PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zealsun 150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

Gültekin
18 Temmuz 2008, 01:30
Çemberler düzeltilebilir. jant düzelten lastikçiler yardımcı olabilirler.
geçen yl, asya gya2 motorun arka çemberinin 60 lira olduğunu öğrenmiştim.
seninkinin fiyatı da, sanırım bu civarlardadır.

KUVVETMİRA
19 Temmuz 2008, 00:37
selam arkadaşlar. ankaradan fatihim ben. as200gy2 aldık bi tane, iyimi ettik nettik? aranıza hoşgeldikmi?http://www.1resimler.com/data/media/1154/baklava.jpg

Gültekin
19 Temmuz 2008, 01:27
selam arkadaşlar. ankaradan fatihim ben. as200gy2 aldık bi tane, iyimi ettik nettik? aranıza hoşgeldikmi?

Oy oyyy oyyy... ::150:::santa:
Geldin geldin. :)
Hoşgeldin, sefalar, tatlılar getirdin :)
Motorun hayırlı olsun.

DISTORTEDMAN
19 Temmuz 2008, 10:15
Hayırlı olsun, hoşgeldin kardeşim. Tekerin düz bassın...

Gültekin
19 Temmuz 2008, 14:11
Arkadaşlar bizim motorların jant çemberleri düzeltilebiliyor mu?

akorttan bahsetmiyorum..çukurlara girip çıktıkça çemberin eğilmesinden bahsediyorum.akort yaptırsanız bile direksiyonu sallıyor..

Bir yerde rastladığım bilgiyi ekliyorum.

bu isin doktoru diyorlar ;

cemal usta, yesilkoy bisiklet, cekmece cad. guvercin sok, no=21 yesilkoy
tel=6638550

gceterez
19 Temmuz 2008, 22:50
sağolasın..değerlendirecem mutlaka...

eylül ayında elimde bi valiz, içinde çakılı motosiklet malzemesi yeşilköydü sirkeciydi kızıltoprak dolanacam... :queen:

asibaran
02 Ağustos 2008, 17:14
Herkeze Selam Arkadaşlar Biraz Zamandır Aranızda Yoktum Ama Kısmet Işte Bir Kaza Yaptım Motosikletin ön Düzeni Haşat Benimde ön Düzen Haşat Oldu Yakında Fotoları Yollarım Forum,a Suç Bende Olsaydı Zoruma Gitmezdi Ama Ne Yapalım Işte Böyle Oldu.i

Alcohol
03 Ağustos 2008, 03:41
arkadaslar merhaba gecen gun bahsettigim gibi civali ampul aldim ama kullanamadan bi anda kisalarla giderken teklemeye basladi sellektor yapar gibi bende dedim herhalde temazsizlik var on kafaya bir vurdum tamamen gitti uzunlarla geldim dun bi baktik sanirim ampul patlamis ama uzunlar calisiyordu motora daha onceden bi röle koymustuk acaba bunun bir zarari olmus olabilirmi ve baska ampul takincada kısalar calismiyor sizce elektrik tesisatindami problem var yoksa baska bir seydemi elektrikten anlayan bir arkadasima sordum konjektör den olablir dedi yarin yine bakicaz son duruma ve bu konjektör fiyatlari ne alemde haberiniz varmi

myheart
04 Ağustos 2008, 16:04
senin sorunun röleyli ilgili dostum.. Ben Cok kurcaladım röle işlerini kendinde biliyosun işte. Röleyi sök direkt bağla kabloları sorun falan kalmaz.. On Aydınlatma yetersiz zaten bizim motorlarda kendinde biliyosun.. Kafa grenajını komple değiştirmek lazım.. Yada gece fln yola cıkmayacaksın...

Alcohol
05 Ağustos 2008, 23:00
senin sorunun röleyli ilgili dostum.. Ben Cok kurcaladım röle işlerini kendinde biliyosun işte. Röleyi sök direkt bağla kabloları sorun falan kalmaz.. On Aydınlatma yetersiz zaten bizim motorlarda kendinde biliyosun.. Kafa grenajını komple değiştirmek lazım.. Yada gece fln yola cıkmayacaksın...

aydinlatma isi kotu onun icin en son kaskin ustune akuden kablo cekip projektör takicam allaha emanet gidioruz hava karardiktan sonra :queen:

thunderace
06 Ağustos 2008, 05:20
merhaba arkadaslar ben skyteam 200SM arıyrm varmı satan bi arkadas. mumkunse mavi renk

DISTORTEDMAN
06 Ağustos 2008, 09:56
Kardeş inşallah aradığını bulur ve hayırlısıyla alırsın. Ama bende Ramzey 200cc muadili var. Bu başlık altında arkadaşlarımızla yaptığımız onlarca yazıyı bulabilirsin. İstersen bir oku...

Büyütmek ve tarz değiştirmek için satıyorum. 400küsür YTL Kappa 46litre çantası ve demiride üzerinde. İlgilenirsen özel mesaj atabilirsin. İmzamda da sahibinden.com daki ilan numaram yazıyo... Tekerin düz bassın

sonofwind
07 Ağustos 2008, 09:01
aydinlatma isi kotu onun icin en son kaskin ustune akuden kablo cekip projektör takicam allaha emanet gidioruz hava karardiktan sonra :queen:
Valla doğru diyorsun kardeş.Ben de 2 tane sis farı takayım diyorum ama o da çok enerji çektiğinden aküyü bitirir mi diye çekiniyorum.

Alcohol
08 Ağustos 2008, 02:48
Valla doğru diyorsun kardeş.Ben de 2 tane sis farı takayım diyorum ama o da çok enerji çektiğinden aküyü bitirir mi diye çekiniyorum.

valla dostum zaten benim aku bitik sarz ettirdim bu yazi ancak cikar ustunde gelen akulerde bes para etmez kaliteli ve yuksek amperli alirsan belki takacagin farlarinda cok asiri guclu olmazsa kurtarabilirsin ama bu işten anlayan birine danismak lazim

sonofwind
10 Ağustos 2008, 22:46
valla dostum zaten benim aku bitik sarz ettirdim bu yazi ancak cikar ustunde gelen akulerde bes para etmez kaliteli ve yuksek amperli alirsan belki takacagin farlarinda cok asiri guclu olmazsa kurtarabilirsin ama bu işten anlayan birine danismak lazim

7 amperlik kuru bi akü taktırdım .5 ay kullandım extradan enerji çekecek birşey bağlamadığım için problem çıkmadı.Ama dediğin gibi işin ehli birine danışmakta fayda .
Ama H3 ampüllü 12v 50w çift far taksam sizce bi problem çıkarır mı bi de bu bizim mevcut elektrik tesisatı bunu kaldırır mı bilginiz var mı yoksa deneme yanılma yoluna mı gitmeliyiz?

cetiner70
12 Ağustos 2008, 11:47
arkadaşlar zincir gergi ayarını yaptırdım ses biraz azaldı ama yine var.gittiğim usta zincirin değişmesi gerektiğini söyledi,bir zincirinömrü 4000 km de nasıl biter değiştiren oldumu aranızda veya fiyat araştırması yapan,sizce ne yapmalıyım.

DISTORTEDMAN
12 Ağustos 2008, 14:02
Bilmiyorum ama pahalı bişi alma bence, oringli zincirede gerek yok bir kros motorda... Benim ramzeyde 8000km.deyim henüz zincirden şikayetim olmadı. Ama 2-3 haftada bir yağlıyorum. Zincirin bazı Japon makinalarında 30.000km.de değiştiğini duymuştum.

myheart
13 Ağustos 2008, 21:40
7 amperlik kuru bi akü taktırdım .5 ay kullandım extradan enerji çekecek birşey bağlamadığım için problem çıkmadı.Ama dediğin gibi işin ehli birine danışmakta fayda .
Ama H3 ampüllü 12v 50w çift far taksam sizce bi problem çıkarır mı bi de bu bizim mevcut elektrik tesisatı bunu kaldırır mı bilginiz var mı yoksa deneme yanılma yoluna mı gitmeliyiz?

Ön Farı Değişimi olacaksa Ve Ampul 35/35w büyük ise Kablolara Röle Bağlamak daha mantıklıdır. Bu işle Baya Ugrasmıstım.. 50/55w H4 Ampul takmıstım.. 1 2 Ay sonra Aküde Problem olmaya başladı Ve Bende Roleleri Ve 50/55w ampulu soktum attım.. Orjinali en güzeli(Her ne kadar Göstermesede)...

