Orijinalini görmek için tıklayınız : Pet şişesinden benzin deposu yaptı
htmetin
11 Eylül 2013, 10:39
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu denetimler sırasında bir motosiklet sürücüsünün pet şişeden benzin deposu yapması herkesi şaşkına çevirdi. Oturma koltuğu dahi olmayan 2012 model motosiklete pet şişeden benzin deposu yapan Z.T. trafik denetimina takıldı.
Paşaköy Mahallesi'ne işletmecilik yaptığı belirlenen Z.T. inanılması zor olan bir olaya imza attı. Benzin deposu arıza yapan motosiklet sahibi kimsenin aklına gelmeyecek bir icatta bulunarak, önce oturma koltuğunu kaldırıp, yerine sünger koyarak bir iple bağladı. Ardından eline geçirdiği bir pet su şişesinin kapağına serum hortumu bağlayarak benzinin depoya gitmesini sağladı ve pet şişeden oluşan benzin deposunu da motorun aksamına bağladı.
Bu ilginç olan dün Paşaköy Mahallesi Onurlu Yapı üzerinde ortaya çıktı. Bolu Trafik Tescil ve Deneteme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler uygulama yaparken bir motosikletin uygulamadan kaçtığını fark ettiler ve hemen peşine ekipler takılarak, kaçan motosiklet sürücüsü Z.T.'yi yakalayarak durdurdular. Yapılan kontrollerde trafik ekipleri gördükleri manzara karşısında şok oldular. Bu güne kadar böyle bir olaya şahit olmayan trafik ekipleri, motosiklet sahibine kask kullanmamak, yetersiz ehliyet taşımak, eksik evrak bulundurmak ve motor üzerinde teknik değişiklik maddelerinden sürücü Z.T.'ye toplam 3 bin 31 TL para cezası keserek, tarihe geçecek Bolulu mucidin motorunu trafikten men ederek otoparka çektirdiler.
Kaynak: Bolugundem - Kasım ŞAHİN
http://img407.imageshack.us/img407/3547/5jf0.jpg
cihangir151
12 Eylül 2013, 15:17
belli ki ya yarışa gidiyordu ya da yarıştan dönüyordu neyse ki canına kıymadan el koymuşlar.
bu yeni birşey degil forumda daha evel yolda kalıp benzin deposu delinip pet şişeyi benzin deposu yapan birini hatırlıyorum.
çok fazla şaşırmadım duruma fakat motora el koydukları iyi olmuş. bari aynanı tak arkadaş.
bunu yapan arkadaşda çıkıp demesin motoru hafifletmek için yaptım koltugu söktüm sünger koydum depoyu söktüm şişe koydum :) :)
saffet
12 Eylül 2013, 15:27
ben pazargünü konyada TMF Tarafından düzenlenen konya Drak yarışlarında murat 124 dün Hitrolik yag tankını 125 cc motorun benzin tankı yapmışlar.
dockerengin
12 Eylül 2013, 15:31
İyi olmuş şimdi ödesin 3 bin lira cezayı kuş beyinli.
Tolme
12 Eylül 2013, 16:07
çok iyi olmuş,böyle apaçileri yakalayan polislerimizle gurur duyuyorum
beko12345
12 Eylül 2013, 16:11
Polis full ekipmanlı motorculara ceza yazmaya çalışmaktansa , böyleleri yakalamalı işte .
kurubuz
12 Eylül 2013, 16:13
Güzel haber. Apaçilere müstehak. 3000 lira az bile, o motor ve sürücüsünde arasan daha ne kusurlar çıkardı.
Murat 48/30
12 Eylül 2013, 16:14
500 ml şaşala da de nos yapsaymış :queen:
turkish39
12 Eylül 2013, 16:22
Nasıl yakalamışlar hayret.Bizim burda aynı yol güzargahında 1-2-km lik mesafede 2 defa durdurulduk 3.sünün başı kalabalıktı Allahtan o durduramadı.Polis kardeşimize az önce sorgu yapıldı dedik dinletemedik.2 sorgu yarım saat sürdü yaw.Gören geri dönüyo kimsenin bişey yaptığı yok.İster istemez sinir oluyon.Çok kazalar oluyo diyeymiş uygulama.Tamamda kazaya sebebiyet verenlerin %90 ı ehliyetsiz 15-17 yaş arası veletler.Burası küçük bi yer ve motorla şehiriçinde gezmek zevk vermiyor artık.Trafik çok yoğun.Hükümetin başarısızlığı burda sökmüyo herkesin altında araba var arkadaş:queen:Park yeri yok,manitalara hava atmak için arabalarla gezen bir sürü fakir çocuğu var:queen:Bizim burda benzin 5 tl değil sanki:queen:
raven71
12 Eylül 2013, 17:16
beter olsun sefil apaçi. cezayı az bile kesmişler. bunun gibi durumlarda ve trafikte ki her tür ihlal de sadece para cezası değil paraya çevrilemeyen ve ertelenmeyen hapis cezaları uygulanmalı.
