Orijinalini görmek için tıklayınız : FYM 250
fikricem
30 Ekim 2013, 23:27
Arkadaşlar merhaba suzuki fym 250 motor aldım direksiyon sınavını bekliyorum kasim sonu motru alip getireceğim suanda aramızda 90 km var yanliz motordan felan hiç anlamam iyi surerim bugune kadar pek sıkıntı yasamadim ama motorun bakimlatini felan nasil yaptiracagim bu konuda bilgi verirmisiniz 2006 model 8bin km felan motor bakimlarini nasil yaptiracagim yani yagina bakmam yeterlimidir sizce frenler felan sağlam ilk defa uzun yola çıkacağım motoru hic durdurmadan 90 km yapabilirmiyim
ogzcngdk
31 Ekim 2013, 00:32
evet hiç durmadan 90 km yapabilirsiniz..
bu motor arkadaşımda var 27.000 km de şuan ama ilk hareket kısmında bir arıza var bir parça değişecek..
motor kısmı sağlam.. eğer canını çıkarmadan kullanırsanız sizi üzmez..
bakıma gelince belli km lerde yağ, hava filtresi, bujileri değiştirseniz yeterli zincirini yağlarsınız 500 km de bir, motorun zincir dişli grubunada baktırın eğer aşınmışsa komple bir değiştirirsiniz 100 lira civarı oluyor sanırım zincir+dişli bir keresinde değiştirmiştik..
tabi çin malı olduğu için genel olarak o kadar kaliteli parçaları yok
birde çok karakteristik bir motor hepsi aynımıdır bilmiyorum ama ben arkadaşın motorunu sürmeye korkuyorum vites geçişleri biraz cins ama alışınca sıkıntı olmayacaktır..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO