PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : naked almayı düşünüyorum ama

MasterChef
02 Kasım 2013, 22:01
Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir naked motorları araştırıyorum açıkçası önceden cbr 250 r yada hyosung 250r düşünüyordum ama sonrasında nedense bir anda naked tarzı motorlar çok ilgimi çekmeye başladı.Bu benim ilk motorum olucak genelde okula gitmek için kullanıcam tabi arada sırada ufak seyahatlere çıkıcam max 150 km falan.Önere bileceğiniz markalar modeller nelerdir ve bunlarla ilgli yaşayacağım kronik sorunlar var mı bakımlarında,parça değişiminde harcamalarım ne kadar olur,yakıt tüketimi ne kadar olur gibi.Para olarak max 12.000 çıkabilirim.Birkaç markaya baktım açıkçası ve mt-03 ler hoşuma gitti diyebilirim.Sizin önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir?

dyavol-77
02 Kasım 2013, 22:29
Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir naked motorları araştırıyorum açıkçası önceden cbr 250 r yada hyosung 250r düşünüyordum ama sonrasında nedense bir anda naked tarzı motorlar çok ilgimi çekmeye başladı.Bu benim ilk motorum olucak genelde okula gitmek için kullanıcam tabi arada sırada ufak seyahatlere çıkıcam max 150 km falan.Önere bileceğiniz markalar modeller nelerdir ve bunlarla ilgli yaşayacağım kronik sorunlar var mı bakımlarında,parça değişiminde harcamalarım ne kadar olur,yakıt tüketimi ne kadar olur gibi.Para olarak max 12.000 çıkabilirim.Birkaç markaya baktım açıkçası ve mt-03 ler hoşuma gitti diyebilirim.Sizin önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir?

Yamaha mt 03 (660) başlangıç motoru olmaz;
183 kg-48 hp-2'nci yada 3'ncü motorun olabilir(ilk iki viteste patinaj çeken-1'nci viteste gaz'la tekere gelen makine):wiinkk:

tr_select
02 Kasım 2013, 22:32
Ben un helvası sevmiyorum, irmik yaptırın lütfen :)

Şakası bir yana daha tecrübem yok diyorsun ve mt3 araştırıyorsun. Akıl karı iş değil, arkanı dön ve kaç... Ayriyetten biraz sonra seni taşlıyacaklar :mrgreen:

Yıllarda 600RR kullandım. Hala 1000RR'a bindiğimde dizlerim titrer. Cahillikmi, cesaretmi sizdeki anlamadım...

MasterChef
02 Kasım 2013, 22:38
dediğim gibi aklımda tam bir marka yada motor yok (açıkçası bi ara ducati monster 620ie bile bakmıştım ama cesaret edemedim belki ileride inşallah :D) o yüzden sizin fikirleriniz almak istiyorum sonuçta çoğunuz belki hepinizin bir motor geçmişi var bana önerebileceğiniz başlangıç olarak ne olabilir ben bunu merak ediyorum

KeaSH-07
02 Kasım 2013, 23:08
sana olcak motorlar
ktm duke
sym wolf
suzuki inazuma
bide bajaj gelcek onun pulsar modelide iyi görünüyor
mt-03 ilk motor olmaz

MasterChef
02 Kasım 2013, 23:12
peki megelli yada hyosung hakkında ne düşünüyosunuz

KeaSH-07
02 Kasım 2013, 23:20
peki megelli yada hyosung hakkında ne düşünüyosunuz

megelli yaramaz
hyosung modelli temiz bulursan koy sepete ;)
ama kış geldi uygun modelli sym wolf bulursun
örnek: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-adalya-auto-dan-2012-sym-wolf-250-ni-sifir-tadinda-8.500km-de-141618551/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-arayana-140411473/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-spormoto-dan-2013-model-duke-200-abs-140402335/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-istanbul-9000-km-ktm-duke-142678458/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2013-model,rodajini-uzun-yolda-kendi-yaptigim,4000-km-de-inazuma-141696912/detay/

beko12345
02 Kasım 2013, 23:22
Sym wolf 250 senin işini en güzel görecek alettir.

kaan898
03 Kasım 2013, 13:21
bajajı ben de bekliyorum uzun zamandır takipteyim özellikle pulsar 200 ns i.23 beygir,3 buji ateşleme ,4 subab,nitrox monoshock süsp. , youtube videolarından izlediğim kadar yok denecek kadar az titreşim,yakıt tasarrufu ve en önemlisi fiyat avantajı.bence bekle derim.her konuda komple bir alet ülkeye girmek üzere...

APALA
03 Kasım 2013, 14:11
Mt-03 ün başındaki mt şunun kısaltmasıdır. MAXİMUM TORK...
Lütfen büyük ve agresif motorla başlamayınız. Bu konuda çok yorum yazıldı, çok laf söylendi, çok video çekildi.
Ama vatandaş sıkıldı biraz. Artık eskisi gibi size öneri gelmeyecek.

Kimsenin birşey demesine lüzum yok. Senin ikna oman lazım. Arama mtoruna "altın elbiseli adam başlangıç motoru" yazıp, izlemeni tavsiye ederim kardeşim.

inci1903
03 Kasım 2013, 14:21
o bütçeye tabiki duke 200.

MasterChef
03 Kasım 2013, 17:49
duke için yedek parçası sıkıntısından bahsediyorlar ve parçalarının pahalı olduğundan o yüzden açıkçası duke pek sıcak bakmıyorum bajajı bende baktım güzel bi motora benziyor ama haberlerini pek takip etmedim açıkçası ne zaman türkiyeye gelceğini bilmiyorum ve fiyatı hakkındada pek bi bilgim yok o yüzden o düşünce aşamasında benim için belki bekleyip onuda alabilirim.ilk başta mt yi düşünmemin sebebi motorun görüntüsü çok ama çok hoşuma gidiyor ama tabi ki bu canımdan önemli değil.hepinize düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler sanırım bir anda karar verip gidip birini alıcam

KeaSH-07
03 Kasım 2013, 21:40
duke için yedek parçası sıkıntısından bahsediyorlar ve parçalarının pahalı olduğundan o yüzden açıkçası duke pek sıcak bakmıyorum bajajı bende baktım güzel bi motora benziyor ama haberlerini pek takip etmedim açıkçası ne zaman türkiyeye gelceğini bilmiyorum ve fiyatı hakkındada pek bi bilgim yok o yüzden o düşünce aşamasında benim için belki bekleyip onuda alabilirim.ilk başta mt yi düşünmemin sebebi motorun görüntüsü çok ama çok hoşuma gidiyor ama tabi ki bu canımdan önemli değil.hepinize düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler sanırım bir anda karar verip gidip birini alıcam
sym wolfu dikkatli incele beyazı çok güzel senin işini fazlasıyla görür.Sym çin malı değildir,güzel motorları var

kaan898
05 Kasım 2013, 23:10
evet haklısın da 10 binlik etiket de güzel...

KeaSH-07
07 Kasım 2013, 14:32
evet haklısın da 10 binlik etiket de güzel...

ne 10.000i sıfır almıyacan wolfu
2. el temiz 7.000 e alınır

VOLkann
07 Kasım 2013, 15:15
Okula gitmek için kullanıcan motora 12000 TL Verme bence (öğrenci durumlarından dolayı para sorun değilse onu bilmem tabi). Ikinci el temiz bi makina alırsın artan paraya da en kralından kask ve ekipman süper olur. Bi de eğitime gittin mi ballı kaymak. Bu arada motora kızlı erkekli binmiyoruz ona görre :)

emRRe79
18 Aralık 2013, 16:50
suzuki inazuma 250 baslangıc için ve uzun süreli kullanım için çok ideal bir motosiklet ben onu tavsiye ederim