RruDeBoyY
12 Eylül 2013, 18:07
mucit diyor adam, gerizekalı hafif olsun diye koltuk sökmüş , depo sökmüş
valvole
12 Eylül 2013, 18:07
Geçen yıl kuzenimle bende yapmıştık mecburiyetten. Depo anahtarı ayrı kontak ayrıydı depoyu unutmuş kuzenim. benzinin bittiği yer akaryakıt istasyonuna 1 km civarındaydı 1.5 lt pet şişeyi doldurup taktık. iyice bantladık koruma demirine de sabitledik. eve kadar geldik. sık sık stop etti ama gideceğimiz yere vardık. ancak çok tehlikeli ufak bi sızıntıda alev alabilir patlayabilir. kesinlikle güvenilir değil. fakat o günü kurtarmıştık bu yöntemle :)
sailor33
12 Eylül 2013, 20:02
Buna bide mucit yazmışlar :farao: rezil adam resmen
herkesin sizin gibi bol parası yok... bindigi motor 2000lira 3000lirayı nerden ödeyecek adam zaten 3000lirası olsaydı bunu yapmazdı
Sinan Aksu
12 Eylül 2013, 23:39
Birde şu Antalyadaki ''Şaka Makinesi'' denilen kıro grubuna bi çözüm bulsalardi iyiydi.
türk polisi yakalarr...:cherry:
rumelian
13 Eylül 2013, 02:37
O acik egzoza verecegi parayla hem sele hem depo uydururdu, polisin gozune batmazdi.
flame
14 Eylül 2013, 11:23
O acik egzoza verecegi parayla hem sele hem depo uydururdu, polisin gozune batmazdi.
Yarış için " modifiye " edilmiş motosiklet o :) Hafifletme amaçlı herşeyi sökmüş.
blt_59
14 Eylül 2013, 12:05
ilk baktım resme ,yazık la dedim heralde kaza felan yaptı gariban hale bak :cherry: inceleyince yarış için hazırlandıgı aleni ortada,zerre kadar acımam bunlara,kendilerini zaten geçtim,yaptıkları abuk subuk hareketlerle herkezi tehlikeye atıyolar..
IsmetCan86
14 Eylül 2013, 13:29
Bizim Buradaki Cgleride Yakalayında Görelim Polisler :wiinkk::wiinkk:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
herkesin sizin gibi bol parası yok... bindigi motor 2000lira 3000lirayı nerden ödeyecek adam zaten 3000lirası olsaydı bunu yapmazdı
Aynen Dostum Tok Açın Halinden Anlamıyor :S
IsmetCan86
14 Eylül 2013, 18:36
Nasıl yakalamışlar hayret.Bizim burda aynı yol güzargahında 1-2-km lik mesafede 2 defa durdurulduk 3.sünün başı kalabalıktı Allahtan o durduramadı.Polis kardeşimize az önce sorgu yapıldı dedik dinletemedik.2 sorgu yarım saat sürdü yaw.Gören geri dönüyo kimsenin bişey yaptığı yok.İster istemez sinir oluyon.Çok kazalar oluyo diyeymiş uygulama.Tamamda kazaya sebebiyet verenlerin %90 ı ehliyetsiz 15-17 yaş arası veletler.Burası küçük bi yer ve motorla şehiriçinde gezmek zevk vermiyor artık.Trafik çok yoğun.Hükümetin başarısızlığı burda sökmüyo herkesin altında araba var arkadaş:queen:Park yeri yok,manitalara hava atmak için arabalarla gezen bir sürü fakir çocuğu var:queen:Bizim burda benzin 5 tl değil sanki:queen:
Fakir Çocuğu Diyo Sen Çokmu Zenginsin Zengin Olsan Altında Drift Olmazdı. :farao::farao:
Bolu'lu Lynx
14 Eylül 2013, 18:52
Bolu nun yüz karası...:queen: ulu orta bari gezma kardeşim,anladık apaçilerin reisisinde...:P
Boludan böyle mucitlerin çıkmasıda iyi ,en azından Bolu ismi geçiyo...:queen:
TheArcheus
15 Eylül 2013, 03:01
haberi yapanlarmı gerizekalı yoksa halkımı gerizekalı sanıyorlar . böyle aptal ,boktan ,boş konuları haber diye sunuyolarya kanser oluyorum . icada bak .pet şişesinden benzin deposu yapmış ,ben böyle bişi yapsam biri görecek duyacak diye utancımdan yola cıkmam . milllet enerjiiz motor denemeleri yapıyo bizim peşinde koştuğumuz şeylere bak . Allah akıl fikir versin ( eleştirim bunu yapan arkadaşa değil , haberciyim diye gezen süperzekalılara )
ilkerabi
17 Eylül 2013, 13:29
Depoyu sökmüş.. Boyamaya veya tamire vermiş diyelim.. Hadi depo sökük iken koltuğu da PÖTİ KARELİ yapıyım diye kaplamacıya verdi diyelim.. Ayna zaten gereksiz bir aksesuar, olmasa da olur.. Elektrik tesisatı da fazlalıklar arasında.. Sinyal, stop, far, korna.. Çamurluk-plakalık hep fazla gelmiş..
Mucitlik; nerden nasıl en fazla ceza yerim konusunda olmuş... Piyasa değerinin iki misli ceza ..
Bence az bile yazmışlar.
turkish39
17 Eylül 2013, 17:12
Fakir Çocuğu Diyo Sen Çokmu Zenginsin Zengin Olsan Altında Drift Olmazdı. :farao::farao:
Benzin fiyatı çok diye basbas bağırıyolar ya,buna rağmen okadar çok boş yere arabayla tur atıyorlarki müzik son ses ondan fakir dedim.Zengin çocuğu aslında.Yani baba parası yiyenler.Yani bi espiriydi,bi taşlamaydı.:queen:Neyine alındın anlamadım.Böylesine yoğun trafikte üç beş fırlama manitalara hava yapacak diye,onların arkasında saatlerce takılıp,yolun ortasında çaprazlama durup bağıra bağıra muhabbet eden fakir çocuğunu Pardon zengin çocuğunu alkışlayacak değilim.Bu arada motosikletim drift ve memnunum.125 cc motora 5-6 bin tl verecek kadar acemi motorcu değilim.Bunu da açıklattırma lütfen:queen:
UqUR_
24 Eylül 2013, 23:53
Yarış yaparken motorun üstüne tam yatabilmek için seleyi depoyu sökmüş,ağırlıkta azalmıstır hani.rüzgarı sıfıra indirmiş:king:
Adventure58
17 Ekim 2014, 02:16
Bolu'da, pet şişeden benzin deposu yapılan ve oturacak koltuğu bile olmayan motosikletin sürücüsü, trafik ekiplerinin uygulamasına takılınca 3 bin 31 TL ceza yedi.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10704185_1491526424453523_4508313902702791605_n.jp g?oh=ac28a40633c07dd15c69ee14bc3908a5&oe=54B2DE70&__gda__=1421712635_0eccff41c2ccf1b4ea5bdbeed045a07 7
The-Rock
17 Ekim 2014, 02:32
Bunun altına ne yazsam diye çok düşündüm ama cidden hiç birşey bulamadım ne diyim :cherry:
flush royale
17 Ekim 2014, 02:53
Bunun altına ne yazsam diye çok düşündüm ama cidden hiç birşey bulamadım ne diyim :cherry:
.::plus1::.
pet şişeden benzin deposu.bi an karadeniz mi ulen dedim ama, boluşmuş.
Yurdum dan manzaralar hakikaten :D
agrasiwe
17 Ekim 2014, 03:45
Lanet federaller heryerdeler
mterayes26
17 Ekim 2014, 03:46
x6 ya 100 promil alkollü binen esra ceyda kardeslere bırsey yok
Yiğit_
17 Ekim 2014, 04:06
pet şişeden benzin deposu.bi an karadeniz mi ulen dedim ama, boluşmuş.
