirtilmiş acaba?
2016 model için olan bu uyuyor. Bildiğim kadarıyla egzostlarda uyuyor. Fren maneti birebir uyarken debriyaj maneti çok az geniş gelmişti 0.5mm kadar taşlayınca oda uydu.
Anladım hocam, motorun kuyruk tarafını baya bir topluyor bu kapak, gerçekten yakışmış siyaha da.
Teşekkürler. Kapağı taktıktan sonra seleyi açıp kapatma işi zorlaştı biraz, seleyi tutacak yer olmadığı için. Kapakta plastik olduğu için tutup çekemiyorum.
..YaNKee..
16 Mart 2017, 20:14
Bende ali expresten siparişleri vereyim o zaman. eski modeller için yazdığından cesaret edip alamıyordum :cherry:
Aydın Şami
16 Mart 2017, 20:49
Merhaba arkadaşlar,
Bende CBR650F almayı düşünüyorum. Bir kaç gündür bayilere fiyat ve renk soruyorum. Fiyat konusunda çok farklı rakamlar söylüyorlar ve sonraki ay fiyatların ciddi oranda artacağını söylüyorlar. Mevcut fiyatlara döviz farkının yansımadığını belirtiyorlar ama 27000 TL olan motor 37500 TL gibi bir rakama çıktı. Şuan Duke 200 kullanıyorum ve geçen sene fuar zamanı almıştım ve aynı söylemler o zamanda olmuştu. Fakat haziran ayında bile hala fuar fiyatını devam ettirdiler. Sonraki ay fiyat artışı sizce olur mu ? Yoksa her sene her modele bu tip yorumlar yapılıyor mu, sizin düşünceleriniz nedir ? (Bir kaç bayi en aşağı 39-40 bin fiyat olur dedi) Birde satın alan arkadaşlar kaça aldılar, taksitle mi aldılar yoksa peşin mi aldılar ? Bayi ekstra olarak motora ücret almadan eklenti (koruma topuzudur, stickerdır, kilit vb.) yaptı mı ? Bayiler ile anlaşırken benim gibi yeni alacak arkadaşlara da bu tarz bilgilerin yardımı dokunacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca, yeni alan arkadaşlardan yorumları bende merakla bekliyorum.
Herkese keyifli, kazasız belasız sürüşler. Beşiktaş'a da başarılar diyelim :)
vnarmanli
17 Mart 2017, 01:21
Bende ali expresten siparişleri vereyim o zaman. eski modeller için yazdığından cesaret edip alamıyordum :cherry:
2016 kesinlikle uyuyor renk içinde şöyle yapın seleyi kaldırın orada bir etiket var etiketin üzerinde renk kodu yazıyor benimki yanlış hatırlamıyorsam NH436M gibi bir şeydi bu kodu sanayide boyacıya söyledik hazırladı.
T.Happy''RR'
17 Mart 2017, 21:53
Motordaşlarım Bugün İstanbul'daki son kırmızı CBR650F'i Esengül Hondadan satın almış bulunmaktayım. Mart postasındaki tüm kırmızılar bitmiş bildiğim kadarıyla coğu bayi yok çekti. Fuar fiyatından faydalandım 36.750 olarak satın aldım ödemesini yaptım pazartesi günü teslim edeceklerini söylediler. Şimdi bir sorum olacak motoru bayide bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz bayi satışçısıda al burda kalmasın dedi pazartesi plakasız ruhsatsız Şişli'den Sefaköy'e getireceğim. Olduki polis çevirdi polisle bir sıkıntı yaşarmıyım yaşayan var mı ?
Salurbey
17 Mart 2017, 22:18
hayırlı ugurlu olsun fakat bayide kalınca ne oluyormus ne gibi bir sakıncası olucak ? ben kendi motorumu aldıktan sonra yamaha bayide 4 gün kaldı,plaka sigorta ruhsat kasko işleri bitene kadar.Senın soruna cvp olmadı, aynı durumla ilgili bir tecrübem yok fakat aldıktan sonra orda kalması anlamında nasıl bir sakınca var ? sordunuz mu ?
diyelim ki yolda sigortasız plakasız vs kaza geçirdiniz ne olacak ? size bir alternatif motoru evinize getirsinler özel anlaşmalı taşıyıcıları var 150-200 e yaparlar diye düşünüyorum.
T.Happy''RR'
17 Mart 2017, 22:34
Teldeyim tam detaylı yazamadım salurbey k.bakma satışçıda kimse aldıktan sonra bıakmıyor filan dedi çizilir biri oturur falan bilemedim bende ya
Salurbey
17 Mart 2017, 22:46
öyle satışçının :) bayii tebrik ediyorum ya bu kdr zor mu ustune satıldı yazısı koyacak örtü serecek veya etrafını cevırecek veya arkaya bir yere çekicek motoru yani ille biz mi ögretelim ne biçim iş.böyle mi oluyor esnaflık ???
verdiği akla bak, sigortasız ruhsatsız al git diyor ,sonuçlarını dusunulmeden verilmiş bir akıl. tt , bence ya orda beklet ya da ver 200 tl evine kadar getirsinler , muhafaza edebilceğin güvenli bir yer var mı ? birde çalınma vs işleri olmasın sonra,muhafaza etme kısmını hesapla.
yani hersey satana kadar , adam demiyor mu biz korur kollarız daha bayiden cıkmamıs motor. bunların satışçılığına 10 üzerinden 1 verdim.
