Orijinalini görmek için tıklayınız : MOTORUM MU KIZ ARKADAŞIM MI???
fuatahan2000
14 Aralık 2004, 14:14
Motorun mu ben mi? Diyen kız arkadaşınıza ne diyeceksiniz biliyor musunuz???
Bence hiç düşünmeyin. En azından ben düşünmedim. Uzaklara benimle gelemeyeceksen her anını yakaladığında beni eleştireceksen ne işin var benimle. ARKADAŞLAR BEN MOTORUMU SEÇTİM. 3 sene 4 ay ve 28 gün sonra evliliğe giden ilişkimi şiddetli geçimsizlik ve motosiklet muhalefeti nedeniyle bitirdim. Artık özgürce gece yarıları gezebilecem. Motoruna atla istersen komşu şehre git. Bundan daha keyflisi ne olabilir bir kız mı??? ASLA!!! Saygılar……
:pl:
powerbyaydin
14 Aralık 2004, 14:54
yorumsuz :pr:
Peril
14 Aralık 2004, 15:05
:thumright:
ReNoN
14 Aralık 2004, 15:11
benim sevgilimde bana, sana bisey olursa o motorun tepesindeyken seninle asla konusmam dedi...o zaman (atiyorum)hem bacagim hem de kalbim kirik olur dedim.dayanamadi sarildi boynuma...ama motor muhalefeti devam edio:(
muRRat
14 Aralık 2004, 16:27
Kız arkadaştan kız arkadaşa değişir :cherry:
FreeWind
14 Aralık 2004, 16:43
yürü beah delikanlı kim tutar seni asi çocuk :cherry: :cherry:
Trhaky
14 Aralık 2004, 18:41
her zaman motor motor ve gene motor motor aşkı bambaşkadır sallayın karı kız bunlar boş işler..®
Bu güne kadar hangisi yanında bu kadar mutlu olmamı sağladı?
Hangisi kendimi bu kadar özel ve önemli hissettirdi?...
Hangisi dizlerimi böyle titretti, ayaklanmı yerden kesti?
Hangisini yanımdayken bile özledim?
Hangisine saatlerce sadece dokunmak istedim?
Hangisi bu kadar hızlıydı?
Hangisi benim tüm hırçınlığımı anladı?
Hangisinin sorunlarıyla günlerce uğraşmak beni bu kadar mutlu etti?
Hangisi aradan yıllar geçtiğinde bile bana 'sen aşıksın arkadaş!' dedirtebildi?
Hangisi beni saatlerce dinledi?
Hangisiyle 'hadi gidiyoruz' deyip ansızın basıp gidebildim uzaklara?
Hangisi bu kadar ait oldu bana?
Hangisi düştüğümde bile yanımdaydı?
Hangisi ruhumu bu kadar özgür bırakabildi?
Hangisi?Sanınm hiçbiri! Seviyorum ulan, aşığım işte motoruma!
fuatahan2000
14 Aralık 2004, 22:07
budur bence!!!! başka yoruma gerek yok her halde. ayrıca kız arkadaşımın inadı bence bitti. yoksa durup duruken havadan sudan msj cekmezdi. biraz daha direnirsem onu motorun üzerinde yaşamaya ikna edicem :)))
şaka bir yana kız arkadaşım ile konuşup motorlu bir sevgili mi yoksa tabana kuvvetli aşksız hayatmı diye sorayım. ben değil o seçsin.
Galiba hangisini seçeceğini şimdiden biliyorum. o bensiz yapamaz. Herkese kucak dolusu teşekkürler yorumlardan dolayı!!!!!
fuatahan2000
14 Aralık 2004, 22:13
daha sonraki günlerde size ne olduğunu yazarım...
Evrim Ergin
14 Aralık 2004, 23:39
hayırlısı olsun :thumleft:
pro_foutbaulleur
15 Aralık 2004, 00:06
ben okudugun gibi pro_foutbaulleur
14yasindayim
iste motor resimleri istiyorum
ama cok guzellerinden
gonderirsen memnun olurum :king:
pro_foutbaulleur
15 Aralık 2004, 00:08
bu mesajlari belcikadan yaziyorum
belcikada dogdum
.................................................. ...
Evrim Ergin
15 Aralık 2004, 00:37
diyelimki var?
danger0
15 Aralık 2004, 12:43
aynı zamanda diyelimki yok :silent:
leto
15 Aralık 2004, 13:12
yazıyorum öyleyse varımmmm....
sende okuyorsan varsındır......
Choppery
15 Aralık 2004, 14:04
Fuatahan2000 bence fazla sert çıkmışsın.
Akıllı davranıp seçeneklerden birini seçmen yerine bir orta yol bulabilirdin.
İkisinden de vazgeçilemiyeceği bir doğa kanunu gibidir.
Kadın ve Motor bir motorcuyu motorcu yapan iki şeydir.
Bak sonradan barışır gibi olmuşsunuz.
Biz türk insanın büyük sorunudur. İletişim kopukluğu.
Evrim Ergin
15 Aralık 2004, 14:15
kırmayın birbirinizi... sevgi çiçekleriyle süsle motorunu :king:
Peril
15 Aralık 2004, 18:20
hoşgeldin :bounce:
FreeWind
15 Aralık 2004, 21:31
kzım pro_foutbaulleur, sana abayı yakmış falla :cherry: :cherry:
safrane
16 Aralık 2004, 00:44
belçikada doğup büyüdüün belli futbolcu ya da footballer yerine foutbaulleur yazmandan, hoşgeldin :thumright:
toblerone
16 Aralık 2004, 00:52
pro_foutbaulleur
hoşgeldin
bu arada konuya dönersek
erkeklere haklısınız diorum ama sizde sizi böle kabul eden birini bulun kardeşim alla alla
emrecan950
16 Aralık 2004, 02:43
Peril, Merhaba nasılsınız? :rendeer:
Peril
16 Aralık 2004, 10:20
sende hoşgeldim emre :bounce:
valla bence de size uyan birini bulmakta fayda yoksa karşı tarafın kabullenmesi zor oluyo,yada zamanla problem iilaki yaşanıyor :santa: hani arakdaşlarımdan biliyorum...
AteSh
16 Aralık 2004, 20:52
orta yolu bulunurrrr karisiz kizsiz hayatmi olur be her motorcunun arkasina mutlaka bi motor bulunur :mrgreen: ama dersen ki ciddi kiz arkadasliklar bozuluyo,onuda ikna etcen artik gulu seven dikenine katlanir hesabi...
Bike_Boyz
16 Aralık 2004, 21:11
Valla ben motosikletimi tercih ederim motosikletimi sevmeyen benide sevmesin
Bir aşk tır bizimkisi leyla mecnun gibininski :mrgreen:
:mtnet3 (cbr 600 f) Bike Boyz aşıgım ben :rendeer:
JetAime
17 Aralık 2004, 20:24
Bence en iyisi motoru seven hatta kullanabilen bir sevgili bulmak :) bu durumda herkes her zaman mutlu olur :) motoru birkez tadan insan asla bir başka motorcuyu eleştirmeyecektir veya motor dolayısıyla kapris yapmayacaktır..
hondacbr1100xx
17 Aralık 2004, 21:44
Çok zor bir soru... Dur düşüneyim :cherry:
Kız arkadaş deyip biraz küçümsüyorsunuz ama o kız arkadaş belki ileride sizin hayat arkadaşınız olacak.. Hem bir can taşıyor bu robot değil ya.. :P Motosiklet de aslında farklı bir şey değil tutkun için.. .. Oda hayar arkadaşı bazen daha da değerli..
Sağlıklı bir yorum yapamayacağım .. Çünkü kız arkadaşım yok evlenecek yaşta da değilim.. Ama şu an için tabi ki motosiklet.. Kız arkadaş ta ne imiş :jocolor:
RaCe_
18 Aralık 2004, 19:10
aga biz ikisinide seviyoruz. ii ki varlar. ama hatun rest çekipte hayııır motor olmaz ya o iki teker ya ben derse aşk ve ciddiyet durumuna göre seçim yapılabilir....
MOTO EZ
18 Aralık 2004, 23:12
:thumright: yorumları ve kişilerin motor konusundaki düşüncelerini okudum hepsi harika bu sektörün bir bireyive usta olarak hepinize motorve yaşam konusunda başarılar MANİSA SALİHLİ YAMAHA SERVİSİ
muritu
19 Aralık 2004, 06:08
ya arkadaşlar bu ne güzel bi stedir böyle ya maşallah :tongue:
herkesin ara sıra dert yandığı bi konu, bu konuda herkesin söz hakkı,
sonra konudan etkilenip :cherry: gelen iltifatlar, güzellikler :flower:
-slm çiğdem, sana bikaç msj daha gelse insanlar senle konuşmak için üye oluyorlar sanacaktım :cherry: :cherry:
- sana da selam tobleron, bende geçen yaz ing'mi kullnıp antalyada çalışacaktım ama nasib olmadı, hem biraz para kazanır hemde sonra gezerim diye düşünmüştüm neyse başka yaza artık.yeni işine başkladı isen başarılar..
tüm arkadaşlara selam olsun konu hakkında bende bişeyler söylicem izninizle..
motorum olsa ve kız vemotor arsında kalsam benim içnde zor olurdu herade.motor sever yada motorlu bi sevgili elbette mükemmel olur çünkü motor bi hayat tarzı olduğuna göre ne yardan ne serden durumu oluşmaz.
ama benim gibi sonradan motora sevdalan olursa ne olacak.bence sevgi çok büyükse bunun da üstesinden gelir değilse ve motor sevgisi büyükse diğeri onun yanında erir ve günden güne yok olur buna mahkumdur.bir kalpte iki sevgi olmaz ancak motora duyulan sevgi ile eşe duyulan sevgi çok farklı bence.bu tamamen hayat tarzı ve ayak uyduramama ile ilgili, hoşgörülü olamak ve anlamaya çalışmak en iyisi bence .. :thumleft:
değilsse DOSTUM BAS GAZAAAA..
sevgi ,sağlık,mutluluk di,lerim herkese(bu arda bunu başaran vemotor üzerinde evleneler var womenriders ekibine bi bakınisterseniz)
(ve 125cc de önerilerinizi bekliyor bu dostunuz :farao: )
fuatahan2000
19 Aralık 2004, 12:35
sevgili arkadaşım murat nooooooooooooolur destan yazma. sayende 2 numara gozluk takmak zorunda kalacam. ve gozluklu oldugum için motorumu rahat kullanamicam. daha sonra bu siteye girmek için bir nedenimde kalmayacak.
espri bir yana. bu site müthiştir tabii. haydi eyvallah!!!!
Saliha Yzer
19 Aralık 2004, 14:38
ben okudugun gibi pro_foutbaulleur
14yasindayim
iste motor resimleri istiyorum
ama cok guzellerinden
gonderirsen memnun olurum :king:
Oy oy oy veletler de mi var burda? :king:
muritu
19 Aralık 2004, 15:55
ilk zamanlar böyle olur fuata, sona kısalır kendiliğinden sen merak etme, acemilik heyacanı anlarsın sende :sunny: :sunny:
^^YAMAHA^^
19 Aralık 2004, 17:35
:rendeer:
toblerone
20 Aralık 2004, 01:40
ya kimsede valla benim kız arkadaşım değerli kardeşim motor da önemli ama sevgilim benim için birincidir demicekmi yaaaaaaa
aslında sevgililerinizin yanında süt dökmüş kedi gibi olursunuz tamam aşkın sana daha fazla zaman ayırcam söz motora az bincem dersiniz buraya gelince atıp tutarsınız ah sizi gidiiiiiiiiii [-X
iNfiNite
20 Aralık 2004, 02:46
motor'a karşı çıkmayan sevgili çok nadir ...!!!!
muhalefet şiddetli ve bazen insan haritasını değiştirmek zorunda kalıyor
kız arkadaş sevgili derken manevi yönden duygusal şekilde yaklaştığınız bir durum
motor ise tamamen ihtiyaç ve arzuların karışımı
ve 2 sinin karıştırılmamasını isterim motor vazgeçilmez olabilir insan arzularından vazgeçemez.....
ama kız arkadaş veya sevgili bu gibi durumlar özeldir olmasada olur veya tam tersi....
muritu
20 Aralık 2004, 04:22
motor ise tamamen ihtiyaç ve arzuların karışımı
...
AYNI ŞEY KARŞI CİNS İÇİN DE GEÇERLİ DEĞİLMİ SANKİ...:)
tekrar söylüyorum farklı şeyler bence, hoşgörü ve fedakarlıkla üstesinden gelinmeycek durum değil mesela:
kız arkadaşınızın canı, dondurmaaa çekti ama nası kıvranıyoo,
basarsın gaza 5 dk da en kıralından dondurma ayağında..sonra mutlu mesut yersiniz dondurmanızı, hadi gelsin de laf söylesin bakalım :queen:
yada; kalk kız dersin gidiyoruz, nereye , nereye olacak boğaz manzarasında güneşin batışını seyretmeye, ve birbirimize sarılarak ellerimizde sahlep kışın soğuna inat hayatımıza heycan getirmeye...
motor getirdiği özgürlükle çok fazla kapı açabilir yeter ki biraz düşünsün insan değilmi(tabii önce bi motor sonrada bi çiçek lazım ahh ah)
bulent09
20 Aralık 2004, 16:14
Valla helal olsun ne diyelim.Benim de böyle bir tercih yapmam gerekse bende motor umu tercih ederdim.Birisi gider birisi gelir.
tek serhat
20 Aralık 2004, 20:37
olsun be kardesım sen yıne oyle konusma kız da onemlı tabıkı zamanla bıkarsın motordan ama kız ıle bır omur gecırcen bunu da dusun
Sparrow
20 Aralık 2004, 21:05
Kız ile olan bağın derecesiyle doğru orantılı bir konu, eğer gönül eğlendirdiğin bir tarzda bayan ise tabiiki motor secilir ama bir hayat paylaşmayı düşündüğün bir bayansa bazı fedakarlıklar yapmak gerekir.
BENCE...
fuatahan2000
20 Aralık 2004, 23:11
ARKADAŞLAR İŞTE AZMİN ZAFERİ! KIZ ARKADAŞIMLA OTURDUM KONUŞTUM VE HERŞEYİ TATLIYA BAĞLADIM. EVLENDİKTEN SONRA ÇOCUĞUMUZ OLANA KADAR BÜYÜK MOTOR KULLANABİLECEM. EE BU ARALAR BÜYÜTME İHTİMALİM VAR DA! NEYSE İŞLER TATLIYA BAĞLANDI BENİMLE ARTIK O DA GEZECEK BENİ BAŞKA MOTORCU KIZLARA YEM ETMEYECEK(!) SÖZ EN YAKIN ZAMANDA MUTLU BİR FOTOĞRAFIMIZI GÖRMENİZ İÇİN YERLEŞTİRECEM GEREKİRSE MOTORUN ÜZERİNDE...
ÇOCUĞUMUZ OLDUKTAN SONRA MI NE OLACAK??? TABİ Kİİİİİİİİ SCOOOOOOTER...
GÖRÜŞMEK ÜZERE...
muritu
21 Aralık 2004, 02:04
helal olsun be işte mutlu son valla sizin adınıza çok sevindim, işte hoşgörü işte sevgi. :flower:
" Ben sana mecburum bilemezsin,
..... "
ben sana mecburum, hem sana hemde senle motorlu bi hayata...
:farao: bir ömür mutluluklar diler murat size :farao:
JetAime
21 Aralık 2004, 08:40
Yok kardeşim.. benim kız arkadaşım değerli kardeşim motor da önemli ama sevgilim benim için birincidir.. :cherry: :tongue: :P
Maksat kardeşlerimizin gönlü olsun :) Kimse demedi demesinler ;)
muRRat
21 Aralık 2004, 09:23
Hala kıza göre değişir tezimi savunuyorum :cherry:
O motorumu tercih ederim diyenlere de ispatlayabilirim. %99'u motora binerken etraftaki kızlara bakıp durur ne iş se :mrgreen:
Neyse herkes istediğini tercih etmekte serbest. :king:
skara
21 Aralık 2004, 11:08
Motor bir amaç olmamalı araç olmalı...
Araçla amaç,girl friendinle motorun gibidir...
yanlış anlaşılmasın ama,kız tavlamak için değil biri hayatında sana yoldaşlık eder (motorun)
diğerinin ise hep peşinden koşarsın (sevgilin) :king:
Choppery
23 Aralık 2004, 01:37
ARKADAŞLAR İŞTE AZMİN ZAFERİ! KIZ ARKADAŞIMLA OTURDUM KONUŞTUM VE HERŞEYİ TATLIYA BAĞLADIM. EVLENDİKTEN SONRA ÇOCUĞUMUZ OLANA KADAR BÜYÜK MOTOR KULLANABİLECEM. EE BU ARALAR BÜYÜTME İHTİMALİM VAR DA! NEYSE İŞLER TATLIYA BAĞLANDI BENİMLE ARTIK O DA GEZECEK BENİ BAŞKA MOTORCU KIZLARA YEM ETMEYECEK(!) SÖZ EN YAKIN ZAMANDA MUTLU BİR FOTOĞRAFIMIZI GÖRMENİZ İÇİN YERLEŞTİRECEM GEREKİRSE MOTORUN ÜZERİNDE...
ÇOCUĞUMUZ OLDUKTAN SONRA MI NE OLACAK??? TABİ Kİİİİİİİİ SCOOOOOOTER...
GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Bu konu senden çok bizi yedi bitirdi.Ömrümüzü yedin bee :tongue:
Ama tatlıya bağlanması tabiki çok hoş.
Bu hikayeden çıkartacağımız sonuç : Tilki dönüp dolaşıp varcağı yer Kürkçü tükkanı. ( Böylemiydi, yoksa Sakla samanı gelir zamanımıydı. Neydii bee.)
gavlet
27 Aralık 2004, 00:59
sana katılıyorum arkadaş ben zaten evliliği 30 yaşına kadar düşünmüyor bi aile 1 acı yeter 2.sini yaşatmak istemem 30 yaşına kadar cross and supersport 30unda evlilik ve bi klasik şehiriçinde turlamak için önce allah sonra ailem ve motorum gerisi faso füso boşverrrrrrrrrrrr :king:
serseri
05 Mart 2006, 14:09
Bu güne kadar hangisi yanında bu kadar mutlu olmamı sağladı?
Hangisi kendimi bu kadar özel ve önemli hissettirdi?...
Hangisi dizlerimi böyle titretti, ayaklanmı yerden kesti?
Hangisini yanımdayken bile özledim?
Hangisine saatlerce sadece dokunmak istedim?
Hangisi bu kadar hızlıydı?
Hangisi benim tüm hırçınlığımı anladı?
Hangisinin sorunlarıyla günlerce uğraşmak beni bu kadar mutlu etti?
Hangisi aradan yıllar geçtiğinde bile bana 'sen aşıksın arkadaş!' dedirtebildi?
Hangisi beni saatlerce dinledi?
Hangisiyle 'hadi gidiyoruz' deyip ansızın basıp gidebildim uzaklara?
Hangisi bu kadar ait oldu bana?
Hangisi düştüğümde bile yanımdaydı?
Hangisi ruhumu bu kadar özgür bırakabildi?
Hangisi?Sanınm hiçbiri! Seviyorum ulan, aşığım işte motoruma!
kardeş sen varya mükemmelsin yaa valla bazıları nasıl anlatacaklarını düşünüyorlar ve kimileride haklı olarak aralarında seçim sanşını zorluyorlardı ama sen bu dizilerle hepsine cevap verdin..
agzından öpsünler kızlar
(motorunun )egzosundan korksun motorlar :rendeer:
Hala kıza göre değişir tezimi savunuyorum :cherry:
O motorumu tercih ederim diyenlere de ispatlayabilirim. %99'u motora binerken etraftaki kızlara bakıp durur ne iş se :mrgreen:
Neyse herkes istediğini tercih etmekte serbest. :king:
Bendede tam tersi oluyo kız arkadaşımlayken yanımdan vızır vızır geçen motorlara bakıyorum sürekli:cherry:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO