PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kilometre göstergesi olmayan motosiklet ile muayeneye girmek.

kefeeee
25 Eylül 2013, 18:56
Selam arkadaşlar,

Profilimde göründüğü gibi 610SM kullanıyorum. TE serisi olarak geçiyor.
Motosikletimde aldığımdan beri kilometre göstergesi yok, açıkcası sadece haftasonları hobi motosikleti gibi kullandığımdan çokta aramadım.
Muayeneye gittiğimde kilometre göstergesi olmayan motosikletlerden diyip geçebilirmiyim diye bi şans denemekten se size bi soriyim dedim.

Aksi taktirde Vector marka dijital göstergelerden alıcam, tonla para.

Khutuck
25 Eylül 2013, 19:16
Net bilgim yok; baktıklarını görmedim ama isteyebilirler diye düşünüyorum. Bisikletçilerde de hız göstergeleri var, 20 liraya falan aletler var. Bir tane alıp takabilirsin belki?

kefeeee
25 Eylül 2013, 19:49
Net bilgim yok; baktıklarını görmedim ama isteyebilirler diye düşünüyorum. Bisikletçilerde de hız göstergeleri var, 20 liraya falan aletler var. Bir tane alıp takabilirsin belki?

Mantıklı aslında. Teşekkürler.

flame
25 Eylül 2013, 21:22
Yerine göre değişiyor.İzmirde kazadan sonra Naked'a çevrilen zx9r vardı.Adamlar gösterge yok diye geçirmemişler...Zorunlu tonla parayla gösterge almıştı adamcağız.

oyunageldim
25 Eylül 2013, 21:35
Onları ilgilendiren sizin hangi hızda gittiğiniz yada gideceğiniz değil,muayene kağıdına motorun kaç km de muayene olduğunu yazmak.
Büyük ihtimal bakacaklardır,
Km saatiniz olmadan benzin yada sinyaller ,uzun kısa far bunları nasıl görüyorsunuz,genelde ışıkları üzerine konuşlanır o yüzden sordum

hisvarlar
26 Eylül 2013, 00:51
muayenede gostergeniz calisiyormu diye bakmazlar. sadece kac kmde oldugunuza bakarlar. cg km gostergesini bile alip sabitleyebilirsiniz, altindan gostermelik 2 kablo uzatip gidin yeterli olacaktir.

fromghetto
26 Eylül 2013, 01:38
takometreli ucuz bişi alıp bağlarsan hem işini görür hem bütçeni sarsmaz haa ben km saati oladan kullanırım diyosan piaysada 40-50 tlye choper km saatleri var al tak idarelik işin görülür.....

kefeeee
26 Eylül 2013, 21:25
Herkese teşekkürler arakdaşlar, güzel akıllar verdiniz bana.

Onları ilgilendiren sizin hangi hızda gittiğiniz yada gideceğiniz değil,muayene kağıdına motorun kaç km de muayene olduğunu yazmak.
Büyük ihtimal bakacaklardır,
Km saatiniz olmadan benzin yada sinyaller ,uzun kısa far bunları nasıl görüyorsunuz,genelde ışıkları üzerine konuşlanır o yüzden sordum

Motosikletim safkan supermoto, zaten üzerinde söylediğiniz donanımların birçoğu yok.