Röle Bağlantısı İçin Tıklayın
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/26820-on-far-icin-role-baglantisi.html

sonofwind
14 Ağustos 2008, 00:16
[QUOTE=myheart;1206488]Ön Farı Değişimi olacaksa Ve Ampul 35/35w büyük ise Kablolara Röle Bağlamak daha mantıklıdır. Bu işle Baya Ugrasmıstım.. 50/55w H4 Ampul takmıstım.. 1 2 Ay sonra Aküde Problem olmaya başladı Ve Bende Roleleri Ve 50/55w ampulu soktum attım.. Orjinali en güzeli(Her ne kadar Göstermesede)...

Valla Myheart kardeş super bir açıklama(hem teorik hem de uygulama birarada).Teşekkür ediyorum ve ayakta alkışlıyorum seni::alkiis::

myheart
15 Ağustos 2008, 00:31
Bişey değil dostum ne demek =>

DISTORTEDMAN
05 Eylül 2008, 12:31
Arkadaşlar motorumun fiyatını 1900YTL ye indirdim. Forumdan isteyen olursa bu fiyata vercem. Duyduk duymadık demeyiiiin :)

mib
11 Eylül 2008, 02:31
merhaba yaklaşık üç hafta önce kısa bir araştırmadan sonra ortağımla biri 200 lük diğeri 150 lik iki adet ramzey aldık.Enduro cross arası makinalar.Uzun yıllar MZ kullandığım için ilk başlarda istediğim tadı alamadım ama bütçemize görede performansı oldukça tatmin edici.Çinli dediğimiz bu makinaların kaliteleride fiyatlarına göre oldukça tatminkar.Yanlız aynı şeyi servisleri (en azından buradaki)için söyleyemeyeceğim.Motorda yağlanması gereken yerlerin hiç birine gram yağ sürülmemiş tüm somun ve vidalarıda şahsen elden geçirmek zorunda kaldım.Daha ilk gün takım çantasının kapağını kaybettim ardından vites değiştirirken debriyaja bastığımda stop etmeside cabası.Neyse onuda karbüratörün gaz kelebek milini yağlayarak hallettim.Şimdilik problem çıkarmadan kullanabiliyorum ama bu sınıf motorsiklet sahiplerinin biraz mekanik bilgisi ve biraz da şahsi elbecerilerine sahip olmaları gerektiği kanaatindeyim.Bir de vites araları çok kısa sanırım buda arazi için tasarlanmış olduğu içindir.Lastiklerden bahsetmeme gerek yok sanırım.Bunun haricinde yukarıdada belirttiğim gibi bu fiyatlara gayet makul makinalar

Gültekin
11 Eylül 2008, 04:22
Üyeliğin de, motorların da hayırlı olsun mib. :cat:

yav arkadaşlar; ben zongimi özlüyorum yaa...:salut:

http://i38.tinypic.com/15gfk0y.jpg

banarlı
12 Eylül 2008, 03:49
çok nazik motor çabuk dağılırr yaramaz

buralpdi
15 Eylül 2008, 01:21
arkadaşlar motorumu 7000 bakımına soktum (kilometrem 8500km) parça beklerken vaktim olmayınca derken sonunda yaptırdık 60ytl verdim yağ benden.kilometre saati garantiden değişti yağ filtresini ve yağını değiştirdik+manifolt lastiği. yağ 10/40 koydurdum servislerde ucuz olduğu için genelde 15/40 yağ oluyor
DİKKAT!!!!!!!!!kesinlikle 15/40 ramzey 200gy koydurmayın motorda çok farkediyor vibrasyon çekiş hepsini etkiliyor 10/40 yağı koyunca motor pamuk gibi oldu 3000/4000 devirdeki vibrasyon yok oldu motor daha düzgün uzamaya başladı.
yağ filtresi 18.00ytl:cyclopsan
manifolt lastiği 25.00ytl:cyclopsan
işçilik 20.00ytl =63.00ytl dedi 60.00ytl aldı:P
garantinin hatrına ne yapalım:mrgreen:
sonuç: motorumu seviyorum ve motorumdan memnunum:cat:

DISTORTEDMAN
15 Eylül 2008, 10:09
Buralpdi geçmiş olsuuun:) Bende motorumu seviyorum, bende ondan memnunum ama artık biraz büyük bir motor istiyoruuuum :queen:

buralpdi
17 Eylül 2008, 15:39
Buralpdi geçmiş olsuuun:) Bende motorumu seviyorum, bende ondan memnunum ama artık biraz büyük bir motor istiyoruuuum :queen:

inşaallah oda olur hayırlısıyla ne almayı düşünüyorsun makine olarak

DISTORTEDMAN
17 Eylül 2008, 18:04
Ya biraz kendimi toparlayabilirsem ve de çoluk çocuğa karışmadan yaşlanmadan girişebilirsem bu işe V-strom yada Transalp. Belki küçük bir ihitmalde ER6-F olabilir. Bunların arasında transalp hariç diğerlerini test etme şansım olmadı hala. İlerleyen zamanlardaki para durumlarına, sıfır kampanyalarına ve ikinci el piyasası dalgalanmalarına göre ne alacağım belli olacak.

Az önce söylediğim modellerin hepsi hoşuma gidiyor. ER-5 ve CBF500'de bir alt çıtada seçenek olarak düşündüklerim arasında.

Endurodan başka tarz motorları da düşünmemin sebebi, bir enduro satın alıp 1.5 yıl içinde sadece bir kez buna fırsat bulup çektiğim konforsuzluğunda yanıma kar kalmasından kaynaklı. Yani biraz soğudum endurolardan. He ama baktığımda yada oturduğumda beni hala en çok onlar heyecanladırıyorlar. Ama harbi bi enduroya muhtaç olacak kadar enduro yapacağımı sanmıyorum...

buralpdi
18 Eylül 2008, 02:34
ben olsam cbf 600 abs düşünürdüm her yola gelir:)

buralpdi
21 Eylül 2008, 02:13

daha iyi motora binerken neden zongini özlediğini bize açıklarmısın:)

Gültekin
21 Eylül 2008, 02:44
her güzelin kalbimdeki yeri ayrıdır hocam. :wiinkk:
Bu başlığa göz atıp sizin motorları görünce, zongim geliyor aklıma.
Özellikle ilk motorum mondial 125KT'yi, imkanlarım müsade etseydi de satmasaydım diye geçiririm içimden.
belki tuhaf. ama, işte eyle :)

buralpdi
21 Eylül 2008, 03:08
merak ettiğim şey zonkide daha özgürmü hissediyordun kendini. ben varederoyu sattıktan sonra buna nasıl bineceğim diye düşünüyordum ama daha mutlu olduğumu , daha özgür olduğumu hissediyorum. korkmadan biniyorum çizilecek diye düşünmüyorum. varedero'da farkında olmadan kendimi strese sokmuşum orjinalliğini bozmayayım diye,sattıktan sonra farkına vardım.

Gültekin
21 Eylül 2008, 03:17
merak ettiğim şey zonkide daha özgürmü hissediyordun kendini. ben varederoyu sattıktan sonra buna nasıl bineceğim diye düşünüyordum ama daha mutlu olduğumu , daha özgür olduğumu hissediyorum. korkmadan biniyorum çizilecek diye düşünmüyorum. varedero'da farkında olmadan kendimi strese sokmuşum orjinalliğini bozmayayım diye,sattıktan sonra farkına vardım.

benzer duygular var tabiiki.
bir de, bunu aldığım zaman maddi açıdan çok sıkışıktım, gözümde çok büyüyordu kerata.:)

DISTORTEDMAN
21 Eylül 2008, 14:44
Buralpdi abi varaderonun yakıtından da strese girmişindir heralde :queen: CBF600 bi çıta üstte kalıyo. 10-11 milyar ona verene dek gerekirse iki ay daha bekler v-strom alırım :wiinkk:

buralpdi
27 Eylül 2008, 19:28
Buralpdi abi varaderonun yakıtından da strese girmişindir heralde :queen: CBF600 bi çıta üstte kalıyo. 10-11 milyar ona verene dek gerekirse iki ay daha bekler v-strom alırım :wiinkk:

doğru söylüyorsun en son 300krş yakıyordu (benim ford eskort da şehiriçi 300krş yakıyordu o zamanlar):mrgreen:
cbf 600 bana daha iyi gözüküyor tabiki zevkler tartışılmaz:)

DISTORTEDMAN
28 Eylül 2008, 03:21
Haklısın, zevkler tartışılmaz. Ben kapalı konuşmuşum. CBF600 de güzel, tabi aynı kulvarda da değiller.. Ama ben son zamanlarda sele konforuna taktığım için v-strom demek istedim abi. 30 kuruş yakıyodu he, vay be. Polis teşkilatının neden 250lik makineler almaya başladığını daha iyi anlıyorum

buralpdi
01 Ekim 2008, 12:57
Haklısın, zevkler tartışılmaz. Ben kapalı konuşmuşum. CBF600 de güzel, tabi aynı kulvarda da değiller.. Ama ben son zamanlarda sele konforuna taktığım için v-strom demek istedim abi. 30 kuruş yakıyodu he, vay be. Polis teşkilatının neden 250lik makineler almaya başladığını daha iyi anlıyorum

sadece benzin problem değil 25000 bakımı için 400ytl sadece işcilik istiyorlardı parça hariç, iki lastiğini değiştirdim 420ytl +80ytl lastik değişimine para verdim o motoru gidip her motosiklet tamircisine emanet edemiyorsun.:)

bu aradada bütün mt ve form arkadaşlarımında bayramını kutlar sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmesini temenni ederim

myheart
02 Ekim 2008, 12:20

Benım Keratayı satayım abi sana =>

Bu Arada Tüm Üyelerin Bayramını Kutlar Hayırlara vesile olmasını dilerim =>

DISTORTEDMAN
02 Ekim 2008, 13:31
Ramazan bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.

Çok paraymış be abi. Yazık gerçekten. Bu bağlamda en ideal seçim nedir diye soruyo insan kendine ister istemez. Şehir dışı iki kişi gezebilcen, az yakacak, servis ve yedek parça sorunu olmayacak ve kazık fiyatlara mal olmayacak. Herhalde bu gazoz ağacı dedikleri oluyor. Hani o da buralarda yetişmiyor sanırsam :mrgreen:

buralpdi
03 Ekim 2008, 13:19
problem............ iyi bir motor aldığında onu yürütebilmek...........zor olan bu. :cat:

clubrn
05 Ekim 2008, 00:12
arkadaslar motorumdan etek sesı gelmeye basladı yanı pıston yaslanma yuzeylerı asındı artık yenı motor yapacagım ama pıyasada pıston yok ızmırde hıc bıyerde bulamadım 0.25 daha buyuk pıston lazım rektefıye ıslemı ıcın orjınal pıston capı 6.5 cm gelıo daha once rektefıye yapan varmı yardımcı olsun lutfen ızmırdeyım motorum ramzey gy 200

myheart
07 Ekim 2008, 01:04
@clubrn Arkadaşım Motor İç Kısımlarıyla ilgili bir problemim olmadı şimdiye kadar.. Yardımcı olamayacagım malesef :silent:

Benim Motorumda da Şu anda problem var.. Sanırım Karburatorden... Rolantide Motor Normal olarak Çalısmakta. Ama biraz devri yükselttigimde sanki iki zamanlı motormus gibi tekleme yapmakta... Pa pa paaaaa pa pa paa diye yani =>

Bujide Sorun olabilir diye düşündüm Hemen Bujiyi Değiştirdim ama nafile hiç bir değişme olmadı.. Ya karburatorün sokulup temizlenmesi gerekiyo yada Beyinle alakalı bir problem var.. Kısa zamanda Bi Servise götürecegim bakalım. Ugrassam kendim sorunun üstesinden gelirim fakat hiç ugrasacak vaktim yok malesef... Şimdilik bu sekilde Yatmakta Motor.

Bide Zongi Kullanıcılarına Soraym. Aküyü Koltuk altına almıstım. Isıldak aküsü Kuru Bakımsız akülerden takmıstım 1 yıl once. O Akü şimdi öldü. Yeni Akü almam lazım. Islak Akü almayı düşünüyorum ama Onuda koltuk altına dik olarak yerleştiremiyorum. Orda yer açan bi kullanıcı varmı acaba ?

buralpdi
10 Ekim 2008, 00:46
arkadaslar motorumdan etek sesı gelmeye basladı yanı pıston yaslanma yuzeylerı asındı artık yenı motor yapacagım ama pıyasada pıston yok ızmırde hıc bıyerde bulamadım 0.25 daha buyuk pıston lazım rektefıye ıslemı ıcın orjınal pıston capı 6.5 cm gelıo daha once rektefıye yapan varmı yardımcı olsun lutfen ızmırdeyım motorum ramzey gy 200

arkadaşım yolum düşerse sirkecide senin için sorarım.merak ettim motor kaç km.de cevap verirsen sevinirim.

myheart benzin akışın normalmi??

clubrn
14 Ekim 2008, 02:56
arkadaşım yolum düşerse sirkecide senin için sorarım.merak ettim motor kaç km.de cevap verirsen sevinirim.

myheart benzin akışın normalmi??
buralp di motor 20 000 e gelmek uzere ve ben rektefıye ettım 6.7 cm capında pıston buldum rektefıye ettım fakat pıstonda kucuk oynalar yatık cunku kendı pıstonu ıle arasında kucuk farklar vardı capı vesıre ıle oynamadık ust tepe noktası eteklerınden aldık tornada sadece kıııııııı makına eskısınden daha performanslı oldu bunu fark ettım ama rektefıye ıslemı sonunda ızmırden muglaya gelırken aydın otobanı 50. km de durdum ve yagını kontrol etmek ıstedım
bırde baktım bızım makına cayır cayır yag yakıo 200 ml yag eksıltmıs ya sagsekmanlarından kacıırıo rektefıyede problem var yada subab lastıklerınden ızmıre donunce kontrol edıcem motorlamızı ıyı guzel hos tamam suzukı parcaları var gm 200gy motorlarda kımse aksını ıdda edeemz makına orjınal suzukı ama suzukının uretımden kaldırdıgı modelı dr200 ee halı ıle parcası yok suzukı olarak zaten ramzey bıtmıs kendı basını yemıs onlardada parca yok tamam saglam arızalanması bıraz guc ok ama arızalanıncada tamırı yapacagı arıza kadar guc kı motosıklete yıllarını vermıs kullanıcı olarak benım dıyen tamırcıye tas cıkaracak deneyıme bılgıye sahıp bırı olarak tek derdım budur :( parca yooooooooooook

DISTORTEDMAN
14 Ekim 2008, 11:55
Clubrn bir süre önce karfurda Juki marka 200cc crossları gördüm. Bizim motora çok benziyordu. Motor bloğu çok benziyordu yanlış hatırlamıyorsam. Internetteki resimlere aldanma. Eski gelen Jukiler farklı. Bir oraya telefon aç derim ben..

clubrn
14 Ekim 2008, 12:25
valla artık bılmıyorum ve dıorum kı RAMZEEYYYY BENI NEDEN YORUYOSUUUUUUN madem parcaaan yoooo oooook neden arızalanıosuuuuun :) ahuahuahauahuauh

buralpdi
15 Ekim 2008, 00:13
pıoneer diye bir marka ve adını hatırlayamadığım ayrıca iki ayrı marka bizim motorların makinasını kullanıyor biri naked biri custom tarzı. custom tarzını cetmen mağazalarında satıyorlar halen, galiba markası skyco.
geçenlerde fabrikadan kilometre saati istedim garantiden yok dediler açtım garantiden sorumlu arkadaşa telefon,elindeki motordan sök yolla bu benim sorunum değil dedim hık mık etti yolladı. seninki farklı tabiki sen rektefiye yapmak istiyorsun.
bu sene fabrika krosların parça sorununu çözeceklermiş öyle söylediler, bakalım.

clubrn
15 Ekim 2008, 00:52
ya bana yenı sılındır ve pıston olsada olur dırek takarım hem daha ıyı olur ama senın elınde garantın var adamlara demıssın sok yolla da ben desem daha yokusa vuracaklar olayı ınsallah cozerler parca olayını ınsallah da satmassam motoru bu yuzden rahat ederız vallaha da kaca aldın kılometre gostergesını banada lazım aslında

buralpdi
15 Ekim 2008, 23:40
hemen pes etme bence bir servis aracılığıyla yeni silindir ve piston isted, servis faks geçtikten sonra sen yedek parça servisini rayıp faks ellerine geçtimi öğrenmek maksadı ile aradım ve parçanın ellerinde ne zaman olacağını sor.çekilen faks'da tarih olsun ve ellerine ulaştığından emin olmak için faks raporuda elinde olsun. kanunen sana 10 sene parça temin etmek zorunda. iki veya üç günde bir ara parça gelmedi diye telefon aç.
kilometre saatine para vermedim garantiden değiştirdiler.bu sene scooter modellerinin parça sorunu çözmüşler sıra kroslarda diyorlar.

DISTORTEDMAN
16 Ekim 2008, 10:29
Bende iki gün önce görüştüm. Crossların parça sorununu çözeceğiz dediler banada..