PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : elektrikliyi motora çevirecem lütfen yardım edin

mıtırcı
13 Eylül 2013, 09:38
Sayın saygıdeğer ve değerli kardeşlerim abimlerim ....

ben 1 yıl önce elektrikli bisiklet aldım scooter tipi kalın tekerlek 95 kilo fakat jarz parası çok geliyo şimdide aküsü öldü aküsüyle şarz cihazıda değişecek yani yaklaşık 800-900 tl tutacak ...

ben yine masrafa girip aküyü değiştireceme ve yakında yine bozulur şu ikisi aklıma geldi ;

1-testere takmak testere motoru yani ..
2-80cc motor kiti takmak ..

sizce hangisi daha hızlı gider hangisi daha iyi ?

birde o 80 cc motoru takarsam normal bisiklette 60 yapıyosa bnmkinde 15 yapar herhalde bide 80 cc taktırırsam herhalde koşturmam lazım ..

siz ne önerirsiniz yada başka bi fikir önerebilirmisiniz ...

ne yapayım ?

iyi günler iyi forumlar şimdiden yardım edenlerden allah razı olsun

yasin.33
13 Eylül 2013, 10:22
kazalı scooter motoru bulup taksan pek bilgim yok olur mu ama scooter motoru taksan daha iyi olur kitlerden kitlerin parçaları pahalı deniliyor

mıtırcı
13 Eylül 2013, 11:42
fazla benzin yemezmi bide fiyatları ne kadar ki ?

yasin.33
13 Eylül 2013, 11:55
benzin konusunda fazla yakmaması gerek 100cc scooter motoru sana yeter kitlerin de fazla yakmadığını duydum sahibindende ama 80cc kit 95 kg motora yeter mi bilemem orasını

Ose
13 Eylül 2013, 12:47
80cc az değil + polis yakalarsa aracın üstünde değişiklik yapmışsın vs bide elektrikli oldugunu anlamayıp seni direk plakasız ruhsatsız bi motosiklet yerine koyar 80cc sana 800cc olarak yansır bilmem anladınmı eskide 50 cc altını pek sorn etmiyorlardı yeni kanunla oda gitti .... at hurdalığa gitsin boşver ..

serdar1547
13 Eylül 2013, 12:48
o kitler bisikleti zor götürüyor senin motoru çok zor taşır,sen en iyisi o motora ya cup motoru tak ya da komple elinden çıkar cup motosiklet al ama sakın kit motor alma 95 kiloluk bir elektrikli bisikleti taşımaz

cemolos
13 Eylül 2013, 13:52
sen o bisikleti çöpe at 100lük bir cup al kendine derim. sen ona o motoru taksan da yeterince güvenli olmuycaktır o alet. ayrıca yakalanırsan polise, ki eninde sonunda yakalanırsın 3000-5000 lira arası bir para ödersin

flame
13 Eylül 2013, 14:36
Mondialin bir ton scooter'ı var sahibinden de.Satın o bisikleti.Yapacağınız masrafı üzerine koyup gidip scooter alın.Ne gereği var maceraya.Olmaz diye bir şey yok illa ki olur ama astarı yüzünden pahalı olur.Uzun uzun yazmaya gerek yok ama çok masraflı olur.

amaninmb
13 Eylül 2013, 14:46
satın hurda fiyatına. ya 2.el cup yada scooter alın. ondan fayda gelmez artık...
başta 1-2 bin tl verip onu alana yazık diyorum zaten....