PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce motor seçimim doğru mu?

kekum3
17 Kasım 2013, 12:01
Merhaba arkadaşlar. Günlerdir forumu okuyorum. Çok yararlı bilgiler var forumda gerçekten. Devasa bir paylaşım. 2. el bir motor almak istiyorum. Ve bu forumunda yardımıyla bir karar verdim. Honda cbf 150. Daha önce vitesli motor kullanmadım. İlk vitesli motorum olacak öncelikle. 1.87 boy 89 kiloyum. ilk mondial mr vulture 150 yi sevmiştim. ama küçük geleceğini düşündüm :D mr 250 de ise bir çok sorun olduğunu gördüm ki bütçemde 4000 ı geçemiyor. Bir kereliğine yaklaşık 800 kmlik bir uzun yolum var tek başıma. ve daha sonra motoru artçımla birlikte en fazla 150 kmlik yollarda kullanacağım. tabi kısa mesafelerde ve bozuk yollarda da kullanmam gerekicek. Bütçeme uygun olarak cbf 150 yi tercih ettim. Ama hangi modeli almalıyım 2009 öncesi yok japon dediler falan. Motora daha önce binmedim sizce boyuma göre uygunmudur. yoksa regal raptor 250 mi tercih etmeliyim. yada tavsiye edeceğiniz başka motorlar da var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

kekum3
18 Kasım 2013, 00:22
fikri olan yok mu.

zerzura
18 Kasım 2013, 00:32
Tipi içine sindiyse CBF iyidir.

kekum3
18 Kasım 2013, 03:45
uzun yolda boydan sıkıntı yaratır mı?

extra_serkan
18 Kasım 2013, 04:01
cbf 150 ilk vitesli motor kullanacaksanız kullanımı,yol tutuşu,rahatlığı müthiş bir motor . Her eve lazım dedirtecek bir motordur . kesinlikle ilk vitesli motor kullanımı için idealdir.

VOLkann
18 Kasım 2013, 04:08
İkinci el motorda japondan şaşma ki honda aralarında parça-servis-sağlamlık vs en iyilerinden. Bahsettiğin model de zaten birçok kurye tarafından kullanıldığına göre yanlış seçim değil. Boy konusuna gelince de çok sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü rakipleri de hemen hemen aynı ebatlarda motorlar.