Orijinalini görmek için tıklayınız : Emniyet şeridi
dersulta
23 Kasım 2013, 19:24
Çifte standart olmamalı, emniyet şeridinden gidecekmiyiz gitmeyecekmiyiz. Bir karar vermeliler.
tr_select
23 Kasım 2013, 19:31
Genelde bir çok polis emniyet şeridi kullanımına bir şey demiyor. (İstanbul-Köprü yolu) Trafik nedeniyle emniyet şeridini kullanıyorum.
Polis görünce sol şeride geçersin usül usül kimsede bir şey demez. En azından bana ve gördüğüm diğer motorculara hiç bir polis bir ses çıkartmadı.
1.5 ay önce bir uyarıda bulunuldu. Polis görünce şeride geçin şeklinde... O kadar :)
1. köprü avrupadan anadolu geçişinde... Metrobüsün yola bağlandığı köşede polis genelde pusuya yatar. Zincirlikuyudan köprü girişine kadar emniyet şeridini pek kullanmamaya çalışın arkadaşlar. :)
mukureis
23 Kasım 2013, 19:39
Genelde bir çok polis emniyet şeridi kullanımına bir şey demiyor. (İstanbul-Köprü yolu) Trafik nedeniyle emniyet şeridini kullanıyorum.
Polis görünce sol şeride geçersin usül usül kimsede bir şey demez. En azından bana ve gördüğüm diğer motorculara hiç bir polis bir ses çıkartmadı.
1.5 ay önce bir uyarıda bulunuldu. Polis görünce şeride geçin şeklinde... O kadar :)
1. köprü avrupadan anadolu geçişinde... Metrobüsün yola bağlandığı köşede polis genelde pusuya yatar. Zincirlikuyudan köprü girişine kadar emniyet şeridini pek kullanmamaya çalışın arkadaşlar. :)
Valla ben her aksam imesten otobana baglanip kisiklidan cikiyorum full emniyet seridi kimse bisey demiyo.hatta bi keresinde polis var diye emniyet seridinin solundan gidiyorum durdurdu beni.dedi sen emniyet seridinden git aksam aksam tehlikeye atma dedi kendini
Ramazan Can
23 Kasım 2013, 19:45
emniyet şeriti candır can...........
oknglr
23 Kasım 2013, 19:51
Bende kullanıyorum arada ama mantıken yasak olmalı:)
aranel
23 Kasım 2013, 20:00
Bilinçli bir birey olarak insanların acil yardımlarında vs. kullanılan yolu onu kapatcak şekilde kullanmak insanlığa sığmaz. Bu kuralla değil insanın kendi değerleriyle alakalıdır. Motosiklet kullansa sıkıntı yok bulur bir boşluk girer ama otomobillerin kesinlikle girmemesi gerek. Unutmayın o şerit bir gün hepimize lazım olabilir.
ogzcngdk
23 Kasım 2013, 20:28
Bilinçli bir birey olarak insanların acil yardımlarında vs. kullanılan yolu onu kapatcak şekilde kullanmak insanlığa sığmaz. Bu kuralla değil insanın kendi değerleriyle alakalıdır. Motosiklet kullansa sıkıntı yok bulur bir boşluk girer ama otomobillerin kesinlikle girmemesi gerek. Unutmayın o şerit bir gün hepimize lazım olabilir.
evet bende aynı şekilde düşünüyorum, biz ambulans geldiği zaman çekilebiliriz ama arabalar çekilemez.. o yüzden emniyet şeridi bizimdir :)
Osırıs
23 Kasım 2013, 20:36
Şöyle izah edeyim; motorsikletler kullansın (eds ye dikkat!) arabalar kullanmasın,nedeni ise arkadan ambulans itfaye gelirse motor araya kaçıp yol verir,ama araba olsa bi tarafa kaçamaz tıkar yolu,yada önüne düşer her dürlü cezayı yer :queen:
agrasiwe
23 Kasım 2013, 20:37
Emniyet seridi motora serbest gibi biseydir ben polisin bisey dedigini duymadim ama sikintida olmaz degil o dedigin yerden hergun gecerken ordaki polisin onunden gecer atasehire giderim simdiye kadar hic bisey demedj
Bugün Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişte FSM sanırım kaza olmuş trafik vardı, arkamda bir araçta emniyetten geliyor yalandan yakmış dörtlüleri, sanki acil durumu var. 200 metre ileride polis aracını görünce hemen araya girmeye çalıştı. :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO