PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MOTORUM MU KIZ ARKADAŞIM MI???

Sayfa : 1 2 [3]

tubis
23 Ocak 2007, 17:01
Eminim öyledir.....

bahadinli
23 Ocak 2007, 17:35
yahu napıyım kız arkadası motorum bana yeter canım benım yerım ben onu yerımmmm:) :)

ahmetnr
23 Ocak 2007, 17:57
motordan hoşlanan kız arkadaş edinmeyi yeğlerim

viper_1
23 Ocak 2007, 18:07
motordan hoşlanan kız arkadaş edinmeyi yeğlerim

Motosiklet kültürünü kabullenmiş bir kız arkadaş... :cat:

Yaww motorun yağını değiştirme bilgisi olmasa bile; en azından akü bittiği zaman motoru vurdurmaya yardım etsin yeter...:cherry: :cherry:

tubis
23 Ocak 2007, 18:13
Motosiklet kültürünü kabullenmiş bir kız arkadaş... :cat:

Yaww motorun yağını değiştirme bilgisi olmasa bile; en azından akü bittiği zaman motoru vurdurmaya yardım etsin yeter...:cherry: :cherry:

Hep kendi açınızdan bakıyorsunuz olaylara.Motorun M sini bilmeyen ve motordan nefret eden erkeklerde var.Bana motor mu ben mi diyen erkek arkadaşıma " motor " dedim. Bu tartışılır tabii ama sevmiyor adam napacaksın..
TA dediğim de o ne diyor :pr: :pr: Motor alacakken cygnusa karar verdim dedim 120 kilo çok o dedi :pr: TA nın 191 olduğunu bilmiyor tabii.
Biraz da bizi düşünün.......:cat: :cat:

keskin03
23 Ocak 2007, 19:32
abi daha bi sürü kız var bencede motosikletim derim neden çünki dırdırı yok kıskançlık krizi tumuyor bence iyi bir kız herzaman bulunur ama motosiklet zor bulunur derim ben çünki güzel motosiklet daha iyi derim :)

cardoso
23 Ocak 2007, 19:39
denizilinin kızları güzel ama ben motor diyorum

Erfer
23 Ocak 2007, 23:54
dun son osmanlı yandım alı dıye bı fılme gıttık arkadaslarla.oradada bonunla ılgılı bı sahne vardı.alının bı tarafında sevgılısı bı tarafında kurtarılmayı bekleyen memleketı vardı.o memleketını sectı.sonra kız arkadası arkasından seslendı ve oda alıyle memleketı kurtarmaya gıttı.yanı sızı gercekten seven kız arkadasınız sızınle gelır.ama bu sevgı gercek degılse bahaneler uydurur.benden bu kadar hoscakalın....

salihgureli
24 Ocak 2007, 00:07
Sen bilirsin diyicek kadar cesursan ikiside senin.

sahinbirinci
24 Ocak 2007, 11:32
arada gerçekten ilişki varsa fedakarlık lazım.bence orta yol bulunabilir.ama şükür benimde kız arkadaşımda motor aşığı.
ama işte hassas biraz yok üştme sıkı giyin kaskını tak varınca ara binerken ara molada ara,motor üzerinde duymayınca duyana kadar arar.en önemliside motor a binerken kızlara bakma demesi:P aramızda uzun mesafe olmasa atlayacak gelecek ama nasip olmadı daha.
bir şey kalmadı zaten 15 ay sonra nihayete ereceğiz
inşallah ileride bir motorda kocayacağız.

By Mükemmel
24 Ocak 2007, 12:26
Bence asıl marifet ikisini birarada tutabilmektir..Benim gibi :bounce:

electricsky
25 Ocak 2007, 05:39
Motora binen bir insanın buna şiddetle karşı çıkan biriyle birlikteliğini sorunsuz devam ettirmesi bence imkansıza yakın..bu başka bir bağımlılık,ve herkesin bunu anlayabilmesini bekleyemeyiz...karşı taraf tercih yap gibi durumlara giriyosa,o an tercih yapılmalıdır,çünkü tercih yapılmasını o istemiştir,sendeki motosiklet hayatının basit bir hobi olmadığını anlamak istememektedir...
tercihse tercih o zaman..motor tercih edilir ve bu doğrudur..
ben böyle bir tercih yapılma durumunda hiç kalmadım,kalanlarada sabır diliyorum...

~~immigrant~~
25 Ocak 2007, 05:56
Yaw enteresan bi durum aslında. .. Benim kız arkadaşlarımın hiçbiri böyle bir talepte bulunmadı. . .Ama mantıklı bi insanda böyle bi durumda tercih talep ediyorsa benim cevabım direk motorum olurdu . . .
Bence doğrusuda budur . . .

kadavra450
25 Ocak 2007, 08:26
hiç haber vermeden sessizce alıp geleceksin.ee satacak halimiz yok ya o kadar para vermişiz...:)

allahtan benim öyle derdim yok.o benden çok seviyor.

BESTAPO
25 Ocak 2007, 12:25
http://img262.imageshack.us/img262/4958/buraksema18ds.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=buraksema18ds.jpg)
Burak Hakkı ile eşi Sema..
Bigün televizyon çekimine gidiyorlar.Fakat hatun kişi arabasıyla,Burak motoruyla..Bi an köprüde Hakkı motoruyla Sema'yı sollarken gözgöze geliyorlar.Abimiz yengeye bi göz kırpıp gazlıyor. Sema hanım çeşitli programlarda da dile getirdiği gibi "BURAK'I ORACIKTA DURDURUP ÖPESİM GELDİ"diyor.
İşte buyüzden kocama aşıgım diyor...

Arkadaşlar çok şükürki benim de bitanecik sevgilim motor delisi.O da CBR lafı geçince irkilenlerden,o da varacağı yeri değilde,gittiği yolu sevenlerden.Ve biliyorum ki bu sevdası sadece beni sevdiğinden değil.Şanssız bi bel rahatsızlığı geçirdik,ve doktor kızarkadaşıma motoru yasakladı.Fakat 4 gözle iyileşmesini,motorun sürücü koltuğuna oturmasını bekliyoruz.

speedygirl şule
25 Ocak 2007, 13:12
arkadaşlar
bu konuyu kız erkek meselesi haline getirmeye gerek yok. bu konu her iki taraf içinde geçerli bir durum.
düşünsenize motor kullanmaktan hoşlanan bayanlarada çılgın gözüyle bakıp yaklaşmayan, motordan hiç hoşlanmayan, önyargıyla yaklaşan erkeklerde var.
konunun özü şu aslında......
1.si sevdiğiniz insanın hobilerine saygı duyarsınız hatta sizde onunla bu hobiyi paylaşırsınız. mesela futboldan nefret etseniz bile tuttuğu takımın en önemli maçını birlikte tezahürat yaparak izleyebilirsiniz.
2.si farklı insanlar olduğunuzu kabul etmelisiniz. aynı anneden babadan doğan insanlar bile farklı kişiliklerde yaratılırlar önemli olan ortak noktalarda buluşabilmek sevdiğinle...
3.sü hayatta bazen tercih yapmak durumunda bırakılabileceğimiz konumlara düşeriz. işte burada krizleri önleyebilme becerimizi ortaya koymamız gerekiyor.
motosiklet bir yaşam tarzıdır ve kimseyi bundan hoşlanmıyor diye yargılayamayız. ve kimsede bizi bu zevkimizden mahrum etmek için baskı yapamaz.

msoysarac
25 Ocak 2007, 13:16
[B]Vallahi..bizim de en büyük sorunumuzdan biri MOTOR ALMANA İZİN VERMEM .. cümlesi.. ciddi bi ilişkim var.ve ben motor sürmeye aşığım.bunu kız arkdaşım bilemiyor.EN güzeli ona da biraz sürmeyi ögretmek.yani o elinin altına o güzel güce sahip olunca.. eminim BEN SÜRCEM.GEÇ ARKAYA DEMEZSE SEREFSİZİM.. :) anlamayana MOTOR AŞKI ANLATILIR.. :cat: dimi ama.. saygılarımla..

cenab
25 Ocak 2007, 13:28
..........::::sevgilim Için Dünyalari Veririm.motorum Için Sevgilimi Bile Satarim::::::::::.........

rayjay
25 Ocak 2007, 14:55
muhalefet yapana zaten kanim isinmaz :cat:

CanCanFB
28 Eylül 2008, 01:19
eğer o kız "eğleneceğim" bir kızsa --> motorumu seçerim.
eğer o kız "evleneceğim" bir kızsa --> tabi ki kız arkadaşımı seçerim..

en basit formül budur arkadaşlar bence.. :cat:

seccomann01
28 Eylül 2008, 01:33
bence böyle düşünme arkadaşım sen motor ile kaza yapsaydın sakat kalsaydın seni terk edermiydi bana sorarsan ilk diyeceği şey zamanında sana demiştim motora binme diye ama sen naptın derdi ama yinede sana sarılır yanındayım çünkü bi arkadaşım buna benzer bişey yaşamıştı bence gönlünü al ve onuda motora alıştır turlara cık motorun guzel yonlerını acıkla ve onuda aramıza al en doğrusu bence bu arkadaşım:rendeer:

:farao:
..........::::sevgilim Için Dünyalari Veririm.motorum Için Sevgilimi Bile Satarim::::::::::.........

sen bence gerçek bir sevgi yaşamamışsın ama karar senin

jackaan
28 Eylül 2008, 01:52
sacma soru tabıkı motor dunyada erkek basına dusen bayan sayısı uc ama erkek basına dusen motor sayısı bır bıle dııl

GKN
28 Eylül 2008, 01:59
sacma soru tabıkı motor dunyada erkek basına dusen bayan sayısı uc ama erkek basına dusen motor sayısı bır bıle dııl

:cherry::cherry:
doğru söze ne denir:P

blackberry
28 Eylül 2008, 02:18
bence motoru seçiceksin.eğer gerçekten seviyorsa.geri gelicektir mutlaka.tabi terslemediysen.allaha şükür benimöyle bir sorunum yok.kız arakdaşımda hasta motosikletlere şimdiden yapıcağımız çadırlı gezilerimizin hayalini kuruyoruz.

erdo2002
28 Eylül 2008, 02:39
yıllar geçiyor baslıklar hortluyor :) Bence karşılıklı anlayış olmalı birden kestirip konuların üstü kapatılmamamı.Evliliğe giden bir ilişkide böyle sorunlar konuşarak aşılmalı.

mterayes26
28 Eylül 2008, 03:27
kız arkadasım oldugu zaman dusunurum bunları şimdi bayramda yapacagım gezıyı dusunuyorum

khazid-hea
28 Eylül 2008, 04:14
bende bir şekilde motorumu seçtim kızarkadaşımdan vazgeçtim, ama senin gibi rest çekmedim ikna çabaları sürekli kavga vb bitirdi ilişkiyi, hatta motosiklet almak neden bu kadar zor diye konu bile açmıştım
şimdi o yok ama motorum var, hiçbirşeye itiraz etmiyor, kavga yok sorun yok rüzgar var, ben şu an daha mutluyum

Lucas
28 Eylül 2008, 04:30
ALLAH'a $ukretmeliyim sanirim.. Motor alacagim gun yanimdan ayrilmayan, bana al beraber oderiz zorlanmayiz diyen, ve aradan aylar gectikten sonra onda bulunan yedek anahtari cantasindan cikarip ben bir tur aticam diyip kafasina gore dolasip gelen super bi sevgilim var.. Ehliyet mi ? Kursa devam ediyor... Scooter mi ? Asla istemez vitesli olucakmi$.. Sanirim gun gectikce arka koltuga mahkum kalicam :)

Demisim zamaninda.. Ve simdi cogunuzun bildigi gibi artik sevgilim degil, esim :) Ve yine alacagimiz motoru dusunuyoruz kara kara :)

mezit
28 Eylül 2008, 12:26
ben evliyim ama motsikleti sevdiğim kadar eşimi sevsem ihya olur

woxter
28 Eylül 2008, 12:54
arkadasşlar konu horlamiş bu konuyu açan naptıkı açep...
.

osmanba
28 Eylül 2008, 13:17
Genellikle bayanların çoğu motosiklete karşı çıkar. Çünkü Türkiye şartlarında daha fazla tahlike arzeder. Bu durumu ben hala yaşıyorum. Eşimle boşanma noktasına geldik. Her motosiklet kazası haberinde sanki olay benimle ilgili gibi çocuklarla karşı karşıya geldim. Neticede anlaşarak otayı bulduk. 1200 cc.den 250 cc ye iniş yaptım. Buradaki en hassas nokta motosikleti karşı tarafa sevdirebilmek. Zaten o zaman iş bitiyor. Fakat yinede İnsan ve büyüleyici makine arasında seçim yapmak çok zor. Şansın açık olsun.

maverıck
28 Eylül 2008, 13:49
benım sevgılım motorsıkletımı cok sevıyor allahtan heryere motorla gıdıyoruz:cherry:

sakinseytan
28 Eylül 2008, 14:09
http://img262.imageshack.us/img262/4958/buraksema18ds.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=buraksema18ds.jpg)
Burak Hakkı ile eşi Sema..
Bigün televizyon çekimine gidiyorlar.Fakat hatun kişi arabasıyla,Burak motoruyla..Bi an köprüde Hakkı motoruyla Sema'yı sollarken gözgöze geliyorlar.Abimiz yengeye bi göz kırpıp gazlıyor. Sema hanım çeşitli programlarda da dile getirdiği gibi "BURAK'I ORACIKTA DURDURUP ÖPESİM GELDİ"diyor.
İşte buyüzden kocama aşıgım diyor...

Arkadaşlar çok şükürki benim de bitanecik sevgilim motor delisi.O da CBR lafı geçince irkilenlerden,o da varacağı yeri değilde,gittiği yolu sevenlerden.Ve biliyorum ki bu sevdası sadece beni sevdiğinden değil.Şanssız bi bel rahatsızlığı geçirdik,ve doktor kızarkadaşıma motoru yasakladı.Fakat 4 gözle iyileşmesini,motorun sürücü koltuğuna oturmasını bekliyoruz.

çok geçmişolsun umarım kısa zamanda iyileşir motorcuların düşmanı bel agrısı

benım sevgılım motorsıkletımı cok sevıyor allahtan heryere motorla gıdıyoruz:cherry:

aynen benimkide :) ya iş erkekte bitiyo sevmiyosa zorla sevdiricen...

iptaluyelik02
28 Eylül 2008, 15:06
eskiden de problem varmış bu kızlarda:
http://img146.imageshack.us/img146/6865/553564322409200813ne5.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=553564322409200813ne5.jpg)http://img146.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

goldenhead
28 Eylül 2008, 15:27
Demekki oda seni okadar sevmiyomuş ne bilem benim aklıma motosiklet için sürekli huzursuzluk yapan biri senin le zaten geçinemez gibime geldi bana sorarsan yorumsuz

n_tuncak
28 Eylül 2008, 15:30
Emin olun Kız arkadaş daha çok arıza yapıyor.(Kendimden biliyorum)

abdullah.k
28 Eylül 2008, 16:27
:salut: bende hıç biriyok:salut:

MrSpark
28 Eylül 2008, 16:53
En iyisi motosiklet sevdalısı sevgili...

Ama o da 10.000 de bir olur.

mondializzet100
28 Eylül 2008, 17:39
Bu da sorumu tabii ki kız arkadaşım..

Hoorrtt olmuş bu arada..:queen: