PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Joymax 250 & Hyosung Gv 250

movibiker
09 Kasım 2013, 05:49
uzun bir aradan sonra merhabalar,aprilia scrabeomu sattıktan sonra bir yıl kadar bir motosikletsiz süre geçirdim ve tekrar bir arayış içine girdim,bu iki motor arasında kaldım,scarabeonun tek kusuru konforsuz oturuş tarzı ve küçük görünüşüydü,şimdi daha iri bir motor almak istiyorum.
Sym joymax 250 çok konforlu görünüyor.Ön camı,rüzgarı kesen yapısı,geniş koltuk altı bagajı,hard top case takılabilme olanağı,ön kalorifer menfezi,konforlu selesi,sırt dayaması,ayakları uzatabilme imkanı beni aşırı derece çeken yanları.Eksilerine gelince bana göre tek eksiği sonuçta o bir scooter ve trafikte çoğu 4 teker sürücüsü pizzacı gözüyle bakıyor ve bazen bu hayati riskler yaşanmasına sebep oluyor.
Hyosung Gv 250 ye gelince,hep çocukluk rüyalarımda olan tarzda bir motor,o da çok konforlu görünüyor fakat rüzgarı direk yeme açısından bakılırsa korumasız ve ben motora artık yaz kış binmek istiyorum.Gv 250 nin benim gözlemlediğim eksisi ikinci el piyasası,bu iki motoru kıyaslayacak olursak hangisi daha kolay satılır çünkü eninde sonunda satıyoruz bu motorları,Bursada açık konuşmak gerekirse çokça trafikte olan birisiyim ben hiç gv 250 görmedim,sym özellikle gts evo modeline oldukça sık rastlıyorum.
Tercih yapmam gerekiyor,kıymetli fikirlerinizi bekliyorum.saygılar. :)

ogzcngdk
09 Kasım 2013, 20:11
nası görmedin beni yahu :) namazgahta 1 arkadaş daha var yeni model var ama onda siyah.. zafer mahallesinde var bir tane 81.000 km de :cyclopsan

ama nilüfer görükle taraflarında denk gelmedim hiç..

şimdi gelelim gv250 ye bir kere o scootere göre rahatsız, rüzgar yersiniz ama gerçek deri bir montunuz varsa rüzgar göğüs kısmını zerre kadar etkilemez kışın kullandım bir kere üşümedim.. tabi ellerim yüzüm donuyor orası ayrı..:) ve dönmüyor motor araba gibi manevra yapıcaksınız :) motorunu biliyorsunuz zaten canavar.. frenleri cruiser için iyi, doğru kullanırsanız çok güzel duruyor..

bence tamamen size kalmış cruiser motor kullanmak bence bazı fedakarlıklar gerektirir.. eğer gerçekten seviyorsanız böyle motorları alırsınız artılarıda var ama eksileri biraz yorucu eksiler ..

bu tarz sadece bir hevesse bence scooteri alın rahat edin.. scooter daha rahat satılır kanımca.

movibiker
10 Kasım 2013, 01:25
oğuzcan yorumunuz için teşekkür ederim,bende setbaşındayım ama gerçekten hiç denk gelmedim,25 senelik heykelliyim :) dediğim gibi çok kalıcı olmuyor bende motorlar satışı kolay olmalı,kısmet olursa mart ayında alıyorum motorumu o zamana kadar deneyimli arkadaşlara danışıyorum karar vermek için zamanım var daha.

Slayerrr
10 Kasım 2013, 01:58
ve dönmüyor motor araba gibi manevra yapıcaksınız :)

Bence sen döndüremiyorsun :)