T.Happy''RR'
17 Mart 2017, 22:50
Adam oturtmayız dedi ya günahını almayayım ama çizilir falan uğraşmayalım gibisindende biseyler dokuldu agzından birde herkes aliyor kimse aldıktan sonra bırakmıyor dedi. Bu arada sen naptın motor işini benim başım bağlandı bak :D
Salurbey
17 Mart 2017, 22:55
çok sevindim , cok guzel motor. hava düzelsin çok özledim zaten motora binmeyi, motoru alıp DRD hondaya gidicem , yerinde bir incelicem,belki test motoru varsa birde kullanmak isterim 650f yi,beni düsündüren 650f al sonra onu sat yine al meselesi, arada bir al sat daha yapmak. su ikinci cağırma işi olmasa aslında araya motor sokmayı dusunmuyordum ama kesinlikle gidip bayiye bakıcam 650f'e.
T.Happy''RR'
17 Mart 2017, 23:00
Amaan boşver ya gözünü karart al CBR 650F doya doya gez hem oturuş rahat hem yeni kasa far olsun renk olsun agrasif duruyor heybetli abs var yeterincede tatmin edecegini dusunuyorum ya 250ccden sonra bence gözünü karart al yoksa insan gerçekten arada kalmaktan motor seçemiyor.
Salurbey
17 Mart 2017, 23:02
doğru diyorsun , ama işte hayaller :) r6 gerçekler 650f olacak sonra ve 1 sezon binip satmaya kalkıcam :). hersey bir yana gerçekten güzel motor,kazasız belasız günlerde kullan.
T.Happy''RR'
17 Mart 2017, 23:12
Çok teşekkürler bence al bakarsın R6ya ihtiyaç duymazsın (buna ben bile inanmadım ama :) )
..YaNKee..
17 Mart 2017, 23:59
Teldeyim tam detaylı yazamadım salurbey k.bakma satışçıda kimse aldıktan sonra bıakmıyor filan dedi çizilir biri oturur falan bilemedim bende ya
Hayılı olsun. Benim motor bayiide şuan. Üzerine depodan kuyruğa kadar kağıt bant çektiler hava duracak şekilde oturma olayı olmasın diye.. çok basit bi yazar satılmıştır oturmayınız der olur biter.. yolda sigortasız plakasız başına iş gelse bi dünya ceza yersin.. acele etme bence dursun orda..
gursus
18 Mart 2017, 00:08
250 ccden 600cc e geçilcekse bu motor r6 olmasın Salurbey kardeşim, hem tecrübe olarak sorun olabilir hem de oturuş pozisyonu çok rahatsız ben r6 yı Türkiye şartlarına uygun bulmuyorum tipine aşık olup o motorda diretmeyin derim.Kendi klasmanında olan 600rr bile çok rahat motor r6 ye göre.Hele 650f çok daha rahat bi motor.
Birde kişisel düşüncelere saygım var ama 1 sene motoru kullanmaya anlam veremiyorum 650cc motordan bir senede sıkılabilecekseniz bu işin sonu yok.Çok çok profesyonelleşmelisiniz ki motor size yetmesin.Kendimden örnek vereyim 2006 model 600 f4i var bende 2011 den bu yana kullanıyorum 40 bin küsür km yaptım ve hala bu motor benim tecrübelerimin ötesinde bi motor yani bu motoru hala hakkıyla layıkıyla sürdüğümü düşünmüyorum süremem de ne yollar müsade eder ne diğer etkenler.Tabi siz pist için alıyorsanız orası ayrı bu süre kısalır.
..YaNKee..
18 Mart 2017, 00:11
R6 çok iyi ve çekici bir motor ama çok agresif ve sert bir motor aynı zamanda.. aslında benimde gsxr yıllardır çok hoşuma gidiyordu. Hele o efsane kasa k5 ler ve mavi renkleri... ama işte kısa mesafe binmek için çok rahatsız edici olmasada uzun mesafelerde sürüş pozisyonu sıkıntı olacaktır.. binen biniyor orası ayrı konu belki onlar alıştığından çok rahatsız edici gelmiyodur ama bana çok uymadı şahsen.. gerçi f kaslar benim yeni yeni dikkatimi çekti yoksa her zaman hayalimde bir ss vardı ama şimdi fikirlerim değişti.. artık konfor peşindeyim fazlaca... rr olacağına f olsun yani görüntü aynı olsun gidon yakın olsun sele rahat olsun beygiride düşük olsun biraz daha hata affetsin bana uyar
Salurbey
18 Mart 2017, 00:24
beyler kıymetlı yorumlarınız ıcın oncelıkle tesekkur ederım. ben artık yaslandım yas olmus 35 :) tabiki benden daha tecrubeli motor severler yasıtlarım kucuklerım ve buyuklerım vardır lakin tekrar yorumlara tesekkur edıyorum,tt arkadasımızın ve yankee nın yenı motorları hayırlı olsun , konu ister istemez başka bir tarafa doğru gitmesin sizden ricam. hani forumda konu baslıkları oluyor, " 600cc racing alıyorum ne dersiniz veya beyler hangı 600cc almalıyım veya 600cc alıcam sizler ne dersiniz vb." bunu sormadım hiçbir zaman foruma ve sormayacağımda fakat yine yazıyım degerli düşünceleriniz için tşkrler. TT ile olan bir muhabbet sonucu buraya yazdıgım kendi durumumla ilgili paylaşımdı.
..YaNKee..
18 Mart 2017, 00:32
Maksat eleştirmek değil zaten bende kendi fikirlerimi yazdım �� Sen yaşlıysan ben hiç konuşmayım bu yaş konusunu :cherry: insan almadan önce çoook karar değiştiriyor aslında ben fuara gittiğimde mt07 ile bu motor arasında kalmıştım ve yüzde doksan mt07 alacaktım şimdiki duruma bak :queen:
Salurbey
18 Mart 2017, 00:38
çok güzel motor 650f, doğru bir seçim bence. mutlaka sıralı 4 de bakılması gereken motorlar arasında listede olmalı diye düşünüyorum.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO