PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Temas..

abulut
15 Kasım 2013, 22:50
Öncelikle merhabalar.Bende bu sene ehliyet alacaklardanım.Şimdilerde (daha doğrusu bugün ilk kez oluyor) pratik dersler başladı:) Saat gibi çağırdıkları yere gittim heyecanı size anlatmayayım az çok hepiniz yaşamışsınızdır:P toplamda 20 kişi falan vardı tabi herkes biliyorMUŞ ben farkında değilim,önden vitesli bilenler bikaçtur,sonra scootr kullananlar derken sıra bendeee:queen:
Nasıl bir heyecan aman aman sormayın gitsin.Hayatımda bisikletten başka iki tekerli araç kullanmadım,e haliyle napcam nolcak derken bi anda motorsiklet üstünde buldum kendimi
Motosikletimiz kuba 100 cg yidi sanırım.
Hoca anlatırken debriyajdı frendi gaz dı vitesti derken bi anda tek başıma kaldım motosiklette.O nasıl bir histir yav.Hastalık hastalık!!! Şu anda evdeyim ve bir motorum olsa bu gece koca gün gezmiştim heralde.yok böyle bişey.İnsanın içinin pır pır etmesi mi desem heyecandan duramamakmı desem çok güzel bişey.anlatılmaz diyorumya:cherry:
Az çok kaptım olayı,tabi pratik lazım trafikte nolcak bilmiyorum elim ayağıma karışır gibi geliyo:sunny:
Kuba 100cg benim sürdüğüm ilk motor,ben pek titreşim duymadım tabi o anda hiçbişey önemli değildi belkide ondandır:queen:
En azından yazayım dedim saygılarımla..

shooter1
16 Kasım 2013, 00:01
ilk zamanlar böyledir herkeste olur arkadaş ehliyete giricek bunu izlemeye gittim nasıl da basıyorum diyor gittiği hız desen 20 km :)

Samet Ağır
16 Kasım 2013, 00:37
şimdi sen bu gece uyuyamazsında..sabaha kadar yollarda gez babam gez...:wiinkk::P

abulut
16 Kasım 2013, 00:43
bu gece nasıl uyucaz harbiden bakalım.uyursakta 40 yıllık şoför 40 yıllık kazaları yaparız rüyalarda:)

SULH
16 Kasım 2013, 02:01
motor almadan ehliyet almıyosun tebrikler. bende baya heyecanlanmıştım anlıyorum :)

ogzcngdk
16 Kasım 2013, 02:08
hayırlı olsun 20 gün falan kaldı ehliyeti almanıza :)

kendi motorunu 1 hafta kullanınca şeytangibi olursun rahat ol ama tabi kaldırıp götürme konusunda

durmak viraj almak ve trafikte dikkat etmen gereken şeyleri zamanla öğreniceksin kaza bela olmadan gözlemleyerek :)

Tİme_shİft42
16 Kasım 2013, 02:56
Benzin masrafını görünce zamanla haftada bir binmeye başlarsınız :queen: zamanla daha az binmeye başlarsınız

Eagle7
16 Kasım 2013, 14:06
Benzin masrafını görünce zamanla haftada bir binmeye başlarsınız :queen: zamanla daha az binmeye başlarsınız

Moralini bozmasana adamın bide benzinin nerdeyse 5 tl olduğunu hatırlatsaydın :)

emrb
16 Kasım 2013, 14:13
İlk defa motosiklet kullanmak orgazm olmak gibidir..

buberk
16 Kasım 2013, 14:34
Keşke her yıl beynimin motosiklet ile dolu olan kısmına format atılsa ve ben o bakir duyguları tekrar tekrar yaşasam :joker:

abulut
16 Kasım 2013, 14:51
Yaz ortası sonu gibi bir cbr125r almayı planlıyordum(para durumu falan) fakat şimdi elimdeki parayla gidip bi drift alasım var okadar söyleyim :cherry:

buberk
16 Kasım 2013, 15:47
Yaz ortası sonu gibi bir cbr125r almayı planlıyordum(para durumu falan) fakat şimdi elimdeki parayla gidip bi drift alasım var okadar söyleyim :cherry:

Sabretmeyi bırakıp harakiri yapacam diyorsun :)

abulut
16 Kasım 2013, 19:46
Sabretmeyi bırakıp harakiri yapacam diyorsun :)

ne bileyim intihar mı olur harbiden? :D sanırım beklicem.

hissizadam
16 Kasım 2013, 20:57
insan beyninde receptor adı verilen sinir uçları vardır ve insan ilk defa bi'şey yaşadığında yani beyin ilk defa o durumla karşılaştığında öncelikle onu tanımlar ve ona göre zevk, haz vb. duyguları hissetmemize sebep olur.

ilk seferden sonra aynı durumla karşılaşınca haliyle ilk seferdeki tepkiyi ver(e)mez. Madde kullanıcılarının bağımlı olma süreci de bu şekilde işler mesela, her zaman ilk seferdeki hazzı almaya çalıştıkça kullanım oranı artar ve insan iyice dibe vurur. Motorda da sanırım buna benzer bir durum söz konusu aslında hemen her şeyde bu durum mevcut. ilk bilgisayar, ilk otomobil, ilk gidilen sinema, tiyatro, maç vs. genelde hep daha özel olur. Benim de şu an ilk motorum, yeni başladım ama ehliyetim olmadığından aylardır garajda yatıyor. ileride ne olur bilinmez ama insanın tutkusu olan şeyler genelde her zaman haz veriyor insana.

Keşke her yıl beynimin motosiklet ile dolu olan kısmına format atılsa ve ben o bakir duyguları tekrar tekrar yaşasam :joker:

blackarca
16 Kasım 2013, 21:12
Hayirli olsun oncelikle. ..
Sitede kose yazilari bolumunde ''donald duck'in motora giris" yazisi var okumani tavsiye ederim

shooter1
16 Kasım 2013, 21:44
cbr serisi bu aralar bayağı pahalandı deniliyor biraz bekle ister