Yurdum dan manzaralar hakikaten :D
Bolu'da karadeniz bölgesinde:cat: Karadeniz deyince aklınıza sadece rize tarabzon gelmesin
oluroyle
17 Ekim 2014, 05:16
Vay vanına a dostlar:sunny:
FurkanZ
17 Ekim 2014, 09:03
Adama ödül verileceğine ceza kesmişler.Nobele aday bir icatlar silsilesi :)
Motoru satsa ödeyemez
mustbe
17 Ekim 2014, 09:38
http://www.bolununsesi.com/icerik/haber.asp?id=27201
Ohhh içimin yağları eridi.
sdirer
17 Ekim 2014, 10:25
Biz bu motosikleti taniyorduk :)
Sinan Aksu
17 Ekim 2014, 10:31
Ohhh içimin yağları eridi.
O niye ?
Adamla dusmanligin vardi galiba?
O niye ?
Adamla dusmanligin vardi galiba?
Valla bu tarz motorlarla sokakta gezenlerin tümüne düşmanlığım var benim...
Sinan Aksu
17 Ekim 2014, 11:03
Valla bu tarz motorlarla sokakta gezenlerin tümüne düşmanlığım var benim...
Kısacası parası olmayan İnsanlara düşmanlığım var desenize.
Adamın zaten imkani olsa binmez o motora.
Yaptıgı elbet dogru değil ama, sırf ceza yedi diye buna sevinmekte pek vicdanli bi davranis gibi gelmiyor bana.
Bu yazdığımdan çıkardığın sonuç bu mudur ? Ben adamın motoruna parasına mı laf söylüyorum ? Aptal gibi motorun her tarafını sökmüş, süngere oturup şişeye benzin koyup üzerine yatarak motor sürüyor. Bana göre gerizekalının teki... Savunulacak bir tarafı var mı ? Ben de yıllarca cub ve Çin motoru sürdüm, motor, aldığım gün bayide nasıl duruyorsa, sattığım günde de öyleydi. Hadi güvenliğini geçtim, zaten sinyali, aynası olmayan taşıt aracı trafiğe çıkamaz. Ben olsam bütün aynasız motorlara ceza yazarım bak bakalım bir ay sonra memlekette aynası olmayan bir tane motor kalıyor mu ? Bu vesileyle ehliyetsizleri de toplarım, herkes rahat eder.
Ama motor cillop gibi. Titiz adammış :mrgreen:
Ramazan Can
17 Ekim 2014, 12:16
x6 ya 100 promil alkollü binen esra ceyda kardeslere bırsey yok
onlarda olan şey bu arkadaşda yok.. bu arkadaş da olanda onlarda yok... misal pet şişede benzin kaç kişide vart...
Sinan Aksu
17 Ekim 2014, 12:24
Bu yazdığımdan çıkardığın sonuç bu mudur ? Ben adamın motoruna parasına mı laf söylüyorum ? Aptal gibi motorun her tarafını sökmüş, süngere oturup şişeye benzin koyup üzerine yatarak motor sürüyor. Bana göre gerizekalının teki... Savunulacak bir tarafı var mı ? Ben de yıllarca cub ve Çin motoru sürdüm, motor, aldığım gün bayide nasıl duruyorsa, sattığım günde de öyleydi. Hadi güvenliğini geçtim, zaten sinyali, aynası olmayan taşıt aracı trafiğe çıkamaz. Ben olsam bütün aynasız motorlara ceza yazarım bak bakalım bir ay sonra memlekette aynası olmayan bir tane motor kalıyor mu ? Bu vesileyle ehliyetsizleri de toplarım, herkes rahat eder.
Hocam ben adama ceza yazılmasına tepki göstermiyorum,
Benim yadırgadığım konu yazılan cezanın eğlence sebebi olması.
Polisten çok polisçilik oynamak.
Neyse kusura bakma.
bassturbin
17 Ekim 2014, 12:25
Drag motorları modifiye affetmez... (17 kasımda sinemalarda)
sahin08
17 Ekim 2014, 12:26
drag yapacak sanırım herşeyi söküp hafifletmiş motoru pejo cuların bi üstü cg yarışçısı
C.Kaan
17 Ekim 2014, 12:31
Vall nasılda güzel olmuş bide içeri atsalardı bunun sürücüsünü bi 15 gün 1 ay muazzam olurdu, hayatımda ilk defa Türk Polisini alkışlıyor ve tebrik ediyorum :cat:
Adventure58
17 Ekim 2014, 12:42
Aynası sinyali olmayana çalışmayana bende duacıyım :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO