PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asya Major 250 VS Mondial MR Destro veya Diğer Naked tipler

Atakan_34
28 Ekim 2013, 14:33
Mrb. Arkadaşlar,

Geçenlerde bi konu açmıştım "supermoto tavsiyesi" diye fakat ne o konu altında nede forumda pek bişey bulamadım.Türkiye'de bu tip motorlar için daha çok erken sanırım.Asyanın bi modeli vardı fakat herkes motora dökülüyo dedi.O yüzden bende supermoto tarzından şimdilik vazgeçtim.

Naked modellere yönelmeye karar verdim fakat yine kendim pek bişey bulamadım.Bütçeme göre Asya'nın Major 250'si ve Mondial'in 250 Destro'sunu bulabildim.Asya Major 250 konusuna baktım ama pek kullanan kişi yok gibi öte yandanda Destronun bazı sorunları olduğu söyleniyor.Şimdi bu iki model arasından hangisini seçmeliyim acaba ? Veya aynı klasmanda küçük fiyat farklarıyla hangi marka/modeli seçmeliyim.

Not: Motor kullanmaya yeni başladım.Çok sorun çıkarmayan bi motor istiyorum çünkü teknik bilgim yok servislerdede kazık yemek istemiyorum :) Motor çok yormadan sadece işe gidip gelirken kullanıcam.Bu yüzden yakıt ekonomiside önemli!

eren1903
28 Ekim 2013, 14:37
Hyosung GT 250. Alabileceğin en kaliteli nakedlardan birisi. Al ve arkana bakma.

Atakan_34
28 Ekim 2013, 15:11
eren1903 yorumun için teşekkür ederim

GT250 hem oturuş pozisyonu hem gidon açısı çok iyi olmadığı söyleniyor hemde fiyatı bahsettiğim motorların fiyatından ikiye katlıyo

eren1903
28 Ekim 2013, 15:33
GT 250 R demiyorum hocam. GT 250 Naked modelini diyorum.
edit: Şuradan bakabilirsin; http://www.sahibinden.com/motosiklet-hyosung-gt-250-naked

Atakan_34
28 Ekim 2013, 16:17
pardon yanlış anlamışım yardımın için teşekkürler.Bu motorun sıfırı piyasadan kalktımı ? Ne kanuninin kendi satış bölümünde nede bayi sitelerinde göremedim sıfır fiyatını

Artık RKS Titanic 200 ve GT250 Naked modeli de seçeneklerim arasında

adem80
28 Ekim 2013, 17:05
bikaç ay bekle, bajaj 200 ns veya hero karizma almanı tavsiye ederim. ben şahsen hero honda karizma zmr yi bekliyorum.

Atakan_34
28 Ekim 2013, 22:14
bajaj şekil olarak güzel duruyo ama hero karizma biraz daha supersport tarzına yakın gibi geldi bana bide şöyle bişey var bajaj, kuralkan şirketi üzerinden gelecek sanırım ve ilk kez tr piyasasına çıkacak motoru kullanıcı yorumları olmadan almak istemem şahsen

adem80
29 Ekim 2013, 00:29
siz bilirsiniz. Ben karizmayı ilk alanlardan olmak istiyorum mesela. Pişman olacağımıda hiç zandetmiyorum.