PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Devirde dengesizlik.:(

stubborn
16 Eylül 2013, 16:02
Arkadaşlar motorum 2000 model pegaso aracımın karbürtatörü temizlesemde ayarını ustalara yaptırsamda motorum birtürlü
devirini sabitleyemiyor:(
Örneğin ; motorum 1500 devirde çalışıp bir 5 dk.sonra jikleyi kapasam dahi 2000 çıkıyor.
Ayrıca karbüratör hava filtersine doğru öksürüyor.
Birde motor ısınmış olsa dahi rölantide çalışırken kendi kendine tık diye stop ediyor :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------

güncel......

search16
16 Eylül 2013, 16:09
Sanki aynı konuyu farklı model için açmışlardı. Yada ben öyle hatırlıyorum. Sorunda sübapların tam kapanmadığı cevabıydı sanki.

stubborn
16 Eylül 2013, 18:08
:pale:ama benim motorda sibop ayarı problem

rasta07
16 Eylül 2013, 18:24
Alakası olmayabilir ancak önceki motorumda jikle bir miktar takılı kaldığından rölanti ayarı düngün olmuyordu , uzun uğraşlar sonrasında şans eseri farketmiştim . Enazından dipnot olsun burda.

Umarım kısa zamanda halledersin sıkıntılarını...

JUSTice4all
16 Eylül 2013, 18:40
motorun yaşı ve malesef yakıt kalitemiz dolayısıyla; yakıt hortumlarındaki olası kırılmalar, tıkanmış yakıt filtreleri ve yakıt pompasına odaklanın. Sorununuz yakıt kaynaklı bence.

polo34
16 Eylül 2013, 19:40
çağlayan kağıthane'de moto harun var, kendisinde sizin motordan var, epey uzun zamandır biniyor, hatta kaza yapıp topladı da:) Ona da danışabilirsiniz ... Google dan bilgilerini bulamazsanız telefonunu isterim ... tamirat için dalkılıç otomotivden tavsiye ettiler diyebilirsiniz :) babamların müşterisidir ...