PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ss başlangıç motoru

mehmetmert1
19 Ekim 2013, 13:23
merhaba arkadaşlar 1 2 sene sonra ss motor alıcam şimdien para biriktirmeye başladım bile tabiki ehliyetimi aldıktan sonra alıcam.

soruma gelicek sürekli olarak köye gittiğimde 2 zamanlı scoter var yamaha marka. aklımda öncelikle aprillia rs125, hyosung gt25 r , derbi gpr 125 kawa 250r var

şimdi hangisini tercih edersiniz 2 zamanlı motordan anlıyor pek uzun zamanlı kullanacağım söylenmez sadece yazları binicem ama 2 sene falan kullanıcam sonra cc yükseltmeyi düşünüyorum yani benim için geçiş motoru olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar :king:

CEM.
19 Ekim 2013, 13:28
SS başlangıc motoru ben önermıyorum.

Düşüceksin kaza yapıcaksın yazık olacak o grenajlara.

Eger bu işi hakkıyla yapmak istiyorsan tvs apacheyada ybr gibi modelleralıp koruma demiri takıp daha rahat etmen.

SS motorun gidon açısı dar bilekleri yorar bunları baştan kabullenceksen düşün. daha kötüsüde artçının olmasını hiçmi hiç istemezsin.

geçiş motoru diyosun satıcaksın derbi ile aprilla satılmaz kolay kolay satması zor.

ya hyosung ya kawasaki al fakat bir düştünmü gitti 1 milyar :)

2 yıl sonra alıcakmıssın 2 yıl sonraya kim öle kim ala motor almaktan vazgeçip araba alıp foruma bile girmessin belkide.

mehmetmert1
19 Ekim 2013, 13:35
geçiş motoru diyorum ama 2 3 sene kullanıcam yani 2 3 senede bi ybr ye binesim gelmez yani :farao: böyle grenajları olan ss bir motor istiyorum razıyım yani her şeyine :cat:

CEM.
19 Ekim 2013, 13:39
Bornovada yaşıyosun sanırım küçük parkta şeklim olsun cafelere mekanlara çekiyim havamda geçilmesin diyosan :)

Hyosung gtr 250r tam sana göre.

SS ilede olur başlangıc motoru sadece az daha zorluk çekersin bu kadarcık.

sodalimon
19 Ekim 2013, 13:53
Bornovada yaşıyosun sanırım küçük parkta şeklim olsun cafelere mekanlara çekiyim havamda geçilmesin diyosan :)

Sırrı ifşa etmişsin ayıp olmuş biraz :P

mehmetmert1
19 Ekim 2013, 14:09
evet bornovada oturuyorum o kadarda şeklimiz olmucakmı :D