PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAHİN'Cİ ile imtihanım

zeytinezmesi
21 Eylül 2013, 00:21
sözlerime başlamadan önce ŞAHİNCİ kelimesini kullandığıum için şahin, doğan serçe, murat 124 marka otomobilleri adam gibi kullananlara sataşmadığımı belirtmek isterim. motor kullanmaya başladığımdan beri en fazla tacizi eden sürücüler Şahin veya Doğan marka araba kullanan sürücüler olduğundan mütevellit o kelimeyi kullandım.

Bu gün, akşam trafiği ve işlek bir caddede sağ şeridimde, olmam gereken yerde ve hızda ilerliyorum derken dolmuşÇU !Ağabeyimin! yolu sahiplenmesi yetmezmiş gibi ŞAHİNCİİ dediğim apaçi bi kardeşim sağdan sağdan önüme direksiyonu kırıp duruyor 1 dedim 2 dedim 3. ye kornaya asıldım ve adama bağırdım artık. zaten sağ şeritteyim burnunu sokup duruyor o kadar dellendimki inip kaskı kafasına çakacak,tek tekmeyle aynasını kıracaktım. Ama hanımefendi kişiliğimi bozmak istemedim :)

bu da yetmezmiş gibi 2 gün önce ŞAHİNCİİ dediğim saf kan apaçi bi vatandaşımız saat 22:38 suları bommmboş yolda arkama takılıp takip etmeye başladı. tenha bir yoldayım ve sanırsam bayan olduğumu anladı. hemen en yakın benzin istasyonuna saptım ve gitmesini bekledim. fakat ne mümkün sülük gibi yapıştı. ilerde sağa çekmiş beni bekler. hemen polisi aradım ve durumu izah ettim.hallettiler..

neyse işte o kadar şişirdiki bu yaratıklar beni inanın gündüz işim olsada çıkasım gelmiyor motorla. dolmuş otobüs taksi Yaya Şahin Doğan kamyon cip valla tırsıyorum...

yine bu gün gündüz ters yola çaaat diye burnunu çıkardı bi araba sakin sakin gidiyorum Allahtan . koryaya bastım ama abim dalgın çıkardı arabanın önünü. milimi milimine yan vere vere durdum. frenlerimi çok iyi kullandım bu sefer. ( kazanın tecrübesi :) ) adam benden özür diliyo :) abi dedim yaralansam veya ölsem özrümü var bu işin Allah aşkına.daha benden özür diliyo. tamam dedim yola devam.

her yerden her an herşey çıkabiliyor.. hep tetikte hep dikkatli olsamda herkes öyle değil..

bayağı dolmuşum Deli ediyorlar beni trafikte arkadaş !!!!
yinede seviyorum motorumu, motor kullanmayı.:cherry:

tr_select
21 Eylül 2013, 00:28
Hep söylemişimdir... OTOBÜS-MÜNÜBÜS-TAKSİ- gördüğünüzde dikkan edin...

DOĞAN,ŞAHİN, gördüğünüzde ya gazlayın geride bırakın ya da çekin sağa bir sigara yakın arkadaş.

Şahin, doğan kullananları zaten herkes biliyor. Süzme katıksız çocuğu olduğunu sözlemeye gerek yoktur değilmi ? Söz meclisten dışarıdır bu arada... Kimse üzerine alınıp trip yapmasın.

Bir süredir Ümraniy/Dudullu semtinde kalıyorum. El freni çekip dönenlermi dersiniz, lastik yakıp ateş edenlermi dersiniz, yanlarken park halindeki araca çarpıp kaçanlarmı dersiniz... Polis demesin kimse ! 1 aydır çarpıp kaçan araç bulunamadı, plaka belli olduğu halde . . !

Dikkat edin, şahin gördüğünüzde kaçın.... Kardeş nasihatırdır.

mehmet_gemli
21 Eylül 2013, 00:30
Cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim baya bir dolmuşsunuz normaldir tabi hem bayan hemde motosiklet kullanıcısı olmanızdan kaynaklanıyordur. Kazasız Belasız Sürüşler.:)

CEM.
21 Eylül 2013, 00:30
Ne kadar özgür bir ülkede olsa türkiye tabi oldugu kadarını görüyoruz saçlarınızı toplayıp kaskın içine saklayın.

Aksi halde rahat edemezsiniz bu bir gerçek.

bahsettginiz olayları nerdeyse ben hergün yaşıyorum fakat işin kötüsü bu tehlikeli ölümcül anlar bana dahi sıradan gelmeye başladı.

hayırlısı bakalım..

[Turan]
21 Eylül 2013, 00:32
Bence siz yinede motosiklet kullanırken bayan olduğunuzu belli edicek kılık kıyafetlerden uzak durun.

Taksi, dolmuş, kamyon, hanzo, öküz trafik bunlarla dolu, artı bayan olduğunuz belli olursa tehlike ikiye katlar. Aman dikkat yani :)

zeytinezmesi
21 Eylül 2013, 00:40
olabildiğince gizlenmeye çalışsam da arada saçımı toplamaya üşeniyorum :P

Nomad_41
21 Eylül 2013, 00:44
Önüm açıksa abanır gaza uzarım valla öyle apaçilerın yanından yoksa ya o benı dover ya ben onu :) sonu öyle biter

mertoztekin
21 Eylül 2013, 00:51
malesef bayanlara saygısızlıkda sınır tanımıyorlar, yengem motordayken bir şahinci önüne geçmekle yetinmeyip yoluna boş bira şişeleri atmış (Ankara Nato yolu civarında)

Panter38
21 Eylül 2013, 01:19
malesef bayanlara saygısızlıkda sınır tanımıyorlar, yengem motordayken bir şahinci önüne geçmekle yetinmeyip yoluna boş bira şişeleri atmış (Ankara Nato yolu civarında)

ya hadi onune kirdinda bos bira sisesi nedir arkadas ! yuklenecen gaza indirecen bira siselerini neyse sakinim !

Nomad_41
21 Eylül 2013, 01:21
Yaa bi abimiz vardı şırıngaya bişey yağımı yoksa bişey vardı adı gelmıyor aklıma her neyse bi zıkkım koyuyordu arabanın caktırmadan arkasına sıkıyordu arabaalar durdugunda sıktıgı şey arabanın ..................... ediyordu yanı :D temas ettıgı yerlere o sısteme gecmek lzm aslında

sailor33
21 Eylül 2013, 01:21
Bu gibi durumlar da bizler için en iyi şehir içi aracı bu olduğu kanaatindeyim :queen::pl:::exclaim:
http://gallivant.com/p/2012/12/drive-a-tank-1.jpg

CEM.
21 Eylül 2013, 01:27
Yaa bi abimiz vardı şırıngaya bişey yağımı yoksa bişey vardı adı gelmıyor aklıma her neyse bi zıkkım koyuyordu arabanın caktırmadan arkasına sıkıyordu arabaalar durdugunda sıktıgı şey arabanın ..................... ediyordu yanı :D temas ettıgı yerlere o sısteme gecmek lzm aslında

hidrolik yagı demişti sanırım.

fakat seyir halinde olan arabanın arkasına hidrolik yagını sıkamazsınız ayrıyetten sıktıgınız gibi üstünüze gelir seyir halinde oldugunuz için.

ancak arabanın önüne geçilip yapılabilir buda tehlikeli ve önermedigim bir durum.

tehlikeyi farkettginiz anda motoru yavaşlatıp saga çekin.

sen şirınga sıkarsın adam kafana silah sıkar ödeşmiş olursunuz.

tehlikeli hareketler :)

sailor33
21 Eylül 2013, 01:30

Üstad doğan a şahine sıksan ne olacak komple boyatması kaç kuruş ki :queen:

Nomad_41
21 Eylül 2013, 01:44
hocam Sizi sıkıstırıcak durumda ıse şehir içi trafık vs ıse hanı ışıklarda fln muhakkak arkasına caktırmadan sıkarız ya :D . ondan sonra o sağ biz selamet :D sonra durup bı bakıcak . Düşüncek düşüncek vaaaaay i*ne motorcuuuuuuu dicek zuhauuaha :D

cemolos
21 Eylül 2013, 01:46
gta modunda drive by yapmalı

h2rx
21 Eylül 2013, 02:13
Sahinci , minibuscu, apacilerden gordugum tehlikeli hareketlere karsilik onlerine gecip hizimi kontrollu sekilde dusurerek korna calmalarini ve birazda olsa sinir olmalarini saglayarak psikolojik olarak rahatliyorum . Sizede tavsiye ederim. Motosikletlileri bir nebzede olsa fark etmelerinide saglamis oluruz.

sardokar
21 Eylül 2013, 02:21
Benim de belalım servis ve panelvan tipi araçlar. Arkadaş bir tane bile akıllı çıkmaz mı içlerinde, ama yok çıkmıyor. Artık gördüğüm yerde kaçıyorum.

zeytinezmesi
21 Eylül 2013, 02:24
ne kadar saygı ve hoşgörü çerçevesinde kullanmak istesem de motorumu, çileden çıkarıyorlar sabır diyorum hep. :)

Oldjack
21 Eylül 2013, 02:37
O değilde bu gün ışıkta arabaların arasında ilerlerken kırmızı da bütün trafik Durmuş bir haldeyken şahinin tamponuna ayaklık takılıp kırıldı adamın da sucu yok ta işte yine de Şahin den geldi başıma aklım hala orda .

Garip
21 Eylül 2013, 02:45
illet birşey öyleleri..

sen rüzgardan dalgalanan saçları gizlemeye bak..bayan bir motosikletliyi takip etmek ne demek.. adilik bu.. resmen adilik..

Serzenish03
21 Eylül 2013, 03:47
yapcak bişey yok eğitim şart.

gt250-bora
21 Eylül 2013, 03:50
geçmiş olsun... hep derim max temkin = min risk

Tİme_shİft42
21 Eylül 2013, 06:12
Bayan sürücü gördülermi yönünü bile degistirir bizim memleketin adamı

emocan
21 Eylül 2013, 09:08
illet birşey öyleleri..

sen rüzgardan dalgalanan saçları gizlemeye bak..bayan bir motosikletliyi takip etmek ne demek.. adilik bu.. resmen adilik..

adilik mi ? aslında doğal bir sonuç .
şöyle düşün .
bir genç; annesi ev hanımı hayatı peynir, şok ta mı dia da mı ucuz çamaşır tozu nerde ucuz diye araştırmakla ve sarma yapmakla alzheimer benzeri bir yapıyo dönüşmüş . muhtemelen sıkmabaş olması da artı etki yapmıştır .
Baba asgari ücret veya biraz fazlasını zar zor kazanıyor fazla konuşmaz vaktini kahvede geçirir .
Böyle bir ailede yetişmiş 18 yaşında bir genç.
okuyamamış ömrü abidik gubidik ne iş olursa yaparım modu işlerde geçmiş biriktirmiş zar zor bir ŞAhin almış .
ne yapacak ?
o şahinle arkadaşlarını toplayıp haldun tanere tiyatroya mı gidecek ?
yok ya da eğlenmek için cadde havelka da çay nargile ? e ona para yok .
şahinin gazına para zor yetişiyo tek eğlenme imkanı aracı sürerken yolda .
e biraz da alkol fena olmazdı hani gidip barda sazda tanesine 10-20 tl vermenin alemi var mı ? tekel bayinde 5 TL .
e şahin de en güzel bar disco saz. aç teybi vur şişenin dibine, bas gaza .
bi de yolda motosikletli bayan yakaladın mı ohhhhhhhhh başlasın eğlenceeee takılll peşineeeeeeeeee ...
ters birşey olursa da kaçççççç .
yakalanınca da " abi çok pişmanım"

Bİlmem bu sosyokültürel vahameti tasvir edebildim mi

Garip
21 Eylül 2013, 12:27
Herşey çok güzel ama başkalarını rahatsız etmeden yapacaksın bu işi.motosikletli kız onun keyfine çomak sokmuyorsa, şahinci de sokmayacak.

Bu olayı bi de motosikletli bayan arkadaşımıza göre yorumlarsak, aynı şey olmuş oluyor o zaman

DKN
21 Eylül 2013, 12:42
kesin çözüm 1000 cc kullanmak o zaman abi çekiyolar :)

linkinpark20
21 Eylül 2013, 12:58
Hep soylemisimdir yine soyluyorum. Pis fakirler. Asla iyi bir arac sahibi olamayacaklar. Hayatlarinda sahip olabilecekleri en luks arac boec harc alip egzozunu deldirip sacma sacma seyler yaptiklari kulustur sahin olacak.

oknglr
21 Eylül 2013, 14:20
olabildiğince gizlenmeye çalışsam da arada saçımı toplamaya üşeniyorum :P

Benimde saçlarım uzun belimle sırtımın ortasında biyerlerde :P neyse beni bile taciz eden oluyo arada :queen::queen: tabi yanıma yaklaşınca bir karış sakalı görünce hevesleri kursaklarında kalıyo.

Sanırım hepimiz tiksiniyoruz bunlardan.Önyargılı olmamak lazım ama geneli böyle . Ben etrafımda bunlardan görünce kesinlikle yol hakkı bendede olsa ona yol veriyorum arkamdaysa gerekirse sağa çekiyorumki geçsin gitsin

Buraxx
21 Eylül 2013, 16:20
Bizi böyle zor duruma sokan olunca 3 motorcu kuzen sağlı sollu sıkıştırıp sağ çekmesini istiyoruz genelde çekmiyorlar ama o korku onlara yeter =)

raven71
21 Eylül 2013, 17:09
geçmiş olsun. polisi aramakla iyi yapmışsınız.

arca94
21 Eylül 2013, 22:23
Bir de Transporter sürücüleri vardır. Yolda denk gelipte bi tane adam gibi kullanan görmedim. Hepsi mi hayvan olur? Tabi bazılarını tenzih etmek lazım ama insanına hiç denk gelmedim.

sysroot
21 Eylül 2013, 22:56
adilik mi ? aslında doğal bir sonuç .
şöyle düşün .
bir genç; annesi ev hanımı hayatı peynir, şok ta mı dia da mı ucuz çamaşır tozu nerde ucuz diye araştırmakla ve sarma yapmakla alzheimer benzeri bir yapıyo dönüşmüş . muhtemelen sıkmabaş olması da artı etki yapmıştır .
Baba asgari ücret veya biraz fazlasını zar zor kazanıyor fazla konuşmaz vaktini kahvede geçirir .
Böyle bir ailede yetişmiş 18 yaşında bir genç.
okuyamamış ömrü abidik gubidik ne iş olursa yaparım modu işlerde geçmiş biriktirmiş zar zor bir ŞAhin almış .
ne yapacak ?
o şahinle arkadaşlarını toplayıp haldun tanere tiyatroya mı gidecek ?
yok ya da eğlenmek için cadde havelka da çay nargile ? e ona para yok .
şahinin gazına para zor yetişiyo tek eğlenme imkanı aracı sürerken yolda .
e biraz da alkol fena olmazdı hani gidip barda sazda tanesine 10-20 tl vermenin alemi var mı ? tekel bayinde 5 TL .
e şahin de en güzel bar disco saz. aç teybi vur şişenin dibine, bas gaza .
bi de yolda motosikletli bayan yakaladın mı ohhhhhhhhh başlasın eğlenceeee takılll peşineeeeeeeeee ...
ters birşey olursa da kaçççççç .
yakalanınca da " abi çok pişmanım"

Bİlmem bu sosyokültürel vahameti tasvir edebildim mi

Üstad olayı çok güzel özetlemişsin, sırf bunu yazmak için giriş yaptım tekrar ))
Büyük cc motorun en sevdiğim yanı, soldan yapıştıra yapıştıra giderek kimseyle muhattap olmamaktır.Biraz sokak ağzı mı oldu ne, ne demek yapıştırmak :mrgreen:

Bu olay hayatın heryerinde var , bu ülke ne zaman medeniyete kavuşacak... Bir avuç diyemiyorum malesef, ülkemiz çoğunluğu ayı olan görmemiş milletin anasına bacısına kız arkadaşına yan gözle bakacak insanlarla dolu.Bu durum tertemiz insanları bile heran potansiyel katil durumuna getiriyor.

sodalimon
21 Eylül 2013, 23:11
Kimi zaman sırtımda; sapı, pompalı tüfek kabzası / dipçiği gibi görünen bir şemsiye taşımak istiyorum (bisikletle şehir dışı turlar yaptığım zamanlardan hatıra).
Ama sanırım; o da bela mıknatısı olacaktır, böyle -delilerin sokağa salındığı ve bunun marifetmiş gibi gülünerek söylendiği- bir memlekette :sunny::pale::santa:
Hani "Silahına davrandı ben de çektim vurdum." diyerek kendini savunan adamın vurduğu gencin, yerde elinde sigara paketiyle ölü olarak yatıyor olması, geldi aklıma...

DKN
21 Eylül 2013, 23:24
Bir de Transporter sürücüleri vardır. Yolda denk gelipte bi tane adam gibi kullanan görmedim. Hepsi mi hayvan olur? Tabi bazılarını tenzih etmek lazım ama insanına hiç denk gelmedim.
doğru söylüyosun, tek bir tane bile doğru düzgün transporter sürücüsü görmedim. bunları gördüğün zaman yanından geçme yere tükürmek için kapıyı açabilir

cool113
22 Eylül 2013, 02:11
motosikletinde levye bulundur, şartlar eşit olsun :)

abeciMotoru
23 Eylül 2013, 15:07
yaptıkları adilik tabiki, şahsen yolda bayan bir motor kullanıcısı görsem o benim için 4 yapraklı yonca gibidir :) biri bişey yapmaya kalksa yanından eskortluk bile yaparım, var gerçekten böyle tipler dikkat ediniz lütfen!..

shooter1
23 Eylül 2013, 15:19
gecen bir motorcu gordum mz301 uzerindeki kullanici bayan icimden vay be dedim cogu bayan surucu scooter kullanirdi ama bu istisna oldu

C@LiMeRO
23 Eylül 2013, 15:56
birde önüne aniden kırdıkları yetmiyor gibi dikiz aynasından seni gözetlemek için yavaşlarlar..
attın madem makasını........R git işte!!

ehil
23 Eylül 2013, 19:10
bide benzin ucuzlasa (sahin ve parçası gibi)

sodalimon
23 Eylül 2013, 19:21
birde önüne aniden kırdıkları yetmiyor gibi dikiz aynasından seni gözetlemek için yavaşlarlar..
attın madem makasını........R git işte!!

Onu da yapmasa ayna yüzü görmeyecek ezik ayu eniği :)