PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun 150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62

yamyamaha
02 Haziran 2012, 01:48
CRF CBF vay be harbiden hiç dikkat etmemişim. aklımızın bir köşesinde cbf olunca crf yi cbf diye okuyoruz.
bugün salihlimizin güzide sanayisinde parçacıları şöyle bir gezdim. sonuç ne kendi amortisorumuz nede cbf amortisorumuz hazırda yok.
kaldıki crf desek aha oda ne diyecekler. malum para harcamayı sevmem amortisoru sormamdaki tek amaç daha ucuza nasıl hallederiz felsefesine uymaktır. :)
150 - 170 liraya sıfır amatisor alaçağız hemde izmirden falan getirteceğiz diye düşünerekten bizim amotisoru sokerken sevindirik oldum. ortadaki ana milin ucunda dişli kısmı kopmuş. hemen aldım parçaları doğru zeki ustaya. zeki ustanın bir özelliği de zeki oluşu. :) zaten tornacıları sanayinin profesörleri olarak görürüm. maşa ve amortisörün bağlandıgı salıncağıda sökmüşken götürdüm nasipse onlarada sarı murc çakılacak. işler yolunda giderde zamandan yanada sıkıntım olmazsa yarın akşama hazır olaçak bizim mötör.
yağda ya buharlaşıyor yada geceleri hırsızlar 10 gr 10 gr çalıyor. ama nereye gittiğini bir bulursam ben yapacağımı biliyorum.

yamyamaha
08 Haziran 2012, 23:33
mehmetim bak bizim torpilliler motorize olmuş.
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/103641-motorize-infaz-ve-koruma-memuru.html

berk_cglr
09 Haziran 2012, 13:14
internette mavi renkli zincirler var fakat hiçbiri bizim motorların zinciri kadar ince değil ölçü olarak 428 geçiyor bizim zincirin genişliği ancak minimum 520 den başlıyor kalınlıkları oda yz 125 vs ye uygun boyda biz bunu takmak istesek 520 zincire göre ön arka dişliyi ayarlasak zincir kalınlığından dolayı bir sıkıntı yarartırmı yoksa sıkıntı olmadan kullanılırmı

yamyamaha
09 Haziran 2012, 23:05
zinçir kalınlığı sorun yaşatmaz diye düşünüyorum. ama genede hurdada olsa bir 520 zincir takıp denemekte fayda var.

berk_cglr
09 Haziran 2012, 23:29
sonucta cok kalinlik farki yok ondan bende sorun olmaz diye dusundum

yamyamaha
09 Haziran 2012, 23:57
bir ara bende heves ettiğdim çok çok baktım her yerine olur sadece maşadaki zincir takozu var ya kavcuk orada kendisine yer yapıncaya kadar biraz biraz kavcuk talaşı çıkarır.

berk_cglr
10 Haziran 2012, 00:29
disliyi degistirmeye gerek varmi peki yoksa o degismeden de olurmu

yamyamaha
10 Haziran 2012, 01:38
denemek için bir kaç metre için gerek yok. ama kullanmaya karar verirsen mutlaka değiştir.

berk_cglr
10 Haziran 2012, 01:46
ok abi bakiyim bir nasil olcak

yamyamaha
10 Haziran 2012, 03:13
ön dişlide belki 17t nin altında bir dişli seçmen gerekebilir.

berk_cglr
10 Haziran 2012, 08:56
peki kaclik disli kullanayim hem on hem arka icin sanayi tipi 520 lik zincire uygun delinsiz disli buldum her boyu var aldiktan sonra tornada benim dislileri goturup deldiricem ona gore de araziye girmiyorum girsemde hard cross yapicak degilim :)

yamyamaha
10 Haziran 2012, 12:10
en fazla önde bir diş düşür. kalın zincir sağa sola takılmadan geçer. arkayada 44t i olur nasıl olsa sen araziye çıkmıyorsun.

berk_cglr
11 Haziran 2012, 12:46
eveet en sonunda motoru komple söküp toplama zamanı geldi :D şimdilik sökülürken ve sökülmüş haldeki fotoları mevcut eller ful yağ olduğu için çok resim çekemedim ama toplarken bol bol resimlerim birde mobilden girdiğim için facebookdaki albümü paylaşıyorum kusura bakmayın motoru tamamen topladığımda tek bir başlık altında toplayabilirimde :D

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.242659972512172.48577.100003045134099&type=1&l=ca1b543f63

mehmetmumtaz
11 Haziran 2012, 13:10
mehmetim bak bizim torpilliler motorize olmuş.
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/103641-motorize-infaz-ve-koruma-memuru.html
devrem yeni gördüm :P valla benzini koysun devlet kendi motorumla görev yapayım :queen:

yamyamaha
12 Haziran 2012, 01:37
:) ben sana koydugu benzinin yarısı lpg verse daha daha razıyım ama malum torpilliler varken bize düşmez.

yamyamaha
17 Haziran 2012, 05:12
yardım
gene aynı şey oluyor paran mı var derdin var. :) seç beğen al tabi seçe bilirsen.

ah ah eski motorum maxi kasa scootur du bilenler vardır. kasa maxi, motor mini. derken sattık ta bu motorumu almıştım. iki senedir dere tepe gezinip duruyordum ki motoru büyültsek mi hanım nedersin dedim, bizim hanım ( kendisi iç huzur oluyor ) bir patladı senin yüzünden iki senedir motorsuzum sen geziyorsun bizi düşünmüyorsun diye verdi kalayı. ( kendileri de sıkı motorcu dur ) sen istedin de biz motoru senden mi esirgedik. bak motoru büyültürsek sende artcım olursun takılırız birlikte dediğsek te kandıramadık.
şimdi büyük problem şu 5-6 binliraya maxi kasa 400 cc cıvarı hangi motoru almalıyım. 250cc güzel motorlar varsa da 400cc sınırı kondu. sizce neler alına bilir.
aklımdan suzuki burgman 400 an geçse de bütçe karşılığı düşük model yılları denk geldiğinden tırsıyorum.
honda fjs 400 daha mantıklı model yıllarında ama onunda fiyatı uçuk ( benim bütçeye göre )
yamaha majestik 400 de mantıklı geliyor ama bu üç büyüklerden honda hariç servis ve parça olayı honda kadar tat vermiyor.
bu üçü aklımda ilk geçsede geri plana attıgımızda
öne kymco kalıyor. kymco Xciting 500 ve yamaha 400 kafa farkı ile kafamın içinde bir birleri ile yarış yapmaktalar.
her iki modeli kullanmış olan arkadaşlar var ise yorumlarını duymak isterim.

mehmetmumtaz
17 Haziran 2012, 13:43
yardım
gene aynı şey oluyor paran mı var derdin var. :) seç beğen al tabi seçe bilirsen.

ah ah eski motorum maxi kasa scootur du bilenler vardır. kasa maxi, motor mini. derken sattık ta bu motorumu almıştım. iki senedir dere tepe gezinip duruyordum ki motoru büyültsek mi hanım nedersin dedim, bizim hanım ( kendisi iç huzur oluyor ) bir patladı senin yüzünden iki senedir motorsuzum sen geziyorsun bizi düşünmüyorsun diye verdi kalayı. ( kendileri de sıkı motorcu dur ) sen istedin de biz motoru senden mi esirgedik. bak motoru büyültürsek sende artcım olursun takılırız birlikte dediğsek te kandıramadık.
şimdi büyük problem şu 5-6 binliraya maxi kasa 400 cc cıvarı hangi motoru almalıyım. 250cc güzel motorlar varsa da 400cc sınırı kondu. sizce neler alına bilir.
aklımdan suzuki burgman 400 an geçse de bütçe karşılığı düşük model yılları denk geldiğinden tırsıyorum.
honda fjs 400 daha mantıklı model yıllarında ama onunda fiyatı uçuk ( benim bütçeye göre )
yamaha majestik 400 de mantıklı geliyor ama bu üç büyüklerden honda hariç servis ve parça olayı honda kadar tat vermiyor.
bu üçü aklımda ilk geçsede geri plana attıgımızda
öne kymco kalıyor. kymco Xciting 500 ve yamaha 400 kafa farkı ile kafamın içinde bir birleri ile yarış yapmaktalar.
her iki modeli kullanmış olan arkadaşlar var ise yorumlarını duymak isterim.

Kardeşim ya :mrgreen: , seni de kaybettik desene Gy 200 cüler olarak :) , bi arkadaşım kymco kullanıyor ama 500 lük değil çok memnun daha önce hondası vardı kaza yaptı kymco aldı çok memnun gerçekten

yamyamaha
17 Haziran 2012, 15:04
sizin oralarda scoter meşurdur benim için bir fıyat piyasa araştırması yaparmısın. daha beni kaybetmediniz :)
200luk duruyor. sadece motoru şaseye tutan saplama kesti yenisini taktık yola devam. bir gün bile yollardan ayrı kalmadık.

gargi amca
17 Haziran 2012, 15:11
dostlar bende konu başlığını takip ediyorum. bir bilgi vereyim dedim. ben lifan'ın gy200 motorunu çok beğendim. arka teker disk fren falan tay200 yerine onu düşünüyorum. lakin renk olrak sadece turuncu renk vardı. bu da hiç hoşuma gitmiyordu, buyüzden tay200 'e dönüyordum. lakin cuma günü fabrikasını aradım düzceyi. yetkiliyle kjonuştum bu renk çekici değil başka renk seçeneğide yok dedim. yetkili hangi renk düşünürsünüz dedi. bende valla turuncu olmasın da, diğer renklere daha kolay adapte olabilirim, kabullenebilirim dedim. bunun üzerine kendisi siyah renkli modellerin ithal edildiğini, yola çıktığını, varmak üzere olduğunu, yakında fabrikada olacağını söyledi. bende sevindim haliyle. çünkü motor çok güzel bence renginden kaybediyordu. tabiki zevk meselesi. neyse artık siyah rengini dörtgözle bekliyorum. belki ilgilenen olur diye yazmak istedim. teşekkürler..

yamyamaha
17 Haziran 2012, 18:53
oh oh gargi paylaşım için teşekürler. şu an bende skygo 200gy var misal motoruda şaseside lifan. lifan nisbeten hoş ama lifan-bisan ortaklıgında iken garanti ve servisi kötü idi. bende ki eski motoru servislerin kötülüğünden elden çıkardım. ama şu an kullandıgım lifan iamlatı sygko dan çok memnunum. Allah herkese sevdiği motoru nasip etsin.

mehmetmumtaz
17 Haziran 2012, 20:46
sizin oralarda scoter meşurdur benim için bir fıyat piyasa araştırması yaparmısın. daha beni kaybetmediniz :)
200luk duruyor. sadece motoru şaseye tutan saplama kesti yenisini taktık yola devam. bir gün bile yollardan ayrı kalmadık.
marmariste çok var bunlardan bi soralım kardeşim, bodrumda vardır ama uzak kalıyor orası bana

berk_cglr
17 Haziran 2012, 21:11
abi kesinlikle kırmızı giera nexus :) bir kaç defa bindim hem ragat hem sportif hemde gazladımı gidyor :)

mehmetmumtaz
17 Haziran 2012, 22:03
abi kesinlikle kırmızı giera nexus :) bir kaç defa bindim hem ragat hem sportif hemde gazladımı gidyor :)

adama ferrari lazım değil :)

yamyamaha
18 Haziran 2012, 01:19
:) gilaralar olsun diğer avrupalıların her zaman kasa biraz küçük ve daha spor görünümü var. amaç hız olsaydı avrupalı tercih ederdim. ama gönlüm her zaman çekik gözlüden yana. asfaltta yer kaplamalı.

berk_cglr
18 Haziran 2012, 11:00
o zaman burgman al abi acaip rahat selesi 2006 model arkadaşımda vardı artçı olarak bindim bildiğin evdeki koltuk gibi rahattı selesi :D birde sırt yaslamak içinde bir aparat vardı ohh valla on numara yani

GaCCaLL
18 Haziran 2012, 18:05
Kardeşim ya :mrgreen: , seni de kaybettik desene Gy 200 cüler olarak :) , bi arkadaşım kymco kullanıyor ama 500 lük değil çok memnun daha önce hondası vardı kaza yaptı kymco aldı çok memnun gerçekten

Ne kaybetmesi kaybetmek yok. Bak ben 200gy mi satalı 1 seneden fazla oldu hala yazıyorum yeri geldiğinde :) oda yazacak o kadar!! :queen:

yamyamaha
20 Haziran 2012, 00:51
her nekadar motoru büyütme sevdasından maxi scooter olayına girşsekte motoru satma ikinci planda. suzuki swift aracımı elimden çıkartıp yeni motoru almayı düşünüyorum. sonrasında paracıklar yetişmezse belki gy200 ü satarım. satsamda ruhum endurocu oldugundan buralardan ve sizlerden ayrılamam.

yamyamaha
26 Haziran 2012, 02:11
veeeEEeee eeEEEEeevvVVVvvveeEEEeeeettttTTTtttt.
maxi kasa scooteri almış bulunuyorum. fotocuklarını burada paylaşacagım. bakalım keyif verecekmi bunuda önümüzdeki günlerde göreceyiz.

gargi amca
26 Haziran 2012, 02:30
ooo bekliyoruz fotoları, Allah kaza vermesin..

yamyamaha
26 Haziran 2012, 04:24
amin ALLAH cümlemizi kazadan ve belaladan korusun. fotoyu sanırım yarın eklerim.

GaCCaLL
26 Haziran 2012, 13:24
vayyyy hayırlı uğurlu olsun Serdal hocam :) allah kaza bela vermesin inşallah :rendeer:

yamyamaha
26 Haziran 2012, 19:58
amin cümlemize
http://www.motosiklet.net/forum/members/25539-albums1657-picture8410.jpg
http://www.motosiklet.net/forum/members/25539-albums1657-picture8412.jpg
http://www.motosiklet.net/forum/members/25539-albums1657-picture8411.jpg
ahanda bizim ağır abi
aldık daha 100 km yapmadan eksozu kaldırıma vurduk. :( şimdi söktüm plastiğin elini yüzünü topluyorum. :)

mehmetmumtaz
27 Haziran 2012, 09:53
Allah kazasız, cezasız binmek nasip etsin devrem, çok güzel maşallah

yamyamaha
27 Haziran 2012, 11:37
saol devrem kerata acayip kaçıyor dağlara doğru süresim geliyor ondaki gücü görünce. :)

GaCCaLL
27 Haziran 2012, 15:45
maşşalah KTM turuncusuymuş :) tekrardan hayırlı olsun..

yamyamaha
28 Haziran 2012, 02:53
ah ah motordan anlamayanlar fiyat traktör turuncusu dan başka renk bulamadın mı diyorlar. ama fark edile bilirlik bakımından çok işlevsel.

yamyamaha
29 Haziran 2012, 16:08
çok heycanlığım tayinler cıkmış.:)
ama benimki daha belli değil. :(

GaCCaLL
29 Haziran 2012, 16:43
hadi hayırlısı abi öleyse sonuçdan bizleride haberdar edersin artık :)

yamyamaha
29 Haziran 2012, 16:53
emin ol herkesin haberi olacak. ama malesef gene ceza evi çalışanları hariç ibaresine takıldık. bakanlıgın alışkanlıgı. :( diyerleri duyuruldu.

arsun
02 Temmuz 2012, 11:20
skygo 200 gy alıp aranıza katılmak için üye olarak ilk adımı atmış bulunuyorum herkese selamlar ALLAH kaza bela vermesin ...!

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-skygo-orjinal-1500km-82596678/detay/

arkadaşlar bu motoru alıyorum nasipse 4000 de bir sıkıntı yaratırmı bana hiç cros kullanmadım fakat bir bakışta anlayabilecek kişiler olduğuna eminim yorumlarınız için şimdiden teşekür edrim

yamyamaha
03 Temmuz 2012, 12:47
motor güzele benziyor ama bu motorlar 160 km hız yapmaz kilometre saati aldatıyor. azami 100 bilemedin 105 km hız yapar.eğer beyendiğsen birde motor ustasına gösterip fikir ala bilirsin.

yamyamaha
04 Temmuz 2012, 03:47
ülen tayinler açıklandı bizim tayin cıkmamış eyimi. kırk yılın başı deniz kıyısına tayin istedik. onunda suyunu çıkardılar.

mehmetmumtaz
04 Temmuz 2012, 09:23
ülen tayinler açıklandı bizim tayin cıkmamış eyimi. kırk yılın başı deniz kıyısına tayin istedik. onunda suyunu çıkardılar.
Canın sağolsun devrem, nereye yazmıştın ? üniversite sınavına girdiysen yazıp gidebilirsin.

yamyamaha
05 Temmuz 2012, 23:47
:) şakranı yazmıştım halbukisem alımda çok. ama nasip değilmiş. üniversite sınavı düşünmüyorum, çünkü konyada öğrenciyim bek ilğilenemedik ama bu sene asılacagım. en olmadı seneye bitirip dikey geçişle muhendislik okumak istiyorum.

yamyamaha
12 Temmuz 2012, 03:16
şşşŞşşTTttt millet nerdesiniz ya. model değiştirdim diye takılmazsınız dediniz. görüyorum ki ben hariç herkes kayıp.
olmuyor böle. geçin bakalım sıraya isimle yoklama yaparım bir dahakine. :)

mehmetmumtaz
12 Temmuz 2012, 10:41
devrem sen onları aramıyacan , onlar ustalarını arayacak. gecen gece denizliye gittim motor yolda aküyü bitirdi yada akü bağlantısı gitti. korna sinyal far çalışmıyor ama motosiklet çalışıyor(ayakla) tamir edecem ama yeni motosiklet aldığım için bi kenara attık motoru

buda yeni makinem , Allah hepinize nasip etsin inşallah, kazasız belasız
http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2012/193/d/8/untitled_by_mehmetmumtaz-d56yuhc.jpg

yamyamaha
13 Temmuz 2012, 00:54
oh oh maşallah. bu ne loooo. pek bir afilli pek bir yakışıklı. markası nedir. alımı çalı nicedir.
benim sarı kaçanın akibetide aynı yenisini alınca kayınconun dükkanına koyduk satılsın diye. kerata küsmüş hemen aküden başlamış su koyu vermeye. marş basmıyor. ancak ayakla çalıştırıyoruz. konfora alıştıkya kolay kolay binmem heralde ona. :)

mehmetmumtaz
13 Temmuz 2012, 00:56
oh oh maşallah. bu ne loooo. pek bir afilli pek bir yakışıklı. markası nedir. alımı çalı nicedir.
eyvallah kendileri mondizaki oluyo :) , xtreme supermoto sayfasına girersen yeni foto attım videoda var devrem :)

yamyamaha
13 Temmuz 2012, 19:13
bir bakem.

yamyamaha
13 Temmuz 2012, 23:40
maşallah maşallah pek bir güzelmiş. güle güle kullan. hemen de başlamışsın çakarlı lamba olaylarına. fotolarda çok güzel. Allah kaza bela vermesin.